Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μαρια....εχεις δικιο...μην το συζηταμε
Και εσυ γιωργο μαθε..οτι η στειρωση ειναι υποθεση ΡΟΥΤΙΝΑΣ,εκτος αν η γατα εχει αλλα προβληματα,ή ο γιατρος ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ.Γενικα μιλω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Πες μου εσύ τι θα έκανες μετά από όλα ατά!!!
Από την στιγμή που αντέδρασες έτσι λόγω αδιαφορίας του ιατρού καλά έκανες.Δεν ξέρω πολλά πράγματα για ζωάκια αλλά στους ανθρώπους σε όλες τις εγχειρήσεις και στον οδοντίατρο να πας συνταγογράφεί αντιβιοτικό για προληπτικούς λόγους (φαντάζομαι και στα ζωάκια το ίδιο πρέπει να ειναι).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Συγνωμη μαρια..για να καταλαβω.,διοτι τα εχεις γραψει καπως μπερδεμενα....ο γιατρος σου ειπε οτι δεν χρειαζεται να παρουν αντιβιωση;;;

maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α Γιώργο συγγνώμη αν εννοείς μετεγχειρητικά ναι πέρανε άλλες 2 μέρες αντιβίωση συν 2 μέρες που τις είχε μέσα σύνολο 4 πέραν αυτού δεν μου είχε πει να τους ξαναδώσω.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν υπαρχει καμια περιπτωση γατα να κανει στειρωση..και να μην χρειαστει να παρει αντιβιωση...

Εννοειται οτι στον 1ο γιατρο..ουτε που θα ξαναπαταγα..
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά δεν θα το πιστέψεις χτες με πέρανε τελικά στις 9 το βράδυ και φυσικά δεν το σήκωσα γιατί θα τους έβριζα!!!
Τα νέα μας…
Από χτες το απόγευμα σταμάτησε τους εμέτους και δειλά έφαγε λίγο κονσέρβα.
Το πρωί ξαναπήγαμε στον νέο μας γιατρού για ορό και ενέσιμη primperan. Τον ανησυχεί που δεν έχει όρεξη να φάει και φοβάται λίγο για το συκώτι. Την τάισα λίγο με το ζόρι με σύριγγα και το απόγευμα ξανά. Τώρα το μωράκι μου κοιμάται. Το βραδάκι περιμένουμε και τα αποτελέσματα αίματος και βλέπουμε.
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και θα συνεχίσω να το παλεύω μέχρι να γίνει περδίκι!!!
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Όλα καλά θα πάνε απο εδώ και μπρος και θα συνέλθετε όλοι Μαρία μου, μην ανησυχεις

marina289
Περιβόητο μέλος

Ελπίζω να είναι η καθιερωμένη ζαβλακομάρα λόγω στείρωσης...
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος

Α και δεν σας είπα το κορυφαίο που έπαθα το απόγευμα…. Είναι λίγο σοκ..αλλά εκεί που καθάριζα την πληγή της bed για να βάλλω betadine άνοιξε μια μικρή τρυπίτσα και πετάχτηκε κάτι μαύρο έξω σαν καλωδιακι έπαθα σοκ νόμιζα πως ήταν κάνα έντερο…. Τελικά μου είπε ο γιατρός ότι άνοιξε εκεί γιατί είχε μαζευτεί υγρό και έπρεπε να βγει και πως ήταν από τα εσωτερικά ράμματα το μαύρο που είδα.
Πείτε μου όχι πείτε μου τι άλλο θα μου συμβεί επιτέλους!!!

mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το μαύρο πρέπει να είναι φυσιολογικό. Η δικιά μου η γιατρός, μου είχε πει "αν βγει κανένα μαύρο υγρό μην τρομάξεις"
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ήταν υγρό ήταν σαν καλωδιακι λεπτό μαύρο…
Η big ξαναέκανε εμετό…
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διαβάζω την ταλαιπωρία σου και πραγματικά σου έυχομαι καλή δύναμη και να γίνουν γρηγορα καλά!!
μηπως το μαυρο που λες σαν καλώδιο είναι κανενα ραμμα εσωτερικό?
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι ναι αυτό γραφώ και παραπάνω αυτό μου είπε ο γιατρός είναι εσωτερικό ραμματακι
fffaye
Νεοφερμένο μέλος
Εχουν περάσει μέρες βέβαια και ίσως έχεις λύσει τις απορίες σου απλά ήθελα να σου πω το εξης: να μην ντρέπεσαι να επιμένεις όταν δεν σε καλύπτει η απάντηση ενός γιατρού...εγώ θα ξανατηλεφωνούσα ή θα το πήγαινα απο κει το γατί...ή θα έβρισκα άλλο γιατρό! Δεν τους έχω και πολύ εμπιστοσύνη βέβαια,εδώ δεν προσέχουν τους ανθρώπους (ορισμένοι) θα νοιαστούν για τα ζώα;
Η δικιά μου πάντως ενώ είχε κάνει μια 48η ένεση αντιβίωσης της έδινα κι εγώ για κάποιες μέρες μαζι με κάποια ομοιοπαθητικά για πιο γρήγορη ανάρρωση και λιγότερο πόνο.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ήταν υγρό ήταν σαν καλωδιακι λεπτό μαύρο…
Η big ξαναέκανε εμετό…
Α!! Νόμισα είχε βγει και υγρό εκτός από το ράμμα.
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α!! Νόμισα είχε βγει και υγρό εκτός από το ράμμα.
Βγήκε υγράκι πως είναι όταν χτυπάς και μπορεί να μολύνθει το τραυματακι και να βγάλει λίγο υγρο που τον γιατρό δεν τον ανησύχησε καθόλου ισα ισα είπε ότι έπρεπε να βγει!
Τώρα όσον αφορά την αρρωστούλα μας έχω κάποια καλά νέα! Έχει σταματήσει τους εμέτους από χτες στις 8 το πρωί! Το βραδυ φάγαμε μόνες μας 20 γρ κονσέρβα και το πρωί αλλά 10..ειναι πιο ευδιάθετη και το βράδυ θα ξαναπάμε στον γιατρο για την αγωγή μας. Αυτό που θέλει να δει είναι αν θα κάνει κακακία γιατί φοβάται μήπως έχει πάθει καμία βλάβη στο εντεράκι..την δευτέρα θα κάνουμε μια εξέταση με βάριο νομίζω λέγεται και θα κάνουμε ακτινογραφία να δούμε αν κατεβαίνει σταε ντερέκια μας. Εύχομαι αν μην υπάρχει πρόβλημα γιατί αν υπάρχει θα χρειαστεί αν την ξανανοίξουμε την κακόμοιρουλα.
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το γατουλι μου είναι 3 εβδομάδες και ακόμα δεν έχει συνέλθει..η μικρή αντιθέτως τρώει παίζει νιαουρίζει έχει ξαναβρεί τον παλιό καλό της εαυτό. Το bigoulini έχει κάνει μικρή πρόοδο… τρώει περίπου ¾ κονσέρβας την μέρα και ακόμα δεν πίνει νερό..ίσως επειδή της δίνουμε ορό και επειδή η κονσέρβα που τρώει είναι πολύ υδαρή. θετικό είναι ότι έχει σταματήσει τελείως τους εμέτους και σήμερα έκανε και κακακία που σημαίνει ότι το εντερακι δεν έχει πρόβλημα και λειτούργει γιατί το φοβόμασταν. Ο γιατρός μίλησε και με συναδέλφους και δεν βγάζουν άκρη!!! Πριν λίγο παρατήρησα όταν την χάιδευα ότι μάλλον πονά κοντά στο ύψος του στέρνου… το απόγευμα που θα ξαναπάμε στο γιατρό θα του δείξω που ακριβώς πονά. Φοβάμαι μήπως χρειαστεί αν την ξαναχειρουργηθεί… δεν ξέρω θα δούμε τι θα πει ο γιατρος…εγω έκανα μια δίκια μου εικασία μήπως έχει κάνει καμία φλεγμονή η έχει μαζευτεί κανένα υγρό αυτά τα σκέπτομαι εγώ θα δούμε τι θα πει ο γιατρός….
Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αναφέρω το όνομα του γιατρού που μας έχει σταθεί και μας έχει βοηθήσει τόσο..που άνοιξε το ιατρείο του Σάββατο και Κυριακή βράδυ μόνο και μόνο για να εμάς..για να κάνουμε την θεραπεία μας… !!!!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οταν ειναι για καλο...ναι..δεν υπαρχει προβλημα διοτι εξαλλου υπαρχει και ειδικο θεμα με τους γιατρους που θεωρουμε καλους..

maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήπως μπορείς να μου στείλεις το λινκ Έφη?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μήπως μπορείς να μου στείλεις το λινκ Έφη?
https://www.mypetz.gr/threads/Γράψτε-έναν-κτηνίατρο-εδώ.220641/

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool