Φτηνή-καλή τροφή για στειρωμένες γάτες

σε συσκευασια ειναι που γραφει ροαγιαλ;:)
Παντού γράφει Ρόυαλ Εφη μου...:):):)και οι κροκέτες είναι οι ίδιες,σε όψη,οσμή,γεύση...δεν με ξεγελάει τίποτα εμένα...πριν πάρω ενημερώθηκα από φίλους μου Αγγλους και μου είπαν τα καλύτερα...:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παντού γράφει Ρόυαλ Εφη μου...:):):)και οι κροκέτες είναι οι ίδιες,σε όψη,οσμή,γεύση...δεν με ξεγελάει τίποτα εμένα...πριν πάρω ενημερώθηκα από φίλους μου Αγγλους και μου είπαν τα καλύτερα...:):)

οκ τοτε...αλλα τις χυμα,ασχετα απο ιντερνετ...δεν τις εμπιστευομαι...μπορει να ειναι το οτιδηποτε...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα ναι, χυμα δεν εμπιστευομαι ουτε εγω!!!! παντως εγω που ξαναπαρηγγειλα απο αγγλια οι ιδιες ακριβως συσκευασιες ηταν και σφραγισμενες :)

καλα ναι, χυμα δεν εμπιστευομαι ουτε εγω!!!! παντως εγω που ξαναπαρηγγειλα απο αγγλια οι ιδιες ακριβως συσκευασιες ηταν και σφραγισμενες :)

ενταξει,ενταξει...με πεισατε!!!!!!:lol::lol::lol:...αφου ειναι συσκευασμεμες και γραφουν ροαγιαλ...ειναι οκ...:lol:

Οι 6 αμπούλες 20 λίρες.... ενώ τη μία την αγοράζουμε 6Ε, αν θυμάμαι καλά????:blink:
https://www.petplanet.co.uk/product_group.asp?dept_id=628&pg_id=584

Θα το εξερευνήσω....thnks Αννα.

Οι 6 αμπούλες 20 λίρες.... ενώ τη μία την αγοράζουμε 6Ε, αν θυμάμαι καλά????:blink:
https://www.petplanet.co.uk/product_group.asp?dept_id=628&pg_id=584

Θα το εξερευνήσω....thnks Αννα.
Δεν στέλνουν στη χώρα μας Τζούλια μου..έγινε λάθος και μου ζήτησαν συγνώμη...Δεν θα 'επρεπε να βγαίνει η χώρα μας στις παραγγελίες τους...θα το διορθώσουν μου είπε...:(:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back