ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 12:23 Η ismyni έγραψε: #281 10-03-11 12:23 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! νεράκι έχει πιει.. τροφή δεν έχει φάει .. και δεν νομίζω πως είναι σε θέση , πιο αργά θα κάνουμε μια προσπάθεια να φάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 12:32 Η speri έγραψε: #282 10-03-11 12:32 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Εγω της ειχα βρεξει αρκετα τις κροκετες οποτε ετρωγε και επαιρνε και νερακι ταυτοχρονα. Θελει το χρονο της. Με την αντιβιωση ολα καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YNL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 12:36 Ο YNL έγραψε: #283 10-03-11 12:36 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Θα καταλάβεις ότι αρχίζει να συνέρχεται όταν την χαιδεύεις απαλά στο κεφαλάκι της κι αρχίσει να γουργουρίζει (έστω κι αν είναι ασθενικό το γουργούρισμα) . Η δικιά μου ξεκίνησε το γουργούρισμα την τρίτη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 12:39 Η speri έγραψε: #284 10-03-11 12:39 Αρχική Δημοσίευση από YNL: Θα καταλάβεις ότι αρχίζει να συνέρχεται όταν την χαιδεύεις απαλά στο κεφαλάκι της κι αρχίσει να γουργουρίζει (έστω κι αν είναι ασθενικό το γουργούρισμα) . Η δικιά μου ξεκίνησε το γουργούρισμα την τρίτη μέρα. Click για ανάπτυξη... Ναι οντως...Εμενα ξεκινησε το γουργουρητο το πρωτο βραδυ...Παει αναλογα με τη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goth Δραστήριο μέλος Η Kατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 596 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 17:24 Η goth έγραψε: #285 10-03-11 17:24 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Πως ειναι η γατουλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 13:46 Η ismyni έγραψε: #286 11-03-11 13:46 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! λοιπόν! είμαι πολύ χαρούμενη! ειναι αρκετά καλα! γουργουρίζει τρώει παίζει λίγο και γενικά είναι καλά.. μόνο που δεν έχει πάει τουαλέτα ακόμα.. το θέμα είναι οτι περνώ την κτηνίατρο κ δεν μπορώ να την βρώ! κ θέλω να την ρωτήσω για την αντιβίωση γιατί δεν μου έδωσε κάτι κ ακόμα τι θα γίνει τώρα που γλύφει την πληγή ! της πήρα ενα κολάρο για να μην μπορεί να την γλύφει αλλά δεν το αφήνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 14:13 Η speri έγραψε: #287 11-03-11 14:13 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Τι εννοεις δε σου ειπε τιποτα για την αντιβιωση? Δε σου εδωσε? Για την πληγη απλα κοιτα αν τρωει τα ραμματα αλλιως και εμενα την εγλυφε την πληγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 16:52 Η Alkisti_V: #288 11-03-11 16:52 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Κάθε οργανισμός είναι πολύ διαφορετικός. Και εγώ την άφησα ένα βράδυ παραπάνω στο ιατρείο (και λόγω απόστασης του σπιτιού μου απ΄τον κτηνίατρο) αλλά μιλώντας με τον γιατρό το απόγευμα μετά την επέμβαση η Σεμέλη μου είχε πιεί νεράκι και είχε φάει και λίγο φαγητό. Με το που γύρισε σπίτι (και συνήθισε και πάλι τον χώρο) ήταν μια χαρά. Όχι βέβαια το ίδιο ζωηρή αλλά μια χαρά. Πήραμε αντιβίοση για 1 εβδομάδα και μετά όλα μια χαρά. Και δεν χρειάστηκε και κολάρο. Προφανώς κάθε ζωάκι έχει διαφορετικές αντιδράσεις και αντοχές. Πάντως η αντιβίοση επιβάλλεται! Μίλα ξανά με τη γιατρό για το θέμα αυτό. Καλή ανάρρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:02 Η Πουπουλίνα: #289 11-03-11 19:02 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! H μονη λογικη περιπτωση ειναι να της εχει κανει ενεσιμη αντιβιωση ,μακρας διαρκειας.Αλλα θα πρεπει να το ξεκαθαρισεις αυτο..για να εισαι σιγουρη. Δεν νοηται στειρωση..χωρις να παρει αντιβιωση μετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:22 Η ismyni έγραψε: #290 11-03-11 19:22 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! τι να σας πω ! δεν ξέρω.. πάντως ας πούμε κανονικά δεν έπρεπε να φάει η Ισμήνη πριν την στείρωση και η γιατρός ξέχασε να μου το πει και για αυτο μετά ολο ξέρναγε η μικρή μου! δεν νομιζω να ξέχασε να μου πει και για την αντιβίωση ! ελεος δλδ..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:29 Η Πουπουλίνα: #291 11-03-11 19:29 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Μιλας σοβαρα;..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:46 Η ismyni έγραψε: #292 11-03-11 19:46 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! εκείνο το βράδυ το γατί ηταν τόσο χάλια απο τους εμετους 5 έκανε αν δεν είχε φάει δεν θα ήταν τόσο χάλια.. πριν λίγο την πήρα πάντως κ μου είπε οτι του έχει κάνει ενέσιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YNL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:35 Ο YNL έγραψε: #293 11-03-11 21:35 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Μιλας σοβαρα;..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει.. Click για ανάπτυξη... Πέφτω από τα σύννεφα. Δεν πρέπει να είναι φαγωμένες πριν τη στείρωση??????????? Εμένα τίποτα δεν μου είπε ο γιατρός. Πόσες ώρες πριν την εγχείρηση δεν πρέπει να φάει????? Η Χιονάτη έφαγε στις 8-9 το πρωί και χειρουργήθηκε την ίδια μέρα το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariloulou16475 Νεοφερμένο μέλος Η mariloulou16475 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:42 Η mariloulou16475: #294 11-03-11 21:42 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Εγώ ξέρω μια μέρα πριν την εγχείρηση για να μην κάνει εμετό κατά την νάρκωση και μια μέρα μετά δεν κάνει ούτε να φάει ούτε να πιει γιατί η νάρκωση δεν έχει φύγει τελείως και μπορεί να μην καταφέρει να ελέγξει καλά την κατάποση και να πνιγεί. Έτσι μου είχαν πει και έτσι έκανα και είχε γρήγορη ανάρωση ο γάτος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η natalouko: #295 11-03-11 21:47 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο vavavoumakos: #296 11-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Click για ανάπτυξη... Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:56 Η natalouko: #297 11-03-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:02 Ο vavavoumakos: #298 11-03-11 22:02 Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:04 Η natalouko: #299 11-03-11 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες είναι για τον ταλιμπάν μας.. Και εμάς ο Ερμάκος είναι ο αγαηπήμενος μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 09:58 Η Alkisti_V: #300 14-03-11 09:58 Εμένα ο γιατρός πάντως με είχε ενημερώσει πως από το απόγευμα της παραμονής της επέμβασης (από τις 20:00 και μετά) μέχρι το άλλο πρωΐ που την άφησα, δεν πρέπει να φάει τίποτα. Μόνο νεράκι. Μάλιστα πριν τη νάρκωση της έκανε μια ένεση που της προκάλεσε εμετό, και ακριβώς επειδή δεν είχε φάει τίποτα, έβγαλε μόνο τα υγρά της. Σχετικά με την αντιβίωση, της είχε κάνει 2 ενέσιμες πριν την πάρω σπίτι και από την επομένη το πρωΐ ξεκίνησα εγώ να της την δίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki λένα117 Πεπινα Roulita16248 vasilismp uncle_nontas litsaki73 Ανδρομάχη Μ vampce Χρήστος z750 Bindi nasstazia 3lbereth Claire Rentfield Nicole1987 tasosaras123 roccohooshie Mona1 Lia_cha dkat Lord Kratos Olympia1990 Selina Kyle lili. xstratus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! νεράκι έχει πιει.. τροφή δεν έχει φάει .. και δεν νομίζω πως είναι σε θέση , πιο αργά θα κάνουμε μια προσπάθεια να φάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 12:32 Η speri έγραψε: #282 10-03-11 12:32 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Εγω της ειχα βρεξει αρκετα τις κροκετες οποτε ετρωγε και επαιρνε και νερακι ταυτοχρονα. Θελει το χρονο της. Με την αντιβιωση ολα καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YNL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 12:36 Ο YNL έγραψε: #283 10-03-11 12:36 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Θα καταλάβεις ότι αρχίζει να συνέρχεται όταν την χαιδεύεις απαλά στο κεφαλάκι της κι αρχίσει να γουργουρίζει (έστω κι αν είναι ασθενικό το γουργούρισμα) . Η δικιά μου ξεκίνησε το γουργούρισμα την τρίτη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 12:39 Η speri έγραψε: #284 10-03-11 12:39 Αρχική Δημοσίευση από YNL: Θα καταλάβεις ότι αρχίζει να συνέρχεται όταν την χαιδεύεις απαλά στο κεφαλάκι της κι αρχίσει να γουργουρίζει (έστω κι αν είναι ασθενικό το γουργούρισμα) . Η δικιά μου ξεκίνησε το γουργούρισμα την τρίτη μέρα. Click για ανάπτυξη... Ναι οντως...Εμενα ξεκινησε το γουργουρητο το πρωτο βραδυ...Παει αναλογα με τη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goth Δραστήριο μέλος Η Kατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 596 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 17:24 Η goth έγραψε: #285 10-03-11 17:24 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Πως ειναι η γατουλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 13:46 Η ismyni έγραψε: #286 11-03-11 13:46 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! λοιπόν! είμαι πολύ χαρούμενη! ειναι αρκετά καλα! γουργουρίζει τρώει παίζει λίγο και γενικά είναι καλά.. μόνο που δεν έχει πάει τουαλέτα ακόμα.. το θέμα είναι οτι περνώ την κτηνίατρο κ δεν μπορώ να την βρώ! κ θέλω να την ρωτήσω για την αντιβίωση γιατί δεν μου έδωσε κάτι κ ακόμα τι θα γίνει τώρα που γλύφει την πληγή ! της πήρα ενα κολάρο για να μην μπορεί να την γλύφει αλλά δεν το αφήνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 14:13 Η speri έγραψε: #287 11-03-11 14:13 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Τι εννοεις δε σου ειπε τιποτα για την αντιβιωση? Δε σου εδωσε? Για την πληγη απλα κοιτα αν τρωει τα ραμματα αλλιως και εμενα την εγλυφε την πληγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 16:52 Η Alkisti_V: #288 11-03-11 16:52 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Κάθε οργανισμός είναι πολύ διαφορετικός. Και εγώ την άφησα ένα βράδυ παραπάνω στο ιατρείο (και λόγω απόστασης του σπιτιού μου απ΄τον κτηνίατρο) αλλά μιλώντας με τον γιατρό το απόγευμα μετά την επέμβαση η Σεμέλη μου είχε πιεί νεράκι και είχε φάει και λίγο φαγητό. Με το που γύρισε σπίτι (και συνήθισε και πάλι τον χώρο) ήταν μια χαρά. Όχι βέβαια το ίδιο ζωηρή αλλά μια χαρά. Πήραμε αντιβίοση για 1 εβδομάδα και μετά όλα μια χαρά. Και δεν χρειάστηκε και κολάρο. Προφανώς κάθε ζωάκι έχει διαφορετικές αντιδράσεις και αντοχές. Πάντως η αντιβίοση επιβάλλεται! Μίλα ξανά με τη γιατρό για το θέμα αυτό. Καλή ανάρρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:02 Η Πουπουλίνα: #289 11-03-11 19:02 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! H μονη λογικη περιπτωση ειναι να της εχει κανει ενεσιμη αντιβιωση ,μακρας διαρκειας.Αλλα θα πρεπει να το ξεκαθαρισεις αυτο..για να εισαι σιγουρη. Δεν νοηται στειρωση..χωρις να παρει αντιβιωση μετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:22 Η ismyni έγραψε: #290 11-03-11 19:22 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! τι να σας πω ! δεν ξέρω.. πάντως ας πούμε κανονικά δεν έπρεπε να φάει η Ισμήνη πριν την στείρωση και η γιατρός ξέχασε να μου το πει και για αυτο μετά ολο ξέρναγε η μικρή μου! δεν νομιζω να ξέχασε να μου πει και για την αντιβίωση ! ελεος δλδ..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:29 Η Πουπουλίνα: #291 11-03-11 19:29 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Μιλας σοβαρα;..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:46 Η ismyni έγραψε: #292 11-03-11 19:46 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! εκείνο το βράδυ το γατί ηταν τόσο χάλια απο τους εμετους 5 έκανε αν δεν είχε φάει δεν θα ήταν τόσο χάλια.. πριν λίγο την πήρα πάντως κ μου είπε οτι του έχει κάνει ενέσιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YNL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:35 Ο YNL έγραψε: #293 11-03-11 21:35 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Μιλας σοβαρα;..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει.. Click για ανάπτυξη... Πέφτω από τα σύννεφα. Δεν πρέπει να είναι φαγωμένες πριν τη στείρωση??????????? Εμένα τίποτα δεν μου είπε ο γιατρός. Πόσες ώρες πριν την εγχείρηση δεν πρέπει να φάει????? Η Χιονάτη έφαγε στις 8-9 το πρωί και χειρουργήθηκε την ίδια μέρα το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariloulou16475 Νεοφερμένο μέλος Η mariloulou16475 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:42 Η mariloulou16475: #294 11-03-11 21:42 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Εγώ ξέρω μια μέρα πριν την εγχείρηση για να μην κάνει εμετό κατά την νάρκωση και μια μέρα μετά δεν κάνει ούτε να φάει ούτε να πιει γιατί η νάρκωση δεν έχει φύγει τελείως και μπορεί να μην καταφέρει να ελέγξει καλά την κατάποση και να πνιγεί. Έτσι μου είχαν πει και έτσι έκανα και είχε γρήγορη ανάρωση ο γάτος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η natalouko: #295 11-03-11 21:47 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο vavavoumakos: #296 11-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Click για ανάπτυξη... Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:56 Η natalouko: #297 11-03-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:02 Ο vavavoumakos: #298 11-03-11 22:02 Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:04 Η natalouko: #299 11-03-11 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες είναι για τον ταλιμπάν μας.. Και εμάς ο Ερμάκος είναι ο αγαηπήμενος μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 09:58 Η Alkisti_V: #300 14-03-11 09:58 Εμένα ο γιατρός πάντως με είχε ενημερώσει πως από το απόγευμα της παραμονής της επέμβασης (από τις 20:00 και μετά) μέχρι το άλλο πρωΐ που την άφησα, δεν πρέπει να φάει τίποτα. Μόνο νεράκι. Μάλιστα πριν τη νάρκωση της έκανε μια ένεση που της προκάλεσε εμετό, και ακριβώς επειδή δεν είχε φάει τίποτα, έβγαλε μόνο τα υγρά της. Σχετικά με την αντιβίωση, της είχε κάνει 2 ενέσιμες πριν την πάρω σπίτι και από την επομένη το πρωΐ ξεκίνησα εγώ να της την δίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki λένα117 Πεπινα Roulita16248 vasilismp uncle_nontas litsaki73 Ανδρομάχη Μ vampce Χρήστος z750 Bindi nasstazia 3lbereth Claire Rentfield Nicole1987 tasosaras123 roccohooshie Mona1 Lia_cha dkat Lord Kratos Olympia1990 Selina Kyle lili. xstratus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Εγω της ειχα βρεξει αρκετα τις κροκετες οποτε ετρωγε και επαιρνε και νερακι ταυτοχρονα. Θελει το χρονο της. Με την αντιβιωση ολα καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 12:36 Ο YNL έγραψε: #283 10-03-11 12:36 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Θα καταλάβεις ότι αρχίζει να συνέρχεται όταν την χαιδεύεις απαλά στο κεφαλάκι της κι αρχίσει να γουργουρίζει (έστω κι αν είναι ασθενικό το γουργούρισμα) . Η δικιά μου ξεκίνησε το γουργούρισμα την τρίτη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 12:39 Η speri έγραψε: #284 10-03-11 12:39 Αρχική Δημοσίευση από YNL: Θα καταλάβεις ότι αρχίζει να συνέρχεται όταν την χαιδεύεις απαλά στο κεφαλάκι της κι αρχίσει να γουργουρίζει (έστω κι αν είναι ασθενικό το γουργούρισμα) . Η δικιά μου ξεκίνησε το γουργούρισμα την τρίτη μέρα. Click για ανάπτυξη... Ναι οντως...Εμενα ξεκινησε το γουργουρητο το πρωτο βραδυ...Παει αναλογα με τη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goth Δραστήριο μέλος Η Kατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 596 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 17:24 Η goth έγραψε: #285 10-03-11 17:24 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Πως ειναι η γατουλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 13:46 Η ismyni έγραψε: #286 11-03-11 13:46 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! λοιπόν! είμαι πολύ χαρούμενη! ειναι αρκετά καλα! γουργουρίζει τρώει παίζει λίγο και γενικά είναι καλά.. μόνο που δεν έχει πάει τουαλέτα ακόμα.. το θέμα είναι οτι περνώ την κτηνίατρο κ δεν μπορώ να την βρώ! κ θέλω να την ρωτήσω για την αντιβίωση γιατί δεν μου έδωσε κάτι κ ακόμα τι θα γίνει τώρα που γλύφει την πληγή ! της πήρα ενα κολάρο για να μην μπορεί να την γλύφει αλλά δεν το αφήνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 14:13 Η speri έγραψε: #287 11-03-11 14:13 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Τι εννοεις δε σου ειπε τιποτα για την αντιβιωση? Δε σου εδωσε? Για την πληγη απλα κοιτα αν τρωει τα ραμματα αλλιως και εμενα την εγλυφε την πληγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 16:52 Η Alkisti_V: #288 11-03-11 16:52 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Κάθε οργανισμός είναι πολύ διαφορετικός. Και εγώ την άφησα ένα βράδυ παραπάνω στο ιατρείο (και λόγω απόστασης του σπιτιού μου απ΄τον κτηνίατρο) αλλά μιλώντας με τον γιατρό το απόγευμα μετά την επέμβαση η Σεμέλη μου είχε πιεί νεράκι και είχε φάει και λίγο φαγητό. Με το που γύρισε σπίτι (και συνήθισε και πάλι τον χώρο) ήταν μια χαρά. Όχι βέβαια το ίδιο ζωηρή αλλά μια χαρά. Πήραμε αντιβίοση για 1 εβδομάδα και μετά όλα μια χαρά. Και δεν χρειάστηκε και κολάρο. Προφανώς κάθε ζωάκι έχει διαφορετικές αντιδράσεις και αντοχές. Πάντως η αντιβίοση επιβάλλεται! Μίλα ξανά με τη γιατρό για το θέμα αυτό. Καλή ανάρρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:02 Η Πουπουλίνα: #289 11-03-11 19:02 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! H μονη λογικη περιπτωση ειναι να της εχει κανει ενεσιμη αντιβιωση ,μακρας διαρκειας.Αλλα θα πρεπει να το ξεκαθαρισεις αυτο..για να εισαι σιγουρη. Δεν νοηται στειρωση..χωρις να παρει αντιβιωση μετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:22 Η ismyni έγραψε: #290 11-03-11 19:22 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! τι να σας πω ! δεν ξέρω.. πάντως ας πούμε κανονικά δεν έπρεπε να φάει η Ισμήνη πριν την στείρωση και η γιατρός ξέχασε να μου το πει και για αυτο μετά ολο ξέρναγε η μικρή μου! δεν νομιζω να ξέχασε να μου πει και για την αντιβίωση ! ελεος δλδ..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:29 Η Πουπουλίνα: #291 11-03-11 19:29 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Μιλας σοβαρα;..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:46 Η ismyni έγραψε: #292 11-03-11 19:46 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! εκείνο το βράδυ το γατί ηταν τόσο χάλια απο τους εμετους 5 έκανε αν δεν είχε φάει δεν θα ήταν τόσο χάλια.. πριν λίγο την πήρα πάντως κ μου είπε οτι του έχει κάνει ενέσιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YNL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:35 Ο YNL έγραψε: #293 11-03-11 21:35 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Μιλας σοβαρα;..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει.. Click για ανάπτυξη... Πέφτω από τα σύννεφα. Δεν πρέπει να είναι φαγωμένες πριν τη στείρωση??????????? Εμένα τίποτα δεν μου είπε ο γιατρός. Πόσες ώρες πριν την εγχείρηση δεν πρέπει να φάει????? Η Χιονάτη έφαγε στις 8-9 το πρωί και χειρουργήθηκε την ίδια μέρα το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariloulou16475 Νεοφερμένο μέλος Η mariloulou16475 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:42 Η mariloulou16475: #294 11-03-11 21:42 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Εγώ ξέρω μια μέρα πριν την εγχείρηση για να μην κάνει εμετό κατά την νάρκωση και μια μέρα μετά δεν κάνει ούτε να φάει ούτε να πιει γιατί η νάρκωση δεν έχει φύγει τελείως και μπορεί να μην καταφέρει να ελέγξει καλά την κατάποση και να πνιγεί. Έτσι μου είχαν πει και έτσι έκανα και είχε γρήγορη ανάρωση ο γάτος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η natalouko: #295 11-03-11 21:47 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο vavavoumakos: #296 11-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Click για ανάπτυξη... Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:56 Η natalouko: #297 11-03-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:02 Ο vavavoumakos: #298 11-03-11 22:02 Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:04 Η natalouko: #299 11-03-11 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες είναι για τον ταλιμπάν μας.. Και εμάς ο Ερμάκος είναι ο αγαηπήμενος μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 09:58 Η Alkisti_V: #300 14-03-11 09:58 Εμένα ο γιατρός πάντως με είχε ενημερώσει πως από το απόγευμα της παραμονής της επέμβασης (από τις 20:00 και μετά) μέχρι το άλλο πρωΐ που την άφησα, δεν πρέπει να φάει τίποτα. Μόνο νεράκι. Μάλιστα πριν τη νάρκωση της έκανε μια ένεση που της προκάλεσε εμετό, και ακριβώς επειδή δεν είχε φάει τίποτα, έβγαλε μόνο τα υγρά της. Σχετικά με την αντιβίωση, της είχε κάνει 2 ενέσιμες πριν την πάρω σπίτι και από την επομένη το πρωΐ ξεκίνησα εγώ να της την δίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki λένα117 Πεπινα Roulita16248 vasilismp uncle_nontas litsaki73 Ανδρομάχη Μ vampce Χρήστος z750 Bindi nasstazia 3lbereth Claire Rentfield Nicole1987 tasosaras123 roccohooshie Mona1 Lia_cha dkat Lord Kratos Olympia1990 Selina Kyle lili. xstratus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Θα καταλάβεις ότι αρχίζει να συνέρχεται όταν την χαιδεύεις απαλά στο κεφαλάκι της κι αρχίσει να γουργουρίζει (έστω κι αν είναι ασθενικό το γουργούρισμα) . Η δικιά μου ξεκίνησε το γουργούρισμα την τρίτη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 12:39 Η speri έγραψε: #284 10-03-11 12:39 Αρχική Δημοσίευση από YNL: Θα καταλάβεις ότι αρχίζει να συνέρχεται όταν την χαιδεύεις απαλά στο κεφαλάκι της κι αρχίσει να γουργουρίζει (έστω κι αν είναι ασθενικό το γουργούρισμα) . Η δικιά μου ξεκίνησε το γουργούρισμα την τρίτη μέρα. Click για ανάπτυξη... Ναι οντως...Εμενα ξεκινησε το γουργουρητο το πρωτο βραδυ...Παει αναλογα με τη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goth Δραστήριο μέλος Η Kατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 596 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 17:24 Η goth έγραψε: #285 10-03-11 17:24 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Πως ειναι η γατουλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 13:46 Η ismyni έγραψε: #286 11-03-11 13:46 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! λοιπόν! είμαι πολύ χαρούμενη! ειναι αρκετά καλα! γουργουρίζει τρώει παίζει λίγο και γενικά είναι καλά.. μόνο που δεν έχει πάει τουαλέτα ακόμα.. το θέμα είναι οτι περνώ την κτηνίατρο κ δεν μπορώ να την βρώ! κ θέλω να την ρωτήσω για την αντιβίωση γιατί δεν μου έδωσε κάτι κ ακόμα τι θα γίνει τώρα που γλύφει την πληγή ! της πήρα ενα κολάρο για να μην μπορεί να την γλύφει αλλά δεν το αφήνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 14:13 Η speri έγραψε: #287 11-03-11 14:13 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Τι εννοεις δε σου ειπε τιποτα για την αντιβιωση? Δε σου εδωσε? Για την πληγη απλα κοιτα αν τρωει τα ραμματα αλλιως και εμενα την εγλυφε την πληγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 16:52 Η Alkisti_V: #288 11-03-11 16:52 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Κάθε οργανισμός είναι πολύ διαφορετικός. Και εγώ την άφησα ένα βράδυ παραπάνω στο ιατρείο (και λόγω απόστασης του σπιτιού μου απ΄τον κτηνίατρο) αλλά μιλώντας με τον γιατρό το απόγευμα μετά την επέμβαση η Σεμέλη μου είχε πιεί νεράκι και είχε φάει και λίγο φαγητό. Με το που γύρισε σπίτι (και συνήθισε και πάλι τον χώρο) ήταν μια χαρά. Όχι βέβαια το ίδιο ζωηρή αλλά μια χαρά. Πήραμε αντιβίοση για 1 εβδομάδα και μετά όλα μια χαρά. Και δεν χρειάστηκε και κολάρο. Προφανώς κάθε ζωάκι έχει διαφορετικές αντιδράσεις και αντοχές. Πάντως η αντιβίοση επιβάλλεται! Μίλα ξανά με τη γιατρό για το θέμα αυτό. Καλή ανάρρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:02 Η Πουπουλίνα: #289 11-03-11 19:02 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! H μονη λογικη περιπτωση ειναι να της εχει κανει ενεσιμη αντιβιωση ,μακρας διαρκειας.Αλλα θα πρεπει να το ξεκαθαρισεις αυτο..για να εισαι σιγουρη. Δεν νοηται στειρωση..χωρις να παρει αντιβιωση μετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:22 Η ismyni έγραψε: #290 11-03-11 19:22 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! τι να σας πω ! δεν ξέρω.. πάντως ας πούμε κανονικά δεν έπρεπε να φάει η Ισμήνη πριν την στείρωση και η γιατρός ξέχασε να μου το πει και για αυτο μετά ολο ξέρναγε η μικρή μου! δεν νομιζω να ξέχασε να μου πει και για την αντιβίωση ! ελεος δλδ..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:29 Η Πουπουλίνα: #291 11-03-11 19:29 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Μιλας σοβαρα;..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:46 Η ismyni έγραψε: #292 11-03-11 19:46 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! εκείνο το βράδυ το γατί ηταν τόσο χάλια απο τους εμετους 5 έκανε αν δεν είχε φάει δεν θα ήταν τόσο χάλια.. πριν λίγο την πήρα πάντως κ μου είπε οτι του έχει κάνει ενέσιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YNL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:35 Ο YNL έγραψε: #293 11-03-11 21:35 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Μιλας σοβαρα;..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει.. Click για ανάπτυξη... Πέφτω από τα σύννεφα. Δεν πρέπει να είναι φαγωμένες πριν τη στείρωση??????????? Εμένα τίποτα δεν μου είπε ο γιατρός. Πόσες ώρες πριν την εγχείρηση δεν πρέπει να φάει????? Η Χιονάτη έφαγε στις 8-9 το πρωί και χειρουργήθηκε την ίδια μέρα το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariloulou16475 Νεοφερμένο μέλος Η mariloulou16475 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:42 Η mariloulou16475: #294 11-03-11 21:42 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Εγώ ξέρω μια μέρα πριν την εγχείρηση για να μην κάνει εμετό κατά την νάρκωση και μια μέρα μετά δεν κάνει ούτε να φάει ούτε να πιει γιατί η νάρκωση δεν έχει φύγει τελείως και μπορεί να μην καταφέρει να ελέγξει καλά την κατάποση και να πνιγεί. Έτσι μου είχαν πει και έτσι έκανα και είχε γρήγορη ανάρωση ο γάτος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η natalouko: #295 11-03-11 21:47 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο vavavoumakos: #296 11-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Click για ανάπτυξη... Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:56 Η natalouko: #297 11-03-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:02 Ο vavavoumakos: #298 11-03-11 22:02 Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:04 Η natalouko: #299 11-03-11 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες είναι για τον ταλιμπάν μας.. Και εμάς ο Ερμάκος είναι ο αγαηπήμενος μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 09:58 Η Alkisti_V: #300 14-03-11 09:58 Εμένα ο γιατρός πάντως με είχε ενημερώσει πως από το απόγευμα της παραμονής της επέμβασης (από τις 20:00 και μετά) μέχρι το άλλο πρωΐ που την άφησα, δεν πρέπει να φάει τίποτα. Μόνο νεράκι. Μάλιστα πριν τη νάρκωση της έκανε μια ένεση που της προκάλεσε εμετό, και ακριβώς επειδή δεν είχε φάει τίποτα, έβγαλε μόνο τα υγρά της. Σχετικά με την αντιβίωση, της είχε κάνει 2 ενέσιμες πριν την πάρω σπίτι και από την επομένη το πρωΐ ξεκίνησα εγώ να της την δίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki λένα117 Πεπινα Roulita16248 vasilismp uncle_nontas litsaki73 Ανδρομάχη Μ vampce Χρήστος z750 Bindi nasstazia 3lbereth Claire Rentfield Nicole1987 tasosaras123 roccohooshie Mona1 Lia_cha dkat Lord Kratos Olympia1990 Selina Kyle lili. xstratus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από YNL: Θα καταλάβεις ότι αρχίζει να συνέρχεται όταν την χαιδεύεις απαλά στο κεφαλάκι της κι αρχίσει να γουργουρίζει (έστω κι αν είναι ασθενικό το γουργούρισμα) . Η δικιά μου ξεκίνησε το γουργούρισμα την τρίτη μέρα. Click για ανάπτυξη... Ναι οντως...Εμενα ξεκινησε το γουργουρητο το πρωτο βραδυ...Παει αναλογα με τη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
goth Δραστήριο μέλος Η Kατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 596 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 17:24 Η goth έγραψε: #285 10-03-11 17:24 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Πως ειναι η γατουλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 13:46 Η ismyni έγραψε: #286 11-03-11 13:46 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! λοιπόν! είμαι πολύ χαρούμενη! ειναι αρκετά καλα! γουργουρίζει τρώει παίζει λίγο και γενικά είναι καλά.. μόνο που δεν έχει πάει τουαλέτα ακόμα.. το θέμα είναι οτι περνώ την κτηνίατρο κ δεν μπορώ να την βρώ! κ θέλω να την ρωτήσω για την αντιβίωση γιατί δεν μου έδωσε κάτι κ ακόμα τι θα γίνει τώρα που γλύφει την πληγή ! της πήρα ενα κολάρο για να μην μπορεί να την γλύφει αλλά δεν το αφήνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 14:13 Η speri έγραψε: #287 11-03-11 14:13 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Τι εννοεις δε σου ειπε τιποτα για την αντιβιωση? Δε σου εδωσε? Για την πληγη απλα κοιτα αν τρωει τα ραμματα αλλιως και εμενα την εγλυφε την πληγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 16:52 Η Alkisti_V: #288 11-03-11 16:52 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Κάθε οργανισμός είναι πολύ διαφορετικός. Και εγώ την άφησα ένα βράδυ παραπάνω στο ιατρείο (και λόγω απόστασης του σπιτιού μου απ΄τον κτηνίατρο) αλλά μιλώντας με τον γιατρό το απόγευμα μετά την επέμβαση η Σεμέλη μου είχε πιεί νεράκι και είχε φάει και λίγο φαγητό. Με το που γύρισε σπίτι (και συνήθισε και πάλι τον χώρο) ήταν μια χαρά. Όχι βέβαια το ίδιο ζωηρή αλλά μια χαρά. Πήραμε αντιβίοση για 1 εβδομάδα και μετά όλα μια χαρά. Και δεν χρειάστηκε και κολάρο. Προφανώς κάθε ζωάκι έχει διαφορετικές αντιδράσεις και αντοχές. Πάντως η αντιβίοση επιβάλλεται! Μίλα ξανά με τη γιατρό για το θέμα αυτό. Καλή ανάρρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:02 Η Πουπουλίνα: #289 11-03-11 19:02 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! H μονη λογικη περιπτωση ειναι να της εχει κανει ενεσιμη αντιβιωση ,μακρας διαρκειας.Αλλα θα πρεπει να το ξεκαθαρισεις αυτο..για να εισαι σιγουρη. Δεν νοηται στειρωση..χωρις να παρει αντιβιωση μετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:22 Η ismyni έγραψε: #290 11-03-11 19:22 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! τι να σας πω ! δεν ξέρω.. πάντως ας πούμε κανονικά δεν έπρεπε να φάει η Ισμήνη πριν την στείρωση και η γιατρός ξέχασε να μου το πει και για αυτο μετά ολο ξέρναγε η μικρή μου! δεν νομιζω να ξέχασε να μου πει και για την αντιβίωση ! ελεος δλδ..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:29 Η Πουπουλίνα: #291 11-03-11 19:29 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Μιλας σοβαρα;..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:46 Η ismyni έγραψε: #292 11-03-11 19:46 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! εκείνο το βράδυ το γατί ηταν τόσο χάλια απο τους εμετους 5 έκανε αν δεν είχε φάει δεν θα ήταν τόσο χάλια.. πριν λίγο την πήρα πάντως κ μου είπε οτι του έχει κάνει ενέσιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YNL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:35 Ο YNL έγραψε: #293 11-03-11 21:35 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Μιλας σοβαρα;..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει.. Click για ανάπτυξη... Πέφτω από τα σύννεφα. Δεν πρέπει να είναι φαγωμένες πριν τη στείρωση??????????? Εμένα τίποτα δεν μου είπε ο γιατρός. Πόσες ώρες πριν την εγχείρηση δεν πρέπει να φάει????? Η Χιονάτη έφαγε στις 8-9 το πρωί και χειρουργήθηκε την ίδια μέρα το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariloulou16475 Νεοφερμένο μέλος Η mariloulou16475 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:42 Η mariloulou16475: #294 11-03-11 21:42 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Εγώ ξέρω μια μέρα πριν την εγχείρηση για να μην κάνει εμετό κατά την νάρκωση και μια μέρα μετά δεν κάνει ούτε να φάει ούτε να πιει γιατί η νάρκωση δεν έχει φύγει τελείως και μπορεί να μην καταφέρει να ελέγξει καλά την κατάποση και να πνιγεί. Έτσι μου είχαν πει και έτσι έκανα και είχε γρήγορη ανάρωση ο γάτος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η natalouko: #295 11-03-11 21:47 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο vavavoumakos: #296 11-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Click για ανάπτυξη... Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:56 Η natalouko: #297 11-03-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:02 Ο vavavoumakos: #298 11-03-11 22:02 Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:04 Η natalouko: #299 11-03-11 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες είναι για τον ταλιμπάν μας.. Και εμάς ο Ερμάκος είναι ο αγαηπήμενος μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 09:58 Η Alkisti_V: #300 14-03-11 09:58 Εμένα ο γιατρός πάντως με είχε ενημερώσει πως από το απόγευμα της παραμονής της επέμβασης (από τις 20:00 και μετά) μέχρι το άλλο πρωΐ που την άφησα, δεν πρέπει να φάει τίποτα. Μόνο νεράκι. Μάλιστα πριν τη νάρκωση της έκανε μια ένεση που της προκάλεσε εμετό, και ακριβώς επειδή δεν είχε φάει τίποτα, έβγαλε μόνο τα υγρά της. Σχετικά με την αντιβίωση, της είχε κάνει 2 ενέσιμες πριν την πάρω σπίτι και από την επομένη το πρωΐ ξεκίνησα εγώ να της την δίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki λένα117 Πεπινα Roulita16248 vasilismp uncle_nontas litsaki73 Ανδρομάχη Μ vampce Χρήστος z750 Bindi nasstazia 3lbereth Claire Rentfield Nicole1987 tasosaras123 roccohooshie Mona1 Lia_cha dkat Lord Kratos Olympia1990 Selina Kyle lili. xstratus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Πως ειναι η γατουλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 13:46 Η ismyni έγραψε: #286 11-03-11 13:46 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! λοιπόν! είμαι πολύ χαρούμενη! ειναι αρκετά καλα! γουργουρίζει τρώει παίζει λίγο και γενικά είναι καλά.. μόνο που δεν έχει πάει τουαλέτα ακόμα.. το θέμα είναι οτι περνώ την κτηνίατρο κ δεν μπορώ να την βρώ! κ θέλω να την ρωτήσω για την αντιβίωση γιατί δεν μου έδωσε κάτι κ ακόμα τι θα γίνει τώρα που γλύφει την πληγή ! της πήρα ενα κολάρο για να μην μπορεί να την γλύφει αλλά δεν το αφήνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 14:13 Η speri έγραψε: #287 11-03-11 14:13 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Τι εννοεις δε σου ειπε τιποτα για την αντιβιωση? Δε σου εδωσε? Για την πληγη απλα κοιτα αν τρωει τα ραμματα αλλιως και εμενα την εγλυφε την πληγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 16:52 Η Alkisti_V: #288 11-03-11 16:52 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Κάθε οργανισμός είναι πολύ διαφορετικός. Και εγώ την άφησα ένα βράδυ παραπάνω στο ιατρείο (και λόγω απόστασης του σπιτιού μου απ΄τον κτηνίατρο) αλλά μιλώντας με τον γιατρό το απόγευμα μετά την επέμβαση η Σεμέλη μου είχε πιεί νεράκι και είχε φάει και λίγο φαγητό. Με το που γύρισε σπίτι (και συνήθισε και πάλι τον χώρο) ήταν μια χαρά. Όχι βέβαια το ίδιο ζωηρή αλλά μια χαρά. Πήραμε αντιβίοση για 1 εβδομάδα και μετά όλα μια χαρά. Και δεν χρειάστηκε και κολάρο. Προφανώς κάθε ζωάκι έχει διαφορετικές αντιδράσεις και αντοχές. Πάντως η αντιβίοση επιβάλλεται! Μίλα ξανά με τη γιατρό για το θέμα αυτό. Καλή ανάρρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:02 Η Πουπουλίνα: #289 11-03-11 19:02 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! H μονη λογικη περιπτωση ειναι να της εχει κανει ενεσιμη αντιβιωση ,μακρας διαρκειας.Αλλα θα πρεπει να το ξεκαθαρισεις αυτο..για να εισαι σιγουρη. Δεν νοηται στειρωση..χωρις να παρει αντιβιωση μετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:22 Η ismyni έγραψε: #290 11-03-11 19:22 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! τι να σας πω ! δεν ξέρω.. πάντως ας πούμε κανονικά δεν έπρεπε να φάει η Ισμήνη πριν την στείρωση και η γιατρός ξέχασε να μου το πει και για αυτο μετά ολο ξέρναγε η μικρή μου! δεν νομιζω να ξέχασε να μου πει και για την αντιβίωση ! ελεος δλδ..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:29 Η Πουπουλίνα: #291 11-03-11 19:29 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Μιλας σοβαρα;..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:46 Η ismyni έγραψε: #292 11-03-11 19:46 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! εκείνο το βράδυ το γατί ηταν τόσο χάλια απο τους εμετους 5 έκανε αν δεν είχε φάει δεν θα ήταν τόσο χάλια.. πριν λίγο την πήρα πάντως κ μου είπε οτι του έχει κάνει ενέσιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YNL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:35 Ο YNL έγραψε: #293 11-03-11 21:35 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Μιλας σοβαρα;..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει.. Click για ανάπτυξη... Πέφτω από τα σύννεφα. Δεν πρέπει να είναι φαγωμένες πριν τη στείρωση??????????? Εμένα τίποτα δεν μου είπε ο γιατρός. Πόσες ώρες πριν την εγχείρηση δεν πρέπει να φάει????? Η Χιονάτη έφαγε στις 8-9 το πρωί και χειρουργήθηκε την ίδια μέρα το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariloulou16475 Νεοφερμένο μέλος Η mariloulou16475 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:42 Η mariloulou16475: #294 11-03-11 21:42 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Εγώ ξέρω μια μέρα πριν την εγχείρηση για να μην κάνει εμετό κατά την νάρκωση και μια μέρα μετά δεν κάνει ούτε να φάει ούτε να πιει γιατί η νάρκωση δεν έχει φύγει τελείως και μπορεί να μην καταφέρει να ελέγξει καλά την κατάποση και να πνιγεί. Έτσι μου είχαν πει και έτσι έκανα και είχε γρήγορη ανάρωση ο γάτος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η natalouko: #295 11-03-11 21:47 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο vavavoumakos: #296 11-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Click για ανάπτυξη... Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:56 Η natalouko: #297 11-03-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:02 Ο vavavoumakos: #298 11-03-11 22:02 Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:04 Η natalouko: #299 11-03-11 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες είναι για τον ταλιμπάν μας.. Και εμάς ο Ερμάκος είναι ο αγαηπήμενος μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 09:58 Η Alkisti_V: #300 14-03-11 09:58 Εμένα ο γιατρός πάντως με είχε ενημερώσει πως από το απόγευμα της παραμονής της επέμβασης (από τις 20:00 και μετά) μέχρι το άλλο πρωΐ που την άφησα, δεν πρέπει να φάει τίποτα. Μόνο νεράκι. Μάλιστα πριν τη νάρκωση της έκανε μια ένεση που της προκάλεσε εμετό, και ακριβώς επειδή δεν είχε φάει τίποτα, έβγαλε μόνο τα υγρά της. Σχετικά με την αντιβίωση, της είχε κάνει 2 ενέσιμες πριν την πάρω σπίτι και από την επομένη το πρωΐ ξεκίνησα εγώ να της την δίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki λένα117 Πεπινα Roulita16248 vasilismp uncle_nontas litsaki73 Ανδρομάχη Μ vampce Χρήστος z750 Bindi nasstazia 3lbereth Claire Rentfield Nicole1987 tasosaras123 roccohooshie Mona1 Lia_cha dkat Lord Kratos Olympia1990 Selina Kyle lili. xstratus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! λοιπόν! είμαι πολύ χαρούμενη! ειναι αρκετά καλα! γουργουρίζει τρώει παίζει λίγο και γενικά είναι καλά.. μόνο που δεν έχει πάει τουαλέτα ακόμα.. το θέμα είναι οτι περνώ την κτηνίατρο κ δεν μπορώ να την βρώ! κ θέλω να την ρωτήσω για την αντιβίωση γιατί δεν μου έδωσε κάτι κ ακόμα τι θα γίνει τώρα που γλύφει την πληγή ! της πήρα ενα κολάρο για να μην μπορεί να την γλύφει αλλά δεν το αφήνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 14:13 Η speri έγραψε: #287 11-03-11 14:13 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Τι εννοεις δε σου ειπε τιποτα για την αντιβιωση? Δε σου εδωσε? Για την πληγη απλα κοιτα αν τρωει τα ραμματα αλλιως και εμενα την εγλυφε την πληγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 16:52 Η Alkisti_V: #288 11-03-11 16:52 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Κάθε οργανισμός είναι πολύ διαφορετικός. Και εγώ την άφησα ένα βράδυ παραπάνω στο ιατρείο (και λόγω απόστασης του σπιτιού μου απ΄τον κτηνίατρο) αλλά μιλώντας με τον γιατρό το απόγευμα μετά την επέμβαση η Σεμέλη μου είχε πιεί νεράκι και είχε φάει και λίγο φαγητό. Με το που γύρισε σπίτι (και συνήθισε και πάλι τον χώρο) ήταν μια χαρά. Όχι βέβαια το ίδιο ζωηρή αλλά μια χαρά. Πήραμε αντιβίοση για 1 εβδομάδα και μετά όλα μια χαρά. Και δεν χρειάστηκε και κολάρο. Προφανώς κάθε ζωάκι έχει διαφορετικές αντιδράσεις και αντοχές. Πάντως η αντιβίοση επιβάλλεται! Μίλα ξανά με τη γιατρό για το θέμα αυτό. Καλή ανάρρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:02 Η Πουπουλίνα: #289 11-03-11 19:02 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! H μονη λογικη περιπτωση ειναι να της εχει κανει ενεσιμη αντιβιωση ,μακρας διαρκειας.Αλλα θα πρεπει να το ξεκαθαρισεις αυτο..για να εισαι σιγουρη. Δεν νοηται στειρωση..χωρις να παρει αντιβιωση μετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:22 Η ismyni έγραψε: #290 11-03-11 19:22 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! τι να σας πω ! δεν ξέρω.. πάντως ας πούμε κανονικά δεν έπρεπε να φάει η Ισμήνη πριν την στείρωση και η γιατρός ξέχασε να μου το πει και για αυτο μετά ολο ξέρναγε η μικρή μου! δεν νομιζω να ξέχασε να μου πει και για την αντιβίωση ! ελεος δλδ..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:29 Η Πουπουλίνα: #291 11-03-11 19:29 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Μιλας σοβαρα;..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:46 Η ismyni έγραψε: #292 11-03-11 19:46 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! εκείνο το βράδυ το γατί ηταν τόσο χάλια απο τους εμετους 5 έκανε αν δεν είχε φάει δεν θα ήταν τόσο χάλια.. πριν λίγο την πήρα πάντως κ μου είπε οτι του έχει κάνει ενέσιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YNL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:35 Ο YNL έγραψε: #293 11-03-11 21:35 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Μιλας σοβαρα;..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει.. Click για ανάπτυξη... Πέφτω από τα σύννεφα. Δεν πρέπει να είναι φαγωμένες πριν τη στείρωση??????????? Εμένα τίποτα δεν μου είπε ο γιατρός. Πόσες ώρες πριν την εγχείρηση δεν πρέπει να φάει????? Η Χιονάτη έφαγε στις 8-9 το πρωί και χειρουργήθηκε την ίδια μέρα το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariloulou16475 Νεοφερμένο μέλος Η mariloulou16475 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:42 Η mariloulou16475: #294 11-03-11 21:42 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Εγώ ξέρω μια μέρα πριν την εγχείρηση για να μην κάνει εμετό κατά την νάρκωση και μια μέρα μετά δεν κάνει ούτε να φάει ούτε να πιει γιατί η νάρκωση δεν έχει φύγει τελείως και μπορεί να μην καταφέρει να ελέγξει καλά την κατάποση και να πνιγεί. Έτσι μου είχαν πει και έτσι έκανα και είχε γρήγορη ανάρωση ο γάτος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η natalouko: #295 11-03-11 21:47 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο vavavoumakos: #296 11-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Click για ανάπτυξη... Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:56 Η natalouko: #297 11-03-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:02 Ο vavavoumakos: #298 11-03-11 22:02 Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:04 Η natalouko: #299 11-03-11 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες είναι για τον ταλιμπάν μας.. Και εμάς ο Ερμάκος είναι ο αγαηπήμενος μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 09:58 Η Alkisti_V: #300 14-03-11 09:58 Εμένα ο γιατρός πάντως με είχε ενημερώσει πως από το απόγευμα της παραμονής της επέμβασης (από τις 20:00 και μετά) μέχρι το άλλο πρωΐ που την άφησα, δεν πρέπει να φάει τίποτα. Μόνο νεράκι. Μάλιστα πριν τη νάρκωση της έκανε μια ένεση που της προκάλεσε εμετό, και ακριβώς επειδή δεν είχε φάει τίποτα, έβγαλε μόνο τα υγρά της. Σχετικά με την αντιβίωση, της είχε κάνει 2 ενέσιμες πριν την πάρω σπίτι και από την επομένη το πρωΐ ξεκίνησα εγώ να της την δίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki λένα117 Πεπινα Roulita16248 vasilismp uncle_nontas litsaki73 Ανδρομάχη Μ vampce Χρήστος z750 Bindi nasstazia 3lbereth Claire Rentfield Nicole1987 tasosaras123 roccohooshie Mona1 Lia_cha dkat Lord Kratos Olympia1990 Selina Kyle lili. xstratus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Τι εννοεις δε σου ειπε τιποτα για την αντιβιωση? Δε σου εδωσε? Για την πληγη απλα κοιτα αν τρωει τα ραμματα αλλιως και εμενα την εγλυφε την πληγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 16:52 Η Alkisti_V: #288 11-03-11 16:52 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Κάθε οργανισμός είναι πολύ διαφορετικός. Και εγώ την άφησα ένα βράδυ παραπάνω στο ιατρείο (και λόγω απόστασης του σπιτιού μου απ΄τον κτηνίατρο) αλλά μιλώντας με τον γιατρό το απόγευμα μετά την επέμβαση η Σεμέλη μου είχε πιεί νεράκι και είχε φάει και λίγο φαγητό. Με το που γύρισε σπίτι (και συνήθισε και πάλι τον χώρο) ήταν μια χαρά. Όχι βέβαια το ίδιο ζωηρή αλλά μια χαρά. Πήραμε αντιβίοση για 1 εβδομάδα και μετά όλα μια χαρά. Και δεν χρειάστηκε και κολάρο. Προφανώς κάθε ζωάκι έχει διαφορετικές αντιδράσεις και αντοχές. Πάντως η αντιβίοση επιβάλλεται! Μίλα ξανά με τη γιατρό για το θέμα αυτό. Καλή ανάρρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:02 Η Πουπουλίνα: #289 11-03-11 19:02 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! H μονη λογικη περιπτωση ειναι να της εχει κανει ενεσιμη αντιβιωση ,μακρας διαρκειας.Αλλα θα πρεπει να το ξεκαθαρισεις αυτο..για να εισαι σιγουρη. Δεν νοηται στειρωση..χωρις να παρει αντιβιωση μετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:22 Η ismyni έγραψε: #290 11-03-11 19:22 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! τι να σας πω ! δεν ξέρω.. πάντως ας πούμε κανονικά δεν έπρεπε να φάει η Ισμήνη πριν την στείρωση και η γιατρός ξέχασε να μου το πει και για αυτο μετά ολο ξέρναγε η μικρή μου! δεν νομιζω να ξέχασε να μου πει και για την αντιβίωση ! ελεος δλδ..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:29 Η Πουπουλίνα: #291 11-03-11 19:29 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Μιλας σοβαρα;..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:46 Η ismyni έγραψε: #292 11-03-11 19:46 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! εκείνο το βράδυ το γατί ηταν τόσο χάλια απο τους εμετους 5 έκανε αν δεν είχε φάει δεν θα ήταν τόσο χάλια.. πριν λίγο την πήρα πάντως κ μου είπε οτι του έχει κάνει ενέσιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YNL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:35 Ο YNL έγραψε: #293 11-03-11 21:35 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Μιλας σοβαρα;..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει.. Click για ανάπτυξη... Πέφτω από τα σύννεφα. Δεν πρέπει να είναι φαγωμένες πριν τη στείρωση??????????? Εμένα τίποτα δεν μου είπε ο γιατρός. Πόσες ώρες πριν την εγχείρηση δεν πρέπει να φάει????? Η Χιονάτη έφαγε στις 8-9 το πρωί και χειρουργήθηκε την ίδια μέρα το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariloulou16475 Νεοφερμένο μέλος Η mariloulou16475 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:42 Η mariloulou16475: #294 11-03-11 21:42 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Εγώ ξέρω μια μέρα πριν την εγχείρηση για να μην κάνει εμετό κατά την νάρκωση και μια μέρα μετά δεν κάνει ούτε να φάει ούτε να πιει γιατί η νάρκωση δεν έχει φύγει τελείως και μπορεί να μην καταφέρει να ελέγξει καλά την κατάποση και να πνιγεί. Έτσι μου είχαν πει και έτσι έκανα και είχε γρήγορη ανάρωση ο γάτος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η natalouko: #295 11-03-11 21:47 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο vavavoumakos: #296 11-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Click για ανάπτυξη... Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:56 Η natalouko: #297 11-03-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:02 Ο vavavoumakos: #298 11-03-11 22:02 Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:04 Η natalouko: #299 11-03-11 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες είναι για τον ταλιμπάν μας.. Και εμάς ο Ερμάκος είναι ο αγαηπήμενος μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 09:58 Η Alkisti_V: #300 14-03-11 09:58 Εμένα ο γιατρός πάντως με είχε ενημερώσει πως από το απόγευμα της παραμονής της επέμβασης (από τις 20:00 και μετά) μέχρι το άλλο πρωΐ που την άφησα, δεν πρέπει να φάει τίποτα. Μόνο νεράκι. Μάλιστα πριν τη νάρκωση της έκανε μια ένεση που της προκάλεσε εμετό, και ακριβώς επειδή δεν είχε φάει τίποτα, έβγαλε μόνο τα υγρά της. Σχετικά με την αντιβίωση, της είχε κάνει 2 ενέσιμες πριν την πάρω σπίτι και από την επομένη το πρωΐ ξεκίνησα εγώ να της την δίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki λένα117 Πεπινα Roulita16248 vasilismp uncle_nontas litsaki73 Ανδρομάχη Μ vampce Χρήστος z750 Bindi nasstazia 3lbereth Claire Rentfield Nicole1987 tasosaras123 roccohooshie Mona1 Lia_cha dkat Lord Kratos Olympia1990 Selina Kyle lili. xstratus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Κάθε οργανισμός είναι πολύ διαφορετικός. Και εγώ την άφησα ένα βράδυ παραπάνω στο ιατρείο (και λόγω απόστασης του σπιτιού μου απ΄τον κτηνίατρο) αλλά μιλώντας με τον γιατρό το απόγευμα μετά την επέμβαση η Σεμέλη μου είχε πιεί νεράκι και είχε φάει και λίγο φαγητό. Με το που γύρισε σπίτι (και συνήθισε και πάλι τον χώρο) ήταν μια χαρά. Όχι βέβαια το ίδιο ζωηρή αλλά μια χαρά. Πήραμε αντιβίοση για 1 εβδομάδα και μετά όλα μια χαρά. Και δεν χρειάστηκε και κολάρο. Προφανώς κάθε ζωάκι έχει διαφορετικές αντιδράσεις και αντοχές. Πάντως η αντιβίοση επιβάλλεται! Μίλα ξανά με τη γιατρό για το θέμα αυτό. Καλή ανάρρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:02 Η Πουπουλίνα: #289 11-03-11 19:02 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! H μονη λογικη περιπτωση ειναι να της εχει κανει ενεσιμη αντιβιωση ,μακρας διαρκειας.Αλλα θα πρεπει να το ξεκαθαρισεις αυτο..για να εισαι σιγουρη. Δεν νοηται στειρωση..χωρις να παρει αντιβιωση μετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:22 Η ismyni έγραψε: #290 11-03-11 19:22 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! τι να σας πω ! δεν ξέρω.. πάντως ας πούμε κανονικά δεν έπρεπε να φάει η Ισμήνη πριν την στείρωση και η γιατρός ξέχασε να μου το πει και για αυτο μετά ολο ξέρναγε η μικρή μου! δεν νομιζω να ξέχασε να μου πει και για την αντιβίωση ! ελεος δλδ..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:29 Η Πουπουλίνα: #291 11-03-11 19:29 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Μιλας σοβαρα;..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:46 Η ismyni έγραψε: #292 11-03-11 19:46 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! εκείνο το βράδυ το γατί ηταν τόσο χάλια απο τους εμετους 5 έκανε αν δεν είχε φάει δεν θα ήταν τόσο χάλια.. πριν λίγο την πήρα πάντως κ μου είπε οτι του έχει κάνει ενέσιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YNL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:35 Ο YNL έγραψε: #293 11-03-11 21:35 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Μιλας σοβαρα;..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει.. Click για ανάπτυξη... Πέφτω από τα σύννεφα. Δεν πρέπει να είναι φαγωμένες πριν τη στείρωση??????????? Εμένα τίποτα δεν μου είπε ο γιατρός. Πόσες ώρες πριν την εγχείρηση δεν πρέπει να φάει????? Η Χιονάτη έφαγε στις 8-9 το πρωί και χειρουργήθηκε την ίδια μέρα το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariloulou16475 Νεοφερμένο μέλος Η mariloulou16475 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:42 Η mariloulou16475: #294 11-03-11 21:42 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Εγώ ξέρω μια μέρα πριν την εγχείρηση για να μην κάνει εμετό κατά την νάρκωση και μια μέρα μετά δεν κάνει ούτε να φάει ούτε να πιει γιατί η νάρκωση δεν έχει φύγει τελείως και μπορεί να μην καταφέρει να ελέγξει καλά την κατάποση και να πνιγεί. Έτσι μου είχαν πει και έτσι έκανα και είχε γρήγορη ανάρωση ο γάτος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η natalouko: #295 11-03-11 21:47 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο vavavoumakos: #296 11-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Click για ανάπτυξη... Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:56 Η natalouko: #297 11-03-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:02 Ο vavavoumakos: #298 11-03-11 22:02 Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:04 Η natalouko: #299 11-03-11 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες είναι για τον ταλιμπάν μας.. Και εμάς ο Ερμάκος είναι ο αγαηπήμενος μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 09:58 Η Alkisti_V: #300 14-03-11 09:58 Εμένα ο γιατρός πάντως με είχε ενημερώσει πως από το απόγευμα της παραμονής της επέμβασης (από τις 20:00 και μετά) μέχρι το άλλο πρωΐ που την άφησα, δεν πρέπει να φάει τίποτα. Μόνο νεράκι. Μάλιστα πριν τη νάρκωση της έκανε μια ένεση που της προκάλεσε εμετό, και ακριβώς επειδή δεν είχε φάει τίποτα, έβγαλε μόνο τα υγρά της. Σχετικά με την αντιβίωση, της είχε κάνει 2 ενέσιμες πριν την πάρω σπίτι και από την επομένη το πρωΐ ξεκίνησα εγώ να της την δίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki λένα117 Πεπινα Roulita16248 vasilismp uncle_nontas litsaki73 Ανδρομάχη Μ vampce Χρήστος z750 Bindi nasstazia 3lbereth Claire Rentfield Nicole1987 tasosaras123 roccohooshie Mona1 Lia_cha dkat Lord Kratos Olympia1990 Selina Kyle lili. xstratus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! H μονη λογικη περιπτωση ειναι να της εχει κανει ενεσιμη αντιβιωση ,μακρας διαρκειας.Αλλα θα πρεπει να το ξεκαθαρισεις αυτο..για να εισαι σιγουρη. Δεν νοηται στειρωση..χωρις να παρει αντιβιωση μετα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:22 Η ismyni έγραψε: #290 11-03-11 19:22 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! τι να σας πω ! δεν ξέρω.. πάντως ας πούμε κανονικά δεν έπρεπε να φάει η Ισμήνη πριν την στείρωση και η γιατρός ξέχασε να μου το πει και για αυτο μετά ολο ξέρναγε η μικρή μου! δεν νομιζω να ξέχασε να μου πει και για την αντιβίωση ! ελεος δλδ..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:29 Η Πουπουλίνα: #291 11-03-11 19:29 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Μιλας σοβαρα;..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:46 Η ismyni έγραψε: #292 11-03-11 19:46 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! εκείνο το βράδυ το γατί ηταν τόσο χάλια απο τους εμετους 5 έκανε αν δεν είχε φάει δεν θα ήταν τόσο χάλια.. πριν λίγο την πήρα πάντως κ μου είπε οτι του έχει κάνει ενέσιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YNL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:35 Ο YNL έγραψε: #293 11-03-11 21:35 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Μιλας σοβαρα;..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει.. Click για ανάπτυξη... Πέφτω από τα σύννεφα. Δεν πρέπει να είναι φαγωμένες πριν τη στείρωση??????????? Εμένα τίποτα δεν μου είπε ο γιατρός. Πόσες ώρες πριν την εγχείρηση δεν πρέπει να φάει????? Η Χιονάτη έφαγε στις 8-9 το πρωί και χειρουργήθηκε την ίδια μέρα το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariloulou16475 Νεοφερμένο μέλος Η mariloulou16475 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:42 Η mariloulou16475: #294 11-03-11 21:42 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Εγώ ξέρω μια μέρα πριν την εγχείρηση για να μην κάνει εμετό κατά την νάρκωση και μια μέρα μετά δεν κάνει ούτε να φάει ούτε να πιει γιατί η νάρκωση δεν έχει φύγει τελείως και μπορεί να μην καταφέρει να ελέγξει καλά την κατάποση και να πνιγεί. Έτσι μου είχαν πει και έτσι έκανα και είχε γρήγορη ανάρωση ο γάτος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η natalouko: #295 11-03-11 21:47 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο vavavoumakos: #296 11-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Click για ανάπτυξη... Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:56 Η natalouko: #297 11-03-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:02 Ο vavavoumakos: #298 11-03-11 22:02 Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:04 Η natalouko: #299 11-03-11 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες είναι για τον ταλιμπάν μας.. Και εμάς ο Ερμάκος είναι ο αγαηπήμενος μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 09:58 Η Alkisti_V: #300 14-03-11 09:58 Εμένα ο γιατρός πάντως με είχε ενημερώσει πως από το απόγευμα της παραμονής της επέμβασης (από τις 20:00 και μετά) μέχρι το άλλο πρωΐ που την άφησα, δεν πρέπει να φάει τίποτα. Μόνο νεράκι. Μάλιστα πριν τη νάρκωση της έκανε μια ένεση που της προκάλεσε εμετό, και ακριβώς επειδή δεν είχε φάει τίποτα, έβγαλε μόνο τα υγρά της. Σχετικά με την αντιβίωση, της είχε κάνει 2 ενέσιμες πριν την πάρω σπίτι και από την επομένη το πρωΐ ξεκίνησα εγώ να της την δίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki λένα117 Πεπινα Roulita16248 vasilismp uncle_nontas litsaki73 Ανδρομάχη Μ vampce Χρήστος z750 Bindi nasstazia 3lbereth Claire Rentfield Nicole1987 tasosaras123 roccohooshie Mona1 Lia_cha dkat Lord Kratos Olympia1990 Selina Kyle lili. xstratus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! τι να σας πω ! δεν ξέρω.. πάντως ας πούμε κανονικά δεν έπρεπε να φάει η Ισμήνη πριν την στείρωση και η γιατρός ξέχασε να μου το πει και για αυτο μετά ολο ξέρναγε η μικρή μου! δεν νομιζω να ξέχασε να μου πει και για την αντιβίωση ! ελεος δλδ..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:29 Η Πουπουλίνα: #291 11-03-11 19:29 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Μιλας σοβαρα;..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:46 Η ismyni έγραψε: #292 11-03-11 19:46 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! εκείνο το βράδυ το γατί ηταν τόσο χάλια απο τους εμετους 5 έκανε αν δεν είχε φάει δεν θα ήταν τόσο χάλια.. πριν λίγο την πήρα πάντως κ μου είπε οτι του έχει κάνει ενέσιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YNL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:35 Ο YNL έγραψε: #293 11-03-11 21:35 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Μιλας σοβαρα;..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει.. Click για ανάπτυξη... Πέφτω από τα σύννεφα. Δεν πρέπει να είναι φαγωμένες πριν τη στείρωση??????????? Εμένα τίποτα δεν μου είπε ο γιατρός. Πόσες ώρες πριν την εγχείρηση δεν πρέπει να φάει????? Η Χιονάτη έφαγε στις 8-9 το πρωί και χειρουργήθηκε την ίδια μέρα το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariloulou16475 Νεοφερμένο μέλος Η mariloulou16475 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:42 Η mariloulou16475: #294 11-03-11 21:42 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Εγώ ξέρω μια μέρα πριν την εγχείρηση για να μην κάνει εμετό κατά την νάρκωση και μια μέρα μετά δεν κάνει ούτε να φάει ούτε να πιει γιατί η νάρκωση δεν έχει φύγει τελείως και μπορεί να μην καταφέρει να ελέγξει καλά την κατάποση και να πνιγεί. Έτσι μου είχαν πει και έτσι έκανα και είχε γρήγορη ανάρωση ο γάτος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η natalouko: #295 11-03-11 21:47 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο vavavoumakos: #296 11-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Click για ανάπτυξη... Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:56 Η natalouko: #297 11-03-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:02 Ο vavavoumakos: #298 11-03-11 22:02 Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:04 Η natalouko: #299 11-03-11 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες είναι για τον ταλιμπάν μας.. Και εμάς ο Ερμάκος είναι ο αγαηπήμενος μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 09:58 Η Alkisti_V: #300 14-03-11 09:58 Εμένα ο γιατρός πάντως με είχε ενημερώσει πως από το απόγευμα της παραμονής της επέμβασης (από τις 20:00 και μετά) μέχρι το άλλο πρωΐ που την άφησα, δεν πρέπει να φάει τίποτα. Μόνο νεράκι. Μάλιστα πριν τη νάρκωση της έκανε μια ένεση που της προκάλεσε εμετό, και ακριβώς επειδή δεν είχε φάει τίποτα, έβγαλε μόνο τα υγρά της. Σχετικά με την αντιβίωση, της είχε κάνει 2 ενέσιμες πριν την πάρω σπίτι και από την επομένη το πρωΐ ξεκίνησα εγώ να της την δίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki λένα117 Πεπινα Roulita16248 vasilismp uncle_nontas litsaki73 Ανδρομάχη Μ vampce Χρήστος z750 Bindi nasstazia 3lbereth Claire Rentfield Nicole1987 tasosaras123 roccohooshie Mona1 Lia_cha dkat Lord Kratos Olympia1990 Selina Kyle lili. xstratus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Μιλας σοβαρα;..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ismyni Νεοφερμένο μέλος Η ismyni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 19:46 Η ismyni έγραψε: #292 11-03-11 19:46 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! εκείνο το βράδυ το γατί ηταν τόσο χάλια απο τους εμετους 5 έκανε αν δεν είχε φάει δεν θα ήταν τόσο χάλια.. πριν λίγο την πήρα πάντως κ μου είπε οτι του έχει κάνει ενέσιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YNL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:35 Ο YNL έγραψε: #293 11-03-11 21:35 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Μιλας σοβαρα;..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει.. Click για ανάπτυξη... Πέφτω από τα σύννεφα. Δεν πρέπει να είναι φαγωμένες πριν τη στείρωση??????????? Εμένα τίποτα δεν μου είπε ο γιατρός. Πόσες ώρες πριν την εγχείρηση δεν πρέπει να φάει????? Η Χιονάτη έφαγε στις 8-9 το πρωί και χειρουργήθηκε την ίδια μέρα το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariloulou16475 Νεοφερμένο μέλος Η mariloulou16475 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:42 Η mariloulou16475: #294 11-03-11 21:42 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Εγώ ξέρω μια μέρα πριν την εγχείρηση για να μην κάνει εμετό κατά την νάρκωση και μια μέρα μετά δεν κάνει ούτε να φάει ούτε να πιει γιατί η νάρκωση δεν έχει φύγει τελείως και μπορεί να μην καταφέρει να ελέγξει καλά την κατάποση και να πνιγεί. Έτσι μου είχαν πει και έτσι έκανα και είχε γρήγορη ανάρωση ο γάτος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η natalouko: #295 11-03-11 21:47 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο vavavoumakos: #296 11-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Click για ανάπτυξη... Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:56 Η natalouko: #297 11-03-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:02 Ο vavavoumakos: #298 11-03-11 22:02 Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:04 Η natalouko: #299 11-03-11 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες είναι για τον ταλιμπάν μας.. Και εμάς ο Ερμάκος είναι ο αγαηπήμενος μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 09:58 Η Alkisti_V: #300 14-03-11 09:58 Εμένα ο γιατρός πάντως με είχε ενημερώσει πως από το απόγευμα της παραμονής της επέμβασης (από τις 20:00 και μετά) μέχρι το άλλο πρωΐ που την άφησα, δεν πρέπει να φάει τίποτα. Μόνο νεράκι. Μάλιστα πριν τη νάρκωση της έκανε μια ένεση που της προκάλεσε εμετό, και ακριβώς επειδή δεν είχε φάει τίποτα, έβγαλε μόνο τα υγρά της. Σχετικά με την αντιβίωση, της είχε κάνει 2 ενέσιμες πριν την πάρω σπίτι και από την επομένη το πρωΐ ξεκίνησα εγώ να της την δίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki λένα117 Πεπινα Roulita16248 vasilismp uncle_nontas litsaki73 Ανδρομάχη Μ vampce Χρήστος z750 Bindi nasstazia 3lbereth Claire Rentfield Nicole1987 tasosaras123 roccohooshie Mona1 Lia_cha dkat Lord Kratos Olympia1990 Selina Kyle lili. xstratus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! εκείνο το βράδυ το γατί ηταν τόσο χάλια απο τους εμετους 5 έκανε αν δεν είχε φάει δεν θα ήταν τόσο χάλια.. πριν λίγο την πήρα πάντως κ μου είπε οτι του έχει κάνει ενέσιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:35 Ο YNL έγραψε: #293 11-03-11 21:35 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Μιλας σοβαρα;..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει.. Click για ανάπτυξη... Πέφτω από τα σύννεφα. Δεν πρέπει να είναι φαγωμένες πριν τη στείρωση??????????? Εμένα τίποτα δεν μου είπε ο γιατρός. Πόσες ώρες πριν την εγχείρηση δεν πρέπει να φάει????? Η Χιονάτη έφαγε στις 8-9 το πρωί και χειρουργήθηκε την ίδια μέρα το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariloulou16475 Νεοφερμένο μέλος Η mariloulou16475 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:42 Η mariloulou16475: #294 11-03-11 21:42 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Εγώ ξέρω μια μέρα πριν την εγχείρηση για να μην κάνει εμετό κατά την νάρκωση και μια μέρα μετά δεν κάνει ούτε να φάει ούτε να πιει γιατί η νάρκωση δεν έχει φύγει τελείως και μπορεί να μην καταφέρει να ελέγξει καλά την κατάποση και να πνιγεί. Έτσι μου είχαν πει και έτσι έκανα και είχε γρήγορη ανάρωση ο γάτος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η natalouko: #295 11-03-11 21:47 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο vavavoumakos: #296 11-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Click για ανάπτυξη... Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:56 Η natalouko: #297 11-03-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:02 Ο vavavoumakos: #298 11-03-11 22:02 Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:04 Η natalouko: #299 11-03-11 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες είναι για τον ταλιμπάν μας.. Και εμάς ο Ερμάκος είναι ο αγαηπήμενος μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 09:58 Η Alkisti_V: #300 14-03-11 09:58 Εμένα ο γιατρός πάντως με είχε ενημερώσει πως από το απόγευμα της παραμονής της επέμβασης (από τις 20:00 και μετά) μέχρι το άλλο πρωΐ που την άφησα, δεν πρέπει να φάει τίποτα. Μόνο νεράκι. Μάλιστα πριν τη νάρκωση της έκανε μια ένεση που της προκάλεσε εμετό, και ακριβώς επειδή δεν είχε φάει τίποτα, έβγαλε μόνο τα υγρά της. Σχετικά με την αντιβίωση, της είχε κάνει 2 ενέσιμες πριν την πάρω σπίτι και από την επομένη το πρωΐ ξεκίνησα εγώ να της την δίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki λένα117 Πεπινα Roulita16248 vasilismp uncle_nontas litsaki73 Ανδρομάχη Μ vampce Χρήστος z750 Bindi nasstazia 3lbereth Claire Rentfield Nicole1987 tasosaras123 roccohooshie Mona1 Lia_cha dkat Lord Kratos Olympia1990 Selina Kyle lili. xstratus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Μιλας σοβαρα;..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει.. Click για ανάπτυξη... Πέφτω από τα σύννεφα. Δεν πρέπει να είναι φαγωμένες πριν τη στείρωση??????????? Εμένα τίποτα δεν μου είπε ο γιατρός. Πόσες ώρες πριν την εγχείρηση δεν πρέπει να φάει????? Η Χιονάτη έφαγε στις 8-9 το πρωί και χειρουργήθηκε την ίδια μέρα το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariloulou16475 Νεοφερμένο μέλος Η mariloulou16475 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:42 Η mariloulou16475: #294 11-03-11 21:42 Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Εγώ ξέρω μια μέρα πριν την εγχείρηση για να μην κάνει εμετό κατά την νάρκωση και μια μέρα μετά δεν κάνει ούτε να φάει ούτε να πιει γιατί η νάρκωση δεν έχει φύγει τελείως και μπορεί να μην καταφέρει να ελέγξει καλά την κατάποση και να πνιγεί. Έτσι μου είχαν πει και έτσι έκανα και είχε γρήγορη ανάρωση ο γάτος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η natalouko: #295 11-03-11 21:47 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο vavavoumakos: #296 11-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Click για ανάπτυξη... Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:56 Η natalouko: #297 11-03-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:02 Ο vavavoumakos: #298 11-03-11 22:02 Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:04 Η natalouko: #299 11-03-11 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες είναι για τον ταλιμπάν μας.. Και εμάς ο Ερμάκος είναι ο αγαηπήμενος μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 09:58 Η Alkisti_V: #300 14-03-11 09:58 Εμένα ο γιατρός πάντως με είχε ενημερώσει πως από το απόγευμα της παραμονής της επέμβασης (από τις 20:00 και μετά) μέχρι το άλλο πρωΐ που την άφησα, δεν πρέπει να φάει τίποτα. Μόνο νεράκι. Μάλιστα πριν τη νάρκωση της έκανε μια ένεση που της προκάλεσε εμετό, και ακριβώς επειδή δεν είχε φάει τίποτα, έβγαλε μόνο τα υγρά της. Σχετικά με την αντιβίωση, της είχε κάνει 2 ενέσιμες πριν την πάρω σπίτι και από την επομένη το πρωΐ ξεκίνησα εγώ να της την δίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki λένα117 Πεπινα Roulita16248 vasilismp uncle_nontas litsaki73 Ανδρομάχη Μ vampce Χρήστος z750 Bindi nasstazia 3lbereth Claire Rentfield Nicole1987 tasosaras123 roccohooshie Mona1 Lia_cha dkat Lord Kratos Olympia1990 Selina Kyle lili. xstratus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: Οι πρώτες ώρες της γατας μετά απο στείρωση! Εγώ ξέρω μια μέρα πριν την εγχείρηση για να μην κάνει εμετό κατά την νάρκωση και μια μέρα μετά δεν κάνει ούτε να φάει ούτε να πιει γιατί η νάρκωση δεν έχει φύγει τελείως και μπορεί να μην καταφέρει να ελέγξει καλά την κατάποση και να πνιγεί. Έτσι μου είχαν πει και έτσι έκανα και είχε γρήγορη ανάρωση ο γάτος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η natalouko: #295 11-03-11 21:47 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο vavavoumakos: #296 11-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Click για ανάπτυξη... Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:56 Η natalouko: #297 11-03-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:02 Ο vavavoumakos: #298 11-03-11 22:02 Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:04 Η natalouko: #299 11-03-11 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες είναι για τον ταλιμπάν μας.. Και εμάς ο Ερμάκος είναι ο αγαηπήμενος μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 09:58 Η Alkisti_V: #300 14-03-11 09:58 Εμένα ο γιατρός πάντως με είχε ενημερώσει πως από το απόγευμα της παραμονής της επέμβασης (από τις 20:00 και μετά) μέχρι το άλλο πρωΐ που την άφησα, δεν πρέπει να φάει τίποτα. Μόνο νεράκι. Μάλιστα πριν τη νάρκωση της έκανε μια ένεση που της προκάλεσε εμετό, και ακριβώς επειδή δεν είχε φάει τίποτα, έβγαλε μόνο τα υγρά της. Σχετικά με την αντιβίωση, της είχε κάνει 2 ενέσιμες πριν την πάρω σπίτι και από την επομένη το πρωΐ ξεκίνησα εγώ να της την δίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki λένα117 Πεπινα Roulita16248 vasilismp uncle_nontas litsaki73 Ανδρομάχη Μ vampce Χρήστος z750 Bindi nasstazia 3lbereth Claire Rentfield Nicole1987 tasosaras123 roccohooshie Mona1 Lia_cha dkat Lord Kratos Olympia1990 Selina Kyle lili. xstratus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:50 Ο vavavoumakos: #296 11-03-11 21:50 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Click για ανάπτυξη... Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:56 Η natalouko: #297 11-03-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:02 Ο vavavoumakos: #298 11-03-11 22:02 Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:04 Η natalouko: #299 11-03-11 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες είναι για τον ταλιμπάν μας.. Και εμάς ο Ερμάκος είναι ο αγαηπήμενος μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 09:58 Η Alkisti_V: #300 14-03-11 09:58 Εμένα ο γιατρός πάντως με είχε ενημερώσει πως από το απόγευμα της παραμονής της επέμβασης (από τις 20:00 και μετά) μέχρι το άλλο πρωΐ που την άφησα, δεν πρέπει να φάει τίποτα. Μόνο νεράκι. Μάλιστα πριν τη νάρκωση της έκανε μια ένεση που της προκάλεσε εμετό, και ακριβώς επειδή δεν είχε φάει τίποτα, έβγαλε μόνο τα υγρά της. Σχετικά με την αντιβίωση, της είχε κάνει 2 ενέσιμες πριν την πάρω σπίτι και από την επομένη το πρωΐ ξεκίνησα εγώ να της την δίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki λένα117 Πεπινα Roulita16248 vasilismp uncle_nontas litsaki73 Ανδρομάχη Μ vampce Χρήστος z750 Bindi nasstazia 3lbereth Claire Rentfield Nicole1987 tasosaras123 roccohooshie Mona1 Lia_cha dkat Lord Kratos Olympia1990 Selina Kyle lili. xstratus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: 6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!! Click για ανάπτυξη... Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 21:56 Η natalouko: #297 11-03-11 21:56 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:02 Ο vavavoumakos: #298 11-03-11 22:02 Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:04 Η natalouko: #299 11-03-11 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες είναι για τον ταλιμπάν μας.. Και εμάς ο Ερμάκος είναι ο αγαηπήμενος μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 09:58 Η Alkisti_V: #300 14-03-11 09:58 Εμένα ο γιατρός πάντως με είχε ενημερώσει πως από το απόγευμα της παραμονής της επέμβασης (από τις 20:00 και μετά) μέχρι το άλλο πρωΐ που την άφησα, δεν πρέπει να φάει τίποτα. Μόνο νεράκι. Μάλιστα πριν τη νάρκωση της έκανε μια ένεση που της προκάλεσε εμετό, και ακριβώς επειδή δεν είχε φάει τίποτα, έβγαλε μόνο τα υγρά της. Σχετικά με την αντιβίωση, της είχε κάνει 2 ενέσιμες πριν την πάρω σπίτι και από την επομένη το πρωΐ ξεκίνησα εγώ να της την δίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki λένα117 Πεπινα Roulita16248 vasilismp uncle_nontas litsaki73 Ανδρομάχη Μ vampce Χρήστος z750 Bindi nasstazia 3lbereth Claire Rentfield Nicole1987 tasosaras123 roccohooshie Mona1 Lia_cha dkat Lord Kratos Olympia1990 Selina Kyle lili. xstratus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:02 Ο vavavoumakos: #298 11-03-11 22:02 Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:04 Η natalouko: #299 11-03-11 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες είναι για τον ταλιμπάν μας.. Και εμάς ο Ερμάκος είναι ο αγαηπήμενος μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 09:58 Η Alkisti_V: #300 14-03-11 09:58 Εμένα ο γιατρός πάντως με είχε ενημερώσει πως από το απόγευμα της παραμονής της επέμβασης (από τις 20:00 και μετά) μέχρι το άλλο πρωΐ που την άφησα, δεν πρέπει να φάει τίποτα. Μόνο νεράκι. Μάλιστα πριν τη νάρκωση της έκανε μια ένεση που της προκάλεσε εμετό, και ακριβώς επειδή δεν είχε φάει τίποτα, έβγαλε μόνο τα υγρά της. Σχετικά με την αντιβίωση, της είχε κάνει 2 ενέσιμες πριν την πάρω σπίτι και από την επομένη το πρωΐ ξεκίνησα εγώ να της την δίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki λένα117 Πεπινα Roulita16248 vasilismp uncle_nontas litsaki73 Ανδρομάχη Μ vampce Χρήστος z750 Bindi nasstazia 3lbereth Claire Rentfield Nicole1987 tasosaras123 roccohooshie Mona1 Lia_cha dkat Lord Kratos Olympia1990 Selina Kyle lili. xstratus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2011 στις 22:04 Η natalouko: #299 11-03-11 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες είναι για τον ταλιμπάν μας.. Και εμάς ο Ερμάκος είναι ο αγαηπήμενος μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 09:58 Η Alkisti_V: #300 14-03-11 09:58 Εμένα ο γιατρός πάντως με είχε ενημερώσει πως από το απόγευμα της παραμονής της επέμβασης (από τις 20:00 και μετά) μέχρι το άλλο πρωΐ που την άφησα, δεν πρέπει να φάει τίποτα. Μόνο νεράκι. Μάλιστα πριν τη νάρκωση της έκανε μια ένεση που της προκάλεσε εμετό, και ακριβώς επειδή δεν είχε φάει τίποτα, έβγαλε μόνο τα υγρά της. Σχετικά με την αντιβίωση, της είχε κάνει 2 ενέσιμες πριν την πάρω σπίτι και από την επομένη το πρωΐ ξεκίνησα εγώ να της την δίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από vavavoumakos: Εσυ τι λες. Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες) Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου.. Αν και ο ερμακος ειναι ο αγαπημενος μου της οικογενειας. Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες. Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic. Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες είναι για τον ταλιμπάν μας.. Και εμάς ο Ερμάκος είναι ο αγαηπήμενος μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alkisti_V Νεοφερμένο μέλος Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 09:58 Η Alkisti_V: #300 14-03-11 09:58 Εμένα ο γιατρός πάντως με είχε ενημερώσει πως από το απόγευμα της παραμονής της επέμβασης (από τις 20:00 και μετά) μέχρι το άλλο πρωΐ που την άφησα, δεν πρέπει να φάει τίποτα. Μόνο νεράκι. Μάλιστα πριν τη νάρκωση της έκανε μια ένεση που της προκάλεσε εμετό, και ακριβώς επειδή δεν είχε φάει τίποτα, έβγαλε μόνο τα υγρά της. Σχετικά με την αντιβίωση, της είχε κάνει 2 ενέσιμες πριν την πάρω σπίτι και από την επομένη το πρωΐ ξεκίνησα εγώ να της την δίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εμένα ο γιατρός πάντως με είχε ενημερώσει πως από το απόγευμα της παραμονής της επέμβασης (από τις 20:00 και μετά) μέχρι το άλλο πρωΐ που την άφησα, δεν πρέπει να φάει τίποτα. Μόνο νεράκι. Μάλιστα πριν τη νάρκωση της έκανε μια ένεση που της προκάλεσε εμετό, και ακριβώς επειδή δεν είχε φάει τίποτα, έβγαλε μόνο τα υγρά της. Σχετικά με την αντιβίωση, της είχε κάνει 2 ενέσιμες πριν την πάρω σπίτι και από την επομένη το πρωΐ ξεκίνησα εγώ να της την δίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.