drusilia
Διάσημο μέλος
Αν μόλις υιοθετήσατε ή σκοπεύετε να υιοθετήσετε γατάκι, εξίσου μπορεί να σας φανεί χρήσιμο σαν ένα πρώτο κείμενο να βασικές πληροφορίες για τις ανάγκες του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
strayshelp
Δραστήριο μέλος
edit:Το στειλα κ στα παιδιά που υιοθετήσαν χθες το ένα γατάκι-αδερφάκι του γκριζακίου!

maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υπάρχουν πουθενα στο φόρουμ οδηγίεςη κάποιο θέμα για οτι αφορα πολυ μικρούλια πάνω κάτω γνωρίζω κάποια πράγματα και αυτα που θα μου πει ο γιατρος αλλα φοβάμαι μήπως ξεχάσω κάτι..
strayshelp
Δραστήριο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Ορφανά-γατάκια-και-πώς-να-τα-μεγαλώσετε.220884/
Είναι πολύ σημαντικό(πιθανότατα έχει ξαναγραφτεί στο φόρουμ...) να αποπαρασιτώνουμε τα γατάκια που βρίσκουμε!Είτε νεογέννητα,είτε πιο μεγάλα,τα ενδοπαράσιτα τα απειλούν παντα!
Για μικρά γατάκια η κρέμα banminth είναι οκ!Αλλά πολύ λίγο!Είναι αλοιφη,σε συριγγα,αλλα 1-2 σταγονίτσες είναι αρκετές.Επαναλμβάνεις τη δόση μετά απο 15 μερες.
Αν είναι πανω απο 1 κιλό το γατακι,τοτε Drontal χάπι.
Επίσης sprey για ψύλλους είναι το Frontline πολύ καλό κ απο ότι μου έχουν πει,καλό είναι να μη βαζουμε αμπουλα σε γατακια,είναι πολυ δυνατη ενώ το sprey είναι οκ κ για πιο μικρά.Φυσικά ποτε στο στομα,στα ματια κλπ.
Και μέχρι 12 μηνών καλό είναι να τρώει ξηρα/κονσέρβα junior/kitten.
Ετσι μου ρθαν τώρα αυτα.

maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ασχετο με το θέμα παιδια αλλα εκει που έλεγα σήμερα οτι θα πήγαινα στον γιατρο το τυφλο αδεσποτούλι μου να το δει συν τι θα μου πει παραπάνω τελικά ο ...αντε μην το πω τι είναι κλειστός.!!!!
..καλα τα ιατρεια είναι κλειστα Τετάρτη αντε τωρα να βρω ποια ιατρεια είναι ανοιχτα καλαμαριά...

Θα παω οπου βρω το γατακι δεν το αφήνω αλλη μια μερα παραπάνω χωρις να το δει κάποιος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος

καινούργιο ανέκδοτο έβγαλε να μην δεχεται τις τετάρτες και δεν έβαλε κάποια ανακοίνωση κάπου.Το πρωι ήταν ανοιχτα έμαθα απλα δεν θα δέχεται τα απογεύματα της Τετάρτης.
Απο εδω και περα θα τα πηγαίνω στην κοπέλα τα ζωάκια μου να τα βλέπει θα σημειώσω το τηλέφωνο.
Ευτυχως βρήκα κτηνιατρειο κοντα στο σπίτι μου θα το πάω εκτάκτως εκει και ο αλλος θα μπει στην μαυρη λίστα που λέμε γιατι μου την έσπασε και του ειπα οτι θα φέρω το ζώο..τελος πάντων μπορει κάτι να του έτυχε για την συγκεκριμένη μέρα, αλλα δεν θα ασχοληθώ αλλο με αυτον απο εδω και πέρα.
Θα πηγαίνω στην Ευγενία...
Σε ευχαριστώ yasmin1gr

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος

θα το βαλω απο σεπτεμβρη στο site με τις ragdoll

fru_fru
Δραστήριο μέλος
Μου ειπαν συγχαρητηρια για την οργανωση, ειπα πως ειναι δουλεια των κοριτσιων, και εδω σας μεταφερω τα σχετικα συγχαρητηρια !!!
Ειστε απιθανες!!

moukelis
Επιφανές μέλος

michelina1
Νεοφερμένο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος

Μιλάμε για την ΣΟΥΠΕΡ γυναίκα κανονικά!
good luck
Νεοφερμένο μέλος
είναι όντως καλύτερα οι γατούλες να τρώνε μόνο ξηρά τροφή; Πρώτη φορά το ακούω. Επίσης μερικές φορές τους δίνω λίγο κασέρι ή άλλα τυράκια όχι σαν κυρίως φαγητό αλλά σαν σνακ. Δεν κάνουν διάρροιες. πρέπει να σταματήσω; Μήπως λόγω της ώρας νυστάζω και κάτι δεν κατάλαβα καλά;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Δες σχετικό θέμα εδώ.είναι όντως καλύτερα οι γατούλες να τρώνε μόνο ξηρά τροφή;
Σε πολύ μικρή ποσότητα (σαν σνακ όπως λες) και αφού δείχνουν ότι το ανέχονται καλά, μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα. (Υπάρχει και σχετικό θέμα πάντως, εδώ).μερικές φορές τους δίνω λίγο κασέρι ή άλλα τυράκια όχι σαν κυρίως φαγητό αλλά σαν σνακ. Δεν κάνουν διάρροιες. πρέπει να σταματήσω;
good luck
Νεοφερμένο μέλος
Μάλιστα μου είπε ότι στο φυσικό τους περιβάλλον οι γάτες τρέφονται με τροφές που μοιάζουν πιο πολύ με τις κονσέρβες παρά με την ξηρά τροφή. Πάντως εμένα μου πρότεινε να τρώνε και κροκέτες τόσο για τα δοντάκια τους όσο και για να μένουν μοναχούλια αν χρειαστεί για 1-2 μέρες. Πάντως, να μην τα ματιάξω, τρώνε τα πάντα και δεν έχουν στομαχικές διαταραχές. Πήραν από τη θετή τους μαμά
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@thin@
Νεοφερμένο μέλος
!!Απο αυριο θα εχουμε σπιτι τα 4 μικρα μας και εχω αγχωθει καπως..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@thin@
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool