Φωτογραφίζοντας τη γατούλα σας!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κι εμένα μου αρέσει η φωτογράφηση γατιών, που είναι από τις πιό δύσκολες, συνχαρητήρια στην moukelis. Mία φωτό κι από εμένα (γάτος):
g.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραια φωτογραφια!Αν και θα τον προτιμουσα τον γατουλη με τις ματαρες του ανοιχτες.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το χαρακτηριστικό του, ότι ποτέ δεν νιαουρίζει, κάνει κάτι σαν σκούξιμο σπαρακτικό, που σε κάνει να του δίνεις φαγητό αμέσως. Ορίστε και με ανοιχτά μάτια:
g2.jpg

Τι ομορφα ματια!

ενα tip που είδα στην έκθεση και μου άρεσε ήταν το ραβδί με το φτερό!
Αγόρασα ένα μωβ που είναι και έντονο και τα μικρά παιζουν σαν τρελά... είναι ωραίο κόλπο για να χαζεύουν την ώρα της φωτό!
θα το δοκιμάσω το Σ/Κ;)

Δώρα μου, τώρα το πήρα χαμπάρι. Τι ωραίο θέμα. Και σίγουρα από την ειδικό. :up:
( οι φωτογραφίες σου, δεν παίζονται).

Υπερβαλλεις Ειρηνη,δεν ειναι τιποτα,με μερικα ευκολα κολπα ολοι βγαζουν ωραιες φωτογραφιες.:)

Τέλειο!!!!! αν δεις τις φωτογραφίες μου εχω μία πολύ καλή του <<ύπνου>>!!!!:up::up:α,ο γάτος δεν είναι δικος μου είναι της ξαδέρφης μου...μεγάλη ιστορία!
Πάντα τέτοια!!!!:up:

Πολύ χρησιμο άρθρο Δωρούλα!!!!Αυτή ειναι η δικιά μου κούκλα η Λουλού...Είναι δραστήριο γατόνι αλλά όταν είναι για χάδια παραδίνεται!!:)

SNB10647.jpg
[/IMG]

SNB10613.jpg
[/IMG]

Πολυ ομορφες φωτο,αναδεικνυονται και τα υπεροχα λαδι ματια της!

Βασικά δεν είναι οι καλυτερες τις φωτο αλλά αυτες που ειχα προχειρες στο pc. Δεν χρησιμοποιώ ποτε φλασ και δουλευω συνηθως με το manual συστημα της μηχανης.Λιγα πράγματα ξερω γιατι εκανα δυο εξαμηνα φωτογραφια στη σχολή μου υποχρεωτικά...

Α,τοτε κανεις πολυ καλυτερα που δε χρησιμοποιεις το αυτοματο!Η δικη μου η ψηφιακη δεν αφηνει πολυ περιθωριο για χειροκινητες ρυθμισεις...:(Αλλα το φυσικο φως ειναι σιγουρα οτι καλυτερο,οσο χαμηλης ποιοτητας μηχανη κι αν εχεις μπορεις να βγαλεις πολυ ομορφες φωτογραφιες!

γεια ,λοιπον γενικα ποτε δεν εχω πιεσει τα γατουλια μου να βγουν φωτογραφια με το ζορι ..ομως ο ρορη μας οποτε δει τη φωτογραφικη μηχανη στινετε απο μονος του..οτι και να κανει εκεινη την ωρα...μεγαλο ψωνιο...χιχιχι

Ναι,κι ο δικος μου τετοιο ψωνιο ειναι,σε καταλαβαινω...:P

χεχε..μαζευτικαμε φιλοι να παιξουμε uno και επιτραπαιζια και για να φαμε..οπως ηταν λογικο εβγαλα τη μηχανη να μας βγαλω καμια φωτογραφια..τι το θελα ????εκει που ο ρορη κοιματε στο μαξιλαρακι του με το που ακουει τον ηχο που κανει η μηχανη σηκονετε ανεβενει στο τραπεζι και ξαπλωνει νωχελικα να τον βγαλω..και οσο δεν τον τραβαω μου φωναζει μεχρι να τον τραβιξω..οι φιλοι μου λιωσαν στα γελια...θα προσπαθισω να μικρινο τις φωτο να τις βαλω στο gallery να γελατε με τη ψυχη σας..:lol:

:up::lol::inlove::greycat::cat:

Πολύ καλές συμβουλές Δώρα!
Σε ευχαριστούμε πολύ!:)

Ωραίο το αρθράκι ;)

Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας.

PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ κουμπάρα, τώρα το θυμήθηκα αυτό το άρθρο! Υπέροχο. Εύγε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραίο το αρθράκι ;)

Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας.

PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια :P
Αληθεια;Μου ειχε πει ενας φιλος φωτογραφος οτι κλεινει η κόρη και δε φαίνεται τόσο έντονα το κόκκινο.:hmm:
PS:Μεγαλη μας τιμη που μετα απο 4 χρονια αποχης σχολιασατε το αρθρακι.:rolleyes:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back