Johnnie p.
Νεοφερμένο μέλος
To θέμα της μοκέτας όπως είχα φανταστεί μου έχει κάνει την ζωή δύσκολη. Πάλι καλά που υπάρχουν τα γυναικεία χέρια στο σπίτι γιατί τον έβλεπά τον καημενούλη τον diego να κάθεται πάνω στο ξύλο.....
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Εγω χρησιμοποιησα ενα καρφωτικο χειροκινητο. Ηταν φτηνο, 8 ευρω απ'οσο θυμαμαι.
Το μυστικο εδω ειναι το εξης. Τα καρφακια που γεμιζει το καρφωτικο ειναι δυο ποιοτητων.
Αν παρεις τα φτηνα που ειναι και Ελληνικα, δεν προκειται να τελειωσεις πριν το Δεκαπενταυγουστο.

Κι αυτο γιατι δεν ειναι ανθεκτικα, σπανε και μπουκωνουν το καρφωτικο. Απ'οτι βλεπω εχεις και αρκετα ξυλα με αυτη την ασπρη επικαλυψη που ειναι σκληρη και δε τρυπιεται με τιποτα.
Τα ακριβα καρφακια θα σου κανουν γρηγορα τη δουλεια και θα στοιχισουν τελικα φτηνοτερα αφου τα αλλα για να καρφωσεις ενα εχεις χαλασει επτα.
Τωρα τι να πω; αν εχει τελειωσει τη δουλεια η γυναικα, βγαλτη εξω κερασε τη, γιατι φιλε σε ξελασπωσε.

Περιμενουμε φωτο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
βασιλη τωρα ειδα τι εφτιαξες,ρε συ ειναι τελειο!!!!!!!!παρα πολυ ομορφο!!!!!μακαρι να επιαναν τα χερια μου γαμωτο,ξερω να ζωγραφιζω αλλα απο μαστορεματα ειμαι σκραπας.πανεμορφο ειναι!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnie p.
Νεοφερμένο μέλος
Και εγώ μάλλον Βασίλη τι ίδιο καρφωτικό έχω πάρει και ευτυχώς απο ότι λες και εσύ πήρα τα πιο ακριβά καρφάκια !!! Ναι όντως η κυρία του σπιτιού " έκοψε και έραψε " την μοκέτα και εγώ απλώς την κάρφωσα στην κατασκευή. Τώρα όσον αφορά την κατασκευή αυτή έχει σχεδόν τελειώσει και μάλλον αυριο θα υπάρξει αναλυτικό φωτορεπορταζ του δευτερου σκέλουςNαι η μοκετα ειναι ενα θεμα. Με τι τροπο την τοποθετησες;
Εγω χρησιμοποιησα ενα καρφωτικο χειροκινητο. Ηταν φτηνο, 8 ευρω απ'οσο θυμαμαι.
Το μυστικο εδω ειναι το εξης. Τα καρφακια που γεμιζει το καρφωτικο ειναι δυο ποιοτητων.
Αν παρεις τα φτηνα που ειναι και Ελληνικα, δεν προκειται να τελειωσεις πριν το Δεκαπενταυγουστο.
Κι αυτο γιατι δεν ειναι ανθεκτικα, σπανε και μπουκωνουν το καρφωτικο. Απ'οτι βλεπω εχεις και αρκετα ξυλα με αυτη την ασπρη επικαλυψη που ειναι σκληρη και δε τρυπιεται με τιποτα.
Τα ακριβα καρφακια θα σου κανουν γρηγορα τη δουλεια και θα στοιχισουν τελικα φτηνοτερα αφου τα αλλα για να καρφωσεις ενα εχεις χαλασει επτα.
Τωρα τι να πω; αν εχει τελειωσει τη δουλεια η γυναικα, βγαλτη εξω κερασε τη, γιατι φιλε σε ξελασπωσε.
Περιμενουμε φωτο
.Ο diego ήδη άρχισε να ανεβαίνει και έκανε και το πρώτο του άλμα απο το ψηλότερο σημείο ενώ θα μπορούσε να κατέβει απο τον ευκολο δρόμο. Τι να πείς για τον τρόπο σκέψης του γατιού
??????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill
Δραστήριο μέλος
θελει να φτιαξει κατι παρομοιο να παρει μια ιδεα.
Εδω ειμαστε αραχτοι
Χαιδευομαστε...
ξυνουμε νυχια....
παιζουμε...
και μετα περνουμε εναν υπνακο...
και δυο αμα λαχει...
Χαιρομαι που σας αρεσε

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πωπω ρε γμτ,οσο και να το βλεπω δεν χορταινω!!Βασιλη,εχεις απιστευτο ταλεντο πραγματικα!!Τρελαινομαι κιολας που αντι για ξυλα ,εχεις χρησιμοποιησει κορμους!!

Μην σου πω να αρχισεις να το βλεπεις...επαγγελματικα!

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Οσο και να μη του φαινεται, στοιχισε γυρω στα 125 ευρω!
Χωρις να βαλω τις ωρες εργασιας και αναζητησης των υλικων που ειναι γυρω στις 30 μαζι με τον αδελφο μου που με βοηθησε.
Ο πατερας εφερε τα ξυλα απο το χωριο αλλα τον διωξαμε στη συνεχεια διοτι ακομα θα το φτιαχναμε!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ε ναι,οντως.Τετοια δουλεια,εκτος των εξοδων..λογικο θα ηταν να πηγαινε ακριβα,και οντως τετοιες εποχες..αστα να πανε.

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Johnnie p.
Νεοφερμένο μέλος
Και φτάσαμε τελικά στο στάδιο που έπρεπε να ντύσουμε την κατασκευή με μοκέτα και σχοινί, ....
να τις κανουμε τις τρύπες έτσι ώστε να μπούν τα πασαλάκια....
Johnnie p.
Νεοφερμένο μέλος
Το δύσκολο κομμάτι του μετρήματος και του κοψίματος είχε περάσει πια και φτάσαμε στο σημείο του καρφώματος που ήταν η χαρά του παιδιού για εμένα

Δύσκολο όμως ήταν και το κομμάτι με το σχοινί που έπρεπε να μπεί μιας και ο diego μόλις βλέπει σχοινί παθαίνει αμοκ

και μετά ακολούθησε το τελικό βίδωμα του κάθε κομματιού μέχρι και την τελική της μορφή.....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μπραβο Γιαννη,ειναι πανεμορφο!

flora.m123
Δραστήριο μέλος
Ουάου...
Έχω πάθει πλάκα με αυτά που βλέπω εδώ μέσα..Είστε κρυφά ταλέντα!Κι εγώ θέλω...
Johnnie p.
Νεοφερμένο μέλος
Και ο diego εν δράσει

Συνολικά η κατασκευή κόστισε 93 ευρώ και μια εβδομάδα εργασίας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια
. Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση σε όλους μας. Να χαίρεστε τα γατάκια σας 
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Πανω που ημουν ετοιμος να ρωτησω αν ο Ντιεγκο ανεβαινει και πανω στο παρατηρητηριο, εβαλες τις φωτογραφιες που το αποδεικνυουν. Οπως φαινεται του δινει και καταλαβαινει.
Βλεπω εσυ το εντυσες με μοκετα και οχι με υφασμα οπως εγω, αρα δε χρειαζοταν να βαλεις λαστιχο απο κατω.
Μπραβο και παλι, ο Ντιεγκο θα ειναι πανευτυχης.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αααααααα...φοβερη η ιδεα με το σκοινι!!!Κανει και τα ακροβατικα του!!

Καλο Πασχα Γιαννη μου και σε εσας!

Johnnie p.
Νεοφερμένο μέλος
![]()
αααααααα...φοβερη η ιδεα με το σκοινι!!!Κανει και τα ακροβατικα του!!
Καλο Πασχα Γιαννη μου και σε εσας!![]()
Βρήκα κάτι οδηγίες για το πως γίνεται αυτή η μπαλίτσα που έχουν όλα τα ονυχοδρόμια και με λίγη προσπάθεια γίνεται και τσουπ αλλό ένα παιχνιδάκι ή και πολλά

Καλό πάσχα !!!
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
θέλω κι εγώ!!!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Μακάρι να είχα τις γνώσεις να φτιάξω κι εγώ κάτι τέτοιο..... είναι η μεγαλύτερη χαρά να μπορείς να φτιάξεις κάτι για κάποιον που αγαπάς..
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Βασίλη αν έμενα Αθήνα θα σε είχα ήδη τρελάνει να φτιάξεις ένα και για το γιο μου. Είναι ...το πιο όμορφο γατόδεντρο που έχω δει!!
Ή αν έμενα Κυπρο θα στο ειχα ηδη φτιαξει!

Μη στενοχωριεσαι καλη μου Ριανα.
Εχεις διαμορφωσει εναν απιστευτο και ομορφο χωρο για τον Ντισνευ, που το γατοδεντρο μου εκει θα ηταν σταγονα στον Ωκεανο.
Φιλουδια πολλα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool