Φρίκη

ξέρεις πόσοι φιλόζωοι υπάρχουν στην χώρα μας που χρησημοπιούν αυτή την μέθοδο ως έλεγχο γεννήσεων στις γάτες τους? η μόνη διαφορά είναι ότι δεν τραβάνε βίντεο:/:

Σωστά μην αρχίσω... την ΛΙΣΤΑ.... με τις μεθόδους...:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια καταγγειλτε την σελιδα στο www. safenet

Παιδιά η σελίδα ανήκει σε φιλόζωο
Καταγγέλει, δεν είναι να την κλείνουμε.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προσοχή βρε παιδιά....όχι καταγγελίες για την σελίδα!
Αυτό που πρέπει να βρουμε είναι οι πηγές...ποιοι είναι οι δολοφόνοι.
Σήμερα είχα μειλ απο την κυρία που έχει την σελίδα αλλα είναι στα Γερμανικα και δεν καταλαβαίνω,Περιμενω να επιστρέψει η μαμά μου να συνενοηθεί μαζί της....γιατί η ίδια δεν μιλάει αγγλικά.
Θα την ρωτήσω πού βρήκε το υλικό και τα σχετικά.
Πιστεύω οτι αυτή τη σελίδα πρέπει να την δει κόσμος που δεν γνωρίζει μπας και ευαισθητοποιηθεί...

Υπάρχει online λεξικό πραγράφων και σελιδών αν θεςς να σου στείλω το link

Ντροπή ! Αίσχος !

Δυστυχώς σας έχω άσχημα νέα.
Μόλις είδε το βίντεο ο κτηνίατρος μου.
Είπε οτι είναι πραγματικό.
Στην περίπτωση που ήταν ψέυτικο, ο σκηνοθέτης θα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον ιατροδικαστής και να ήξερε όλα τα στάδια του πνιγμού ενός ζώου και σκηνοθετικά δεν γίνεται αυτό.
Την τετάρτη επιστρέφει η μητέρα μου που μιλάει γερμανικά και θα έρθω σε επαφή με την γερμανίδα που έχει την συγκεκριμένη σελίδα και θα ρωτήσω πως μπορούμε να βρούμε τα άτομα που το κάνανε αυτό το έγκλημα και να κινηθούμε εναντίον τους.
Εγώ πάντως θα το παλέψω με όλη μου την δύναμη.

Ολα τα κόμπλεξ τους οι ανώμαλοι άνθρωποι τα βγάζουν σε ανύμπορα και ανυπεράσπιστα πλάσματα τελικά. Είτε αυτά είναι ζώα, ή άνθρωποι άλλοι πιο αδύναμοι. Πρέπει κάποια στιγμή όμως να πληρώνουν αυτοί οι ανώμαλοι για τα εγκλήματα που κάνουν.
Προσωπικά δεν θα δω το βίντεο γιατί δεν το αντέχω. Πριν δυο μήνες ταράχτηκα τόσο πολύ με βίντεο που είδα στο you tube από ομαδικές σφαγές δελφινιών, και δολοφονίες εν ψυχρώ φώκιας και ιδίως μωρών φώκιας. καθώς και αθώων ζώων που τα εκτρέφουν και τα σκοτώνουν βάναυσα για γούνες..Είναι διαφορετικό να διαβάζεις τα ανάλογα άρθρα όπως έκανα πάντα, και διαφορετικό να το βλέπεις το βίντεο κ να ξεψυχά μπροστά στα μάτια σου ένα πλάσμα...
Τέτοια κτηνωδία. !

Εδω βρηκα 1 petition
https://www.moggies.co.uk/articles/hungary_video.html

Υπέγραψα....θα το κυνηγήσω όσο δεν πάει.

Δεν καταλαβαίνω...
Γιατί κάτι τέτοιο είναι τέχνη σε βαθμό να πάρει και βραβείο...:(

Απλά δεν το καταλαβαίνω....:/:

:down::down::down::down::down:

καταπληκτηκο βιντεο πολυ διδακτικο αφου μαθανε να σκωτωνουν το ζωακι ας κανουν το καλο να πανε να πνιγουν και αυτοι που το τραβικσαν και αυτοι που το ανεβασαν !!!!!!

:down::down::down::down::down:

καταπληκτηκο βιντεο πολυ διδακτικο αφου μαθανε να σκωτωνουν το ζωακι ας κανουν το καλο να πανε να πνιγουν και αυτοι που το τραβικσαν και αυτοι που το ανεβασαν !!!!!!

Πάλι προσοχή.....αυτοί που το ανέβασαν καταγγέλουν πολλές χώρες, μαζί και την Ελλάδα.
Μην πειράξετε την σελίδα που προέρχεται το βίντεο, πρόκειται για φιλόζωη σελίδα.Το έχω πει και σε προηγούμενα μηνύματα οτι την τετάρτη θα έρθω σε επαφή με την κυρία που εχει ολο αυτό το υλικό στην σελίδα της μπας και κάνουμε κάτι...Ξεφτίλες Ούγγροι:down:

Αυτοι παντως που εκαναν κατι τετοιο εχουν πολυ κακία μεσα στην ψυχη τους(αν εχουν βεβαια ψυχη αυτα τα γουρουνια) που λογια για να τους χαρακτηρισω δεν υπαρχουν... Και με το να τους λεω γουρουνια προσβαλω τα κακομοιρα τα ζωα.... Χρειαζονται την χειροτερη τιμωρια απο ολες....! Αυτο που τους αξιζει ειναι να τους κανει καποιος τα ιδια και χειροτερα....!! Πως μπορεσαν να κανουν κατι τετοιο??? Κατι τοσο απανθρωπο και σκληρο.... :mad::mad::mad: Το βιντεο δεν μπορω να το δω ουτε προσπαθησα καν... Δε θα το αντεχα... Απλα παρακολουθω τη συζητηση μηπως υπαρξει καμια εξελιξη... Και μονο στη σκεψη της εικονας ταραζομαι...:(:(

Λόγω φόρτου δεν συμμετέχω συχνά σε συζητήσεις μέσα στο mycat αν και θα το ήθελα. Αλλά σήμερα .... τι ήταν αύτό;;;;;; Δεν πάμε καλά! Καλά δε μιλάει κανείς;
Aλλά ας είναι. Δεν πειράζει. Κάτι τέτοια είναι μία καλή απάντηση στους λάτρεις της ¨ελεύθερης και απεριόριστης¨διακίνησης ιδεών μέσα στο διαδύκτιο. Ας γίνουμε θύματα των ψυχανώμαλων....

Λόγω φόρτου δεν συμμετέχω συχνά σε συζητήσεις μέσα στο mycat αν και θα το ήθελα. Αλλά σήμερα .... τι ήταν αύτό;;;;;; Δεν πάμε καλά! Καλά δε μιλάει κανείς;
Aλλά ας είναι. Δεν πειράζει. Κάτι τέτοια είναι μία καλή απάντηση στους λάτρεις της ¨ελεύθερης και απεριόριστης¨διακίνησης ιδεών μέσα στο διαδύκτιο. Ας γίνουμε θύματα των ψυχανώμαλων....

Το ξαναβάζω....εδώ διαβάζουμε τι έχει γίνει (στα αγγλικά)https://www.moggies.co.uk/articles/hungary_video.html και εδώ υπογράφουμε https://www.petitiononline.com/faszzolt/ (το petition είναι γραμμενο σε άγνωστη για μένα γλώσσα...)
Ακόμα δεν έχω νεότερα αλλα η γνώμη μου είναι οτι έχουμε να κάνουμε με τέρατα και δαίμονες, αφού η συγκεκριμένη ταινία πήρε βραβείο.

Παιδιά εδώ είναι όλες οι πληροφορίες για το site και το e-mail του ξεφτίλα ούγγρου.
https://www.actionagainstpoisoning.com/page13/page383/newsKillingArt.html

Έχει και το link των ανθρώπων που τον βράβευσαν.

Καημένη ψυχούλα...Ο κάθε βλαμμένος ανώμαλος που θελει να το παιξει κουλτουριάρης κάνει έγκλημα.Προσπαθούν με το σοκ να δημιουργήσουν τέχνη.Τέχνη έκανε κι ο Πικάσσο,που έδειξε όλη τη φρικαλεότητα του πολέμου με τη "Γκουέρνικα",χωρίς να πνίγει γατιά και να σκοτώνει σκυλιά.Αλλά ξέχασα,πρέπει να έχεις ταλέντο και μυαλό για να κάνεις τέχνη,και προφανώς κανεις απο αυτους τους ηλιθιους δεν διαθέτει κανενα απο τα δυο.

Καημένη ψυχούλα...Ο κάθε βλαμμένος ανώμαλος που θελει να το παιξει κουλτουριάρης κάνει έγκλημα.Προσπαθούν με το σοκ να δημιουργήσουν τέχνη.Τέχνη έκανε κι ο Πικάσσο,που έδειξε όλη τη φρικαλεότητα του πολέμου με τη "Γκουέρνικα",χωρίς να πνίγει γατιά και να σκοτώνει σκυλιά.Αλλά ξέχασα,πρέπει να έχεις ταλέντο και μυαλό για να κάνεις τέχνη,και προφανώς κανεις απο αυτους τους ηλιθιους δεν διαθέτει κανενα απο τα δυο.

Μoukelis συμφωνω απολυτα μαζι σου.
Ουτε εγω αντεξα να δω το βιντεο.Απο την περιγραφη σας και μονο το καταδικαζω απεριφραστα.Σ'αυτες τις περιπτωσεις θα επρεπε να ισχυει στην κυριολεξια το οφθαλμον αντι οφθαλμου.:(:hmm:

Yπέγραψα κι εγώ την petition.
Βραβείο....???????? :mad::mad::mad:

Υπάρχει και η αφαίρεση στην τέχνη. Μπορείς με υπαινιγμούς στη λήψη ενός πλάνου να δημιουργήσεις τα ίδια αποτελέσματα στη διάθεση και τον ψυχισμό του θεατή που καμιά φορά είναι και εντονότερα, χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσεις ή καταστρέψεις κάτι (πόσο μάλλον μία ψυχούλα) Και μάλιστα εκεί φαίνεται ο άξιος σκηνοθέτης. Ας μην καλύπτουμε την ψυχοπαθολογία πίσω από την τέχνη. Ελεος! Δηλαδή στις πολεμικές σκηνές τι θα πρέπει να γίνεται; Να χρησιμοποιούνται πραγματικές σφαίρες; Αλλά τι λέω .... άσε μη βαζω ιδέες. Εχω κάποιους ικανούς να το κάνουν.... Και όχι τίποτε άλλο. Θα βρεθούν και κάποιοι να τους βραβεύσουν!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back