Καλησπέρα

Το γεγονός οτι δεν έχει συνέλθει ακόμα δεν είναι τόσο περίεργο, καθότι άλλα γατιά δραστηριοποιούνται πιο γρήγορα κι άλλα πιο αργά. Ο γιατρός υποθέτω θα σου έδωσε οδηγίες σχετικά με το πότε θα μπορείς να της δώσεις νερό και πότε να ξαναρχίσει να τρώει, που σημαίνει οτι κάπου τότε υπολογίζει οτι θα έχει ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις της, δεν θα ζαλίζεται και δεν θα κινδυνεύει με εμετό από τα φάρμακα της νάρκωσης.
Εμένα η δική μου όταν είχε κάνει τη στείρωση και την παρέλαβα πάνω-κάτω από το κτηνιατρείο την ίδια ώρα με τη δική σου, πέρασαν ώρες ώσπου να της δώσω ελάχιστο νερό και τροφή αργότερα και ήταν κάπως ληθαργική και κοιμηθήκαμε μαζί στον καναπέ, γιατί ήταν ταλαιπωρημένη και ήθελε την παρουσία μου για να μη νιαουρίζει... μέχρι την άλλη μέρα που συνήλθε εντελώς.
Όσο για το κολάρο, εξάρτάται τον γιατρό. Στη δική μου είχε βάλει, αλλά πλέον συνήθως δεν το βάζουν.
Αν συνεχίσει όμως να είναι ληθαργική και δεν βλέπεις βελτίωση της γενικής της κατάστασης, η επικοινωνία σου με τον κτηνίατρο είναι αναγκαία.
Εύχομαι καλή ανάρρωση στη γατούλα σου και "σιδερένια"