Φρικιαστικό έθιμο στη Δανία

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα.
Σήμερα έλαβα ένα e-mail με φρικιαστικές εικόνες από αυτό το κατά τα άλλα έθιμο. Έψαξα στο internet ελπίζοντας πως θα είναι άλλο ένα αναληθές chain letter αλλά δυστυχώς όχι. Η βαρβαρότητα δεν έχει όρια. Η εικόνα στο άρθρο είναι αρκετά σκληρή, διαβάστε και μόνοι σας..

Πολλές φορές τα Μ.Μ.Ε έχουν γράψει για την ομαδική σφαγή δελφινιών. Στα νησιά Feroe της Δανίας, μία φορά τον χρόνο οι κάτοικοι μαζεύονται και συμμετέχουν σε μαζικές δολοφονίες δελφινιών. Στο «πανηγύρι» συμμετέχουν ακόμα και παιδιά που έτσι «ανδρώνονται». Από το αίμα των δελφινιών η θάλασσα βάφεται κόκκινη, αφού ο θάνατός τους είναι αργός και μαρτυρικός: τα πετσοκόβουν μέχρι να ξεψυχήσουν.

(παρέθεσα μέρος του άρθρου για όσους δεν αντέχουν να δουν τη σκηνή)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Τα έθιμα και οι παραδόσεις πολλών χωρών μπορούν να είναι απο ανούσια μέχρι και αποκρουστικά. Εχω βαρεθεί να ακούω απο παντού τις ίδιες καραμέλες περί πολιτισμού και κουλτούρας. Απορώ πάντως και εγώ πως και αυτό συμβαίνει στην Δανία, μια ανεπτυγμένη ευρωπαική χώρα. Χωρις να έχω κάνει έρευνα και ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, θα ορκιζόμουν πως τριτοκοσμικές χώρες μας βάζουν τα γυαλιά σε θέματα προστασίας δικαιωμάτων των ζώων. Μπορεί να τα θεωρούν ''ιερά'' ή οτιδήποτε άλλο αλλά τουλάχιστον τα σέβονται σε ένα βαθμό. Αυτά τα καημένα τα δελφίνια ρε γαμώτο ποτε δεν κατάλαβα πως είναι δυνατόν να τα κακομεταχειρίζονται με αυτό τον τρόπο όλα αυτά τα χρόνια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλεος....πωπω αποκρουστικότατη η εικόνα απλα ντροπή.

εγω το λινκ δεν το ειδα...διοτι δεν αντεχω να τα βλεπω,και δεν μου προσφερει και τπτ αυτο,διοτι ειμαι πλεον διαμορφωμενη...αλλα φανταζομαι τι θα δειχνει...ειμαι εντελως ΚΑΤΑ των εθιμων και των παραδοσεων, ειδικα οταν αυτα εχουν να κανουν με κακοποιησεις ζωων..αλλα και γενικοτερα με φαλλοκρατικες αντιληψεις(πααααααρα πολλα στην ελλαδα,..)και με ολα τα μεσαιωνικα καταλοιπα...ελεος πια...πολιτισμος δεν ειναι να σφαζεις τον κοκορα στα θεμελια ενος αναγερθεντος κτηριου,να σφαγιαζεις χιλιαδες αρνια το πασχα...και να σκοτωνεις τον ταυρο...ουτε να σκοτωνεις τα χιλια δυο ζωα,για να κανεις μαντζουνια..(βλεπε κινα και οχι μονο...)

Κι όμως η εικόνα αυτή είναι αρκετά light σε σχέση με αυτές που περιείχε το σχετικό μέιλ.. :( Είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Ο αριθμός των πλασμάτων που θανατώνονται σε αυτή τη γιορτή της βαρβαρότητας είναι πολύ μεγάλος.. :mad:

Κι όμως η εικόνα αυτή είναι αρκετά light σε σχέση με αυτές που περιείχε το σχετικό μέιλ.. :( Είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Ο αριθμός των πλασμάτων που θανατώνονται σε αυτή τη γιορτή της βαρβαρότητας είναι πολύ μεγάλος.. :mad:

δεν καταλαβες..οχι μονο την εικονα δεν εχω δει..αλλα ουτε και ξερω για ποια ζωα μιλαμε..και τι γινεται...δεν τα αντεχω..θα μου καρφωθει στο μυαλο..κια θα το σκεφτομαι συνεχεια..:(:(:(...και πληζζζ παιδια..πειτε οτι θελετε..αλλα μην περιγραψεται με λογια τι ειδατε..οποιος θελει μπορει να το δει...:(

Πούπι μη δεις στην αρχή, έβαλα κομμάτι από το άρθρο... :redface:
Εδιτ:Το έκρυψα :P

Πούπι μη δεις στην αρχή, έβαλα κομμάτι από το άρθρο... :redface:
Εδιτ:Το έκρυψα :P
μαρη..με κοροιδευεις;;;;:mad::mad:...καποτε...τα εβλεπα ολα...ειδα ομως τοσα πολλα,που πλεον δεν αντεχω καθολου σκηνες με κακοποιησεις ζωων..αφου,οταν ην τηλεοραση δειχνει κατι..ή αλλαζω καναλι..ή δεν κοιταω...το μεγαλο μου μαρτυριο ειναι στο φεεις..που εχω σχεδον μονο φιλοζωους για φιλους...και το τι εικονες πεφτουν..δεν μπορεις να φανταστεις..:(:(:(

Δε σε κοροϊδεύω βρε.. Κατανοώ αυτό που λες, απλώς έβαλα σπόιλερ, γιατί ίσως υπάρχουν κι άλλοι που δεν αντέχουν να μάθουν λεπτομέρειες. :)

Δε σε κοροϊδεύω βρε.. Κατανοώ αυτό που λες, απλώς έβαλα σπόιλερ, γιατί ίσως υπάρχουν κι άλλοι που δεν αντέχουν να μάθουν λεπτομέρειες. :)

καλα εκανες..και η αληθεια ειναι οτι εχει γινει και συζητηση πανω σε αυτο τοθεμα,στο σαιτ..:)

Έω δει όλο το email και όντως η εικόνα που έβαλες μπροστά στο email είναι τίποτα.
:mad::mad::mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back