Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
και πως κοιμουνται το βραδυ οεο???οταν θα κοιμαμαι εγω δε θα μπορω να την ελεγχω αν κοιμαται στη λεκανη η οχι :/ στον καναπε φοβαμαι και μαζι μου γιατι μπορει να κανει αποπειρα να κατεβει και να σαβουριαστει...οπωσ προσπαθει να ανεβει παλι σε καναπεδες και σαβουριαζεται... πω πω δε θα κοιμηθω αποψε.. της εβαλα νερακι και δεν εχει διαθεση να πιει... ρε παιδια να ρωτησω... αν πανε τριχουλες της πανω στη πληγη τι κανω?
Δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα με τις τριχες..εφοσον παιρνει αντιβιωση..

μην αγχωνεσαι...οπου και να κοιμηθει..δεν θα εχει προβλημα νομιζω...για περισσοτερο ελεγχο,ας κοιμηθητε στο ιδιο δωματιο με κλειστην την πορτα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
και πως κοιμουνται το βραδυ οεο???οταν θα κοιμαμαι εγω δε θα μπορω να την ελεγχω αν κοιμαται στη λεκανη η οχι :/ στον καναπε φοβαμαι και μαζι μου γιατι μπορει να κανει αποπειρα να κατεβει και να σαβουριαστει...οπωσ προσπαθει να ανεβει παλι σε καναπεδες και σαβουριαζεται... πω πω δε θα κοιμηθω αποψε.. της εβαλα νερακι και δεν εχει διαθεση να πιει... ρε παιδια να ρωτησω... αν πανε τριχουλες της πανω στη πληγη τι κανω?
πάντως και που δεν τις είχα σπίτι το πρωτο βράδυ.....σιγά μην κοιμήθηκα
μάτι δεν έκλεισα
ξαπλώστε μαζί κρατησέ τη αγκαλιά και πρόσεχέ την
για τις τριχες δεν ξέρω
αλλά φανταζομαι πως αν παίρνει αντιβίωση δε θα χεις πρόβλημα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai_ns
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα !!! Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την προθυμία σας και την βοήθεια σας . Εαν δεν ήσασταν εσεις να με ενημερώσετε τόσο άμεσα για καποια πραγματα που θα ΕΠΡΕΠΕ να κάνει ο γιατρός , σιγουρα δεν θα ενεργούσα τόσο άμεσα μιας και δεν ήξερα τους κινδυνους που παραμονεύουν . Πήρα αμέσως το απογευμα εναν άλλον κτηνίατρο τηλέφωνο . Δεν μου τον πρότεινε κανεις , τον βρήκα απο το σαιτ του παγκυπριου κτηνιατρικου συλλογου . Στο τηλέφωνο μου ακούστηκε αρκετα καλος και να φανταστείτε με ενημέρωσε πολυ περισσοτερο απο τον άλλον . Του έκανα ευθέως την ερώτηση εαν χορηγείται αντιβίωση μετα απο στήρωση θυλικής γατούλας και αυτος μου είπε πως κατι τέτοιο συνηθίζεται , του εξήγησα πως έχουν τα πράγματα και την πήγα το απογευμα να την δεί . Συμπέρασμα ;; Το μικρο μου το γατάκι ήταν άρρωστο απο πριν χειρουργηθει και ο ακατανόμαστος ο αλλος οταν το πήγα για στείρωση φαίνεται πως ουτε καν μπήκε στον κόπο να το εξετάσει πριν το χειρουργήσει . Ας αφήσω ασχολίαστο το γεγονός οτι δεν το εξέτασε και αφου χειρουργήθηκε . Κανονικα εαν είναι άρρωστη μια γατούλα δεν αναβάλετε το χειρουργείο ; ή έστω δεν οφείλει να στο πει;;; Κατι με στοματίτιδα μου είπε οτι έχει , δεν ειναι κατι σοβαρο όπως λει αν και εχει ανεβάσει πυρετό και είναι και εγχειρισμένο . Ο κτηνίατρος σήμερα της έκανε μια ένεση και μου έδωσε αντιβίωση που θα αρχίσει απο αυριο και θα την παίρνει πρωι βραδυ για πεντε μερες . Μου είπε κόλας πως μετα την ενεση , και αφου περάσουν κάποιες ώρες θα παει στο φαγητο και στο νερο της , όπως και έγινε . Δεν θέλω να σκέφτομαι τις εξελίξεις που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν απο την ανευθυνότητα κάποιου . .....
Απίστευτο

Τουλάχιστον προλάβατε τα χειρότερα...
Πολλά περαστικά και όλα θα πάνε καλύτερα από εδώ και πέρα.
Naughty_angel
Νεοφερμένο μέλος
θα κοιμηθουμε μαζι στο σαλονι κ ο θεοσ βοηθος!!! θα βαλω και ξυπνητηρια μεσα στη νυχτα να την ελεγχω.. παντως εχει ηρεμησει καπως.. δε μου εχει κανει εμετο απο τις 10 και κοιμαται τωρα... αχ αντε να δουμε.... ευχαριστω παρα πολυ παιδια!!!
Tinacat στοματιτιδα εχει ο γατος που εχω στο χωριο (αλανιαρης αλλα πιστος στο σπιτι του) και περναμε πολυ δυσκολα.. αλλα ειναι προχωρημενη... αφου το προλαβεσ εσυ μη φοβασαι τπτ.. ευχομαι να πανε ολα καλα στα μωρακια μας!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Θα πανε..θα πανε...περαστικα σας..

Dimitra_Zuzu
Νεοφερμένο μέλος
ποσο εκνευριζομαι με κατι τετοιους!!περαστικα και παλι!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Κανενα νεο εχουμε;;

marina289
Περιβόητο μέλος

Πόσοι ανεγκέφαλοι και αναίσθητοι υπάρχουν πια;;;; Τουλάχιστον πήγαν όλα καλά και στις δύο σας.... Πολλά απαλά -για την ώρα- φιλάκια στα μωράκια σας, και όταν γίνουν εντελώς καλά, ζουμπήξτε τα ανελέητα εκ μέρους μου!!!!
Περαστικά! 
Tinacat
Νεοφερμένο μέλος
Σήμερα το γατάκι μου είναι πολύ καλύτερα ! Περπατάει κανονικά , θέλει χαδάκια , στοργή και αγάπη , τρώει και πίνει νεράκι , κοιμάται αρκετά και εχει και όρεξη για παιχνίδι !!!! Φοβάμαι να το παίξω στην κατάσταση του ! Κανονικά για να παίξει λίγο πρέπει να βγάλουμε υποθέτω τα ράμματα έτσι δεν είναι ; Όπως είπα και πιο πάνω του έχω αλλάξει δωμάτιο και ώρες ώρες το πιάνει ενα τρελό παράπονο μιας και θέλει να παει στο παλιό . Ελπίζω να το συνηθίσει , μιας και είναι η προσωρινή μας λύση μέχρι να βγάλει τα ράμματα . Ελπίζω πραγματικά να πάνε όλα καλά και σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη ....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πολυ καλα τα νεα σας..

Τελικα τι εκανες;Ρωτησες αλλον κτηνιατρο;;Αντιβιωση παιρνει;;
Tinacat
Νεοφερμένο μέλος
...Καλησπέρα !!! Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την προθυμία σας και την βοήθεια σας . Εαν δεν ήσασταν εσεις να με ενημερώσετε τόσο άμεσα για καποια πραγματα που θα ΕΠΡΕΠΕ να κάνει ο γιατρός , σιγουρα δεν θα ενεργούσα τόσο άμεσα μιας και δεν ήξερα τους κινδυνους που παραμονεύουν . Πήρα αμέσως το απογευμα εναν άλλον κτηνίατρο τηλέφωνο . Δεν μου τον πρότεινε κανεις , τον βρήκα απο το σαιτ του παγκυπριου κτηνιατρικου συλλογου . Στο τηλέφωνο μου ακούστηκε αρκετα καλος και να φανταστείτε με ενημέρωσε πολυ περισσοτερο απο τον άλλον . Του έκανα ευθέως την ερώτηση εαν χορηγείται αντιβίωση μετα απο στήρωση θυλικής γατούλας και αυτος μου είπε πως κατι τέτοιο συνηθίζεται , του εξήγησα πως έχουν τα πράγματα και την πήγα το απογευμα να την δεί . Συμπέρασμα ;; Το μικρο μου το γατάκι ήταν άρρωστο απο πριν χειρουργηθει και ο ακατανόμαστος ο αλλος οταν το πήγα για στείρωση φαίνεται πως ουτε καν μπήκε στον κόπο να το εξετάσει πριν το χειρουργήσει . Ας αφήσω ασχολίαστο το γεγονός οτι δεν το εξέτασε και αφου χειρουργήθηκε . Κανονικα εαν είναι άρρωστη μια γατούλα δεν αναβάλετε το χειρουργείο ; ή έστω δεν οφείλει να στο πει;;; Κατι με στοματίτιδα μου είπε οτι έχει , δεν ειναι κατι σοβαρο όπως λει αν και εχει ανεβάσει πυρετό και είναι και εγχειρισμένο . Ο κτηνίατρος σήμερα της έκανε μια ένεση και μου έδωσε αντιβίωση που θα αρχίσει απο αυριο και θα την παίρνει πρωι βραδυ για πεντε μερες . Μου είπε κόλας πως μετα την ενεση , και αφου περάσουν κάποιες ώρες θα παει στο φαγητο και στο νερο της , όπως και έγινε . Δεν θέλω να σκέφτομαι τις εξελίξεις που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν απο την ανευθυνότητα κάποιου . .....
Naughty_angel
Νεοφερμένο μέλος
ΚΑλησπερα κι απο μενα.. η δικια μου συνεχιζει να μην τρωει και να μην πινει νερο.. πηρα τηλ τουσ γιατρους και μου ειπαν να την πας για παυσιπονη ενεση.. δοκιμασα να τη βαλω στο μεταφορεα αλλα δεν εμπαινε με τπτ.. εκανε "χου" κ μου χυμουσε.. :/ με τα πολλα τους ξαναπηρα και τους ρωτησα για παυσιπονα στο σπιτι χαπια να της τα δινω εγω αλλα εκεινη επεμεναν στην ενεση... γιατι αραγε? αναρωτιεμαι.. ανησυχω πολυ για τη μικρη μου.. ειναι η τριτη μερα που δεν εχει φαει ουτε εχει αγγιξει το νερακι της...
marina289
Περιβόητο μέλος
έφη, αν μιλάμε για τη συγκεκριμένη κλινική στη Νίκαια, εγώ τους εμπιστεύομαι πολύ, με έχουν κερδίσει με τον τρόπο τους και με τον επαγγελματισμό τους σε λίγο χρονικό διάστημα...ΚΑλησπερα κι απο μενα.. η δικια μου συνεχιζει να μην τρωει και να μην πινει νερο.. πηρα τηλ τουσ γιατρους και μου ειπαν να την πας για παυσιπονη ενεση.. δοκιμασα να τη βαλω στο μεταφορεα αλλα δεν εμπαινε με τπτ.. εκανε "χου" κ μου χυμουσε.. :/ με τα πολλα τους ξαναπηρα και τους ρωτησα για παυσιπονα στο σπιτι χαπια να της τα δινω εγω αλλα εκεινη επεμεναν στην ενεση... γιατι αραγε? αναρωτιεμαι.. ανησυχω πολυ για τη μικρη μου.. ειναι η τριτη μερα που δεν εχει φαει ουτε εχει αγγιξει το νερακι της...
Επειδή αυξάνονται οι μέρες χωρίς φαγητό, και κυρίως χωρίς νερό, και λογικά θα έχει κάνει και εμετούς, οπότε θα έχει χάσει υγρά, φοβάμαι για αφυδάτωση... Πήγαινέ την άμεσα...
Εύχομαι ό,τι καλύτερο....

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η γατα πρεπει ΑΜΕΣΑ να παει σε γιατρο..ΚΑλησπερα κι απο μενα.. η δικια μου συνεχιζει να μην τρωει και να μην πινει νερο.. πηρα τηλ τουσ γιατρους και μου ειπαν να την πας για παυσιπονη ενεση.. δοκιμασα να τη βαλω στο μεταφορεα αλλα δεν εμπαινε με τπτ.. εκανε "χου" κ μου χυμουσε.. :/ με τα πολλα τους ξαναπηρα και τους ρωτησα για παυσιπονα στο σπιτι χαπια να της τα δινω εγω αλλα εκεινη επεμεναν στην ενεση... γιατι αραγε? αναρωτιεμαι.. ανησυχω πολυ για τη μικρη μου.. ειναι η τριτη μερα που δεν εχει φαει ουτε εχει αγγιξει το νερακι της...
Μην της δωσεις εσυ παυσιπονο για ανθρωπους δεν κανει.Δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν μπορεις να βαλεις τη γατα σου στη γατοφορο.Βαλε γαντια πλαστικα,αυτα που χρησιμοποιουμε στη λατρα..και χωστην μεσα...δεν γινεται αλλιως.Προφανως σου λενε για παυσιπονη ενεση..γιατι αν ποναει .λογικο ειναι να μην τρωει.Εφοσον επιμενουν..ΚΑΤΙ ξερουν.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
εγω περιμενω ακομη απαντηση σε πμ ποιος ειναι ο συγκεκριμενος γιατρος, αγχωθηκα μηπως ποτε πεσω πανω του ( ή εγω ή καποιος φιλος μου)

marina289
Περιβόητο μέλος
Άστα να πάνε, δίκιο έχεις.... Αλλά λογικά αν πέσεις ποτέ πάνω του θα καταλάβεις αμέσως τί ρόλο βαράει πιστεύω... Νομίζω ότι κάτι τέτοιοι εξαρχής δεν μας πολυκάθονται καλά...εγω περιμενω ακομη απαντηση σε πμ ποιος ειναι ο συγκεκριμενος γιατρος, αγχωθηκα μηπως ποτε πεσω πανω του ( ή εγω ή καποιος φιλος μου)![]()
Κάτι μας ¨χαλάει¨, κάτι πιάνουμε συνήθως στην όλη συμπεριφορά...
Naughty_angel
Νεοφερμένο μέλος
Μαρινα μου εκει την πηγα ναι... Τα σημερινα μας νεα ειναι καλα!!! Αποφασισα να της βγαλω το κολαρο για λιγο μπας και... και τελικα ΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!!! Φαγαμε!! Ηπιαμε του σκασμου παιξαμε κιολας με τα παιχνιδια μας και ολα καλα.. Φυσικα το βραδυ της το ξαναφορεσα κι κοιμηθηκαμε σαν Κυριες!!! Συνεπως για λιγες ςρες της ημερας θα την αφηνω ελευθερη να τρωει να πινει να ξεμουδιαζει και μετα παλι κολαρο μεχρι να βγαλουμε τα ραμματα γιατι αλλιως τα γλυφουμε.. Οσο για το παυσιπονο εννοειται οτι δε θα της εδινα ανθρωπινο, ξερω οτι δεν κανει..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εμ εφοσον ειχε το κολαρο...πως να νιωθει ανετα να φαει το ερμο;Και μαλιστα και καλοκαιριατικα;;Εγω βασικα δεν θα της το εβαζα αλλο..εχουν περασει ήδη 3 μερες...μην ξεχνας οτι εχει και τα εσωτερικα ραμματα....αλλα ειναι καθαρα προσωπικη μου αποψη.

Naughty_angel
Νεοφερμένο μέλος

Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Παντως να την κοιτας...μην ανοιγει το στομα της να αναπνεει..που σημαινει οτι σκαει..και τιτε θα πρεπει να της το βγαλεις επι τοπου...διοτι εχει ζεστη παιδια..και απορω κιολας πως καθεται και δεν διαμαρτηρεται με αυτην την πλαστικουρα στο κεφαλι..
.ο γιατρος..πότε σου ειπε να της το βγαλεις;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool