νεράκι έχει πιει.. τροφή δεν έχει φάει .. και δεν νομίζω πως είναι σε θέση , πιο αργά θα κάνουμε μια προσπάθεια να φάμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Εγω της ειχα βρεξει αρκετα τις κροκετες οποτε ετρωγε και επαιρνε και νερακι ταυτοχρονα. Θελει το χρονο της. Με την αντιβιωση ολα καλα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα καταλάβεις ότι αρχίζει να συνέρχεται όταν την χαιδεύεις απαλά στο κεφαλάκι της κι αρχίσει να γουργουρίζει (έστω κι αν είναι ασθενικό το γουργούρισμα) . Η δικιά μου ξεκίνησε το γουργούρισμα την τρίτη μέρα.
speri
Διάσημο μέλος
Θα καταλάβεις ότι αρχίζει να συνέρχεται όταν την χαιδεύεις απαλά στο κεφαλάκι της κι αρχίσει να γουργουρίζει (έστω κι αν είναι ασθενικό το γουργούρισμα) . Η δικιά μου ξεκίνησε το γουργούρισμα την τρίτη μέρα.
Ναι οντως...Εμενα ξεκινησε το γουργουρητο το πρωτο βραδυ...Παει αναλογα με τη γατα

goth
Δραστήριο μέλος
Πως ειναι η γατουλα???
λοιπόν! είμαι πολύ χαρούμενη! ειναι αρκετά καλα! γουργουρίζει τρώει παίζει λίγο και γενικά είναι καλά.. μόνο που δεν έχει πάει τουαλέτα ακόμα..
το θέμα είναι οτι περνώ την κτηνίατρο κ δεν μπορώ να την βρώ! κ θέλω να την ρωτήσω για την αντιβίωση γιατί δεν μου έδωσε κάτι κ ακόμα τι θα γίνει τώρα που γλύφει την πληγή ! της πήρα ενα κολάρο για να μην μπορεί να την γλύφει αλλά δεν το αφήνει!
speri
Διάσημο μέλος
Τι εννοεις δε σου ειπε τιποτα για την αντιβιωση? Δε σου εδωσε?
Για την πληγη απλα κοιτα αν τρωει τα ραμματα αλλιως και εμενα την εγλυφε την πληγη...
Alkisti_V
Νεοφερμένο μέλος
Κάθε οργανισμός είναι πολύ διαφορετικός.
Και εγώ την άφησα ένα βράδυ παραπάνω στο ιατρείο (και λόγω απόστασης του σπιτιού μου απ΄τον κτηνίατρο) αλλά μιλώντας με τον γιατρό το απόγευμα μετά την επέμβαση η Σεμέλη μου είχε πιεί νεράκι και είχε φάει και λίγο φαγητό.
Με το που γύρισε σπίτι (και συνήθισε και πάλι τον χώρο) ήταν μια χαρά. Όχι βέβαια το ίδιο ζωηρή αλλά μια χαρά.
Πήραμε αντιβίοση για 1 εβδομάδα και μετά όλα μια χαρά. Και δεν χρειάστηκε και κολάρο.
Προφανώς κάθε ζωάκι έχει διαφορετικές αντιδράσεις και αντοχές.
Πάντως η αντιβίοση επιβάλλεται! Μίλα ξανά με τη γιατρό για το θέμα αυτό.
Καλή ανάρρωση!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
H μονη λογικη περιπτωση ειναι να της εχει κανει ενεσιμη αντιβιωση ,μακρας διαρκειας.Αλλα θα πρεπει να το ξεκαθαρισεις αυτο..για να εισαι σιγουρη.
Δεν νοηται στειρωση..χωρις να παρει αντιβιωση μετα..
τι να σας πω ! δεν ξέρω.. πάντως ας πούμε κανονικά δεν έπρεπε να φάει η Ισμήνη πριν την στείρωση και η γιατρός ξέχασε να μου το πει και για αυτο μετά ολο ξέρναγε η μικρή μου! δεν νομιζω να ξέχασε να μου πει και για την αντιβίωση ! ελεος δλδ..!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μιλας σοβαρα;
..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εκείνο το βράδυ το γατί ηταν τόσο χάλια απο τους εμετους 5 έκανε αν δεν είχε φάει δεν θα ήταν τόσο χάλια.. πριν λίγο την πήρα πάντως κ μου είπε οτι του έχει κάνει ενέσιμη!
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Μιλας σοβαρα;..ξερεις οτι αυτο...θα μπορουσε αν αποβει μοιραιο για τη γατα σου;,να ειναι φαγωμενη δηλαδη..και να της κανει ναρκωση;;Ανετα λοιπον μπορει να εχει ξεχασει να πει και για την αντιβιωση.Μην το αμελεις καθολου...παρε τηλεφωνο και ρωτα...κινδυνευει απο μολυνσεις αν δεν εχει παρει..
Πέφτω από τα σύννεφα. Δεν πρέπει να είναι φαγωμένες πριν τη στείρωση???????????

Εμένα τίποτα δεν μου είπε ο γιατρός.

Πόσες ώρες πριν την εγχείρηση δεν πρέπει να φάει????? Η Χιονάτη έφαγε στις 8-9 το πρωί και χειρουργήθηκε την ίδια μέρα το απόγευμα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ ξέρω μια μέρα πριν την εγχείρηση για να μην κάνει εμετό κατά την νάρκωση και μια μέρα μετά δεν κάνει ούτε να φάει ούτε να πιει γιατί η νάρκωση δεν έχει φύγει τελείως και μπορεί να μην καταφέρει να ελέγξει καλά την κατάποση και να πνιγεί. Έτσι μου είχαν πει και έτσι έκανα και είχε γρήγορη ανάρωση ο γάτος μου.
natalouko
Επιφανές μέλος
vavavoumakos
Δραστήριο μέλος
6 ώρες πριν την επέμβαση πρέπει να μείνει νηστική η γάτα και μετά την επέμβαση πρέπει να συνέλθει τελειώς πριν της δώσουμε φαγητο!!
Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ!

natalouko
Επιφανές μέλος
Καλύτερα τώρα????Απαιτω ηλεκτρα στο αβαταρ!
![]()

vavavoumakos
Δραστήριο μέλος
Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που
, εκει με τις ντιβες
)Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου..
Αν και ο ερμακος ειναι
ο αγαπημενος μου της οικογενειας.Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες.
Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic.

natalouko
Επιφανές μέλος
Εσυ τι λες.
Παρακολουθω νεα της και αλλου (ξερεις που, εκει με τις ντιβες
)
Με τοσα που εχω διαβασει για κεινη , ακομα και οταν φαινεται ειναι ηρεμη , βαζω ασχημα πραγματα με το μυαλο μου..
Αν και ο ερμακος ειναιο αγαπημενος μου της οικογενειας.
Αααα. Η γατα καλο θα ειναι να ειναι νηστικη μερικες ωρες πριν οπως ειπες.
Τωρα με λιγη προσπαθεια με λες και οχι off topic.![]()
Έτσι όπως τα λες είναι για τον ταλιμπάν μας.. Και εμάς ο Ερμάκος είναι ο αγαηπήμενος μας!!

Alkisti_V
Νεοφερμένο μέλος
Μάλιστα πριν τη νάρκωση της έκανε μια ένεση που της προκάλεσε εμετό, και ακριβώς επειδή δεν είχε φάει τίποτα, έβγαλε μόνο τα υγρά της.
Σχετικά με την αντιβίωση, της είχε κάνει 2 ενέσιμες πριν την πάρω σπίτι και από την επομένη το πρωΐ ξεκίνησα εγώ να της την δίνω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool