Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Λοιπον,μου εχει τυχει κατι αναλογο.Δεν ξερω αν ειναι αυτο,ομως θα σε συμβουλευα να πας επειγοντως σε αλλον κτηνιατρο,να εχεις μια δευτερη γνωμη.Εμενα η δικια μου η γατα,οταν την στειρωσα,παρουσιασε και αυτη πρηξιμο στο σημειο του χειρουργιου.Οπως το περιγραφεις και εσυ.Την πηγα στον γιατρο,και την ανοιξε ΑΜΕΣΩΣ.Ειχε παθει κηλη..και μπορει να αποβει μοιραια.Δηλαδη,τα εσωτερικα ραμματα ειχαν ανοιξει(μαλλον ηταν αραια..και η δικια μου χοροπηδαγε σαν κατσικι),με αποτελέσμα να βγει ενα κομματι του εντερου εξω απο τα εσωτερικα ραμματα.ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ...το τονιζω,μην φανταστεις δηλαδη οτι εβλεπα εντυερο..δεν ειχε βγει εξω απο το δερμα,αλλα εσωτερικα.Αν το αφηνα θα σαπιζε..και μετα..να μην σου πω το μετα.
Σαφεστατα και δεν μπορω να ξερω αν ειναι το ιδιο,ομως ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πρπει να πας σε ΑΛΛΟΝ κτηνιατριο,γιατι απο οτι βλεπω αυτος...δεν ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
naysa89
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπερα Γιωργια.
Λοιπον,μου εχει τυχει κατι αναλογο.Δεν ξερω αν ειναι αυτο,ομως θα σε συμβουλευα να πας επειγοντως σε αλλον κτηνιατρο,να εχεις μια δευτερη γνωμη.Εμενα η δικια μου η γατα,οταν την στειρωσα,παρουσιασε και αυτη πρηξιμο στο σημειο του χειρουργιου.Οπως το περιγραφεις και εσυ.Την πηγα στον γιατρο,και την ανοιξε ΑΜΕΣΩΣ.Ειχε παθει κηλη..και μπορει να αποβει μοιραια.Δηλαδη,τα εσωτερικα ραμματα ειχαν ανοιξει(μαλλον ηταν αραια..και η δικια μου χοροπηδαγε σαν κατσικι),με αποτελέσμα να βγει ενα κομματι του εντερου εξω απο τα εσωτερικα ραμματα.ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ...το τονιζω,μην φανταστεις δηλαδη οτι εβλεπα εντυερο..δεν ειχε βγει εξω απο το δερμα,αλλα εσωτερικα.Αν το αφηνα θα σαπιζε..και μετα..να μην σου πω το μετα.
Σαφεστατα και δεν μπορω να ξερω αν ειναι το ιδιο,ομως ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πρπει να πας σε ΑΛΛΟΝ κτηνιατριο,γιατι απο οτι βλεπω αυτος...δεν ...![]()
Θα πάω άμεσα ! Δηλαδή θα υποστεί πάλι χειρουργείο ? Δεν είναι επικύνδινο να την ανοίξει πάλι ? Ναι και της δικιάς μου ήταν αραιά και χοροπηδούσε όπως η δικιά σου.. Ευχαριστώ !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Κοιτα κατι.Μπορει να μην ειναι αυτο.Δεν ξερω..ομως πρεπει οπωσδηποτε να το διαπιστωσεις,κια προφανως μονο σε αλλον κτηνιατρο.

Οχι,δεν ειναι επικινδυνο.Εμενα σκεψου οτι μετα απο 4 μερες περιπου την ξανα ανοιξε.Ειναι απειρως επικινδυνο να εχει κοιλη και να μεινει ετσι.
naysa89
Νεοφερμένο μέλος
Επειδη ειδα μια φωτο με γατα που ειχε κοιλη νομιζω μαλλον ηταν της δικιας σου καμια σχεση της δικιας μου δεν ειναι ετσι πρησμενο εξωτερικα μονο αν το αγγιζεις ειναι σκληρο σαν πρηξιμο. Την πηγα σε αλλον κτηνιατρο κ την ειδε και ειπε πως ειναι πρηξιμο και πως θα φυγει με τον καιρο και να μην ανησυχω. Αρα μια χαρα

Chogath
Νεοφερμένο μέλος
Καλημερα παιδια αν μπορει καποιος να μου πει γιατι κοντευω να πεθανω απο την αγωνια μου! στειρωσα την μια γατουλα μου πριν 3 μερες και σημερα πριν καμια ωρα στα καλα του καθουμενου αρχισε να σερνει τα πισω της ποδια δεν καθεται πουθενα(γυριζει μεσα στο σπιτι συνεχως) και ανασαινει σαν σκυλος με την γλωσσα απ'εξω! της εδωσα αντιβιωση της εβαλα και bedadin στα ραμματα και τωρα που σας γραφω ειναι κατω απο την ντουλαπα αλλα παλι παλευει!!!! εσβησα φωτα κτλ και εχω ησηχια μεσα στο σπιτι μηπως και εχει τρομαξει με κατι! Δεν ξερω τι αλλο να κανω....

dimiandr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chogath
Νεοφερμένο μέλος
Πολλά περαστικά σας εύχομαι σύντομα Chogath, να γίνει το γατουλίνι περδίκι το καλό μου.... Κράτησέ μας ενήμερους.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ13175
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εύχομαι να πάνε όλα καλά για την γατούλα σου!!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Μηπως θα επρεπε να την περιορισετε σε καποιο δωματιο, που να μην μπορει να κανει αλματα και αλλα επικινδυνα πραγματα. Μεχρι να γινει καλα απο την επεμβαση και το προσφατο χτυπημα δηλαδη.
Ευχομαι να γινει γρηγορα καλα και να το ξεχασετε ολο αυτο.
Chogath
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας και το ενδιαφερον σας καταρχην.Και γω αυτο σκεφτηκα Βessy1962 αλλα δεν εχω καποιο ψηλο σημειο στο οποιο μπορει να ανεβει, εξαρχης δηλαδη δεν ανεβαινε σε ψηλα σημεια γιατι να αρχισει να το κανει τωρα που εχει και τα ραμματα...Αυριο που θα την ξαναπαω στην κτηνιατρο θα βαλουμε κιαλλο κομματι στο παζλ για το πως χτυπησε εκει θα σας κραταω ενημερους
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Τώρα πως είναι η κατάστασή της;
Δείχνει καλύτερα;
SolBallads
Νεοφερμένο μέλος
https://www.mypetz.gr/member.php?u=68769Chogath καλησπερα! Αν εχεις καμια περαιτερω πληροφορια, μοιρασου της μαζι μας σε παρακαλω.. Περιμενουμε πως και πως καλα νεα!!

Chogath
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπερα σε ολους συγνωμη που αργησα να γραψω αλλα περιμενα να δω τι ακριβως εχει γινει! Λοιπον κανουμε μια θεραπεια τωρα με κορτιζονες καθε πρωι παω την γατουλα στην κτηνιατρο και κανουμε την ενεση,(παρεπιπτοντως την παω με το μηχανακι και απο κει που φοβοτανε τωρα εχει γινει καμικαζι,σε κλουβακι παντα μην παρεξηγηθω) η κτηνιατρος μου λεει οτι εχουμε προοδο, παντως ειναι απο χτυπημα στην μεσουλα της!Επεισης μου ειπε οτι ΜΑΛΛΟΝ θα γινει καλα τουλαχιστον ετσι δειχνει τωρα δεν ξερω :S Το καλο ειναι οτι τρωει κανονικα και κανει την αναγκη της (οταν ειμαι σπιτι την βοηθαω κιολας γιατι με 2 μονο ποδια συνηθως καταληγει να ξαπλωνει στο pellet και να γινετε χαλια

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ναι μωρε, αφου το πιστευει και η κτηνιατρος, μια χαρα θα γινει. Πως να χτυπησε αραγε τη μεσουλα της, μαλλον μονο εκεινη ξερει.
Το μηχανακι ειναι μια χαρα και μεις μηχανακι εχουμε και μ' αυτο τα παμε κτηνιατρο.
Chogath
Νεοφερμένο μέλος
Το περιεργο ειναι οτι χτυπησε ενω ημουνα σπιτι γιατι μου ειπε η κτηνιατρος οτι αυτο γινεται απευθειας δηλαδη η αντιδραση το να μην κουναει ποδια γινεται επιτοπου αφου χτυπησει,αλλα δεν ακουσα κατι γενικα για να καταλαβω οποτε και για μενα ειναι μυστηριο το πως εγινε!Το καλο ειναι οτι τρωει κανονικα πινει πολυ νερακι και καταφερνει να κανει και τις αναγκες της νομιζω ειναι τα πιο αισιοδοξα σημαδια αυτα ,σαν να μην την απασχολει και πολυ.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Κι εγώ πιστεύω ότι θα γίνει σύντομα καλά, το εύχομαι ολόψυχα!
Κουνάει καθόλου τα πίσω πόδια της;
Ανταποκρίνεται στα διάφορα ερεθίσματα σε αυτά;
Καλή ανάρρωση λοιπόν και τα καλύτερα για το ταλαιπωρημένο γατάκι! Περαστικά και σιδερένια!
Chogath
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστω πολυ! ναι εχει αρχισει να κουναει τα πισω ποδια σιγα σιγα! Σημερα εχει πολυ ενεργεια, κανει βολτες μεσα στο σπιτι ψευτο-παταει το ενα της το ποδαρακι το αλλο το σερνει πισω ακομα αλλα φαινετε να γινετε δουλεια
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Θα δεις λοιπόν που σύντομα θα έχει γίνει περδίκι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool