καλώς ήρθες στην παρέα μας κι εσύ κι ο γατούλης σου.
καταρχήν μπράβο που το κάνεις αυτό το καλό στο γατάκι σου, όπως μου είχε πει η κτηνίατρός μας όταν στείρωσα τη μικρή μου "είναι δώρο ζωής"!
μην ανησυχείς γιατί όπως σου είπε κι η alcyone, για τους αρσενικούς γατούληδες είναι πιο απλή η επέμβαση και η ανάρρωση. είναι καλό το ότι θα έχεις ρεπό εκείνη την ημέρα γιατί θα χρειαστεί να είσαι δίπλα του να τον φροντίσεις τις πρώτες ώρες.
από εκεί και πέρα θα πρέπει να προσέχεις λιγάκι τα ράμματα και να ρωτάς τον γιατρό σας για κάθε σου απορία, πίστεψέ με αυτό θα σε κάνει κι εσένα να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια.
όσο για τη διάθεσή του, παρόλες τις βλακείες που λένε όσοι δεν είχαν ποτέ γατιά

, θα επανέλθει σχεδόν αμέσως. εδώ η δική μου, που είναι και θηλυκή, κι από τις πρώτες ώρες παρά τις παρενέργειες της νάρκωσης(λίγη ζαλάδα κι αποπροσανατολισμός δλδ), ήθελε να σκαρφαλώσει και να γυρίζει πέρα δώθε.
κράτησέ του το κολάρο όσες περισσότερες μέρες μπορείς, πάντα ανάλογα και με τις συμβουλές του γιατρού, για να μην κινδυνεύει να τα μασήσει, καθώς θα θέλει να "πλυθεί" ο καημενούλης.
υπομονή και ψυχραιμία πάνω από όλα! δεν είναι εύκολο ψυχολογικά για όλους εμάς που αγαπάμε τα γατουλίνια μας, να τα πάμε για επέμβαση, όμως μην ξεχνάς πως για τους κτηνιάτρους είναι επέμβαση ρουτίνας πλέον και το κάνουμε για να τους προσφέρουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα ζωής και να απαλείψουμε μια δια παντός κάποια προβλήματα υγείας.
άντε με το καλό, να πάνε όλα καλά και να γυρίσετε σπίτι σας ασφαλείς