Στη διάθεσή σας πάντα να βοηθήσουμε..

και καλοσωρίσατε και ..επισήμως!

Για το θέμα μας τώρα της τροφής, σου έγραψα τι συνηθίζω εγώ στη δική μου, δεν σημαίνει οτι αυτό είναι και το ολόσωστο.
Βλέπεις εξαρτάται και από την ιδιοσυγκρασία/χαρακτήρα/συνήθεια του κάθε γατιού που είναι ξεχωριστά, της βάζω 3 φορές, αλλά στην ουσία 4 όλο το 24ωρο, γιατί προτιμάει να τρώει λίγες ποσότητες και μικρά γεύματα. Όμως αυτό δεν σημαίνει οτι και ο γατούλης σας χρειάζεται να ακολουθήσει το ίδιο. Πρώτον γιατί τα
2 γεύματα/24ωρο, ειδικά σε ενήλικη γάτα στειρωμένη θεωρούνται ιδανικά και βέβαια με την προκαθορισμένη ποσότητα,
ανάλογα το βάρος και την ηλικία της. Και δεύτερον για τους γατούληδες καλό είναι να μην έχουν πολλαπλά γεύματα γιατί διάβασα οτι αυτό μακροπρόθεσμα επιβαρύνει τα νεφρά.
Σου προτείνω λοιπόν (αν και νομίζω περιττό, γιατί θα το κάνεις έτσι κι αλλιώς

) να διαβάσεις και διάφορα άρθρα που έχουν γραφτεί σχετικά με το θέμα "διατροφή"που θα σε βοηθήσουν, τόσο, όσο και η βοήθεια από τα εμπειρότερα μέλη.
Έτσι βοηθηθήκαμε κι εμείς στην αρχή , όταν ως πρωτόπειροι γατο-γονείς μπήκαμε σ'αυτό το σάϊτ το οποίο πραγματικά είναι αυτό που διαφημίζει
"Η μεγαλύτερη κοινότητα φίλων της γάτας", αλλά (και μετά από 4+ μήνες προσωπικής μου εμπειρίας) και κάτι παραπάνω "Η καλύτερη"!
Και το εννοώ.
Υ.Γ. για το σεξουαλικό του που σε προβληματίζει η στύση, πιο αρμόδιοι είναι οι αγορο-γονείς να σου λύσουν την απορία, καθότι είμαι κοριτσο-μάνα

Υποθέτω όμως οτι δεν χρήζει ανησυχίας, το πολύ πολύ να
είναι ίχνη ορμονών που παρέμειναν μετά τη στείρωση και θα εξαφανιστούν σιγά σιγά. Ρωτήστε και τον κτηνίατρό σας για να'στε πιο σίγουροι.