Φρίκη!!!!!

maria-christina

Νεοφερμένο μέλος

Η maria-christina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα.
Έχω φρίξει!!!Μπαγκλαντεσιανοί παράνομοι έχουν εγκατασταθεί στη Σκάλα Λακωνίας.Κοιμούνται μεσα στα χωράφια με τις πορτοκαλιές και σιτίζονται με ΣΚΥΛΟΥΣ.Τα αδέσποτα έχουν εξαφανιστει.Ένα Λάμπραντορ εκλάπη απο την αυλη του σπιτιού,με αποκορύφωμα τα σφαγεια.Δίπλα στον ποταμο Ευρώτα.Εκεί έχουν στήσει πρόχειρο σφαγειο σκύλων και πετάνε και τα τομάρια απο τα αμοιρα τα σκυλάκια στο ποτάμι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΣΚΑΙ.... τώρα. και γενικότερα ΜΜΕ , αστυνομία κλπ...
Βγάλτε φωτο, κρατήστε ονόματα απο μάρτυρες και καταγγελία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΣΚΑΙ.... τώρα. και γενικότερα ΜΜΕ , αστυνομία κλπ...
Βγάλτε φωτο, κρατήστε ονόματα απο μάρτυρες και καταγγελία.

Εγώ μένω Αθήνα μου το είπε ο γαμπρός μου γυρνώντας απο εκεί.Παναγία μου έχω φρίξει

αν ειναι αληθεια κ εχετε αποδειξεις καντε καταγγελια μην καθεστε :(:(

αν ειναι αληθεια κ εχετε αποδειξεις καντε καταγγελια μην καθεστε :(:(

Αυτά τα έγραφε και σε ένα μπλοκ που διαβάζω.Αλήθεια είναι!Πραγματικά έχω φρίξει...

Στειλτε την αστυνομια ρε παιδια,τι καθεστε?

Μάλλον πρόκειται για μηρυκασμό παλιάς παρόμοιας και εντελώς ατεκμηρίωτης ιστορίας. Υπάρχει άλλωστε και παλιότερο σχετικό θέμα με τίτλο "Οι αλλοδαποί τρώνε αδέσποτα" ή κάτι τέτοιο. Ο στόχος δεν είναι σε καμία περίπτωση να συμπονέσουμε τους σκύλους, αλλά να μισήσουμε τους "ξένους".
Αποκηρύσσω τέτοιες γελοίες "ειδήσεις" μετά βδελυγμίας και δεν έχω να δηλώσω τίποτε άλλο.

Μάλλον πρόκειται για μηρυκασμό παλιάς παρόμοιας και εντελώς ατεκμηρίωτης ιστορίας. Υπάρχει άλλωστε και παλιότερο σχετικό θέμα με τίτλο "Οι αλλοδαποί τρώνε αδέσποτα" ή κάτι τέτοιο. Ο στόχος δεν είναι σε καμία περίπτωση να συμπονέσουμε τους σκύλους, αλλά να μισήσουμε τους "ξένους".
Αποκηρύσσω τέτοιες γελοίες "ειδήσεις" μετά βδελυγμίας και δεν έχω να δηλώσω τίποτε άλλο.
Δυο ερωτήσεις:

-τι σημαίνει αποκυρύσω;
-γιατί είναι γελοίες;Αγαπάμε τις γάτες,αλλά και τα σκυλιά έχουν ψυχή.

Αγνη μου δεν νομιζω σε καμια περιπτωση να λεει οτι ειναι γελοιες επειδη τρωνε σκυλους και αμα τρωγαν γατες δεν θα ηταν.....

Γελοιες λεει γιατι μεχρι τωρα ολα αυτα που ακουγονται δεν εχουν βαση ουτε αποδειξεις και ειναι μονο λογια της γειτονισας που το ακουσε ο παραδιπλα και μετα το μετεδωσε....καπως ετσι γινεται συνηθως ή θελω να πιστευω οτι γινεται...

Αγνη μου δεν νομιζω σε καμια περιπτωση να λεει οτι ειναι γελοιες επειδη τρωνε σκυλους και αμα τρωγαν γατες δεν θα ηταν.....

Γελοιες λεει γιατι μεχρι τωρα ολα αυτα που ακουγονται δεν εχουν βαση ουτε αποδειξεις και ειναι μονο λογια της γειτονισας που το ακουσε ο παραδιπλα και μετα το μετεδωσε....καπως ετσι γινεται συνηθως ή θελω να πιστευω οτι γινεται...

Α,συγνώμη Zbeebz,δεν κατάλαβα.

Μπράβο ρε Zbeez, πέστα χρυσόστομη...

Έχω φρίξει!!!Μπαγκλαντεσιανοί παράνομοι έχουν εγκατασταθεί στη Σκάλα Λακωνίας.Κοιμούνται μεσα στα χωράφια με τις πορτοκαλιές και σιτίζονται με ΣΚΥΛΟΥΣ.Τα αδέσποτα έχουν εξαφανιστει.Ένα Λάμπραντορ εκλάπη απο την αυλη του σπιτιού,με αποκορύφωμα τα σφαγεια.Δίπλα στον ποταμο Ευρώτα.Εκεί έχουν στήσει πρόχειρο σφαγειο σκύλων και πετάνε και τα τομάρια απο τα αμοιρα τα σκυλάκια στο ποτάμι.
παιδιά μπορώ να σας πω αλλά δεν αποδεικνύεται με τα λόγια πόσο από παιδάκι αγαπώ τα ζώα αλλα επειδή συμπονώ και τους ανθρώπους όταν υποφέρουν, μου κάνει εντύπωση που δεν σημείωσε κανείς το "κοιμούνται στα χωράφια με τις πορτοκαλιές" ή το "παράνομοι". Αντί να καταγγέλλουμε τους δυστυχείς έπρεπε να οργιζόμαστε με το κράτος μας που κλείνει τα μάτια σε τέτοια θέματα των προσφύγων.

παιδια συγνωμηαλλα πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο. το μονο που ξερω ειναι οτι αυτοι που απασχολουν στα χωραφια τους του ξενους ειναι οτι τους προσφερουν και φαγητο. αλλα τι να πω δεν ξερω.ελπιζω να μην ειναι βασημη μια τετοια καταγκελια

Δεν είναι μηρυκασμός καμιάς ιστορίας.Είναι γεγονός.Δεν είμαι μέλος για να θέτω θέματα μόνο και μόνο για να προκαλέσω εντυπώσεις.Δεν έχω καμία ανάγκη να το κάνω αυτό.Με τους αλλοδαπούς δεν έχω καμία εμπάθεια.Αντιθέτως.Μακάρι να τους έδιναν και δουλεια.Το θέμα είναι πως κινδυνεύουν και τα ζώα αλλα και αυτοί τρώγοντας και άρρωστα ζώα.Έλπίζω η πρόθεση μου να έγινε κατανοήτη τώρα

παιδιά μπορώ να σας πω αλλά δεν αποδεικνύεται με τα λόγια πόσο από παιδάκι αγαπώ τα ζώα αλλα επειδή συμπονώ και τους ανθρώπους όταν υποφέρουν, μου κάνει εντύπωση που δεν σημείωσε κανείς το "κοιμούνται στα χωράφια με τις πορτοκαλιές" ή το "παράνομοι". Αντί να καταγγέλλουμε τους δυστυχείς έπρεπε να οργιζόμαστε με το κράτος μας που κλείνει τα μάτια σε τέτοια θέματα των προσφύγων.

Το παράνομοι δεν το είπα γιατί έχω κάποιο πρόβλημα.Δεν μπορούν όμως να εμφανισθούν για να ζητήσουν φαγητό.Τους κυνηγάνε.Δεν τους καταγγέλω.Τους συμμερίζομαι.Στην κατοχή αλλοι έτρωγαν τις γάτες.Στην Σκάλα δεν έχει αχοληθεί κανείς με το΄θέμα και όταν πήρα τηλ στο αστυνομοκό τμήμα γιατί μένω Αθήνα πήγαν να μεβγάλουν τρελή!!!Ήταν αγενείς και εριστικοί.Αρνηθηκε να μου πει ο αστυνομικός το όνομα του και είπε ε και?Αν γίνεται αυτο θα λιτώσουμε και απο τα αδέσποτα!!!Ήδη μιλάω με δικηγόρο απο τη Σπάρτη μήπως μπορέσουμε να κανουμε κάτι με το ΄θεμα αλλα και με τον αστυνομικό

Καταρχάς μια τέτοια 'είδηση' δεν αποτελεί είδηση... Αν δεν βαριέσαι, διάβασε παρακάτω, όπου θα εξηγήσω τί εννοώ αναλυτικότερα:

Έχω φρίξει!!!Μπαγκλαντεσιανοί (όλοι είναι από το Μπαγκλαντές; Πόσοι είναι;) παράνομοι (έλεγξε κανείς τα χαρτιά τους;) έχουν εγκατασταθεί στη Σκάλα Λακωνίας (πού ακριβώς; σε ποιό μέρος;). Κοιμούνται μεσα στα χωράφια με τις πορτοκαλιές (σε ποιά χωράφια;) και σιτίζονται με ΣΚΥΛΟΥΣ (με ποιά στοιχεία το λες αυτό;).Τα αδέσποτα έχουν εξαφανιστει (από πού τα έχουν εξαφανίσει;).Ένα Λάμπραντορ εκλάπη απο την αυλη του σπιτιού, (μπορεί να εκλάπη για διάφορους λόγους, ΑΝ εκλάπη... Αν έτρωγα αδεσποτα, ως... Μπαγκλαντεσιανός παράνομος, δεν θα ήθελα να τραβήξω την προσοχή πάνω μου) με αποκορύφωμα τα σφαγεια (τί σχέση έχουν τα σφαγεία με το λαμπραντόρ; ποια σφαγεία και τί σφάζουν; που βρίσκονται;).Δίπλα στον ποταμο Ευρώτα (είναι κάποια χιλιόμετρα ο ποταμός Ευρώτας...). Εκεί (πού;) έχουν στήσει πρόχειρο σφαγειο σκύλων (μόνο σκύλων;) και πετάνε και τα τομάρια απο τα αμοιρα τα σκυλάκια στο ποτάμι (βρέθηκε κάτι τέτοιο; αν ναι, πού; τί κινήσεις έγιναν για να εξακριβωθεί η αλήθεια;).

Αυτοί που (ανα)μεταδίδουν τέτοιες 'ειδήσεις' πρέπει να σκέφτονται πρώτα κατά πόσον έχουν στοιχεία γι' αυτό που λένε, και κατά δεύτερον, ακόμα και αλήθεια να είναι, ποιές θα είναι οι επιπτώσεις αυτής της είδησης, αν γίνει πιστευτή.

Ποιούς συμφέρει το ότι εσύ (ίσως αφελώς, ίσως όχι) γράφεις σε ένα forum για φιλόζωους ότι κάποιοι 'παράνομοι' από το Μπαγκλαντές τρώνε σκυλιά; Μάλλον συμφέρει τους πραγματικούς ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ αυτής της ''έννομης'' χώρας, που τρώνε ό,τι τους σερβίρουν χωρίς να το επεξεργαστούν, ούτε στο ελάχιστο!

Και πες ότι είναι αλήθεια, ενδιαφέρθηκε κανείς να δώσει ένα κομμάτι ψωμί σ' αυτούς τους παράνομους που λες; Εδώ δεν νοιάζονται για τους ανθρώπους που πεινάνε... πιστεύεις ότι θα νοιαστούν για τα αδέσποτα; Λογικά όχι...

Πάντως για να μη στεναχωριέσαι (αν συμβαίνει κάτι τέτοιο) η 'είδηση' αυτή ΕΙΝΑΙ αναμάσημα μιας παλιότερης... 100% λάθος και γεμάτη με όλη την καλή διάθεση κάποιων πολιτισμένων φασιστών Ελλήνων να διογκώνουν ό,τι ακούν που είναι ενάντιο στους αδύναμους/παράνομους/κλέφτες/βρωμερούς/ξένους...

Κατ' αρχάς, πριν εκραγώ από τα νεύρα μου, θέλω να κάνω την εξής ερώτηση, που απευθύνεται ιδιαίτερα στην ohimso:
Σε αυτό το forum έχω διαβάσει πολλές καταγγελίες και σε ελάχιστες από αυτές βρήκα στοιχεία που να τεκμηριώνουν και να αποδεικνύουν τα καταγγελλόμενα. Γιατί λοιπόν σε αυτή την περίπτωση η καταγγέλλουσα έπρεπε να παραθέσει στοιχεία και να ακριβολογήσει σαν να επρόκειτο για ποινική δικογραφία σχηματισθείσα από εισαγγελέα?
Η πιο απλή οριοθέτηση του ρατσισμού, όπως τον αντιλαμβάνομαι εγώ τουλάχιστον, είναι να κρίνουμε με δύο μέτρα και δύο σταθμά, τους Έλληνες και τους αλλοδαπούς. Και αυτό ακριβώς κάνει όποιος σπεύδει εν προκειμένω να υπερασπιστεί τους αλλοδαπούς, διότι είμαι σίγουρη ότι αν η καταγγελία έλεγε "Έλληνες της εξής περιοχής τρώνε σκυλιά..." δεν θα υπήρχε ο παραμικρός αντίλογος και όλοι (συμπεριλαμβανομένης και της ohimso) θα καταδίκαζαν άμεσα τη συμπεριφορά αυτή.
Ξέρω πολύ καλά ότι κάποιοι θα τρέξουν να με πουν ρατσίστρια, για αυτό παραθέτω το εξής:
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν, Έλληνα ή αλλοδαπό, που κατοικεί σε αυτή τη χώρα, εφόσον μου επιτρέπει να κατοικώ και εγώ εδώ σεβόμενος τα δικά μου δικαιώματα. Και κάποιος ο οποίος δε σέβεται την ισχύουσα νομοθεσία αφαιρεί τα δικά μου δικαιώματα.
Δεν ξέρω γιατί προκαλεί εντύπωση η συγκεκριμένη είδηση. Δεν πρόκειται για αναμάσημα παλιάς ιστορίας, πρόκειται απλά για ιστορία που έχει επαναληφθεί σε αρκετές περιοχές (έχουν γίνει πολλές καταγγελίες, και επώνυμες, σε διάφορες περιοχές, άλλο το ότι οι αστυνομικές αρχές αδιαφορούν). Και είναι αναμενόμενο, εφόσον κάποιοι λαοί έχουν τη συνήθεια να τρώνε ζώα που εμείς θεωρούμε κατοικίδια.
Δεν θα επεκταθώ καν στα αισθήματα που μου προκαλεί η συμπεριφορά αυτή, θα πω μόνο πως άσχετα με τη θεώρηση κάθε λαού, οφείλεται πάντα κάποιος σεβασμός στον κοινωνικό περίγυρο και στη νομοθεσία κάθε κράτους.
Εάν, φερ' ειπείν, μετοικούσα στο Ισραήλ, δεν θα έτρωγα χοιρινό, σεβόμενη τις αντιλήψεις του κράτους και του λαού που με φιλοξενεί, ακόμη και αν αυτό μου φαινόταν παράλογο.

Τέλος, αρκετά πια με την καραμέλα του ρατσισμού, που με φανατισμό ο καθένας ερμηνεύει - και αναφέρομαι και στα δύο άκρα. Όσοι θέλουν ισότητα για όλους (και είμαι μία από αυτούς) ας φροντίσουν έμπρακτα να αξιολογούν και να φέρονται σε όλους τους ανθρώπους σαν να είναι ίσοι.

Κατ' αρχάς, πριν εκραγώ από τα νεύρα μου, θέλω να κάνω την εξής ερώτηση, που απευθύνεται ιδιαίτερα στην ohimso:
Σε αυτό το forum έχω διαβάσει πολλές καταγγελίες και σε ελάχιστες από αυτές βρήκα στοιχεία που να τεκμηριώνουν και να αποδεικνύουν τα καταγγελλόμενα. Γιατί λοιπόν σε αυτή την περίπτωση η καταγγέλλουσα έπρεπε να παραθέσει στοιχεία και να ακριβολογήσει σαν να επρόκειτο για ποινική δικογραφία σχηματισθείσα από εισαγγελέα?
Η πιο απλή οριοθέτηση του ρατσισμού, όπως τον αντιλαμβάνομαι εγώ τουλάχιστον, είναι να κρίνουμε με δύο μέτρα και δύο σταθμά, τους Έλληνες και τους αλλοδαπούς. Και αυτό ακριβώς κάνει όποιος σπεύδει εν προκειμένω να υπερασπιστεί τους αλλοδαπούς, διότι είμαι σίγουρη ότι αν η καταγγελία έλεγε "Έλληνες της εξής περιοχής τρώνε σκυλιά..." δεν θα υπήρχε ο παραμικρός αντίλογος και όλοι (συμπεριλαμβανομένης και της ohimso) θα καταδίκαζαν άμεσα τη συμπεριφορά αυτή.
Ξέρω πολύ καλά ότι κάποιοι θα τρέξουν να με πουν ρατσίστρια, για αυτό παραθέτω το εξής:
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν, Έλληνα ή αλλοδαπό, που κατοικεί σε αυτή τη χώρα, εφόσον μου επιτρέπει να κατοικώ και εγώ εδώ σεβόμενος τα δικά μου δικαιώματα. Και κάποιος ο οποίος δε σέβεται την ισχύουσα νομοθεσία αφαιρεί τα δικά μου δικαιώματα.
Δεν ξέρω γιατί προκαλεί εντύπωση η συγκεκριμένη είδηση. Δεν πρόκειται για αναμάσημα παλιάς ιστορίας, πρόκειται απλά για ιστορία που έχει επαναληφθεί σε αρκετές περιοχές (έχουν γίνει πολλές καταγγελίες, και επώνυμες, σε διάφορες περιοχές, άλλο το ότι οι αστυνομικές αρχές αδιαφορούν). Και είναι αναμενόμενο, εφόσον κάποιοι λαοί έχουν τη συνήθεια να τρώνε ζώα που εμείς θεωρούμε κατοικίδια.
Δεν θα επεκταθώ καν στα αισθήματα που μου προκαλεί η συμπεριφορά αυτή, θα πω μόνο πως άσχετα με τη θεώρηση κάθε λαού, οφείλεται πάντα κάποιος σεβασμός στον κοινωνικό περίγυρο και στη νομοθεσία κάθε κράτους.
Εάν, φερ' ειπείν, μετοικούσα στο Ισραήλ, δεν θα έτρωγα χοιρινό, σεβόμενη τις αντιλήψεις του κράτους και του λαού που με φιλοξενεί, ακόμη και αν αυτό μου φαινόταν παράλογο.

Τέλος, αρκετά πια με την καραμέλα του ρατσισμού, που με φανατισμό ο καθένας ερμηνεύει - και αναφέρομαι και στα δύο άκρα. Όσοι θέλουν ισότητα για όλους (και είμαι μία από αυτούς) ας φροντίσουν έμπρακτα να αξιολογούν και να φέρονται σε όλους τους ανθρώπους σαν να είναι ίσοι.
Επητελους και καποιος που λεει καποια πραγματα με το ονομα τους.και κατι αλλο, επειδη πολλυ οντως εχουν καραμελα τον ρατσισμο σε τετοιες περιπτοσης, ας παρει και κανεναν απο αυτους στο σπιτι του να ταιση, η να του δωσει δουλεια. να μας πουν και ποσο θα τον πληρωσουν και αν τους βαλουν και ενσημα και ποσες ωρες θα τους εχουν να δουλευουν. μην τα περιμενουμε ολα απο την πολειτια γιατι πως περημενουμε να αλαξουν οι καταστασης αν δεν αλαξουμε πρωτα εμεις? η συγκεκρημενη καταγκελια εχει σταλει προς δημοσιευση σε πολυ γνωστο περιοδηκο,γιατι απο οτι εμαθα τετοια περηστατικα υπηρξαν και στην ΚΕΡΑΤΕΑ. μπραβο ioanna82 συφονω μαζι σου

Επητελους και καποιος που λεει καποια πραγματα με το ονομα τους.και κατι αλλο, επειδη πολλυ οντως εχουν καραμελα τον ρατσισμο σε τετοιες περιπτοσης, ας παρει και κανεναν απο αυτους στο σπιτι του να ταιση, η να του δωσει δουλεια. να μας πουν και ποσο θα τον πληρωσουν και αν τους βαλουν και ενσημα και ποσες ωρες θα τους εχουν να δουλευουν. μην τα περιμενουμε ολα απο την πολειτια γιατι πως περημενουμε να αλαξουν οι καταστασης αν δεν αλαξουμε πρωτα εμεις? η συγκεκρημενη καταγκελια εχει σταλει προς δημοσιευση σε πολυ γνωστο περιοδηκο,γιατι απο οτι εμαθα τετοια περηστατικα υπηρξαν και στην ΚΕΡΑΤΕΑ. μπραβο ioanna82 συφονω μαζι σου

Ευχαριστώ τους τελευταίους δυο προλαλήσαντες.Ο σκοπός μου δεν ήταν ουτε να θίξω τους ανθρώπους αυτούς λέγοντας τους παράνομους.Επειδή ακριβώς δέχθηκα επίθεση αποφάσισα να απέχω όσο πιο πολύ μπορώ απο το forum διότι μερικοι/κες πιστεύουν πως είναι πολύ πιο φιλόζωοι και φιλανθρωποι απο εμένα.Μετά απο την επέμβαση του Roulis δεν διαγράφηκα και με την βοήθεια αυτου του ανθρώπου έγινε η καταγγελία και όλα αυτα γιατι ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ενδιαφέρθηκε να βοηθήσει πραγματικα και όχι να ξεκατινιαστει για να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Ευχαριστώ τον Roulis και την Ioanna82

Επειδή το χαλασμένο τηλέφωνο δεν είναι ότι καλύτερο, υπάρχει κάποιος που να έχει δει κάτι με τα μάτια του? Να έχει αποδείξεις? Αυτό το σκηνικό με σφαγείο σκύλων δίπλα στον Ευρώτα το έχει δει κάποιος? Αν ναι βουρ για καταγγελία .Η τηλεόραση έχει δύναμη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back