maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γενικά έχω καλά νέα όμως!! Η μικρή έχει συνέρθει στο 100% μην σας πω ότι έχει γίνει πιο δραστήρια από πριν!!! Η bigoula πάει σαφώς καλυτέρα. Οι εμετοί σταμάτησαν από την προηγούμενη παρασκευή!!! Από την δευτέρα το βράδυ αρχησε να πίνει νερό και να τρώει και ξηρή τροφη…σταματησαμε την κονσέρβα και τρώμε μια τροφή για sensitive stomach της hills από χτες, κάνει καkουδάκια και η διάθεση της έχει ανέβει στο 70%!!! Ελπίζω αυτό να ήταν και να μην ξανάπαθει ΤΠτ μέχρι τα βαθειά γεράματα. Τελικά δεν βρήκαμε τι είχε και επιδεινώθηκε η κατάσταση της τόσο πολύ. Είναι ώρες που μου έρχεται στο μυαλό η αντιμετώπιση που είχα από τον κ….γιατρο που της χειρούργησε… θύμαμε είχαμε πάει με τον φίλο μου να δω την μικρή την 2η φορά που νοσηλεύτηκε και με πιάνουν τα διαολιά μου ακόμα!!! Γύρισε και μου ειπε καλά τι ήρθατε να μας ελέγξετε να δείτε αν τα κακομεταχειριζόμαστε το γεγονός πως η άλλη έκανε 3 μέρες εμέτους και την 3η μέρα αργά το βράδυ αξιώθηκε να με πάρει Τηλ… αν είχα κάτσει αν τον περιμένω το γατί μου τώρα μπορεί να μην είχε ζήσει… πολύ θα ήθελα να κοινοποιήσω το όνομα του αλλά καταλαβαίνω και αποδέχομαι όλους τους κανόνες του forumm!!!
Τέλος πάντων τέλος καλό όλα καλά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Μπραβο πολυ χαρηκα!!!! Επιτελους ολα καλα!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλημερα. Καλυτερα μην την πιεσεις να φαει, διοτι, οπως και η δικη μου λογω την ναρκωσης και του φαρμακου, αν φαει η πιει νερο θα σου κανει εμετο. Μην ανησυχεις καθολου, ηρεμια και χαδακια θελει και μονη της ξερει να παει για φαγητο και νερο οταν νοιωσει καλυτερα

Απλα απο εδω και περα να εχεις το νου σου να πινει νερακι αρκετο, μιας και οι περισσοτερες γατουλες μετα απο στειρωση εχουν μια ευαισθησια στα νεφρα τους. Αλλα δεν ειναι τιποτα να σε ανησυχει καθολου!
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλημερα. Καλυτερα μην την πιεσεις να φαει, διοτι, οπως και η δικη μου λογω την ναρκωσης και του φαρμακου, αν φαει η πιει νερο θα σου κανει εμετο. Μην ανησυχεις καθολου, ηρεμια και χαδακια θελει και μονη της ξερει να παει για φαγητο και νερο οταν νοιωσει καλυτερα
Απλα απο εδω και περα να εχεις το νου σου να πινει νερακι αρκετο, μιας και οι περισσοτερες γατουλες μετα απο στειρωση εχουν μια ευαισθησια στα νεφρα τους. Αλλα δεν ειναι τιποτα να σε ανησυχει καθολου!
Σε ευχαριστώ αλλά μάλλον δεν έχεις παρακολουθήσει αυτά που γραφώ την στείρωση την κάναμε στις 10 του μηνά πριν 3 εβδομάδες..όλα αυτά ήταν τρέλες επιπλοκές..σε ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Χαίρομαι που είσαστε επιτέλους καλάΜαρία μου
κι εύχομαι ποτέ να μην χρειαστεί να ξαναεπισκεφθείτε το γιατρό σας παρα μόνο για τα εμβόλια

maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαίρομαι που είσαστε επιτέλους καλάΜαρία μου
κι εύχομαι ποτέ να μην χρειαστεί να ξαναεπισκεφθείτε το γιατρό σας παρα μόνο για τα εμβόλια![]()
Σε ευχαριστούμε πολύ!!! Από το στόμα σου και στου Θεού τα αυτί!!!!

πούπου48372
Νεοφερμένο μέλος
καλησπέρα σε όλους στείρωσα σημέρα το πρώι τη γάτα μου και δεν έχει πάει ακόμα τουαλέτα.ειναι φυσιολογικό?ποτε θα σταματήσει να πονάνει?
3stela3
Εκκολαπτόμενο μέλος
υπαρχει ενα κτηνιατρειο στην πολη μου το μοναδικο που καμει αυτο που θα αναφερω τωρα.στην στειρωση κρατα την γατα στο ιατρειο για μια εβδομαδα και μετα την περνει ο ιδιοκτητης στο σπιτι.τα αλλα ιατρεια δεν το κανουν αυτο,κι ετσι δεν ανησυχουμε για το χωνι τα ραματα...δεν ξερω ομως πως αισθανεται το ζωακι που δεν θαναι σπιτι του αυτες τις ημερες;
RoulaBilly
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις!
Μπορει εμεις να ταλαιπωρηθηκαμε αρκετα αλλα τωρα η κουκλα μας ειναι καλυτερα απο ποτε!
Παιζει , χαιρεται ειναι ευτυχισμενη και μας θελει κοντα της πολυ περισσοτερο απο οτι πριν.
Εγω δεν θα αντεχα να κανω μια εβδομαδα να την δω...
Εαν εσυ μπορεις καντο για να νιωθεις πιο σιγουρη οτι ολα πανε καλα!
RoulaBilly
Νεοφερμένο μέλος
Σας ζητω ταπεινα συγνωμη!
MissKit
Επιφανές μέλος
Δεν πειράζει, όλα καλά.

RoulaBilly
Νεοφερμένο μέλος
Εψαχνα να σου στειλω ευχαριστηριο μηνυμα αλλα ακομα δεν εχω μαθει να χρησιμοποιω καλα τη σελιδα....

γεια σας , σήμερα κάναμε στείρωση πριν 2 ώρες την πήρα απο τον γιατρό..
μετά απο λίγο έκανε εμετό κ δεν κουνιόταν καθόλου , έτρεξα κατευθείαν στο γιατρό που μου είπε πως ειναι φισιολογικο κ οτι είναι καλα...
τώρα την έχω στο σπιτι δεν μπορει ακομα να περπατήσει ειναι σαν μαστουρωμένη κ ξανά έκανε εμετό..
έχετε να μου δώσετε κάποια συμβουλή ?
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυριο θα ειναι μια χαρα, ειναι απο την ναρκωση!!
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Περαστικά της και από αύριο νομίζω πως θα αρχίσει να συνέρχεται.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα
Πως είναι η μικρούλα ??
speri
Διάσημο μέλος
Καλημερα. Μην αγχωνεσαι για τους εμετους ειναι απο τη ναρκωση - οπως σου ειπε και ο γιατρος ειναι φυσιολογικο - το ιδιο συμβαινει και στους ανθρωπους. Απλα προσεξε με την αντιβιωση να την της δωσεις καλα -να την παρει σιγουρα δηλαδη- εκτος αν ο γιατρος εχει κανει ενεσιμη αντιβιωση μακρας διαρκειας. Το οτι ειναι ακινητη ειναι και αυτο φυσιολογικο.
Ελπιζω ολα να πανε καλα

καλημέρα! λοιπόν το βράδυ εκανε αρκετές φορες εμετό .. αλλα γενικα ηταν ήσυχη. τωρα κάθετε ακίνητη μπροστά στην σόμπα δεν έχει σηκωθεί καθόλου.
να φανταστώ πως είναι φυσιολογικό ε?
speri
Διάσημο μέλος
Ναι. Ειναι φυσιολογικο. Για την αναρρωση χρειαζεται αρκετη ζεστη γιατι πεφτει η θερμοκρασια του σωματος της. Εχει φαει καθολου? Εχει πιει νερο? Να της τα εχεις διπλα της.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool