hra Νεοφερμένο μέλος Ο hra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 02:50 Ο hra έγραψε: #21 15-11-08 02:50 Κι εμένα μου αρέσει η φωτογράφηση γατιών, που είναι από τις πιό δύσκολες, συνχαρητήρια στην moukelis. Mία φωτό κι από εμένα (γάτος): Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 10:29 Η moukelis έγραψε: #22 15-11-08 10:29 Ωραια φωτογραφια!Αν και θα τον προτιμουσα τον γατουλη με τις ματαρες του ανοιχτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hra Νεοφερμένο μέλος Ο hra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 21:09 Ο hra έγραψε: #23 15-11-08 21:09 Το χαρακτηριστικό του, ότι ποτέ δεν νιαουρίζει, κάνει κάτι σαν σκούξιμο σπαρακτικό, που σε κάνει να του δίνεις φαγητό αμέσως. Ορίστε και με ανοιχτά μάτια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #24 15-11-08 21:21 Τι ομορφα ματια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25 18-11-08 10:24 ενα tip που είδα στην έκθεση και μου άρεσε ήταν το ραβδί με το φτερό! Αγόρασα ένα μωβ που είναι και έντονο και τα μικρά παιζουν σαν τρελά... είναι ωραίο κόλπο για να χαζεύουν την ώρα της φωτό! θα το δοκιμάσω το Σ/Κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η zoo έγραψε: #26 01-12-08 18:40 Δώρα μου, τώρα το πήρα χαμπάρι. Τι ωραίο θέμα. Και σίγουρα από την ειδικό. ( οι φωτογραφίες σου, δεν παίζονται). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:51 Η moukelis έγραψε: #27 01-12-08 23:51 Υπερβαλλεις Ειρηνη,δεν ειναι τιποτα,με μερικα ευκολα κολπα ολοι βγαζουν ωραιες φωτογραφιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαριάννα&ξανις!! Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα&ξανις!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Μαριάννα&ξανις!!: #28 05-12-08 15:24 Τέλειο!!!!! αν δεις τις φωτογραφίες μου εχω μία πολύ καλή του <<ύπνου>>!!!!α,ο γάτος δεν είναι δικος μου είναι της ξαδέρφης μου...μεγάλη ιστορία! Πάντα τέτοια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η arfic έγραψε: #29 05-12-08 15:56 Πολύ χρησιμο άρθρο Δωρούλα!!!!Αυτή ειναι η δικιά μου κούκλα η Λουλού...Είναι δραστήριο γατόνι αλλά όταν είναι για χάδια παραδίνεται!! [/IMG] [/IMG] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η moukelis έγραψε: #30 05-12-08 16:21 Πολυ ομορφες φωτο,αναδεικνυονται και τα υπεροχα λαδι ματια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Η arfic έγραψε: #31 05-12-08 16:24 Βασικά δεν είναι οι καλυτερες τις φωτο αλλά αυτες που ειχα προχειρες στο pc. Δεν χρησιμοποιώ ποτε φλασ και δουλευω συνηθως με το manual συστημα της μηχανης.Λιγα πράγματα ξερω γιατι εκανα δυο εξαμηνα φωτογραφια στη σχολή μου υποχρεωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η moukelis έγραψε: #32 05-12-08 16:28 Α,τοτε κανεις πολυ καλυτερα που δε χρησιμοποιεις το αυτοματο!Η δικη μου η ψηφιακη δεν αφηνει πολυ περιθωριο για χειροκινητες ρυθμισεις...Αλλα το φυσικο φως ειναι σιγουρα οτι καλυτερο,οσο χαμηλης ποιοτητας μηχανη κι αν εχεις μπορεις να βγαλεις πολυ ομορφες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Giannis-Vivi: #33 25-12-08 21:59 γεια ,λοιπον γενικα ποτε δεν εχω πιεσει τα γατουλια μου να βγουν φωτογραφια με το ζορι ..ομως ο ρορη μας οποτε δει τη φωτογραφικη μηχανη στινετε απο μονος του..οτι και να κανει εκεινη την ωρα...μεγαλο ψωνιο...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:32 Η moukelis έγραψε: #34 26-12-08 02:32 Ναι,κι ο δικος μου τετοιο ψωνιο ειναι,σε καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:00 Η Giannis-Vivi: #35 26-12-08 03:00 χεχε..μαζευτικαμε φιλοι να παιξουμε uno και επιτραπαιζια και για να φαμε..οπως ηταν λογικο εβγαλα τη μηχανη να μας βγαλω καμια φωτογραφια..τι το θελα ????εκει που ο ρορη κοιματε στο μαξιλαρακι του με το που ακουει τον ηχο που κανει η μηχανη σηκονετε ανεβενει στο τραπεζι και ξαπλωνει νωχελικα να τον βγαλω..και οσο δεν τον τραβαω μου φωναζει μεχρι να τον τραβιξω..οι φιλοι μου λιωσαν στα γελια...θα προσπαθισω να μικρινο τις φωτο να τις βαλω στο gallery να γελατε με τη ψυχη σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κριστυ Νεοφερμένο μέλος Ο κριστυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο κριστυ έγραψε: #36 09-01-09 15:21 :greycat::cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 19:47 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #37 09-01-09 19:47 Πολύ καλές συμβουλές Δώρα! Σε ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MadCatMk2 Νεοφερμένο μέλος Ο MadCatMk2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:19 Ο MadCatMk2: #38 13-04-09 18:19 Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:36 Ο sapostol1: #39 13-04-09 18:36 Καλέ κουμπάρα, τώρα το θυμήθηκα αυτό το άρθρο! Υπέροχο. Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η moukelis έγραψε: #40 13-04-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από MadCatMk2: Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Click για ανάπτυξη... Αληθεια;Μου ειχε πει ενας φιλος φωτογραφος οτι κλεινει η κόρη και δε φαίνεται τόσο έντονα το κόκκινο. PS:Μεγαλη μας τιμη που μετα απο 4 χρονια αποχης σχολιασατε το αρθρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εμένα μου αρέσει η φωτογράφηση γατιών, που είναι από τις πιό δύσκολες, συνχαρητήρια στην moukelis. Mία φωτό κι από εμένα (γάτος): Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 10:29 Η moukelis έγραψε: #22 15-11-08 10:29 Ωραια φωτογραφια!Αν και θα τον προτιμουσα τον γατουλη με τις ματαρες του ανοιχτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hra Νεοφερμένο μέλος Ο hra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 21:09 Ο hra έγραψε: #23 15-11-08 21:09 Το χαρακτηριστικό του, ότι ποτέ δεν νιαουρίζει, κάνει κάτι σαν σκούξιμο σπαρακτικό, που σε κάνει να του δίνεις φαγητό αμέσως. Ορίστε και με ανοιχτά μάτια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #24 15-11-08 21:21 Τι ομορφα ματια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25 18-11-08 10:24 ενα tip που είδα στην έκθεση και μου άρεσε ήταν το ραβδί με το φτερό! Αγόρασα ένα μωβ που είναι και έντονο και τα μικρά παιζουν σαν τρελά... είναι ωραίο κόλπο για να χαζεύουν την ώρα της φωτό! θα το δοκιμάσω το Σ/Κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η zoo έγραψε: #26 01-12-08 18:40 Δώρα μου, τώρα το πήρα χαμπάρι. Τι ωραίο θέμα. Και σίγουρα από την ειδικό. ( οι φωτογραφίες σου, δεν παίζονται). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:51 Η moukelis έγραψε: #27 01-12-08 23:51 Υπερβαλλεις Ειρηνη,δεν ειναι τιποτα,με μερικα ευκολα κολπα ολοι βγαζουν ωραιες φωτογραφιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαριάννα&ξανις!! Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα&ξανις!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Μαριάννα&ξανις!!: #28 05-12-08 15:24 Τέλειο!!!!! αν δεις τις φωτογραφίες μου εχω μία πολύ καλή του <<ύπνου>>!!!!α,ο γάτος δεν είναι δικος μου είναι της ξαδέρφης μου...μεγάλη ιστορία! Πάντα τέτοια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η arfic έγραψε: #29 05-12-08 15:56 Πολύ χρησιμο άρθρο Δωρούλα!!!!Αυτή ειναι η δικιά μου κούκλα η Λουλού...Είναι δραστήριο γατόνι αλλά όταν είναι για χάδια παραδίνεται!! [/IMG] [/IMG] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η moukelis έγραψε: #30 05-12-08 16:21 Πολυ ομορφες φωτο,αναδεικνυονται και τα υπεροχα λαδι ματια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Η arfic έγραψε: #31 05-12-08 16:24 Βασικά δεν είναι οι καλυτερες τις φωτο αλλά αυτες που ειχα προχειρες στο pc. Δεν χρησιμοποιώ ποτε φλασ και δουλευω συνηθως με το manual συστημα της μηχανης.Λιγα πράγματα ξερω γιατι εκανα δυο εξαμηνα φωτογραφια στη σχολή μου υποχρεωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η moukelis έγραψε: #32 05-12-08 16:28 Α,τοτε κανεις πολυ καλυτερα που δε χρησιμοποιεις το αυτοματο!Η δικη μου η ψηφιακη δεν αφηνει πολυ περιθωριο για χειροκινητες ρυθμισεις...Αλλα το φυσικο φως ειναι σιγουρα οτι καλυτερο,οσο χαμηλης ποιοτητας μηχανη κι αν εχεις μπορεις να βγαλεις πολυ ομορφες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Giannis-Vivi: #33 25-12-08 21:59 γεια ,λοιπον γενικα ποτε δεν εχω πιεσει τα γατουλια μου να βγουν φωτογραφια με το ζορι ..ομως ο ρορη μας οποτε δει τη φωτογραφικη μηχανη στινετε απο μονος του..οτι και να κανει εκεινη την ωρα...μεγαλο ψωνιο...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:32 Η moukelis έγραψε: #34 26-12-08 02:32 Ναι,κι ο δικος μου τετοιο ψωνιο ειναι,σε καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:00 Η Giannis-Vivi: #35 26-12-08 03:00 χεχε..μαζευτικαμε φιλοι να παιξουμε uno και επιτραπαιζια και για να φαμε..οπως ηταν λογικο εβγαλα τη μηχανη να μας βγαλω καμια φωτογραφια..τι το θελα ????εκει που ο ρορη κοιματε στο μαξιλαρακι του με το που ακουει τον ηχο που κανει η μηχανη σηκονετε ανεβενει στο τραπεζι και ξαπλωνει νωχελικα να τον βγαλω..και οσο δεν τον τραβαω μου φωναζει μεχρι να τον τραβιξω..οι φιλοι μου λιωσαν στα γελια...θα προσπαθισω να μικρινο τις φωτο να τις βαλω στο gallery να γελατε με τη ψυχη σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κριστυ Νεοφερμένο μέλος Ο κριστυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο κριστυ έγραψε: #36 09-01-09 15:21 :greycat::cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 19:47 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #37 09-01-09 19:47 Πολύ καλές συμβουλές Δώρα! Σε ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MadCatMk2 Νεοφερμένο μέλος Ο MadCatMk2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:19 Ο MadCatMk2: #38 13-04-09 18:19 Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:36 Ο sapostol1: #39 13-04-09 18:36 Καλέ κουμπάρα, τώρα το θυμήθηκα αυτό το άρθρο! Υπέροχο. Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η moukelis έγραψε: #40 13-04-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από MadCatMk2: Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Click για ανάπτυξη... Αληθεια;Μου ειχε πει ενας φιλος φωτογραφος οτι κλεινει η κόρη και δε φαίνεται τόσο έντονα το κόκκινο. PS:Μεγαλη μας τιμη που μετα απο 4 χρονια αποχης σχολιασατε το αρθρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραια φωτογραφια!Αν και θα τον προτιμουσα τον γατουλη με τις ματαρες του ανοιχτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hra Νεοφερμένο μέλος Ο hra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 21:09 Ο hra έγραψε: #23 15-11-08 21:09 Το χαρακτηριστικό του, ότι ποτέ δεν νιαουρίζει, κάνει κάτι σαν σκούξιμο σπαρακτικό, που σε κάνει να του δίνεις φαγητό αμέσως. Ορίστε και με ανοιχτά μάτια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #24 15-11-08 21:21 Τι ομορφα ματια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25 18-11-08 10:24 ενα tip που είδα στην έκθεση και μου άρεσε ήταν το ραβδί με το φτερό! Αγόρασα ένα μωβ που είναι και έντονο και τα μικρά παιζουν σαν τρελά... είναι ωραίο κόλπο για να χαζεύουν την ώρα της φωτό! θα το δοκιμάσω το Σ/Κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η zoo έγραψε: #26 01-12-08 18:40 Δώρα μου, τώρα το πήρα χαμπάρι. Τι ωραίο θέμα. Και σίγουρα από την ειδικό. ( οι φωτογραφίες σου, δεν παίζονται). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:51 Η moukelis έγραψε: #27 01-12-08 23:51 Υπερβαλλεις Ειρηνη,δεν ειναι τιποτα,με μερικα ευκολα κολπα ολοι βγαζουν ωραιες φωτογραφιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαριάννα&ξανις!! Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα&ξανις!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Μαριάννα&ξανις!!: #28 05-12-08 15:24 Τέλειο!!!!! αν δεις τις φωτογραφίες μου εχω μία πολύ καλή του <<ύπνου>>!!!!α,ο γάτος δεν είναι δικος μου είναι της ξαδέρφης μου...μεγάλη ιστορία! Πάντα τέτοια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η arfic έγραψε: #29 05-12-08 15:56 Πολύ χρησιμο άρθρο Δωρούλα!!!!Αυτή ειναι η δικιά μου κούκλα η Λουλού...Είναι δραστήριο γατόνι αλλά όταν είναι για χάδια παραδίνεται!! [/IMG] [/IMG] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η moukelis έγραψε: #30 05-12-08 16:21 Πολυ ομορφες φωτο,αναδεικνυονται και τα υπεροχα λαδι ματια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Η arfic έγραψε: #31 05-12-08 16:24 Βασικά δεν είναι οι καλυτερες τις φωτο αλλά αυτες που ειχα προχειρες στο pc. Δεν χρησιμοποιώ ποτε φλασ και δουλευω συνηθως με το manual συστημα της μηχανης.Λιγα πράγματα ξερω γιατι εκανα δυο εξαμηνα φωτογραφια στη σχολή μου υποχρεωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η moukelis έγραψε: #32 05-12-08 16:28 Α,τοτε κανεις πολυ καλυτερα που δε χρησιμοποιεις το αυτοματο!Η δικη μου η ψηφιακη δεν αφηνει πολυ περιθωριο για χειροκινητες ρυθμισεις...Αλλα το φυσικο φως ειναι σιγουρα οτι καλυτερο,οσο χαμηλης ποιοτητας μηχανη κι αν εχεις μπορεις να βγαλεις πολυ ομορφες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Giannis-Vivi: #33 25-12-08 21:59 γεια ,λοιπον γενικα ποτε δεν εχω πιεσει τα γατουλια μου να βγουν φωτογραφια με το ζορι ..ομως ο ρορη μας οποτε δει τη φωτογραφικη μηχανη στινετε απο μονος του..οτι και να κανει εκεινη την ωρα...μεγαλο ψωνιο...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:32 Η moukelis έγραψε: #34 26-12-08 02:32 Ναι,κι ο δικος μου τετοιο ψωνιο ειναι,σε καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:00 Η Giannis-Vivi: #35 26-12-08 03:00 χεχε..μαζευτικαμε φιλοι να παιξουμε uno και επιτραπαιζια και για να φαμε..οπως ηταν λογικο εβγαλα τη μηχανη να μας βγαλω καμια φωτογραφια..τι το θελα ????εκει που ο ρορη κοιματε στο μαξιλαρακι του με το που ακουει τον ηχο που κανει η μηχανη σηκονετε ανεβενει στο τραπεζι και ξαπλωνει νωχελικα να τον βγαλω..και οσο δεν τον τραβαω μου φωναζει μεχρι να τον τραβιξω..οι φιλοι μου λιωσαν στα γελια...θα προσπαθισω να μικρινο τις φωτο να τις βαλω στο gallery να γελατε με τη ψυχη σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κριστυ Νεοφερμένο μέλος Ο κριστυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο κριστυ έγραψε: #36 09-01-09 15:21 :greycat::cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 19:47 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #37 09-01-09 19:47 Πολύ καλές συμβουλές Δώρα! Σε ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MadCatMk2 Νεοφερμένο μέλος Ο MadCatMk2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:19 Ο MadCatMk2: #38 13-04-09 18:19 Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:36 Ο sapostol1: #39 13-04-09 18:36 Καλέ κουμπάρα, τώρα το θυμήθηκα αυτό το άρθρο! Υπέροχο. Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η moukelis έγραψε: #40 13-04-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από MadCatMk2: Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Click για ανάπτυξη... Αληθεια;Μου ειχε πει ενας φιλος φωτογραφος οτι κλεινει η κόρη και δε φαίνεται τόσο έντονα το κόκκινο. PS:Μεγαλη μας τιμη που μετα απο 4 χρονια αποχης σχολιασατε το αρθρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το χαρακτηριστικό του, ότι ποτέ δεν νιαουρίζει, κάνει κάτι σαν σκούξιμο σπαρακτικό, που σε κάνει να του δίνεις φαγητό αμέσως. Ορίστε και με ανοιχτά μάτια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #24 15-11-08 21:21 Τι ομορφα ματια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25 18-11-08 10:24 ενα tip που είδα στην έκθεση και μου άρεσε ήταν το ραβδί με το φτερό! Αγόρασα ένα μωβ που είναι και έντονο και τα μικρά παιζουν σαν τρελά... είναι ωραίο κόλπο για να χαζεύουν την ώρα της φωτό! θα το δοκιμάσω το Σ/Κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η zoo έγραψε: #26 01-12-08 18:40 Δώρα μου, τώρα το πήρα χαμπάρι. Τι ωραίο θέμα. Και σίγουρα από την ειδικό. ( οι φωτογραφίες σου, δεν παίζονται). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:51 Η moukelis έγραψε: #27 01-12-08 23:51 Υπερβαλλεις Ειρηνη,δεν ειναι τιποτα,με μερικα ευκολα κολπα ολοι βγαζουν ωραιες φωτογραφιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαριάννα&ξανις!! Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα&ξανις!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Μαριάννα&ξανις!!: #28 05-12-08 15:24 Τέλειο!!!!! αν δεις τις φωτογραφίες μου εχω μία πολύ καλή του <<ύπνου>>!!!!α,ο γάτος δεν είναι δικος μου είναι της ξαδέρφης μου...μεγάλη ιστορία! Πάντα τέτοια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η arfic έγραψε: #29 05-12-08 15:56 Πολύ χρησιμο άρθρο Δωρούλα!!!!Αυτή ειναι η δικιά μου κούκλα η Λουλού...Είναι δραστήριο γατόνι αλλά όταν είναι για χάδια παραδίνεται!! [/IMG] [/IMG] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η moukelis έγραψε: #30 05-12-08 16:21 Πολυ ομορφες φωτο,αναδεικνυονται και τα υπεροχα λαδι ματια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Η arfic έγραψε: #31 05-12-08 16:24 Βασικά δεν είναι οι καλυτερες τις φωτο αλλά αυτες που ειχα προχειρες στο pc. Δεν χρησιμοποιώ ποτε φλασ και δουλευω συνηθως με το manual συστημα της μηχανης.Λιγα πράγματα ξερω γιατι εκανα δυο εξαμηνα φωτογραφια στη σχολή μου υποχρεωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η moukelis έγραψε: #32 05-12-08 16:28 Α,τοτε κανεις πολυ καλυτερα που δε χρησιμοποιεις το αυτοματο!Η δικη μου η ψηφιακη δεν αφηνει πολυ περιθωριο για χειροκινητες ρυθμισεις...Αλλα το φυσικο φως ειναι σιγουρα οτι καλυτερο,οσο χαμηλης ποιοτητας μηχανη κι αν εχεις μπορεις να βγαλεις πολυ ομορφες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Giannis-Vivi: #33 25-12-08 21:59 γεια ,λοιπον γενικα ποτε δεν εχω πιεσει τα γατουλια μου να βγουν φωτογραφια με το ζορι ..ομως ο ρορη μας οποτε δει τη φωτογραφικη μηχανη στινετε απο μονος του..οτι και να κανει εκεινη την ωρα...μεγαλο ψωνιο...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:32 Η moukelis έγραψε: #34 26-12-08 02:32 Ναι,κι ο δικος μου τετοιο ψωνιο ειναι,σε καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:00 Η Giannis-Vivi: #35 26-12-08 03:00 χεχε..μαζευτικαμε φιλοι να παιξουμε uno και επιτραπαιζια και για να φαμε..οπως ηταν λογικο εβγαλα τη μηχανη να μας βγαλω καμια φωτογραφια..τι το θελα ????εκει που ο ρορη κοιματε στο μαξιλαρακι του με το που ακουει τον ηχο που κανει η μηχανη σηκονετε ανεβενει στο τραπεζι και ξαπλωνει νωχελικα να τον βγαλω..και οσο δεν τον τραβαω μου φωναζει μεχρι να τον τραβιξω..οι φιλοι μου λιωσαν στα γελια...θα προσπαθισω να μικρινο τις φωτο να τις βαλω στο gallery να γελατε με τη ψυχη σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κριστυ Νεοφερμένο μέλος Ο κριστυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο κριστυ έγραψε: #36 09-01-09 15:21 :greycat::cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 19:47 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #37 09-01-09 19:47 Πολύ καλές συμβουλές Δώρα! Σε ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MadCatMk2 Νεοφερμένο μέλος Ο MadCatMk2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:19 Ο MadCatMk2: #38 13-04-09 18:19 Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:36 Ο sapostol1: #39 13-04-09 18:36 Καλέ κουμπάρα, τώρα το θυμήθηκα αυτό το άρθρο! Υπέροχο. Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η moukelis έγραψε: #40 13-04-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από MadCatMk2: Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Click για ανάπτυξη... Αληθεια;Μου ειχε πει ενας φιλος φωτογραφος οτι κλεινει η κόρη και δε φαίνεται τόσο έντονα το κόκκινο. PS:Μεγαλη μας τιμη που μετα απο 4 χρονια αποχης σχολιασατε το αρθρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι ομορφα ματια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25 18-11-08 10:24 ενα tip που είδα στην έκθεση και μου άρεσε ήταν το ραβδί με το φτερό! Αγόρασα ένα μωβ που είναι και έντονο και τα μικρά παιζουν σαν τρελά... είναι ωραίο κόλπο για να χαζεύουν την ώρα της φωτό! θα το δοκιμάσω το Σ/Κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η zoo έγραψε: #26 01-12-08 18:40 Δώρα μου, τώρα το πήρα χαμπάρι. Τι ωραίο θέμα. Και σίγουρα από την ειδικό. ( οι φωτογραφίες σου, δεν παίζονται). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:51 Η moukelis έγραψε: #27 01-12-08 23:51 Υπερβαλλεις Ειρηνη,δεν ειναι τιποτα,με μερικα ευκολα κολπα ολοι βγαζουν ωραιες φωτογραφιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαριάννα&ξανις!! Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα&ξανις!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Μαριάννα&ξανις!!: #28 05-12-08 15:24 Τέλειο!!!!! αν δεις τις φωτογραφίες μου εχω μία πολύ καλή του <<ύπνου>>!!!!α,ο γάτος δεν είναι δικος μου είναι της ξαδέρφης μου...μεγάλη ιστορία! Πάντα τέτοια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η arfic έγραψε: #29 05-12-08 15:56 Πολύ χρησιμο άρθρο Δωρούλα!!!!Αυτή ειναι η δικιά μου κούκλα η Λουλού...Είναι δραστήριο γατόνι αλλά όταν είναι για χάδια παραδίνεται!! [/IMG] [/IMG] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η moukelis έγραψε: #30 05-12-08 16:21 Πολυ ομορφες φωτο,αναδεικνυονται και τα υπεροχα λαδι ματια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Η arfic έγραψε: #31 05-12-08 16:24 Βασικά δεν είναι οι καλυτερες τις φωτο αλλά αυτες που ειχα προχειρες στο pc. Δεν χρησιμοποιώ ποτε φλασ και δουλευω συνηθως με το manual συστημα της μηχανης.Λιγα πράγματα ξερω γιατι εκανα δυο εξαμηνα φωτογραφια στη σχολή μου υποχρεωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η moukelis έγραψε: #32 05-12-08 16:28 Α,τοτε κανεις πολυ καλυτερα που δε χρησιμοποιεις το αυτοματο!Η δικη μου η ψηφιακη δεν αφηνει πολυ περιθωριο για χειροκινητες ρυθμισεις...Αλλα το φυσικο φως ειναι σιγουρα οτι καλυτερο,οσο χαμηλης ποιοτητας μηχανη κι αν εχεις μπορεις να βγαλεις πολυ ομορφες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Giannis-Vivi: #33 25-12-08 21:59 γεια ,λοιπον γενικα ποτε δεν εχω πιεσει τα γατουλια μου να βγουν φωτογραφια με το ζορι ..ομως ο ρορη μας οποτε δει τη φωτογραφικη μηχανη στινετε απο μονος του..οτι και να κανει εκεινη την ωρα...μεγαλο ψωνιο...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:32 Η moukelis έγραψε: #34 26-12-08 02:32 Ναι,κι ο δικος μου τετοιο ψωνιο ειναι,σε καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:00 Η Giannis-Vivi: #35 26-12-08 03:00 χεχε..μαζευτικαμε φιλοι να παιξουμε uno και επιτραπαιζια και για να φαμε..οπως ηταν λογικο εβγαλα τη μηχανη να μας βγαλω καμια φωτογραφια..τι το θελα ????εκει που ο ρορη κοιματε στο μαξιλαρακι του με το που ακουει τον ηχο που κανει η μηχανη σηκονετε ανεβενει στο τραπεζι και ξαπλωνει νωχελικα να τον βγαλω..και οσο δεν τον τραβαω μου φωναζει μεχρι να τον τραβιξω..οι φιλοι μου λιωσαν στα γελια...θα προσπαθισω να μικρινο τις φωτο να τις βαλω στο gallery να γελατε με τη ψυχη σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κριστυ Νεοφερμένο μέλος Ο κριστυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο κριστυ έγραψε: #36 09-01-09 15:21 :greycat::cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 19:47 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #37 09-01-09 19:47 Πολύ καλές συμβουλές Δώρα! Σε ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MadCatMk2 Νεοφερμένο μέλος Ο MadCatMk2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:19 Ο MadCatMk2: #38 13-04-09 18:19 Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:36 Ο sapostol1: #39 13-04-09 18:36 Καλέ κουμπάρα, τώρα το θυμήθηκα αυτό το άρθρο! Υπέροχο. Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η moukelis έγραψε: #40 13-04-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από MadCatMk2: Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Click για ανάπτυξη... Αληθεια;Μου ειχε πει ενας φιλος φωτογραφος οτι κλεινει η κόρη και δε φαίνεται τόσο έντονα το κόκκινο. PS:Μεγαλη μας τιμη που μετα απο 4 χρονια αποχης σχολιασατε το αρθρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ενα tip που είδα στην έκθεση και μου άρεσε ήταν το ραβδί με το φτερό! Αγόρασα ένα μωβ που είναι και έντονο και τα μικρά παιζουν σαν τρελά... είναι ωραίο κόλπο για να χαζεύουν την ώρα της φωτό! θα το δοκιμάσω το Σ/Κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η zoo έγραψε: #26 01-12-08 18:40 Δώρα μου, τώρα το πήρα χαμπάρι. Τι ωραίο θέμα. Και σίγουρα από την ειδικό. ( οι φωτογραφίες σου, δεν παίζονται). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:51 Η moukelis έγραψε: #27 01-12-08 23:51 Υπερβαλλεις Ειρηνη,δεν ειναι τιποτα,με μερικα ευκολα κολπα ολοι βγαζουν ωραιες φωτογραφιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαριάννα&ξανις!! Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα&ξανις!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Μαριάννα&ξανις!!: #28 05-12-08 15:24 Τέλειο!!!!! αν δεις τις φωτογραφίες μου εχω μία πολύ καλή του <<ύπνου>>!!!!α,ο γάτος δεν είναι δικος μου είναι της ξαδέρφης μου...μεγάλη ιστορία! Πάντα τέτοια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η arfic έγραψε: #29 05-12-08 15:56 Πολύ χρησιμο άρθρο Δωρούλα!!!!Αυτή ειναι η δικιά μου κούκλα η Λουλού...Είναι δραστήριο γατόνι αλλά όταν είναι για χάδια παραδίνεται!! [/IMG] [/IMG] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η moukelis έγραψε: #30 05-12-08 16:21 Πολυ ομορφες φωτο,αναδεικνυονται και τα υπεροχα λαδι ματια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Η arfic έγραψε: #31 05-12-08 16:24 Βασικά δεν είναι οι καλυτερες τις φωτο αλλά αυτες που ειχα προχειρες στο pc. Δεν χρησιμοποιώ ποτε φλασ και δουλευω συνηθως με το manual συστημα της μηχανης.Λιγα πράγματα ξερω γιατι εκανα δυο εξαμηνα φωτογραφια στη σχολή μου υποχρεωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η moukelis έγραψε: #32 05-12-08 16:28 Α,τοτε κανεις πολυ καλυτερα που δε χρησιμοποιεις το αυτοματο!Η δικη μου η ψηφιακη δεν αφηνει πολυ περιθωριο για χειροκινητες ρυθμισεις...Αλλα το φυσικο φως ειναι σιγουρα οτι καλυτερο,οσο χαμηλης ποιοτητας μηχανη κι αν εχεις μπορεις να βγαλεις πολυ ομορφες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Giannis-Vivi: #33 25-12-08 21:59 γεια ,λοιπον γενικα ποτε δεν εχω πιεσει τα γατουλια μου να βγουν φωτογραφια με το ζορι ..ομως ο ρορη μας οποτε δει τη φωτογραφικη μηχανη στινετε απο μονος του..οτι και να κανει εκεινη την ωρα...μεγαλο ψωνιο...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:32 Η moukelis έγραψε: #34 26-12-08 02:32 Ναι,κι ο δικος μου τετοιο ψωνιο ειναι,σε καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:00 Η Giannis-Vivi: #35 26-12-08 03:00 χεχε..μαζευτικαμε φιλοι να παιξουμε uno και επιτραπαιζια και για να φαμε..οπως ηταν λογικο εβγαλα τη μηχανη να μας βγαλω καμια φωτογραφια..τι το θελα ????εκει που ο ρορη κοιματε στο μαξιλαρακι του με το που ακουει τον ηχο που κανει η μηχανη σηκονετε ανεβενει στο τραπεζι και ξαπλωνει νωχελικα να τον βγαλω..και οσο δεν τον τραβαω μου φωναζει μεχρι να τον τραβιξω..οι φιλοι μου λιωσαν στα γελια...θα προσπαθισω να μικρινο τις φωτο να τις βαλω στο gallery να γελατε με τη ψυχη σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κριστυ Νεοφερμένο μέλος Ο κριστυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο κριστυ έγραψε: #36 09-01-09 15:21 :greycat::cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 19:47 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #37 09-01-09 19:47 Πολύ καλές συμβουλές Δώρα! Σε ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MadCatMk2 Νεοφερμένο μέλος Ο MadCatMk2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:19 Ο MadCatMk2: #38 13-04-09 18:19 Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:36 Ο sapostol1: #39 13-04-09 18:36 Καλέ κουμπάρα, τώρα το θυμήθηκα αυτό το άρθρο! Υπέροχο. Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η moukelis έγραψε: #40 13-04-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από MadCatMk2: Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Click για ανάπτυξη... Αληθεια;Μου ειχε πει ενας φιλος φωτογραφος οτι κλεινει η κόρη και δε φαίνεται τόσο έντονα το κόκκινο. PS:Μεγαλη μας τιμη που μετα απο 4 χρονια αποχης σχολιασατε το αρθρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δώρα μου, τώρα το πήρα χαμπάρι. Τι ωραίο θέμα. Και σίγουρα από την ειδικό. ( οι φωτογραφίες σου, δεν παίζονται). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:51 Η moukelis έγραψε: #27 01-12-08 23:51 Υπερβαλλεις Ειρηνη,δεν ειναι τιποτα,με μερικα ευκολα κολπα ολοι βγαζουν ωραιες φωτογραφιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαριάννα&ξανις!! Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα&ξανις!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Μαριάννα&ξανις!!: #28 05-12-08 15:24 Τέλειο!!!!! αν δεις τις φωτογραφίες μου εχω μία πολύ καλή του <<ύπνου>>!!!!α,ο γάτος δεν είναι δικος μου είναι της ξαδέρφης μου...μεγάλη ιστορία! Πάντα τέτοια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η arfic έγραψε: #29 05-12-08 15:56 Πολύ χρησιμο άρθρο Δωρούλα!!!!Αυτή ειναι η δικιά μου κούκλα η Λουλού...Είναι δραστήριο γατόνι αλλά όταν είναι για χάδια παραδίνεται!! [/IMG] [/IMG] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η moukelis έγραψε: #30 05-12-08 16:21 Πολυ ομορφες φωτο,αναδεικνυονται και τα υπεροχα λαδι ματια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Η arfic έγραψε: #31 05-12-08 16:24 Βασικά δεν είναι οι καλυτερες τις φωτο αλλά αυτες που ειχα προχειρες στο pc. Δεν χρησιμοποιώ ποτε φλασ και δουλευω συνηθως με το manual συστημα της μηχανης.Λιγα πράγματα ξερω γιατι εκανα δυο εξαμηνα φωτογραφια στη σχολή μου υποχρεωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η moukelis έγραψε: #32 05-12-08 16:28 Α,τοτε κανεις πολυ καλυτερα που δε χρησιμοποιεις το αυτοματο!Η δικη μου η ψηφιακη δεν αφηνει πολυ περιθωριο για χειροκινητες ρυθμισεις...Αλλα το φυσικο φως ειναι σιγουρα οτι καλυτερο,οσο χαμηλης ποιοτητας μηχανη κι αν εχεις μπορεις να βγαλεις πολυ ομορφες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Giannis-Vivi: #33 25-12-08 21:59 γεια ,λοιπον γενικα ποτε δεν εχω πιεσει τα γατουλια μου να βγουν φωτογραφια με το ζορι ..ομως ο ρορη μας οποτε δει τη φωτογραφικη μηχανη στινετε απο μονος του..οτι και να κανει εκεινη την ωρα...μεγαλο ψωνιο...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:32 Η moukelis έγραψε: #34 26-12-08 02:32 Ναι,κι ο δικος μου τετοιο ψωνιο ειναι,σε καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:00 Η Giannis-Vivi: #35 26-12-08 03:00 χεχε..μαζευτικαμε φιλοι να παιξουμε uno και επιτραπαιζια και για να φαμε..οπως ηταν λογικο εβγαλα τη μηχανη να μας βγαλω καμια φωτογραφια..τι το θελα ????εκει που ο ρορη κοιματε στο μαξιλαρακι του με το που ακουει τον ηχο που κανει η μηχανη σηκονετε ανεβενει στο τραπεζι και ξαπλωνει νωχελικα να τον βγαλω..και οσο δεν τον τραβαω μου φωναζει μεχρι να τον τραβιξω..οι φιλοι μου λιωσαν στα γελια...θα προσπαθισω να μικρινο τις φωτο να τις βαλω στο gallery να γελατε με τη ψυχη σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κριστυ Νεοφερμένο μέλος Ο κριστυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο κριστυ έγραψε: #36 09-01-09 15:21 :greycat::cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 19:47 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #37 09-01-09 19:47 Πολύ καλές συμβουλές Δώρα! Σε ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MadCatMk2 Νεοφερμένο μέλος Ο MadCatMk2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:19 Ο MadCatMk2: #38 13-04-09 18:19 Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:36 Ο sapostol1: #39 13-04-09 18:36 Καλέ κουμπάρα, τώρα το θυμήθηκα αυτό το άρθρο! Υπέροχο. Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η moukelis έγραψε: #40 13-04-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από MadCatMk2: Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Click για ανάπτυξη... Αληθεια;Μου ειχε πει ενας φιλος φωτογραφος οτι κλεινει η κόρη και δε φαίνεται τόσο έντονα το κόκκινο. PS:Μεγαλη μας τιμη που μετα απο 4 χρονια αποχης σχολιασατε το αρθρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπερβαλλεις Ειρηνη,δεν ειναι τιποτα,με μερικα ευκολα κολπα ολοι βγαζουν ωραιες φωτογραφιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαριάννα&ξανις!! Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα&ξανις!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Μαριάννα&ξανις!!: #28 05-12-08 15:24 Τέλειο!!!!! αν δεις τις φωτογραφίες μου εχω μία πολύ καλή του <<ύπνου>>!!!!α,ο γάτος δεν είναι δικος μου είναι της ξαδέρφης μου...μεγάλη ιστορία! Πάντα τέτοια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η arfic έγραψε: #29 05-12-08 15:56 Πολύ χρησιμο άρθρο Δωρούλα!!!!Αυτή ειναι η δικιά μου κούκλα η Λουλού...Είναι δραστήριο γατόνι αλλά όταν είναι για χάδια παραδίνεται!! [/IMG] [/IMG] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η moukelis έγραψε: #30 05-12-08 16:21 Πολυ ομορφες φωτο,αναδεικνυονται και τα υπεροχα λαδι ματια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Η arfic έγραψε: #31 05-12-08 16:24 Βασικά δεν είναι οι καλυτερες τις φωτο αλλά αυτες που ειχα προχειρες στο pc. Δεν χρησιμοποιώ ποτε φλασ και δουλευω συνηθως με το manual συστημα της μηχανης.Λιγα πράγματα ξερω γιατι εκανα δυο εξαμηνα φωτογραφια στη σχολή μου υποχρεωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η moukelis έγραψε: #32 05-12-08 16:28 Α,τοτε κανεις πολυ καλυτερα που δε χρησιμοποιεις το αυτοματο!Η δικη μου η ψηφιακη δεν αφηνει πολυ περιθωριο για χειροκινητες ρυθμισεις...Αλλα το φυσικο φως ειναι σιγουρα οτι καλυτερο,οσο χαμηλης ποιοτητας μηχανη κι αν εχεις μπορεις να βγαλεις πολυ ομορφες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Giannis-Vivi: #33 25-12-08 21:59 γεια ,λοιπον γενικα ποτε δεν εχω πιεσει τα γατουλια μου να βγουν φωτογραφια με το ζορι ..ομως ο ρορη μας οποτε δει τη φωτογραφικη μηχανη στινετε απο μονος του..οτι και να κανει εκεινη την ωρα...μεγαλο ψωνιο...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:32 Η moukelis έγραψε: #34 26-12-08 02:32 Ναι,κι ο δικος μου τετοιο ψωνιο ειναι,σε καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:00 Η Giannis-Vivi: #35 26-12-08 03:00 χεχε..μαζευτικαμε φιλοι να παιξουμε uno και επιτραπαιζια και για να φαμε..οπως ηταν λογικο εβγαλα τη μηχανη να μας βγαλω καμια φωτογραφια..τι το θελα ????εκει που ο ρορη κοιματε στο μαξιλαρακι του με το που ακουει τον ηχο που κανει η μηχανη σηκονετε ανεβενει στο τραπεζι και ξαπλωνει νωχελικα να τον βγαλω..και οσο δεν τον τραβαω μου φωναζει μεχρι να τον τραβιξω..οι φιλοι μου λιωσαν στα γελια...θα προσπαθισω να μικρινο τις φωτο να τις βαλω στο gallery να γελατε με τη ψυχη σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κριστυ Νεοφερμένο μέλος Ο κριστυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο κριστυ έγραψε: #36 09-01-09 15:21 :greycat::cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 19:47 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #37 09-01-09 19:47 Πολύ καλές συμβουλές Δώρα! Σε ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MadCatMk2 Νεοφερμένο μέλος Ο MadCatMk2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:19 Ο MadCatMk2: #38 13-04-09 18:19 Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:36 Ο sapostol1: #39 13-04-09 18:36 Καλέ κουμπάρα, τώρα το θυμήθηκα αυτό το άρθρο! Υπέροχο. Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η moukelis έγραψε: #40 13-04-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από MadCatMk2: Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Click για ανάπτυξη... Αληθεια;Μου ειχε πει ενας φιλος φωτογραφος οτι κλεινει η κόρη και δε φαίνεται τόσο έντονα το κόκκινο. PS:Μεγαλη μας τιμη που μετα απο 4 χρονια αποχης σχολιασατε το αρθρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τέλειο!!!!! αν δεις τις φωτογραφίες μου εχω μία πολύ καλή του <<ύπνου>>!!!!α,ο γάτος δεν είναι δικος μου είναι της ξαδέρφης μου...μεγάλη ιστορία! Πάντα τέτοια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η arfic έγραψε: #29 05-12-08 15:56 Πολύ χρησιμο άρθρο Δωρούλα!!!!Αυτή ειναι η δικιά μου κούκλα η Λουλού...Είναι δραστήριο γατόνι αλλά όταν είναι για χάδια παραδίνεται!! [/IMG] [/IMG] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η moukelis έγραψε: #30 05-12-08 16:21 Πολυ ομορφες φωτο,αναδεικνυονται και τα υπεροχα λαδι ματια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Η arfic έγραψε: #31 05-12-08 16:24 Βασικά δεν είναι οι καλυτερες τις φωτο αλλά αυτες που ειχα προχειρες στο pc. Δεν χρησιμοποιώ ποτε φλασ και δουλευω συνηθως με το manual συστημα της μηχανης.Λιγα πράγματα ξερω γιατι εκανα δυο εξαμηνα φωτογραφια στη σχολή μου υποχρεωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η moukelis έγραψε: #32 05-12-08 16:28 Α,τοτε κανεις πολυ καλυτερα που δε χρησιμοποιεις το αυτοματο!Η δικη μου η ψηφιακη δεν αφηνει πολυ περιθωριο για χειροκινητες ρυθμισεις...Αλλα το φυσικο φως ειναι σιγουρα οτι καλυτερο,οσο χαμηλης ποιοτητας μηχανη κι αν εχεις μπορεις να βγαλεις πολυ ομορφες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Giannis-Vivi: #33 25-12-08 21:59 γεια ,λοιπον γενικα ποτε δεν εχω πιεσει τα γατουλια μου να βγουν φωτογραφια με το ζορι ..ομως ο ρορη μας οποτε δει τη φωτογραφικη μηχανη στινετε απο μονος του..οτι και να κανει εκεινη την ωρα...μεγαλο ψωνιο...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:32 Η moukelis έγραψε: #34 26-12-08 02:32 Ναι,κι ο δικος μου τετοιο ψωνιο ειναι,σε καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:00 Η Giannis-Vivi: #35 26-12-08 03:00 χεχε..μαζευτικαμε φιλοι να παιξουμε uno και επιτραπαιζια και για να φαμε..οπως ηταν λογικο εβγαλα τη μηχανη να μας βγαλω καμια φωτογραφια..τι το θελα ????εκει που ο ρορη κοιματε στο μαξιλαρακι του με το που ακουει τον ηχο που κανει η μηχανη σηκονετε ανεβενει στο τραπεζι και ξαπλωνει νωχελικα να τον βγαλω..και οσο δεν τον τραβαω μου φωναζει μεχρι να τον τραβιξω..οι φιλοι μου λιωσαν στα γελια...θα προσπαθισω να μικρινο τις φωτο να τις βαλω στο gallery να γελατε με τη ψυχη σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κριστυ Νεοφερμένο μέλος Ο κριστυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο κριστυ έγραψε: #36 09-01-09 15:21 :greycat::cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 19:47 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #37 09-01-09 19:47 Πολύ καλές συμβουλές Δώρα! Σε ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MadCatMk2 Νεοφερμένο μέλος Ο MadCatMk2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:19 Ο MadCatMk2: #38 13-04-09 18:19 Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:36 Ο sapostol1: #39 13-04-09 18:36 Καλέ κουμπάρα, τώρα το θυμήθηκα αυτό το άρθρο! Υπέροχο. Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η moukelis έγραψε: #40 13-04-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από MadCatMk2: Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Click για ανάπτυξη... Αληθεια;Μου ειχε πει ενας φιλος φωτογραφος οτι κλεινει η κόρη και δε φαίνεται τόσο έντονα το κόκκινο. PS:Μεγαλη μας τιμη που μετα απο 4 χρονια αποχης σχολιασατε το αρθρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ χρησιμο άρθρο Δωρούλα!!!!Αυτή ειναι η δικιά μου κούκλα η Λουλού...Είναι δραστήριο γατόνι αλλά όταν είναι για χάδια παραδίνεται!! [/IMG] [/IMG] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η moukelis έγραψε: #30 05-12-08 16:21 Πολυ ομορφες φωτο,αναδεικνυονται και τα υπεροχα λαδι ματια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Η arfic έγραψε: #31 05-12-08 16:24 Βασικά δεν είναι οι καλυτερες τις φωτο αλλά αυτες που ειχα προχειρες στο pc. Δεν χρησιμοποιώ ποτε φλασ και δουλευω συνηθως με το manual συστημα της μηχανης.Λιγα πράγματα ξερω γιατι εκανα δυο εξαμηνα φωτογραφια στη σχολή μου υποχρεωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η moukelis έγραψε: #32 05-12-08 16:28 Α,τοτε κανεις πολυ καλυτερα που δε χρησιμοποιεις το αυτοματο!Η δικη μου η ψηφιακη δεν αφηνει πολυ περιθωριο για χειροκινητες ρυθμισεις...Αλλα το φυσικο φως ειναι σιγουρα οτι καλυτερο,οσο χαμηλης ποιοτητας μηχανη κι αν εχεις μπορεις να βγαλεις πολυ ομορφες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Giannis-Vivi: #33 25-12-08 21:59 γεια ,λοιπον γενικα ποτε δεν εχω πιεσει τα γατουλια μου να βγουν φωτογραφια με το ζορι ..ομως ο ρορη μας οποτε δει τη φωτογραφικη μηχανη στινετε απο μονος του..οτι και να κανει εκεινη την ωρα...μεγαλο ψωνιο...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:32 Η moukelis έγραψε: #34 26-12-08 02:32 Ναι,κι ο δικος μου τετοιο ψωνιο ειναι,σε καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:00 Η Giannis-Vivi: #35 26-12-08 03:00 χεχε..μαζευτικαμε φιλοι να παιξουμε uno και επιτραπαιζια και για να φαμε..οπως ηταν λογικο εβγαλα τη μηχανη να μας βγαλω καμια φωτογραφια..τι το θελα ????εκει που ο ρορη κοιματε στο μαξιλαρακι του με το που ακουει τον ηχο που κανει η μηχανη σηκονετε ανεβενει στο τραπεζι και ξαπλωνει νωχελικα να τον βγαλω..και οσο δεν τον τραβαω μου φωναζει μεχρι να τον τραβιξω..οι φιλοι μου λιωσαν στα γελια...θα προσπαθισω να μικρινο τις φωτο να τις βαλω στο gallery να γελατε με τη ψυχη σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κριστυ Νεοφερμένο μέλος Ο κριστυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο κριστυ έγραψε: #36 09-01-09 15:21 :greycat::cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 19:47 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #37 09-01-09 19:47 Πολύ καλές συμβουλές Δώρα! Σε ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MadCatMk2 Νεοφερμένο μέλος Ο MadCatMk2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:19 Ο MadCatMk2: #38 13-04-09 18:19 Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:36 Ο sapostol1: #39 13-04-09 18:36 Καλέ κουμπάρα, τώρα το θυμήθηκα αυτό το άρθρο! Υπέροχο. Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η moukelis έγραψε: #40 13-04-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από MadCatMk2: Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Click για ανάπτυξη... Αληθεια;Μου ειχε πει ενας φιλος φωτογραφος οτι κλεινει η κόρη και δε φαίνεται τόσο έντονα το κόκκινο. PS:Μεγαλη μας τιμη που μετα απο 4 χρονια αποχης σχολιασατε το αρθρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολυ ομορφες φωτο,αναδεικνυονται και τα υπεροχα λαδι ματια της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Η arfic έγραψε: #31 05-12-08 16:24 Βασικά δεν είναι οι καλυτερες τις φωτο αλλά αυτες που ειχα προχειρες στο pc. Δεν χρησιμοποιώ ποτε φλασ και δουλευω συνηθως με το manual συστημα της μηχανης.Λιγα πράγματα ξερω γιατι εκανα δυο εξαμηνα φωτογραφια στη σχολή μου υποχρεωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η moukelis έγραψε: #32 05-12-08 16:28 Α,τοτε κανεις πολυ καλυτερα που δε χρησιμοποιεις το αυτοματο!Η δικη μου η ψηφιακη δεν αφηνει πολυ περιθωριο για χειροκινητες ρυθμισεις...Αλλα το φυσικο φως ειναι σιγουρα οτι καλυτερο,οσο χαμηλης ποιοτητας μηχανη κι αν εχεις μπορεις να βγαλεις πολυ ομορφες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Giannis-Vivi: #33 25-12-08 21:59 γεια ,λοιπον γενικα ποτε δεν εχω πιεσει τα γατουλια μου να βγουν φωτογραφια με το ζορι ..ομως ο ρορη μας οποτε δει τη φωτογραφικη μηχανη στινετε απο μονος του..οτι και να κανει εκεινη την ωρα...μεγαλο ψωνιο...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:32 Η moukelis έγραψε: #34 26-12-08 02:32 Ναι,κι ο δικος μου τετοιο ψωνιο ειναι,σε καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:00 Η Giannis-Vivi: #35 26-12-08 03:00 χεχε..μαζευτικαμε φιλοι να παιξουμε uno και επιτραπαιζια και για να φαμε..οπως ηταν λογικο εβγαλα τη μηχανη να μας βγαλω καμια φωτογραφια..τι το θελα ????εκει που ο ρορη κοιματε στο μαξιλαρακι του με το που ακουει τον ηχο που κανει η μηχανη σηκονετε ανεβενει στο τραπεζι και ξαπλωνει νωχελικα να τον βγαλω..και οσο δεν τον τραβαω μου φωναζει μεχρι να τον τραβιξω..οι φιλοι μου λιωσαν στα γελια...θα προσπαθισω να μικρινο τις φωτο να τις βαλω στο gallery να γελατε με τη ψυχη σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κριστυ Νεοφερμένο μέλος Ο κριστυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο κριστυ έγραψε: #36 09-01-09 15:21 :greycat::cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 19:47 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #37 09-01-09 19:47 Πολύ καλές συμβουλές Δώρα! Σε ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MadCatMk2 Νεοφερμένο μέλος Ο MadCatMk2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:19 Ο MadCatMk2: #38 13-04-09 18:19 Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:36 Ο sapostol1: #39 13-04-09 18:36 Καλέ κουμπάρα, τώρα το θυμήθηκα αυτό το άρθρο! Υπέροχο. Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η moukelis έγραψε: #40 13-04-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από MadCatMk2: Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Click για ανάπτυξη... Αληθεια;Μου ειχε πει ενας φιλος φωτογραφος οτι κλεινει η κόρη και δε φαίνεται τόσο έντονα το κόκκινο. PS:Μεγαλη μας τιμη που μετα απο 4 χρονια αποχης σχολιασατε το αρθρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικά δεν είναι οι καλυτερες τις φωτο αλλά αυτες που ειχα προχειρες στο pc. Δεν χρησιμοποιώ ποτε φλασ και δουλευω συνηθως με το manual συστημα της μηχανης.Λιγα πράγματα ξερω γιατι εκανα δυο εξαμηνα φωτογραφια στη σχολή μου υποχρεωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Η moukelis έγραψε: #32 05-12-08 16:28 Α,τοτε κανεις πολυ καλυτερα που δε χρησιμοποιεις το αυτοματο!Η δικη μου η ψηφιακη δεν αφηνει πολυ περιθωριο για χειροκινητες ρυθμισεις...Αλλα το φυσικο φως ειναι σιγουρα οτι καλυτερο,οσο χαμηλης ποιοτητας μηχανη κι αν εχεις μπορεις να βγαλεις πολυ ομορφες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Giannis-Vivi: #33 25-12-08 21:59 γεια ,λοιπον γενικα ποτε δεν εχω πιεσει τα γατουλια μου να βγουν φωτογραφια με το ζορι ..ομως ο ρορη μας οποτε δει τη φωτογραφικη μηχανη στινετε απο μονος του..οτι και να κανει εκεινη την ωρα...μεγαλο ψωνιο...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:32 Η moukelis έγραψε: #34 26-12-08 02:32 Ναι,κι ο δικος μου τετοιο ψωνιο ειναι,σε καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:00 Η Giannis-Vivi: #35 26-12-08 03:00 χεχε..μαζευτικαμε φιλοι να παιξουμε uno και επιτραπαιζια και για να φαμε..οπως ηταν λογικο εβγαλα τη μηχανη να μας βγαλω καμια φωτογραφια..τι το θελα ????εκει που ο ρορη κοιματε στο μαξιλαρακι του με το που ακουει τον ηχο που κανει η μηχανη σηκονετε ανεβενει στο τραπεζι και ξαπλωνει νωχελικα να τον βγαλω..και οσο δεν τον τραβαω μου φωναζει μεχρι να τον τραβιξω..οι φιλοι μου λιωσαν στα γελια...θα προσπαθισω να μικρινο τις φωτο να τις βαλω στο gallery να γελατε με τη ψυχη σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κριστυ Νεοφερμένο μέλος Ο κριστυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο κριστυ έγραψε: #36 09-01-09 15:21 :greycat::cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 19:47 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #37 09-01-09 19:47 Πολύ καλές συμβουλές Δώρα! Σε ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MadCatMk2 Νεοφερμένο μέλος Ο MadCatMk2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:19 Ο MadCatMk2: #38 13-04-09 18:19 Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:36 Ο sapostol1: #39 13-04-09 18:36 Καλέ κουμπάρα, τώρα το θυμήθηκα αυτό το άρθρο! Υπέροχο. Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η moukelis έγραψε: #40 13-04-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από MadCatMk2: Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Click για ανάπτυξη... Αληθεια;Μου ειχε πει ενας φιλος φωτογραφος οτι κλεινει η κόρη και δε φαίνεται τόσο έντονα το κόκκινο. PS:Μεγαλη μας τιμη που μετα απο 4 χρονια αποχης σχολιασατε το αρθρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α,τοτε κανεις πολυ καλυτερα που δε χρησιμοποιεις το αυτοματο!Η δικη μου η ψηφιακη δεν αφηνει πολυ περιθωριο για χειροκινητες ρυθμισεις...Αλλα το φυσικο φως ειναι σιγουρα οτι καλυτερο,οσο χαμηλης ποιοτητας μηχανη κι αν εχεις μπορεις να βγαλεις πολυ ομορφες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:59 Η Giannis-Vivi: #33 25-12-08 21:59 γεια ,λοιπον γενικα ποτε δεν εχω πιεσει τα γατουλια μου να βγουν φωτογραφια με το ζορι ..ομως ο ρορη μας οποτε δει τη φωτογραφικη μηχανη στινετε απο μονος του..οτι και να κανει εκεινη την ωρα...μεγαλο ψωνιο...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:32 Η moukelis έγραψε: #34 26-12-08 02:32 Ναι,κι ο δικος μου τετοιο ψωνιο ειναι,σε καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:00 Η Giannis-Vivi: #35 26-12-08 03:00 χεχε..μαζευτικαμε φιλοι να παιξουμε uno και επιτραπαιζια και για να φαμε..οπως ηταν λογικο εβγαλα τη μηχανη να μας βγαλω καμια φωτογραφια..τι το θελα ????εκει που ο ρορη κοιματε στο μαξιλαρακι του με το που ακουει τον ηχο που κανει η μηχανη σηκονετε ανεβενει στο τραπεζι και ξαπλωνει νωχελικα να τον βγαλω..και οσο δεν τον τραβαω μου φωναζει μεχρι να τον τραβιξω..οι φιλοι μου λιωσαν στα γελια...θα προσπαθισω να μικρινο τις φωτο να τις βαλω στο gallery να γελατε με τη ψυχη σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κριστυ Νεοφερμένο μέλος Ο κριστυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο κριστυ έγραψε: #36 09-01-09 15:21 :greycat::cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 19:47 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #37 09-01-09 19:47 Πολύ καλές συμβουλές Δώρα! Σε ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MadCatMk2 Νεοφερμένο μέλος Ο MadCatMk2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:19 Ο MadCatMk2: #38 13-04-09 18:19 Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:36 Ο sapostol1: #39 13-04-09 18:36 Καλέ κουμπάρα, τώρα το θυμήθηκα αυτό το άρθρο! Υπέροχο. Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η moukelis έγραψε: #40 13-04-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από MadCatMk2: Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Click για ανάπτυξη... Αληθεια;Μου ειχε πει ενας φιλος φωτογραφος οτι κλεινει η κόρη και δε φαίνεται τόσο έντονα το κόκκινο. PS:Μεγαλη μας τιμη που μετα απο 4 χρονια αποχης σχολιασατε το αρθρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γεια ,λοιπον γενικα ποτε δεν εχω πιεσει τα γατουλια μου να βγουν φωτογραφια με το ζορι ..ομως ο ρορη μας οποτε δει τη φωτογραφικη μηχανη στινετε απο μονος του..οτι και να κανει εκεινη την ωρα...μεγαλο ψωνιο...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:32 Η moukelis έγραψε: #34 26-12-08 02:32 Ναι,κι ο δικος μου τετοιο ψωνιο ειναι,σε καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:00 Η Giannis-Vivi: #35 26-12-08 03:00 χεχε..μαζευτικαμε φιλοι να παιξουμε uno και επιτραπαιζια και για να φαμε..οπως ηταν λογικο εβγαλα τη μηχανη να μας βγαλω καμια φωτογραφια..τι το θελα ????εκει που ο ρορη κοιματε στο μαξιλαρακι του με το που ακουει τον ηχο που κανει η μηχανη σηκονετε ανεβενει στο τραπεζι και ξαπλωνει νωχελικα να τον βγαλω..και οσο δεν τον τραβαω μου φωναζει μεχρι να τον τραβιξω..οι φιλοι μου λιωσαν στα γελια...θα προσπαθισω να μικρινο τις φωτο να τις βαλω στο gallery να γελατε με τη ψυχη σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κριστυ Νεοφερμένο μέλος Ο κριστυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο κριστυ έγραψε: #36 09-01-09 15:21 :greycat::cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 19:47 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #37 09-01-09 19:47 Πολύ καλές συμβουλές Δώρα! Σε ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MadCatMk2 Νεοφερμένο μέλος Ο MadCatMk2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:19 Ο MadCatMk2: #38 13-04-09 18:19 Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:36 Ο sapostol1: #39 13-04-09 18:36 Καλέ κουμπάρα, τώρα το θυμήθηκα αυτό το άρθρο! Υπέροχο. Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η moukelis έγραψε: #40 13-04-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από MadCatMk2: Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Click για ανάπτυξη... Αληθεια;Μου ειχε πει ενας φιλος φωτογραφος οτι κλεινει η κόρη και δε φαίνεται τόσο έντονα το κόκκινο. PS:Μεγαλη μας τιμη που μετα απο 4 χρονια αποχης σχολιασατε το αρθρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι,κι ο δικος μου τετοιο ψωνιο ειναι,σε καταλαβαινω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:00 Η Giannis-Vivi: #35 26-12-08 03:00 χεχε..μαζευτικαμε φιλοι να παιξουμε uno και επιτραπαιζια και για να φαμε..οπως ηταν λογικο εβγαλα τη μηχανη να μας βγαλω καμια φωτογραφια..τι το θελα ????εκει που ο ρορη κοιματε στο μαξιλαρακι του με το που ακουει τον ηχο που κανει η μηχανη σηκονετε ανεβενει στο τραπεζι και ξαπλωνει νωχελικα να τον βγαλω..και οσο δεν τον τραβαω μου φωναζει μεχρι να τον τραβιξω..οι φιλοι μου λιωσαν στα γελια...θα προσπαθισω να μικρινο τις φωτο να τις βαλω στο gallery να γελατε με τη ψυχη σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κριστυ Νεοφερμένο μέλος Ο κριστυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο κριστυ έγραψε: #36 09-01-09 15:21 :greycat::cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 19:47 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #37 09-01-09 19:47 Πολύ καλές συμβουλές Δώρα! Σε ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MadCatMk2 Νεοφερμένο μέλος Ο MadCatMk2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:19 Ο MadCatMk2: #38 13-04-09 18:19 Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:36 Ο sapostol1: #39 13-04-09 18:36 Καλέ κουμπάρα, τώρα το θυμήθηκα αυτό το άρθρο! Υπέροχο. Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η moukelis έγραψε: #40 13-04-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από MadCatMk2: Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Click για ανάπτυξη... Αληθεια;Μου ειχε πει ενας φιλος φωτογραφος οτι κλεινει η κόρη και δε φαίνεται τόσο έντονα το κόκκινο. PS:Μεγαλη μας τιμη που μετα απο 4 χρονια αποχης σχολιασατε το αρθρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χεχε..μαζευτικαμε φιλοι να παιξουμε uno και επιτραπαιζια και για να φαμε..οπως ηταν λογικο εβγαλα τη μηχανη να μας βγαλω καμια φωτογραφια..τι το θελα ????εκει που ο ρορη κοιματε στο μαξιλαρακι του με το που ακουει τον ηχο που κανει η μηχανη σηκονετε ανεβενει στο τραπεζι και ξαπλωνει νωχελικα να τον βγαλω..και οσο δεν τον τραβαω μου φωναζει μεχρι να τον τραβιξω..οι φιλοι μου λιωσαν στα γελια...θα προσπαθισω να μικρινο τις φωτο να τις βαλω στο gallery να γελατε με τη ψυχη σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κριστυ Νεοφερμένο μέλος Ο κριστυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Ο κριστυ έγραψε: #36 09-01-09 15:21 :greycat::cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 19:47 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #37 09-01-09 19:47 Πολύ καλές συμβουλές Δώρα! Σε ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MadCatMk2 Νεοφερμένο μέλος Ο MadCatMk2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:19 Ο MadCatMk2: #38 13-04-09 18:19 Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:36 Ο sapostol1: #39 13-04-09 18:36 Καλέ κουμπάρα, τώρα το θυμήθηκα αυτό το άρθρο! Υπέροχο. Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η moukelis έγραψε: #40 13-04-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από MadCatMk2: Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Click για ανάπτυξη... Αληθεια;Μου ειχε πει ενας φιλος φωτογραφος οτι κλεινει η κόρη και δε φαίνεται τόσο έντονα το κόκκινο. PS:Μεγαλη μας τιμη που μετα απο 4 χρονια αποχης σχολιασατε το αρθρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
:greycat::cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 19:47 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #37 09-01-09 19:47 Πολύ καλές συμβουλές Δώρα! Σε ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MadCatMk2 Νεοφερμένο μέλος Ο MadCatMk2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:19 Ο MadCatMk2: #38 13-04-09 18:19 Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:36 Ο sapostol1: #39 13-04-09 18:36 Καλέ κουμπάρα, τώρα το θυμήθηκα αυτό το άρθρο! Υπέροχο. Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η moukelis έγραψε: #40 13-04-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από MadCatMk2: Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Click για ανάπτυξη... Αληθεια;Μου ειχε πει ενας φιλος φωτογραφος οτι κλεινει η κόρη και δε φαίνεται τόσο έντονα το κόκκινο. PS:Μεγαλη μας τιμη που μετα απο 4 χρονια αποχης σχολιασατε το αρθρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολύ καλές συμβουλές Δώρα! Σε ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MadCatMk2 Νεοφερμένο μέλος Ο MadCatMk2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:19 Ο MadCatMk2: #38 13-04-09 18:19 Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:36 Ο sapostol1: #39 13-04-09 18:36 Καλέ κουμπάρα, τώρα το θυμήθηκα αυτό το άρθρο! Υπέροχο. Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η moukelis έγραψε: #40 13-04-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από MadCatMk2: Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Click για ανάπτυξη... Αληθεια;Μου ειχε πει ενας φιλος φωτογραφος οτι κλεινει η κόρη και δε φαίνεται τόσο έντονα το κόκκινο. PS:Μεγαλη μας τιμη που μετα απο 4 χρονια αποχης σχολιασατε το αρθρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 18:36 Ο sapostol1: #39 13-04-09 18:36 Καλέ κουμπάρα, τώρα το θυμήθηκα αυτό το άρθρο! Υπέροχο. Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η moukelis έγραψε: #40 13-04-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από MadCatMk2: Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Click για ανάπτυξη... Αληθεια;Μου ειχε πει ενας φιλος φωτογραφος οτι κλεινει η κόρη και δε φαίνεται τόσο έντονα το κόκκινο. PS:Μεγαλη μας τιμη που μετα απο 4 χρονια αποχης σχολιασατε το αρθρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλέ κουμπάρα, τώρα το θυμήθηκα αυτό το άρθρο! Υπέροχο. Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η moukelis έγραψε: #40 13-04-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από MadCatMk2: Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Click για ανάπτυξη... Αληθεια;Μου ειχε πει ενας φιλος φωτογραφος οτι κλεινει η κόρη και δε φαίνεται τόσο έντονα το κόκκινο. PS:Μεγαλη μας τιμη που μετα απο 4 χρονια αποχης σχολιασατε το αρθρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από MadCatMk2: Ωραίο το αρθράκι Να σημειωθεί μόνο πως τα επαναλαμβανόμενα flash δεν είναι για να μειώσουν το φαινόμενο red-eye, αλλά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να έχει τα μάτια του ανοιχτά τη στιγμή της φωτογραφίας. PS: Παίζει να έχω να έρθω στο forum 3-4 χρόνια Click για ανάπτυξη... Αληθεια;Μου ειχε πει ενας φιλος φωτογραφος οτι κλεινει η κόρη και δε φαίνεται τόσο έντονα το κόκκινο. PS:Μεγαλη μας τιμη που μετα απο 4 χρονια αποχης σχολιασατε το αρθρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.