ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα.
03-01-10
20:09
Παντού γράφει Ρόυαλ Εφη μου...σε συσκευασια ειναι που γραφει ροαγιαλ;![]()

και οι κροκέτες είναι οι ίδιες,σε όψη,οσμή,γεύση...δεν με ξεγελάει τίποτα εμένα...πριν πάρω ενημερώθηκα από φίλους μου Αγγλους και μου είπαν τα καλύτερα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.223 μηνύματα.
03-01-10
20:11
Παντού γράφει Ρόυαλ Εφη μου...και οι κροκέτες είναι οι ίδιες,σε όψη,οσμή,γεύση...δεν με ξεγελάει τίποτα εμένα...πριν πάρω ενημερώθηκα από φίλους μου Αγγλους και μου είπαν τα καλύτερα...
![]()
οκ τοτε...αλλα τις χυμα,ασχετα απο ιντερνετ...δεν τις εμπιστευομαι...μπορει να ειναι το οτιδηποτε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
03-01-10
20:13
καλα ναι, χυμα δεν εμπιστευομαι ουτε εγω!!!! παντως εγω που ξαναπαρηγγειλα απο αγγλια οι ιδιες ακριβως συσκευασιες ηταν και σφραγισμενες 

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.223 μηνύματα.
03-01-10
20:15
καλα ναι, χυμα δεν εμπιστευομαι ουτε εγω!!!! παντως εγω που ξαναπαρηγγειλα απο αγγλια οι ιδιες ακριβως συσκευασιες ηταν και σφραγισμενες![]()
ενταξει,ενταξει...με πεισατε!!!!!!

...αφου ειναι συσκευασμεμες και γραφουν ροαγιαλ...ειναι οκ...
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
03-01-10
20:21
Οι 6 αμπούλες 20 λίρες.... ενώ τη μία την αγοράζουμε 6Ε, αν θυμάμαι καλά????
https://www.petplanet.co.uk/product_group.asp?dept_id=628&pg_id=584
Θα το εξερευνήσω....thnks Αννα.

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα.
04-01-10
18:30
Δεν στέλνουν στη χώρα μας Τζούλια μου..έγινε λάθος και μου ζήτησαν συγνώμη...Δεν θα 'επρεπε να βγαίνει η χώρα μας στις παραγγελίες τους...θα το διορθώσουν μου είπε...Οι 6 αμπούλες 20 λίρες.... ενώ τη μία την αγοράζουμε 6Ε, αν θυμάμαι καλά????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum