Φτιάξε το μόνος σου!

Απάντηση: Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

To θέμα της μοκέτας όπως είχα φανταστεί μου έχει κάνει την ζωή δύσκολη. Πάλι καλά που υπάρχουν τα γυναικεία χέρια στο σπίτι γιατί τον έβλεπά τον καημενούλη τον diego να κάθεται πάνω στο ξύλο.....:/:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nαι η μοκετα ειναι ενα θεμα. Με τι τροπο την τοποθετησες;
Εγω χρησιμοποιησα ενα καρφωτικο χειροκινητο. Ηταν φτηνο, 8 ευρω απ'οσο θυμαμαι.
Το μυστικο εδω ειναι το εξης. Τα καρφακια που γεμιζει το καρφωτικο ειναι δυο ποιοτητων.
Αν παρεις τα φτηνα που ειναι και Ελληνικα, δεν προκειται να τελειωσεις πριν το Δεκαπενταυγουστο. :(
Κι αυτο γιατι δεν ειναι ανθεκτικα, σπανε και μπουκωνουν το καρφωτικο. Απ'οτι βλεπω εχεις και αρκετα ξυλα με αυτη την ασπρη επικαλυψη που ειναι σκληρη και δε τρυπιεται με τιποτα.
Τα ακριβα καρφακια θα σου κανουν γρηγορα τη δουλεια και θα στοιχισουν τελικα φτηνοτερα αφου τα αλλα για να καρφωσεις ενα εχεις χαλασει επτα.
Τωρα τι να πω; αν εχει τελειωσει τη δουλεια η γυναικα, βγαλτη εξω κερασε τη, γιατι φιλε σε ξελασπωσε. :)
Περιμενουμε φωτο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βασιλη τωρα ειδα τι εφτιαξες,ρε συ ειναι τελειο!!!!!!!!παρα πολυ ομορφο!!!!!μακαρι να επιαναν τα χερια μου γαμωτο,ξερω να ζωγραφιζω αλλα απο μαστορεματα ειμαι σκραπας.πανεμορφο ειναι!!!!!

Nαι η μοκετα ειναι ενα θεμα. Με τι τροπο την τοποθετησες;
Εγω χρησιμοποιησα ενα καρφωτικο χειροκινητο. Ηταν φτηνο, 8 ευρω απ'οσο θυμαμαι.
Το μυστικο εδω ειναι το εξης. Τα καρφακια που γεμιζει το καρφωτικο ειναι δυο ποιοτητων.
Αν παρεις τα φτηνα που ειναι και Ελληνικα, δεν προκειται να τελειωσεις πριν το Δεκαπενταυγουστο. :(
Κι αυτο γιατι δεν ειναι ανθεκτικα, σπανε και μπουκωνουν το καρφωτικο. Απ'οτι βλεπω εχεις και αρκετα ξυλα με αυτη την ασπρη επικαλυψη που ειναι σκληρη και δε τρυπιεται με τιποτα.
Τα ακριβα καρφακια θα σου κανουν γρηγορα τη δουλεια και θα στοιχισουν τελικα φτηνοτερα αφου τα αλλα για να καρφωσεις ενα εχεις χαλασει επτα.
Τωρα τι να πω; αν εχει τελειωσει τη δουλεια η γυναικα, βγαλτη εξω κερασε τη, γιατι φιλε σε ξελασπωσε. :)
Περιμενουμε φωτο
Και εγώ μάλλον Βασίλη τι ίδιο καρφωτικό έχω πάρει και ευτυχώς απο ότι λες και εσύ πήρα τα πιο ακριβά καρφάκια !!! Ναι όντως η κυρία του σπιτιού " έκοψε και έραψε " την μοκέτα και εγώ απλώς την κάρφωσα στην κατασκευή. Τώρα όσον αφορά την κατασκευή αυτή έχει σχεδόν τελειώσει και μάλλον αυριο θα υπάρξει αναλυτικό φωτορεπορταζ του δευτερου σκέλους :clapup:.Ο diego ήδη άρχισε να ανεβαίνει και έκανε και το πρώτο του άλμα απο το ψηλότερο σημείο ενώ θα μπορούσε να κατέβει απο τον ευκολο δρόμο. Τι να πείς για τον τρόπο σκέψης του γατιού :hmm:??????

Βλεποντας την απηχηση που ειχε η κατασκευη μου, σας βαζω μερικες φωτο για οφθαλμολουτρο ή καποιος που
θελει να φτιαξει κατι παρομοιο να παρει μια ιδεα.
Εδω ειμαστε αραχτοι
pb160157.jpg

pb090099.jpg

Χαιδευομαστε...
p1160751.jpg

ξυνουμε νυχια....
p1160742_547965.jpg

παιζουμε...
pb090103_85497.jpg

και μετα περνουμε εναν υπνακο...
p9171228.jpg

και δυο αμα λαχει...
p1160745_212780.jpg

Χαιρομαι που σας αρεσε :)
p1160738_696479.jpg

Πωπω ρε γμτ,οσο και να το βλεπω δεν χορταινω!!Βασιλη,εχεις απιστευτο ταλεντο πραγματικα!!Τρελαινομαι κιολας που αντι για ξυλα ,εχεις χρησιμοποιησει κορμους!!:D
Μην σου πω να αρχισεις να το βλεπεις...επαγγελματικα!:D

Ναι, μονο που δε θα ειχα πελατες.
Οσο και να μη του φαινεται, στοιχισε γυρω στα 125 ευρω!
Χωρις να βαλω τις ωρες εργασιας και αναζητησης των υλικων που ειναι γυρω στις 30 μαζι με τον αδελφο μου που με βοηθησε.
Ο πατερας εφερε τα ξυλα απο το χωριο αλλα τον διωξαμε στη συνεχεια διοτι ακομα θα το φτιαχναμε! :)

Ε ναι,οντως.Τετοια δουλεια,εκτος των εξοδων..λογικο θα ηταν να πηγαινε ακριβα,και οντως τετοιες εποχες..αστα να πανε.:/:

Βασίλη αν έμενα Αθήνα θα σε είχα ήδη τρελάνει να φτιάξεις ένα και για το γιο μου. Είναι ...το πιο όμορφο γατόδεντρο που έχω δει!!

Και φτάσαμε τελικά στο στάδιο που έπρεπε να ντύσουμε την κατασκευή με μοκέτα και σχοινί, ....

jhvjv011.jpg

να τις κανουμε τις τρύπες έτσι ώστε να μπούν τα πασαλάκια....

jhvjv015.jpg

jhvjv019.jpg

jhvjv021.jpg

Το δύσκολο κομμάτι του μετρήματος και του κοψίματος είχε περάσει πια και φτάσαμε στο σημείο του καρφώματος που ήταν η χαρά του παιδιού για εμένα :)

jhvjv023.jpg

jhvjv025.jpg

Δύσκολο όμως ήταν και το κομμάτι με το σχοινί που έπρεπε να μπεί μιας και ο diego μόλις βλέπει σχοινί παθαίνει αμοκ :P

jhvjv029.jpg

και μετά ακολούθησε το τελικό βίδωμα του κάθε κομματιού μέχρι και την τελική της μορφή.....

jhvjv033.jpg

jhvjv038.jpg

jhvjv040.jpg

jhvjv042.jpg

jhvjv004.jpg

Μπραβο Γιαννη,ειναι πανεμορφο!:D

Ουάου...:jumpy:Έχω πάθει πλάκα με αυτά που βλέπω εδώ μέσα..Είστε κρυφά ταλέντα!Κι εγώ θέλω...:(

Και ο diego εν δράσει :D

jhvjv002.jpg

jhvjv007.jpg

jhvjv011-1.jpg

Συνολικά η κατασκευή κόστισε 93 ευρώ και μια εβδομάδα εργασίας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια :redface:. Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση σε όλους μας. Να χαίρεστε τα γατάκια σας :clapup:

Συγχαρητηρια Γιαννη, παρανεμορφο.
Πανω που ημουν ετοιμος να ρωτησω αν ο Ντιεγκο ανεβαινει και πανω στο παρατηρητηριο, εβαλες τις φωτογραφιες που το αποδεικνυουν. Οπως φαινεται του δινει και καταλαβαινει.
Βλεπω εσυ το εντυσες με μοκετα και οχι με υφασμα οπως εγω, αρα δε χρειαζοταν να βαλεις λαστιχο απο κατω.
Μπραβο και παλι, ο Ντιεγκο θα ειναι πανευτυχης.

jhvjv002.jpg

αααααααα...φοβερη η ιδεα με το σκοινι!!!Κανει και τα ακροβατικα του!!:clapup::clapup::clapup:

Καλο Πασχα Γιαννη μου και σε εσας!:D

jhvjv002.jpg

αααααααα...φοβερη η ιδεα με το σκοινι!!!Κανει και τα ακροβατικα του!!:clapup::clapup::clapup:

Καλο Πασχα Γιαννη μου και σε εσας!:D

Βρήκα κάτι οδηγίες για το πως γίνεται αυτή η μπαλίτσα που έχουν όλα τα ονυχοδρόμια και με λίγη προσπάθεια γίνεται και τσουπ αλλό ένα παιχνιδάκι ή και πολλά :whistle:

jhvjv013.jpg

Καλό πάσχα !!!

θέλω κι εγώ!!! :P

Γιάννη μπράβο σου!! Είναι ωραιότατο και ο Diego το έχει εκτιμήσει :)
Μακάρι να είχα τις γνώσεις να φτιάξω κι εγώ κάτι τέτοιο..... είναι η μεγαλύτερη χαρά να μπορείς να φτιάξεις κάτι για κάποιον που αγαπάς..

Βασίλη αν έμενα Αθήνα θα σε είχα ήδη τρελάνει να φτιάξεις ένα και για το γιο μου. Είναι ...το πιο όμορφο γατόδεντρο που έχω δει!!

Ή αν έμενα Κυπρο θα στο ειχα ηδη φτιαξει! :) :)
Μη στενοχωριεσαι καλη μου Ριανα.
Εχεις διαμορφωσει εναν απιστευτο και ομορφο χωρο για τον Ντισνευ, που το γατοδεντρο μου εκει θα ηταν σταγονα στον Ωκεανο.
Φιλουδια πολλα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back