sophiak
Νεοφερμένο μέλος
Πήγα την φρου-φρου μου χτες για στείρωση. Την πήγα 10 και την πήρα κατά τις 6.30. Από εκείνη την ώρα έχω γίνει κουρέλι.
Από την ώρα που έφτασε σπίτι περπατάει με δυσκολία και όποτε κουνιέται κλαίει...Ούτε να κοιμηθεί δεν μπρούσε γιατί δεν βολευόταν με τίποτα
...Οπως είναι και ξυρισμένη και βλέπω και τα ράμματα νιώθω ενοχές! Πόσες μέρες κρατάει αυτό? Φαντάζομαι δεν αλλάζει συμπεριφορά μετά την στείρωση...Εχω και τύψεις που την άφησα σήμερα και ήρθα δουλειά. Εχει κουρνιάσει κάτω από το κρεβάτι και δεν κουνάει ούτε λαλάει...Μέχρι να κόψουμε τα ράμματα έτσι θα είμαστε??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isavvas
Λέκτορας Κτηνιατρικής Αναισθησιολογίας ΑΠΘ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
σιγουρα να φανταστεις εγω εβαλα φουλ σχεδον το φυσικο αεριο και για τη στειρωμενη και γιατι μου χακλασε το σεσουαρ την ωρα οποθ επλενα το μικρο και εγιναν και τα δυο μια χαρα πολυ συντομα τωρα πριν λιγο ταισα την στειρωμενη που ειναι πλεον εξω καταχαρουμενηΑρα και εγω που θα τη παω σιντομα πρεπει μαλλον να της παρω και ενα σωμα γιατι η θερμανση δεν ειναι αυτονομη και οποτε θελουν το αναβουν.
Paris Gatopalaviaris
Νεοφερμένο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

isavvas
Αρχική Δημοσίευση από Paris Gatopalaviaris:Ήλθε στο σπίτι και έκανε τη στείρωση...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εσείς θα δεχόσασταν ο καλύτερος χειρουργός του κόσμου να έρθει στο σπίτι σας και να σας ανοίξει την κοιλιά;
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εσείς θα δεχόσασταν ο καλύτερος χειρουργός του κόσμου να έρθει στο σπίτι σας και να σας ανοίξει την κοιλιά;
αμα ειχε γοητευτικους βοηθους ισως....( να κανουμε και λιγο πλακα)
escape
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως, κι εμένα περίεργο μου ακούγεται να γίνει επέμβαση στο σπίτι. Οι συνθήκες υγειινής;
Και με την ευκαιρία, μια ερώτηση: Μετά τη στείρωση, οι σεξουαλικές τους συνήθειες παραμένουν; Γιατί η δικιά μου (η Bijoux που ειναι στειρωμένη) δε δείχνει να το βάζει κάτω κι έτσι έχουμε καταλήξει με ένα αλήτη (! - σύνδρομο μαμάς που προστατεύει την κόρη) να ξεροσταλιάζει στο παράθυρό τους(!) και να παίζει μια τη μάνα (Misty-που δεν είναι στειρωμένη) και μια την κόρη (η Bijoux που λέγαμε)
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

isavvas
Αρχική Δημοσίευση από Mariel:μου ακουγεται καπως παρακιδνυνευμενο....![]()
Δεν είναι παρακινδυνευμένο, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Η ωοθηκυστερεκτομή είναι επέμβαση που απαιτεί εξοπλισμένο χειρουργείο, αναισθησία, αποστείρωση, αντισηψία και πολλά άλλα. Σε περίπτωση επιπλοκής τι μπορεί να γίνει στο σπίτι;
blancazia
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σε όλους! Χτες έκανα στείρωση στη Μπλάνκα μου.
Είναι η πρώτη φορά που κάνω στείρωση σε γατούλα μου και όσο να 'ναι, είμαι ανήσυχη για το πώς θα πάει με την ανάρρωση. Ο κτηνίατρός μου με συμβούλεψε για τα πάντα. Απλά θα ήθελα και συμβουλές από προσωπικές σας εμπειρίες.
Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σε όλους! Χτες έκαναν στείρωση στη Μπλάνκα μου.Είναι η πρώτη φορά που κάνω στείρωση σε γατούλα μου και όσο να 'ναι, είμαι ανήσυχη για το πώς θα πάει με την ανάρρωση. Ο κτηνίατρός μου με συμβούλεψε για τα πάντα. Απλά θα ήθελα και συμβουλές από προσωπικές σας εμπειρίες.
Ευχαριστώ!
![]()
Και γιατί ανυσηχείς? Είναι επέμβαση ρουτίνας η στείρωση πλέον! Απλά θα πρέπει να προσέχεις να μην πηδάει σε ψηλά μέρη, θα πονέσει όσο να 'ναι
ruko
Διάσημο μέλος
Όπως θα σου πουν και οι υπόλοιποι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά. Οι πρώτες μέρες είναι πάντα δύσκολες, ιδίως για τα θηλυκά, αλλά η γατούλα σου δεν θα αργήσει να αναρρώσει πλήρως.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Πάντως εγώ την κακοέμαθα εκείνες τις μέρες, που αργότερα εξελιχτηκε σε μια απίστευτη γκρίνια όταν δεν περνούσε το δικό της..
blancazia
Νεοφερμένο μέλος
...απλα αυτο που με ανησυχει ειναι τα ραμματα!φοβαμαι μηπως τα κοψει.ο γιατρος βεβαια μ συστησε σε τετοια περιπτωση χωνι(αν λεγεται ετσι,δε θυμαμαι
).θα την ενοχλει??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool