Καλησπέρα !!! Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την προθυμία σας και την βοήθεια σας . Εαν δεν ήσασταν εσεις να με ενημερώσετε τόσο άμεσα για καποια πραγματα που θα ΕΠΡΕΠΕ να κάνει ο γιατρός , σιγουρα δεν θα ενεργούσα τόσο άμεσα μιας και δεν ήξερα τους κινδυνους που παραμονεύουν . Πήρα αμέσως το απογευμα εναν άλλον κτηνίατρο τηλέφωνο . Δεν μου τον πρότεινε κανεις , τον βρήκα απο το σαιτ του παγκυπριου κτηνιατρικου συλλογου . Στο τηλέφωνο μου ακούστηκε αρκετα καλος και να φανταστείτε με ενημέρωσε πολυ περισσοτερο απο τον άλλον . Του έκανα ευθέως την ερώτηση εαν χορηγείται αντιβίωση μετα απο στήρωση θυλικής γατούλας και αυτος μου είπε πως κατι τέτοιο συνηθίζεται , του εξήγησα πως έχουν τα πράγματα και την πήγα το απογευμα να την δεί . Συμπέρασμα ;; Το μικρο μου το γατάκι ήταν άρρωστο απο πριν χειρουργηθει και ο ακατανόμαστος ο αλλος οταν το πήγα για στείρωση φαίνεται πως ουτε καν μπήκε στον κόπο να το εξετάσει πριν το χειρουργήσει . Ας αφήσω ασχολίαστο το γεγονός οτι δεν το εξέτασε και αφου χειρουργήθηκε . Κανονικα εαν είναι άρρωστη μια γατούλα δεν αναβάλετε το χειρουργείο ; ή έστω δεν οφείλει να στο πει;;; Κατι με στοματίτιδα μου είπε οτι έχει , δεν ειναι κατι σοβαρο όπως λει αν και εχει ανεβάσει πυρετό και είναι και εγχειρισμένο . Ο κτηνίατρος σήμερα της έκανε μια ένεση και μου έδωσε αντιβίωση που θα αρχίσει απο αυριο και θα την παίρνει πρωι βραδυ για πεντε μερες . Μου είπε κόλας πως μετα την ενεση , και αφου περάσουν κάποιες ώρες θα παει στο φαγητο και στο νερο της , όπως και έγινε . Δεν θέλω να σκέφτομαι τις εξελίξεις που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν απο την ανευθυνότητα κάποιου . .....