Φρίκη!!!!!

Αν ναι βουρ για καταγγελία .Η τηλεόραση έχει δύναμη.

συμφωνω...αν συμβαινει, το να το αναμασαμε εδω μεσα δεν εχει νοημα. μαζευτειτε 10-15 ανθρωποι κ καντε καταγγελια, πηγαιντε σε καναλια, εφημεριδες, δημο, νομαρχια παντου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επειδή το χαλασμένο τηλέφωνο δεν είναι ότι καλύτερο, υπάρχει κάποιος που να έχει δει κάτι με τα μάτια του? Να έχει αποδείξεις? Αυτό το σκηνικό με σφαγείο σκύλων δίπλα στον Ευρώτα το έχει δει κάποιος? Αν ναι βουρ για καταγγελία .Η τηλεόραση έχει δύναμη.
το τηλεφονο αγαπητη μου δεν ειναι χαλασμενω, αλλα ο υπνος βαθεις.για να γεινη καταγκελια απο μερους μου σε γνωστο περιοδηκο συμενη πως κατι εχουμε απο αποδηξης. η ΜΑΡΙΑ ΧΡΗΣΤΙΝΑ μετα το γιουχαρησμα που εφαγε απο μερικους, αρνηθηκε δικαιος να δωση καποια στειχια γιατι θειχτηκε η αξιοπρεπια της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λυπάμαι Rouli αλλά δεν συμμερίζομαι αυτή τη λογική.Όταν κάποιος έχει στοιχεία για ένα τόσο σοβαρό θέμα πρέπει να τα καταθέσει κινώντας γη και ουρανό.Τώρα αυτά με τα γιουχαρίσματα και την αξιοπρέπεια μου φαίνονται υπεκφυγές .Το ενδιαφέρον για την κατάδειξη του προβλήματος είναι πιο σημαντικό απο τον εγωισμό και την αξιοπρέπεια.

Λυπάμαι Rouli αλλά δεν συμμερίζομαι αυτή τη λογική.Όταν κάποιος έχει στοιχεία για ένα τόσο σοβαρό θέμα πρέπει να τα καταθέσει κινώντας γη και ουρανό.Τώρα αυτά με τα γιουχαρίσματα και την αξιοπρέπεια μου φαίνονται υπεκφυγές .Το ενδιαφέρον για την κατάδειξη του προβλήματος είναι πιο σημαντικό απο τον εγωισμό και την αξιοπρέπεια.
εξεφρασες την αποψη σου οπως και εγω πριν την δικη μου. αλλα και εγω δεν συμεριζωμε την δικη σου αποψη ασχετα αν την σεβομαι. και να εισαι συγουρη πως οτι μπωρεσαμε να κανουμε για αυτο το θεμα εγεινε και αυτη ειναι η ουσια και εγεινε ομορφα και ωραια.

να πω απλά για μένα, πως δεν σκέφτηκα πως διαπνέεται από ρατσισμό η καταγγελία. αν σκεφτόμουν κάτι τέτοιο δεν θα συμμετείχα καν στην συζήτηση θεωρόντας άσκοπη κάθε γνώμη μου.
καταλαβαίνω την φρίκη που ένοιωσες στην ιδέα κάποιου που πηδάει ένα μαντρότοιχο για να πάρει τον σκύλο και να τον κάνει γεύμα του , εξ αλλου το ίδιο φρικάρω κι εγώ.
το θέμα είναι οτι κάθε πεινασμένο πλάσμα μπορεί να φτάσει στ άκρα, δεν θα ήσουν εσύ ή εγώ το ίδιο ως τουρίστες στο Ισραήλ ή τις Ινδίες, με τον πεινασμένο ταλαίπωρο λαθρομετανάστη.
τέλος πάντων αν θέλετε κάποια στιγμή να τα συζητήσουμε αυτά με ηρεμία όχι να αντιδικούμε ενώ στην ουσία δεν νομίζω να διαφωνούμε.
κάνε την καταγγελία σου, έτσι κι αλλοιώς το κράτος οφείλει να προστατέψει και τους ανθρώπους αυτούς και τα ζώα της περιοχής.
εν κατακλείδι συγγνώμη αν κάποιος θίχτηκε απ τα γραφόμενά μου, εγώ νόμιζα μια συζήτηση θα κάνουμε χωρίς πάθος.

Μα είστε σοβαροί; Οκ, να γράψω κι εγώ μια είδηση τότε:

<<Καταγγελία:

Ο γκόμενος της φίλης μου της Μαρίκας, είπε στον ξάδελφό μου ότι στην Αχαρνών ζεί ένας γέρος άστεγος που πιάνει νεογέννητα γατάκια, τους κόβει τα κεφάλια και τα κάνει σούπα!!! Έχουν εξαφανιστεί τα νεογέννητα γατάκια, και μάλιστα προχτές έκλεψαν το γατάκι μιας κοπέλας από τον κήπο της, με αποκορύφωμα την κουζίνα που έχει στήσει ο γέρος στο πάρκο δίπλα στο δρόμο!!! ... Εκεί, κάθε μέρα με ένα μπαλτά ανοίγει τα γατάκια, πετάει τα εντόσθια και τρώει τα κεφάλια και μετά πετάει τα σώματα στα σκουπίδια!!!

Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία, αλλά δεν με πίστεψαν. Γιατί;
>>

Φταίω εγώ αν το παραπάνω δεν το θεωρήσω είδηση; Άσχετα με το αν πρόκειται για γέρο άστεγο ή για παράνομο αλλοδαπό...

Το θέμα που προκύπτει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τόσο ο ρατσισμός, όσο οι ελλειπείς πληροφορίες... Και ναι, όταν βλέπω μία τέτοια 'είδηση', στην οποία Η ΜΟΝΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ είναι ότι πρόκειται για παράνομους Μπαγκλαντεσιανούς, και από κει και πέρα το χάος, ύστερα μάλιστα από το μπαράζ παρόμοιων ειδήσεων πριν από πρπ ένα μήνα (που αποδείχθηκαν ότι ήταν πλαστές), το πρώτο που σκέφτομαι είναι ότι είναι ρατσιστικές.

Αν εσάς σας φαίνονται σαν normal τέτοιες καταγγελίες, με γεια σας με χαρά σας.

Εκτός κι αν θέλετε να θεωρήσουμε ότι το 90% των μελών του forum είναι ανίκανα να κρίνουν αν αυτό που μεταδίδουν στέκει και αν έχουν επαρκή στοιχεία για να κάνουν καταγγελία στο forum (πόσο μάλλον στις Αρχές).

Εγώ δεν το πιστεύω αυτό, κι αν μια είδηση μου φαίνεται bogus, τότε θα το γράφω, ΜΑΖΙ με τους λόγους για τους οποίους μου φαίνεται bogus, και δεν νομίζω ότι έχει κανείς το δικαίωμα να νευριάζει ή να τσαντίζεται ή να γράφονται χαζομάρες του στυλ
Κατ' αρχάς, πριν εκραγώ από τα νεύρα μου,
, γιατί δεν βοηθάνε τη συζήτηση :cool: (κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη).

ΥΓ: Όσο για τα στοιχεία που υπάρχουν, αλλά η κοπέλα θίχτηκε και δεν τα παραθέτει στο forum... νομίζω είναι ανώριμη υπεκφυγή. Βγες, γράψ'τα και κάνε εμένα και όποιον άλλον νιώθεις ότι σε έθιξε να καταπιεί τη γλώσσα του. Μακάρι, αν ΟΝΤΩΣ συνέβαινε κάτι τέτοιο, να ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που να οδηγούσαν στους δράστες.... κι ας έβγαινα εγώ η κακιά.

Αγαπητή μου ohimso, εάν δεν βαριέσαι και εσύ διάβασε τα παρακάτω:
Είναι εύκολο να ειρωνεύεσαι και να δημιουργείς "αστεία" κειμενάκια. Καλό θα ήταν πάντως προηγουμένως να σκέφτεσαι και λίγο τη δική σου συμπεριφορά, εκτός αν εσύ για κάποιο λόγο εκφεύγεις της κριτικής των άλλων και δικαιούσαι μόνο να κρίνεις, να κατηγορείς και να κοροιδεύεις.
Αναφέρεις:

"Πάντως για να μη στεναχωριέσαι (αν συμβαίνει κάτι τέτοιο) η 'είδηση' αυτή ΕΙΝΑΙ αναμάσημα μιας παλιότερης... 100% λάθος και γεμάτη με όλη την καλή διάθεση κάποιων πολιτισμένων φασιστών Ελλήνων να διογκώνουν ό,τι ακούν που είναι ενάντιο στους αδύναμους/παράνομους/κλέφτες/βρωμερούς/ξένους..."

Με βάση τη δική σου γραμμή σκέψης διερωτώμαι για τα ακόλουθα:
1. Πώς γνωρίζεις ότι η είδηση είναι 100% λάθος? Υποθέτω πήγες στην περιοχή, διερεύνησες, ρώτησες τους περιοίκους, μίλησες με την καταγγέλουσα, κτλ... Διαφορετικά - και με τη δική σου λογική πάντα - δεν έχεις το δικαίωμα να παραθέτεις κάτι τέτοιο.
2. Η φράση μου "πριν εκραγώ" σε ενοχλεί γιατί θεωρείς ότι εμποδίζει την επικοινωνία, με σεβασμό πάντα στις απόψεις των άλλων. Αντιθέτως, υποθέτω, όταν υποννοούμε -με ειρωνεία μάλιστα και χωρίς να γνωρίζουμε τον άλλον- ότι είναι φασίστας, θέτουμε τις βάσεις για υγιή διάλογο???:hmm:
3. Ακόμη και ένα πεντάχρονο σε αυτή τη χώρα θα μπορούσε να σου πει ότι όταν οι αστυνομικές αρχές δεν ασχολούνται με μία υπόθεση αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν υπάρχει υπόθεση. Μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι οι αστυνομικές αρχές πολλάκις αδιαφορούν ακόμη και όταν κάποιος φτάνει αιμόφυρτος για να καταγγείλει ξυλοδαρμό.

Τέλος, να σε ενημερώσω ότι ο λόγος που υπάρχουν οι αστυνομικές και οι δικαστικές αρχές είναι ακριβώς για να διερευνούν καταγγελίες, να συλλέγουν στοιχεία και να κρίνουν τη βασιμότητά τους. Δεν μπορείς να έχεις απαίτηση από κανένα να το παίξει εισαγγελέας, ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ από όλους να προχωρούν σε καταγγελίες όταν μαθαίνουν για παρόμοια περιστατικά.

Με βάση τη δική σου γραμμή σκέψης διερωτώμαι για τα ακόλουθα:
1. Πώς γνωρίζεις ότι η είδηση είναι 100% λάθος? Υποθέτω πήγες στην περιοχή, διερεύνησες, ρώτησες τους περιοίκους, μίλησες με την καταγγέλουσα, κτλ... Διαφορετικά - και με τη δική σου λογική πάντα - δεν έχεις το δικαίωμα να παραθέτεις κάτι τέτοιο.

Κρίνω την είδηση σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει. Αλλιώς ο καθένας θα έλεγε το κοντό του και το μακρύ του και θα το περνούσε για είδηση... Και δεν νομίζω να υπάρχει κανόνας στο forum που να απαγορεύει να γράψει κανείς την άποψή του για τις συγκεκριμένες καταγγελίες. Γι' αυτό δεν postάρονται εδώ; Για να σχολιαστούν;

2. Η φράση μου "πριν εκραγώ" σε ενοχλεί γιατί θεωρείς ότι εμποδίζει την επικοινωνία, με σεβασμό πάντα στις απόψεις των άλλων. Αντιθέτως, υποθέτω, όταν υποννοούμε -με ειρωνεία μάλιστα και χωρίς να γνωρίζουμε τον άλλον- ότι είναι φασίστας, θέτουμε τις βάσεις για υγιή διάλογο???:hmm:

Δεν ειρωνεύτηκα κανέναν, έγραψα καθαρά (δεν υπαινίχθηκα, δλδ) ότι θεωρώ την καταγγελία αφελή, και αν ΔΕΝ είναι αφελής, τότε τη θεωρώ ρατσιστική, και μάλιστα εξήγησα τους λόγους. Δεν είπα κανέναν φασίστα...

3. Ακόμη και ένα πεντάχρονο σε αυτή τη χώρα θα μπορούσε να σου πει ότι όταν οι αστυνομικές αρχές δεν ασχολούνται με μία υπόθεση αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν υπάρχει υπόθεση. Μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι οι αστυνομικές αρχές πολλάκις αδιαφορούν ακόμη και όταν κάποιος φτάνει αιμόφυρτος για να καταγγείλει ξυλοδαρμό.

Δεν είπα το αντίθετο... είπα το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ότι αν τηλεφωνήσεις στην αδιάφορη, όπως είπες, αστυνομία, και τους πεις μια 'είδηση' τόσο αστήρικτη όσο η παραπάνω, το πιο πιθανό είναι να σε πάρουν στο ψιλό.

Τέλος, να σε ενημερώσω ότι ο λόγος που υπάρχουν οι αστυνομικές και οι δικαστικές αρχές είναι ακριβώς για να διερευνούν καταγγελίες, να συλλέγουν στοιχεία και να κρίνουν τη βασιμότητά τους. Δεν μπορείς να έχεις απαίτηση από κανένα να το παίξει εισαγγελέας, ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ από όλους να προχωρούν σε καταγγελίες όταν μαθαίνουν για παρόμοια περιστατικά.

Δηλαδή εσύ θα διερευνούσες μια καταγγελία ότι κάπου, σε κάποιο σημείο σε κάτι χωράφια με πορτοκαλιές, δίπλα στον Ευρώτα, παράνομοι Μπαγκλαντεσιανοί έχουν στήσει σφαγείο; Ή θα ασχολιόσουν με μία υπόθεση με πραγματικά στοιχεία ΠΡΩΤΑ;

Τέλος, αν θέλεις να μιλήσουμε για κανόνες ευγένειας και καλών τρόπων στα forums, ας ξεκινήσουμε νέο θέμα, να το συζητήσουμε...

ΥΓ: Τί έχεις να πεις για το γεγονός ότι στοιχεία υπάρχουν, αλλά δεν γράφονται επειδή κάποιοι θίχτηκαν;

Δεν θα κουράσω άλλο όσους παρακολουθούν το θέμα με παραθέσεις και αντιπαραθέσεις. Έχω ήδη απαντήσει και αρκεί κάποιος να διαβάσει όσα έχουν γραφεί για να καταλάβει;).

Στις ερωτήσεις σου απαντώ:
1. Δεν έχει σημασία τι θα έκανα εγώ και με ποιά καταγγελία θα ασχολούμουν. Σημασία έχει ότι η αστυνομία ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να ερευνήσει όποια καταγγελία είναι ΝΟΜΙΚΑ ΒΑΣΙΜΗ, δηλαδή περιγράφει κάποιο ποινικό αδίκημα (όπως και στην εν λόγω περίπτωση). Και το υποχρεούται που λέω δεν πηγάζει από τη δική μου ηθική και θεώρηση των πραγμάτων. Απλώς... ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ!(υπάρχουν κάποια κειμενάκια που λέγονται νόμοι, και απ'ότι θυμάμαι ρυθμίζουν τη λειτουργία και τις υποχρεώσεις των αστυνομικών αρχών)

2. Η κοπέλα αρνήθηκε να παραθέσει τα στοιχεία ΕΔΩ κατόπιν της επίθεσης που δέχθηκε. Αν διαβάσεις λίγο παραπάνω θα δεις ότι το θέμα πάει για δημοσίευση...

Παρακαλώ αν θελήσεις να συνεχίσεις την "κοντρίτσα" μας να το κάνεις με ΠΜ. Αρκετά πιστεύω κουράσαμε τους υπόλοιπους, έ?

Με αφορμή την "επιλεκτική" για μια ακόμη φορά "δημιουργία" κόντρας απο κάποια μέλη του φόρουμ για ένα θέμα-καταγγελία που τέθηκε θέλω να πώ ότι αισθανομαι πραγματικά ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ.Εδώ ΔΕΝ είναι νομικό βήμα ούτε αίθουσα δικαστηρίου για να υπάρχουν "ενάγοντες" και "εναγόμενοι".ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ..ΗΜΑΡΤΟΝ..Καθένας ΈΧΕΙ δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του σύμφωνα με τους όποιους κανόνες θέτει ΑΥΤΟ το φόρουμ.Αν κάποιοι προσπαθούν να το περιορίσουν για λόγους προσωπικής τους προβολής ας το πράξουν αλλού πχ. στον επαγγελματικό τους χώρο όχι εδώ μέσα πάντως..

Ίσως τα αδέσποτα τελικά πρέπει να αρχίζουν να τα τρώνε Έλληνες για να βρουν το δίκιο τους επίσης πρόσεξα ότι κάποια άτομα εξαφανίζονται κ εμφανίζονται μόνον όταν μπαίνει κάποια καταγγελία που αφορά αλλοδαπούς ή κουκουλοφόρους κ μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό.

Ίσως τα αδέσποτα τελικά πρέπει να αρχίζουν να τα τρώνε Έλληνες για να βρουν το δίκιο τους επίσης πρόσεξα ότι κάποια άτομα εξαφανίζονται κ εμφανίζονται μόνον όταν μπαίνει κάποια καταγγελία που αφορά αλλοδαπούς ή κουκουλοφόρους κ μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό.

Θα συμφωνήσω μαζί σου και μάλιστα με βάση ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στοιχεία:up:

Μμμμ... η προσωπική προβολή είναι λίγο δύσκολη όταν γράφουμε ανώνυμα.
Επίσης κάποιοι να κοιτάξουν και σε άλλες κατηγορίες, όπως το "χαρίζονται".

Είπα ήδη όποιος θέλει να συνεχίσει το θέμα να στείλει ΠΜ και θα χαρώ να συζητήσω οτιδήποτε κατ'ιδίαν, χωρίς να δημιουργούμε εντυπώσεις.
Ευχαριστώ.

Πωπω ρε παιδιά αμάν δηλαδή δεν καταλαβαίνω τί παθαίνετε και μου επιτίθεστε με αυτόν τον τρόπο. :down: Δεν ασχολήθηκα μαζί σας, είπα την άποψή μου για μια είδηση που θεώρησα μπαρούφα, sorry αν δεν συμφωνείτε, αλλά όταν διαβάζω θέματα που μου φαίνονται μπαρούφες, θα το λέω, και αν έχετε κάποιο πρόβλημα, αποτανθείτε στους υπεύθυνους του forum να με κάνουν ban, γιατί βαρέθηκα να απολογούμαι για τον 'τρόπο' μου :down:...

Τώρα το αν "πετάγομαι" όταν τίθενται θέματα για αλλοδαπούς ή μη, θα φανεί με ένα απλό search στο forum... Αλλά και έτσι να ήταν, δεν βλέπω πού θα ήταν το πρόβλημα! Δεν σας πέφτει λόγος :rolleyes:κοινώς που επιλέγω να γράφω και πού όχι...

Στο ότι η αστυνομία υποχρεούται να ερευνήσει καταγγελίες, έχω να απαντήσω το εξής απλό: από πού θα ξεκινούσες δηλαδή πρακτικά, για να ερευνήσεις την παραπάνω είδηση; Με τα στοιχεία που δόθηκαν; :blink:

Στην τελική δεν σας πέφτει και λόγος για το τί γράφω, αν ειρωνεύομαι, αν ο τρόπος μου είναι περίεργος, μην το παίζετε ΚΡΙΤΕΣ εδώ μέσα, υπερασπιστές των θιγμένων openers... Eγώ απλά ΣΧΟΛΙΑΣΑ την 'και καλά' ΕΙΔΗΣΗ, άλλωστε γι' αυτό και postάρεται εδώ... Και αν έχετε κάποιο πρόβλημα, στον ψυχολόγο σας!:hmm:

Αν βρίσκετε τα post μου είναι τόσο εξοργιστικά, πάρτε κανένα valium ... :happy: Δεν γουστάρω χαζομάρες και έριδες, πόσο μάλλον με άτομα που δεν γνωρίζω, κι ούτε πρόκειται ποτέ μου να γνωρίσω...

ΥΓ: Δεν ασχολούμαι κι εγώ άλλο... Δεν έχει νόημα.

Πωπω ρε παιδιά αμάν δηλαδή δεν καταλαβαίνω τί παθαίνετε και μου επιτίθεστε με αυτόν τον τρόπο. :down: Δεν ασχολήθηκα μαζί σας, είπα την άποψή μου για μια είδηση που θεώρησα μπαρούφα, sorry αν δεν συμφωνείτε, αλλά όταν διαβάζω θέματα που μου φαίνονται μπαρούφες, θα το λέω, και αν έχετε κάποιο πρόβλημα, αποτανθείτε στους υπεύθυνους του forum να με κάνουν ban, γιατί βαρέθηκα να απολογούμαι για τον 'τρόπο' μου :down:...

Τώρα το αν "πετάγομαι" όταν τίθενται θέματα για αλλοδαπούς ή μη, θα φανεί με ένα απλό search στο forum... Αλλά και έτσι να ήταν, δεν βλέπω πού θα ήταν το πρόβλημα! Δεν σας πέφτει λόγος :rolleyes:κοινώς που επιλέγω να γράφω και πού όχι...

Στο ότι η αστυνομία υποχρεούται να ερευνήσει καταγγελίες, έχω να απαντήσω το εξής απλό: από πού θα ξεκινούσες δηλαδή πρακτικά, για να ερευνήσεις την παραπάνω είδηση; Με τα στοιχεία που δόθηκαν; :blink:

Στην τελική δεν σας πέφτει και λόγος για το τί γράφω, αν ειρωνεύομαι, αν ο τρόπος μου είναι περίεργος, μην το παίζετε ΚΡΙΤΕΣ εδώ μέσα, υπερασπιστές των θιγμένων openers... Eγώ απλά ΣΧΟΛΙΑΣΑ την 'και καλά' ΕΙΔΗΣΗ, άλλωστε γι' αυτό και postάρεται εδώ... Και αν έχετε κάποιο πρόβλημα, στον ψυχολόγο σας!:hmm:

Αν βρίσκετε τα post μου είναι τόσο εξοργιστικά, πάρτε κανένα valium ... :happy: Δεν γουστάρω χαζομάρες και έριδες, πόσο μάλλον με άτομα που δεν γνωρίζω, κι ούτε πρόκειται ποτέ μου να γνωρίσω...

ΥΓ: Δεν ασχολούμαι κι εγώ άλλο... Δεν έχει νόημα.

Η απάντησή σου τα λέει όλα...όπως και τα θέματα που υπάρχουν στο προφίλ σου...Οσον αφορά τα υπόλοιπα περι βάλιουμ και τα λοιπά..ε τι να πώ κορίτσι μου ...αυτοεκτίθεσαι αλλά η επιλογή είναι δική σου..

Δηλαδή τί ακριβώς λέει η απάντησή μου, και τί συμπέρασμα έβγαλες από τα θέματα που υπάρχουν στο προφίλ μου;

Αν δεν θες να απαντήσεις εδώ, feel free to pm me.

Απλά είμαι περίεργη να δώ τί έχεις να πείς...

Το πράγμα έχει ξεφύγει...

Ανακεφαλαιώνουμε λοιπόν:
1. Δεν πρόκειται για είδηση αλλά για επανάληψη φημολογίας που κυκλοφορεί εδώ και καιρό στο ίντερνετ σε διάφορες παραλλαγές. Αυτό το λύσαμε και στο προηγούμενο σχετικό θέμα, "Αλλοδαποί τρώνε αδέσποτα".
2. Η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να επέμβει σε κάθε περίπτωση παράβασης νόμου. Δεν ξέρω όμως να υπάρχει συγκεκριμένος νόμος που να απαγορεύει τη σφαγή και κατανάλωση σκυλιών και γατιών... :/:
3. Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει στα θέματα που ο ίδιος διαλέγει.
4. Προτείνω να συγχωνευθεί αυτό το θέμα με το παλιό. Mods, αγιούτο!

Μάλλον πρόκειται για μηρυκασμό παλιάς παρόμοιας και εντελώς ατεκμηρίωτης ιστορίας. Υπάρχει άλλωστε και παλιότερο σχετικό θέμα με τίτλο "Οι αλλοδαποί τρώνε αδέσποτα" ή κάτι τέτοιο. Ο στόχος δεν είναι σε καμία περίπτωση να συμπονέσουμε τους σκύλους, αλλά να μισήσουμε τους "ξένους".
Αποκηρύσσω τέτοιες γελοίες "ειδήσεις" μετά βδελυγμίας και δεν έχω να δηλώσω τίποτε άλλο.
Συμφωνώ απόλυτα. Δεν θέλω πάλι να ανοίξουμε κύκλο αντιπαράθεσης για τους αλλοδαπούς. Φτάνει.....

Eγω πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω,γιατι παιρνει τοσο αρνητικα σχολια απο καποιους,η κοπελα που ανοιξε το θεμα.Προφανως για να το κανει,ηθελε να ενημερωσει οσους περισσοτερους μπορει για το γεγονος που εμαθε και οχι για να προκαλεσει με την φρικη της καταστασης.Το γεγονος οτι ανοιγει ενα θεμα και δηλωνει οτι εχει στοιχεια και οχι αερολογιες,κατι θε επρεπε να μας λεει.Τωρα για το αν δεν βγηκε να απαντησει γιατι καποιοι την εθιξαν,θα επρεπε να ειναι σεβαστο,και οχι να θεωρηθει οτι ειναι 'τροφη' για αβασιμες πληροφοριες.Δεν ειμαστε ολοι οι χαρακτηρες ιδιοι και ο καθενας αντιδρα διαφορετικα σε αρνητικα σχολια.
Γνωμη μου ειναι οτι το internet και ειδικα τα forums ειναι για να ενημερωνομαστε,να ανταλλασουμε γνωμες,αποψεις και εμπειριες και οπου υπαρχει πλειοψηφια αποψεων που τεινουν ομαδικα σε καποιο θεμα,να δρουμε ολοι μαζι.
Τωρα με την ειρωνια τυπου "βαλιουμ" και "επισκεψη στον ψυχολογο" δεν θα βγαλουν πουθενα,εκτος αν ψαχνεσαι να ερθεις σε αντιπαραθεση.
Το θεμα με τον Ευρωτα,οπως πληροφορηθηκα προ ολιγου ειναι γνωστο τουλαχιστον 2 μηνες τωρα.Και τα αδεσποτα στη Σπαρτη,εχουν εξαφανιστει.Αν αυτο λεει σε καποιους οτι το θεμα ανοιχτηκε για να δουμε ποιοι ειναι ρατσιστες και ποιοι οχι,τοτε ΟΚ.

Eγω πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω,γιατι παιρνει τοσο αρνητικα σχολια απο καποιους,η κοπελα που ανοιξε το θεμα.
Εδώ θέλω να διευκρινίσω πως εγώ δεν στράφηκα προσωπικά κατά κανενός. Απλώς δεν παραδέχομαι το μήνυμα. Δεν είπα ποτέ οτιδήποτε εναντίον του "κομιστή".

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back