MissKit
Επιφανές μέλος
(παρέθεσα μέρος του άρθρου για όσους δεν αντέχουν να δουν τη σκηνή)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catsruletheworld
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiki808
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
Είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Ο αριθμός των πλασμάτων που θανατώνονται σε αυτή τη γιορτή της βαρβαρότητας είναι πολύ μεγάλος.. 
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Κι όμως η εικόνα αυτή είναι αρκετά light σε σχέση με αυτές που περιείχε το σχετικό μέιλ..Είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Ο αριθμός των πλασμάτων που θανατώνονται σε αυτή τη γιορτή της βαρβαρότητας είναι πολύ μεγάλος..
![]()
δεν καταλαβες..οχι μονο την εικονα δεν εχω δει..αλλα ουτε και ξερω για ποια ζωα μιλαμε..και τι γινεται...δεν τα αντεχω..θα μου καρφωθει στο μυαλο..κια θα το σκεφτομαι συνεχεια..

...και πληζζζ παιδια..πειτε οτι θελετε..αλλα μην περιγραψεται με λογια τι ειδατε..οποιος θελει μπορει να το δει...
MissKit
Επιφανές μέλος

Εδιτ:Το έκρυψα

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
μαρη..με κοροιδευεις;;;;Πούπι μη δεις στην αρχή, έβαλα κομμάτι από το άρθρο...
Εδιτ:Το έκρυψα![]()

...καποτε...τα εβλεπα ολα...ειδα ομως τοσα πολλα,που πλεον δεν αντεχω καθολου σκηνες με κακοποιησεις ζωων..αφου,οταν ην τηλεοραση δειχνει κατι..ή αλλαζω καναλι..ή δεν κοιταω...το μεγαλο μου μαρτυριο ειναι στο φεεις..που εχω σχεδον μονο φιλοζωους για φιλους...και το τι εικονες πεφτουν..δεν μπορεις να φανταστεις..

MissKit
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δε σε κοροϊδεύω βρε.. Κατανοώ αυτό που λες, απλώς έβαλα σπόιλερ, γιατί ίσως υπάρχουν κι άλλοι που δεν αντέχουν να μάθουν λεπτομέρειες.![]()
καλα εκανες..και η αληθεια ειναι οτι εχει γινει και συζητηση πανω σε αυτο τοθεμα,στο σαιτ..

senda990
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool