speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2010 στις 10:18 Η speri έγραψε: #21 29-10-10 10:18 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Τελεια!!!!! Καλη αρχη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2010 στις 16:29 Η maria_lulu: #22 29-10-10 16:29 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά καλη τυχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2010 στις 20:49 Η marina289: #23 29-10-10 20:49 παιδιά,μόλις ψήφισα 2 από τις φωτο,και ενώ πάτησα το πράσινο κουμπάκι,της θετικής ψήφου,μου την έβγαλε αρνητική...ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2010 στις 21:03 Η Πουπουλίνα: #24 29-10-10 21:03 Αρχική Δημοσίευση από marina289: παιδιά,μόλις ψήφισα 2 από τις φωτο,και ενώ πάτησα το πράσινο κουμπάκι,της θετικής ψήφου,μου την έβγαλε αρνητική...ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ;;;;; Click για ανάπτυξη... τωρα τα ελεγξα και δεν ειδα καμια αρνητικη..αν εβαλες μια ψηφο,υπαρχει... τωρα ειδα οτι ψηφισες δυο...παω να ξαναδω.. και οι δυο υπαρχουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Νοεμβρίου 2010 Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 01:00 Ο Goseithor: #25 01-11-10 01:00 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Click για ανάπτυξη... μου θύμισε την δική μου μου λείψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 09:11 Η Ceres Victoria: #26 01-11-10 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μου θύμισε την δική μου μου λείψε Click για ανάπτυξη... μου θυμισε και εμενα εναν γατουλη που ειχα, τον συλβεστερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 01:55 Η Isiliel έγραψε: #27 14-11-10 01:55 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Πότε θα μπει το νέο θέμα παιδιά; Περιμένουμε με αγωνία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 11:15 Η Πουπουλίνα: #28 14-11-10 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Πότε θα μπει το νέο θέμα παιδιά; Περιμένουμε με αγωνία! Click για ανάπτυξη... Εχμ....πρεπει να το σκεφτω λιγο..και ειχα φορτο αυτες τις μερες...εντος της εβδομαδας θα μπει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 11:18 Η speri έγραψε: #29 14-11-10 11:18 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ωραιααααααα γιατι και εγω ημουν εκτος αυτες τις μερες και δεν προλαβα να κοιταξω καθολου τι γινεται!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 14:02 Η maria_lulu: #30 14-11-10 14:02 Ωραια!!! Περιμενουμε το νεο θεμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:26 Ο fockos έγραψε: #31 21-11-10 18:26 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά τρελαίνομαι για τα μαύρα γατιά. Ειδικά το βράδυ που φαίνονται μόνο τα ματάκια τους. Μερικοί τα λένε γρουσούζικα αλλά εγώ τα βρίσκω πολύ όμορφα. Τα αδέσποτα που ζούνε σε μικρες επαρχιακές πόλεις και χωριά είναι πολύ όμορφα καθαρά και υγιή στις μεγαλουπόλεις φαίνονται αρρωστα. _________________ Τι λέτε για καλλιστεία γατιών όποιος θέλει να βάζει την φωτογραφία του γατιού του και οι υπόλοιποι θα ψηφίζουν τα πιο γλυκούλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Πουπουλίνα: #32 21-11-10 18:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Παιδια ειστε εκτος θεματος.Εκτος απο τον focko..Το συγκεκριμενο θεμα ειναι το βοηθητικο για τους εκαστοτε φωτογραφικους διαγωνισμους. ο καινουργιος φωτογραφικος διαγωνισμος....θα οριστει εντος ολιγου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijoux Πολύ δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:48 Η Bijoux έγραψε: #33 21-11-10 18:48 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:50 Η Πουπουλίνα: #34 21-11-10 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Bijoux: Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Click για ανάπτυξη... Τα εκτος θεματος ποστ...μεταφερθηκαν εδω Εκει μπορειτε να βαλετε οσες φωτο αδεσποτακων θελετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 20:18 Η Πουπουλίνα: #35 21-11-10 20:18 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ξεκινησε ο 2ος φωτογραφικος διαγωνισμος!! Για οποιαδηποτε απορια εχετε,μπορειτε να γραφετε εδω, σε αυτο το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:01 Η maria_lulu: #36 21-11-10 23:01 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #37 21-11-10 23:05 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απολυτο να ειναι δικια σου η γατα.Αν εχεις καποια φιλη ή συγγενη που εχει γατα σπιτι,παρε τη μηχανη σου ,πηγαινε σπιτι τους..και τραβα την σε καποια περιεργα σημεια του σπιτιου..σε καταλαβαινω καρδουλα μου,αλλα αυτο το θεμα ορισα τωρα......ακομα ομως και να μην βαλεις φωτο...παλι συμμετεχεις ...με την ψηφο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 06:04 Η Ceres Victoria: #38 22-11-10 06:04 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 09:34 Η marina289: #39 22-11-10 09:34 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 15:34 Η evi27 έγραψε: #40 22-11-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παιδια..μπορειτε να βαλετε και παλιοτερες φωτο...δεν υπαρχει κανενας περιορισμος σε αυτο...αρκει να ειναι δικες σας οι φωτο..και να βρισκονται σε εσωτερικο χωρο.. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι χωμενα καπου βρε παιδια..ενα παραδειγμα εφερα..και ανεβασμενα καπου μπορει να ειναι,και οπουδηποτε..ε....και οταν λεμε σε απιθανα μερη...δεν εννοουμαι και πανω στο κεφαλι μας.. Click για ανάπτυξη... χμμμ ... μόλις έβαλα μια τέτοια... τι να κάνω αφού μόλις βρει εύκαιρο σβέρκο σκαρφαλώνει! χθες κατέβασε το φωτιστικό έφη... 4 τα ξημερώματα θα μου στείλουν το 100 με τον διάολο που έχω μπλέξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Τελεια!!!!! Καλη αρχη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2010 στις 16:29 Η maria_lulu: #22 29-10-10 16:29 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά καλη τυχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2010 στις 20:49 Η marina289: #23 29-10-10 20:49 παιδιά,μόλις ψήφισα 2 από τις φωτο,και ενώ πάτησα το πράσινο κουμπάκι,της θετικής ψήφου,μου την έβγαλε αρνητική...ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2010 στις 21:03 Η Πουπουλίνα: #24 29-10-10 21:03 Αρχική Δημοσίευση από marina289: παιδιά,μόλις ψήφισα 2 από τις φωτο,και ενώ πάτησα το πράσινο κουμπάκι,της θετικής ψήφου,μου την έβγαλε αρνητική...ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ;;;;; Click για ανάπτυξη... τωρα τα ελεγξα και δεν ειδα καμια αρνητικη..αν εβαλες μια ψηφο,υπαρχει... τωρα ειδα οτι ψηφισες δυο...παω να ξαναδω.. και οι δυο υπαρχουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Νοεμβρίου 2010 Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 01:00 Ο Goseithor: #25 01-11-10 01:00 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Click για ανάπτυξη... μου θύμισε την δική μου μου λείψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 09:11 Η Ceres Victoria: #26 01-11-10 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μου θύμισε την δική μου μου λείψε Click για ανάπτυξη... μου θυμισε και εμενα εναν γατουλη που ειχα, τον συλβεστερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 01:55 Η Isiliel έγραψε: #27 14-11-10 01:55 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Πότε θα μπει το νέο θέμα παιδιά; Περιμένουμε με αγωνία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 11:15 Η Πουπουλίνα: #28 14-11-10 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Πότε θα μπει το νέο θέμα παιδιά; Περιμένουμε με αγωνία! Click για ανάπτυξη... Εχμ....πρεπει να το σκεφτω λιγο..και ειχα φορτο αυτες τις μερες...εντος της εβδομαδας θα μπει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 11:18 Η speri έγραψε: #29 14-11-10 11:18 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ωραιααααααα γιατι και εγω ημουν εκτος αυτες τις μερες και δεν προλαβα να κοιταξω καθολου τι γινεται!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 14:02 Η maria_lulu: #30 14-11-10 14:02 Ωραια!!! Περιμενουμε το νεο θεμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:26 Ο fockos έγραψε: #31 21-11-10 18:26 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά τρελαίνομαι για τα μαύρα γατιά. Ειδικά το βράδυ που φαίνονται μόνο τα ματάκια τους. Μερικοί τα λένε γρουσούζικα αλλά εγώ τα βρίσκω πολύ όμορφα. Τα αδέσποτα που ζούνε σε μικρες επαρχιακές πόλεις και χωριά είναι πολύ όμορφα καθαρά και υγιή στις μεγαλουπόλεις φαίνονται αρρωστα. _________________ Τι λέτε για καλλιστεία γατιών όποιος θέλει να βάζει την φωτογραφία του γατιού του και οι υπόλοιποι θα ψηφίζουν τα πιο γλυκούλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Πουπουλίνα: #32 21-11-10 18:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Παιδια ειστε εκτος θεματος.Εκτος απο τον focko..Το συγκεκριμενο θεμα ειναι το βοηθητικο για τους εκαστοτε φωτογραφικους διαγωνισμους. ο καινουργιος φωτογραφικος διαγωνισμος....θα οριστει εντος ολιγου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijoux Πολύ δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:48 Η Bijoux έγραψε: #33 21-11-10 18:48 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:50 Η Πουπουλίνα: #34 21-11-10 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Bijoux: Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Click για ανάπτυξη... Τα εκτος θεματος ποστ...μεταφερθηκαν εδω Εκει μπορειτε να βαλετε οσες φωτο αδεσποτακων θελετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 20:18 Η Πουπουλίνα: #35 21-11-10 20:18 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ξεκινησε ο 2ος φωτογραφικος διαγωνισμος!! Για οποιαδηποτε απορια εχετε,μπορειτε να γραφετε εδω, σε αυτο το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:01 Η maria_lulu: #36 21-11-10 23:01 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #37 21-11-10 23:05 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απολυτο να ειναι δικια σου η γατα.Αν εχεις καποια φιλη ή συγγενη που εχει γατα σπιτι,παρε τη μηχανη σου ,πηγαινε σπιτι τους..και τραβα την σε καποια περιεργα σημεια του σπιτιου..σε καταλαβαινω καρδουλα μου,αλλα αυτο το θεμα ορισα τωρα......ακομα ομως και να μην βαλεις φωτο...παλι συμμετεχεις ...με την ψηφο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 06:04 Η Ceres Victoria: #38 22-11-10 06:04 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 09:34 Η marina289: #39 22-11-10 09:34 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 15:34 Η evi27 έγραψε: #40 22-11-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παιδια..μπορειτε να βαλετε και παλιοτερες φωτο...δεν υπαρχει κανενας περιορισμος σε αυτο...αρκει να ειναι δικες σας οι φωτο..και να βρισκονται σε εσωτερικο χωρο.. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι χωμενα καπου βρε παιδια..ενα παραδειγμα εφερα..και ανεβασμενα καπου μπορει να ειναι,και οπουδηποτε..ε....και οταν λεμε σε απιθανα μερη...δεν εννοουμαι και πανω στο κεφαλι μας.. Click για ανάπτυξη... χμμμ ... μόλις έβαλα μια τέτοια... τι να κάνω αφού μόλις βρει εύκαιρο σβέρκο σκαρφαλώνει! χθες κατέβασε το φωτιστικό έφη... 4 τα ξημερώματα θα μου στείλουν το 100 με τον διάολο που έχω μπλέξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά καλη τυχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2010 στις 20:49 Η marina289: #23 29-10-10 20:49 παιδιά,μόλις ψήφισα 2 από τις φωτο,και ενώ πάτησα το πράσινο κουμπάκι,της θετικής ψήφου,μου την έβγαλε αρνητική...ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2010 στις 21:03 Η Πουπουλίνα: #24 29-10-10 21:03 Αρχική Δημοσίευση από marina289: παιδιά,μόλις ψήφισα 2 από τις φωτο,και ενώ πάτησα το πράσινο κουμπάκι,της θετικής ψήφου,μου την έβγαλε αρνητική...ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ;;;;; Click για ανάπτυξη... τωρα τα ελεγξα και δεν ειδα καμια αρνητικη..αν εβαλες μια ψηφο,υπαρχει... τωρα ειδα οτι ψηφισες δυο...παω να ξαναδω.. και οι δυο υπαρχουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Νοεμβρίου 2010 Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 01:00 Ο Goseithor: #25 01-11-10 01:00 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Click για ανάπτυξη... μου θύμισε την δική μου μου λείψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 09:11 Η Ceres Victoria: #26 01-11-10 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μου θύμισε την δική μου μου λείψε Click για ανάπτυξη... μου θυμισε και εμενα εναν γατουλη που ειχα, τον συλβεστερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 01:55 Η Isiliel έγραψε: #27 14-11-10 01:55 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Πότε θα μπει το νέο θέμα παιδιά; Περιμένουμε με αγωνία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 11:15 Η Πουπουλίνα: #28 14-11-10 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Πότε θα μπει το νέο θέμα παιδιά; Περιμένουμε με αγωνία! Click για ανάπτυξη... Εχμ....πρεπει να το σκεφτω λιγο..και ειχα φορτο αυτες τις μερες...εντος της εβδομαδας θα μπει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 11:18 Η speri έγραψε: #29 14-11-10 11:18 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ωραιααααααα γιατι και εγω ημουν εκτος αυτες τις μερες και δεν προλαβα να κοιταξω καθολου τι γινεται!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 14:02 Η maria_lulu: #30 14-11-10 14:02 Ωραια!!! Περιμενουμε το νεο θεμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:26 Ο fockos έγραψε: #31 21-11-10 18:26 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά τρελαίνομαι για τα μαύρα γατιά. Ειδικά το βράδυ που φαίνονται μόνο τα ματάκια τους. Μερικοί τα λένε γρουσούζικα αλλά εγώ τα βρίσκω πολύ όμορφα. Τα αδέσποτα που ζούνε σε μικρες επαρχιακές πόλεις και χωριά είναι πολύ όμορφα καθαρά και υγιή στις μεγαλουπόλεις φαίνονται αρρωστα. _________________ Τι λέτε για καλλιστεία γατιών όποιος θέλει να βάζει την φωτογραφία του γατιού του και οι υπόλοιποι θα ψηφίζουν τα πιο γλυκούλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Πουπουλίνα: #32 21-11-10 18:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Παιδια ειστε εκτος θεματος.Εκτος απο τον focko..Το συγκεκριμενο θεμα ειναι το βοηθητικο για τους εκαστοτε φωτογραφικους διαγωνισμους. ο καινουργιος φωτογραφικος διαγωνισμος....θα οριστει εντος ολιγου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijoux Πολύ δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:48 Η Bijoux έγραψε: #33 21-11-10 18:48 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:50 Η Πουπουλίνα: #34 21-11-10 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Bijoux: Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Click για ανάπτυξη... Τα εκτος θεματος ποστ...μεταφερθηκαν εδω Εκει μπορειτε να βαλετε οσες φωτο αδεσποτακων θελετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 20:18 Η Πουπουλίνα: #35 21-11-10 20:18 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ξεκινησε ο 2ος φωτογραφικος διαγωνισμος!! Για οποιαδηποτε απορια εχετε,μπορειτε να γραφετε εδω, σε αυτο το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:01 Η maria_lulu: #36 21-11-10 23:01 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #37 21-11-10 23:05 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απολυτο να ειναι δικια σου η γατα.Αν εχεις καποια φιλη ή συγγενη που εχει γατα σπιτι,παρε τη μηχανη σου ,πηγαινε σπιτι τους..και τραβα την σε καποια περιεργα σημεια του σπιτιου..σε καταλαβαινω καρδουλα μου,αλλα αυτο το θεμα ορισα τωρα......ακομα ομως και να μην βαλεις φωτο...παλι συμμετεχεις ...με την ψηφο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 06:04 Η Ceres Victoria: #38 22-11-10 06:04 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 09:34 Η marina289: #39 22-11-10 09:34 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 15:34 Η evi27 έγραψε: #40 22-11-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παιδια..μπορειτε να βαλετε και παλιοτερες φωτο...δεν υπαρχει κανενας περιορισμος σε αυτο...αρκει να ειναι δικες σας οι φωτο..και να βρισκονται σε εσωτερικο χωρο.. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι χωμενα καπου βρε παιδια..ενα παραδειγμα εφερα..και ανεβασμενα καπου μπορει να ειναι,και οπουδηποτε..ε....και οταν λεμε σε απιθανα μερη...δεν εννοουμαι και πανω στο κεφαλι μας.. Click για ανάπτυξη... χμμμ ... μόλις έβαλα μια τέτοια... τι να κάνω αφού μόλις βρει εύκαιρο σβέρκο σκαρφαλώνει! χθες κατέβασε το φωτιστικό έφη... 4 τα ξημερώματα θα μου στείλουν το 100 με τον διάολο που έχω μπλέξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδιά,μόλις ψήφισα 2 από τις φωτο,και ενώ πάτησα το πράσινο κουμπάκι,της θετικής ψήφου,μου την έβγαλε αρνητική...ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2010 στις 21:03 Η Πουπουλίνα: #24 29-10-10 21:03 Αρχική Δημοσίευση από marina289: παιδιά,μόλις ψήφισα 2 από τις φωτο,και ενώ πάτησα το πράσινο κουμπάκι,της θετικής ψήφου,μου την έβγαλε αρνητική...ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ;;;;; Click για ανάπτυξη... τωρα τα ελεγξα και δεν ειδα καμια αρνητικη..αν εβαλες μια ψηφο,υπαρχει... τωρα ειδα οτι ψηφισες δυο...παω να ξαναδω.. και οι δυο υπαρχουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Νοεμβρίου 2010 Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 01:00 Ο Goseithor: #25 01-11-10 01:00 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Click για ανάπτυξη... μου θύμισε την δική μου μου λείψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 09:11 Η Ceres Victoria: #26 01-11-10 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μου θύμισε την δική μου μου λείψε Click για ανάπτυξη... μου θυμισε και εμενα εναν γατουλη που ειχα, τον συλβεστερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 01:55 Η Isiliel έγραψε: #27 14-11-10 01:55 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Πότε θα μπει το νέο θέμα παιδιά; Περιμένουμε με αγωνία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 11:15 Η Πουπουλίνα: #28 14-11-10 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Πότε θα μπει το νέο θέμα παιδιά; Περιμένουμε με αγωνία! Click για ανάπτυξη... Εχμ....πρεπει να το σκεφτω λιγο..και ειχα φορτο αυτες τις μερες...εντος της εβδομαδας θα μπει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 11:18 Η speri έγραψε: #29 14-11-10 11:18 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ωραιααααααα γιατι και εγω ημουν εκτος αυτες τις μερες και δεν προλαβα να κοιταξω καθολου τι γινεται!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 14:02 Η maria_lulu: #30 14-11-10 14:02 Ωραια!!! Περιμενουμε το νεο θεμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:26 Ο fockos έγραψε: #31 21-11-10 18:26 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά τρελαίνομαι για τα μαύρα γατιά. Ειδικά το βράδυ που φαίνονται μόνο τα ματάκια τους. Μερικοί τα λένε γρουσούζικα αλλά εγώ τα βρίσκω πολύ όμορφα. Τα αδέσποτα που ζούνε σε μικρες επαρχιακές πόλεις και χωριά είναι πολύ όμορφα καθαρά και υγιή στις μεγαλουπόλεις φαίνονται αρρωστα. _________________ Τι λέτε για καλλιστεία γατιών όποιος θέλει να βάζει την φωτογραφία του γατιού του και οι υπόλοιποι θα ψηφίζουν τα πιο γλυκούλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Πουπουλίνα: #32 21-11-10 18:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Παιδια ειστε εκτος θεματος.Εκτος απο τον focko..Το συγκεκριμενο θεμα ειναι το βοηθητικο για τους εκαστοτε φωτογραφικους διαγωνισμους. ο καινουργιος φωτογραφικος διαγωνισμος....θα οριστει εντος ολιγου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijoux Πολύ δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:48 Η Bijoux έγραψε: #33 21-11-10 18:48 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:50 Η Πουπουλίνα: #34 21-11-10 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Bijoux: Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Click για ανάπτυξη... Τα εκτος θεματος ποστ...μεταφερθηκαν εδω Εκει μπορειτε να βαλετε οσες φωτο αδεσποτακων θελετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 20:18 Η Πουπουλίνα: #35 21-11-10 20:18 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ξεκινησε ο 2ος φωτογραφικος διαγωνισμος!! Για οποιαδηποτε απορια εχετε,μπορειτε να γραφετε εδω, σε αυτο το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:01 Η maria_lulu: #36 21-11-10 23:01 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #37 21-11-10 23:05 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απολυτο να ειναι δικια σου η γατα.Αν εχεις καποια φιλη ή συγγενη που εχει γατα σπιτι,παρε τη μηχανη σου ,πηγαινε σπιτι τους..και τραβα την σε καποια περιεργα σημεια του σπιτιου..σε καταλαβαινω καρδουλα μου,αλλα αυτο το θεμα ορισα τωρα......ακομα ομως και να μην βαλεις φωτο...παλι συμμετεχεις ...με την ψηφο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 06:04 Η Ceres Victoria: #38 22-11-10 06:04 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 09:34 Η marina289: #39 22-11-10 09:34 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 15:34 Η evi27 έγραψε: #40 22-11-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παιδια..μπορειτε να βαλετε και παλιοτερες φωτο...δεν υπαρχει κανενας περιορισμος σε αυτο...αρκει να ειναι δικες σας οι φωτο..και να βρισκονται σε εσωτερικο χωρο.. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι χωμενα καπου βρε παιδια..ενα παραδειγμα εφερα..και ανεβασμενα καπου μπορει να ειναι,και οπουδηποτε..ε....και οταν λεμε σε απιθανα μερη...δεν εννοουμαι και πανω στο κεφαλι μας.. Click για ανάπτυξη... χμμμ ... μόλις έβαλα μια τέτοια... τι να κάνω αφού μόλις βρει εύκαιρο σβέρκο σκαρφαλώνει! χθες κατέβασε το φωτιστικό έφη... 4 τα ξημερώματα θα μου στείλουν το 100 με τον διάολο που έχω μπλέξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marina289: παιδιά,μόλις ψήφισα 2 από τις φωτο,και ενώ πάτησα το πράσινο κουμπάκι,της θετικής ψήφου,μου την έβγαλε αρνητική...ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ;;;;; Click για ανάπτυξη... τωρα τα ελεγξα και δεν ειδα καμια αρνητικη..αν εβαλες μια ψηφο,υπαρχει... τωρα ειδα οτι ψηφισες δυο...παω να ξαναδω.. και οι δυο υπαρχουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 01:00 Ο Goseithor: #25 01-11-10 01:00 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Click για ανάπτυξη... μου θύμισε την δική μου μου λείψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 09:11 Η Ceres Victoria: #26 01-11-10 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μου θύμισε την δική μου μου λείψε Click για ανάπτυξη... μου θυμισε και εμενα εναν γατουλη που ειχα, τον συλβεστερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 01:55 Η Isiliel έγραψε: #27 14-11-10 01:55 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Πότε θα μπει το νέο θέμα παιδιά; Περιμένουμε με αγωνία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 11:15 Η Πουπουλίνα: #28 14-11-10 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Πότε θα μπει το νέο θέμα παιδιά; Περιμένουμε με αγωνία! Click για ανάπτυξη... Εχμ....πρεπει να το σκεφτω λιγο..και ειχα φορτο αυτες τις μερες...εντος της εβδομαδας θα μπει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 11:18 Η speri έγραψε: #29 14-11-10 11:18 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ωραιααααααα γιατι και εγω ημουν εκτος αυτες τις μερες και δεν προλαβα να κοιταξω καθολου τι γινεται!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 14:02 Η maria_lulu: #30 14-11-10 14:02 Ωραια!!! Περιμενουμε το νεο θεμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:26 Ο fockos έγραψε: #31 21-11-10 18:26 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά τρελαίνομαι για τα μαύρα γατιά. Ειδικά το βράδυ που φαίνονται μόνο τα ματάκια τους. Μερικοί τα λένε γρουσούζικα αλλά εγώ τα βρίσκω πολύ όμορφα. Τα αδέσποτα που ζούνε σε μικρες επαρχιακές πόλεις και χωριά είναι πολύ όμορφα καθαρά και υγιή στις μεγαλουπόλεις φαίνονται αρρωστα. _________________ Τι λέτε για καλλιστεία γατιών όποιος θέλει να βάζει την φωτογραφία του γατιού του και οι υπόλοιποι θα ψηφίζουν τα πιο γλυκούλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Πουπουλίνα: #32 21-11-10 18:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Παιδια ειστε εκτος θεματος.Εκτος απο τον focko..Το συγκεκριμενο θεμα ειναι το βοηθητικο για τους εκαστοτε φωτογραφικους διαγωνισμους. ο καινουργιος φωτογραφικος διαγωνισμος....θα οριστει εντος ολιγου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijoux Πολύ δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:48 Η Bijoux έγραψε: #33 21-11-10 18:48 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:50 Η Πουπουλίνα: #34 21-11-10 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Bijoux: Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Click για ανάπτυξη... Τα εκτος θεματος ποστ...μεταφερθηκαν εδω Εκει μπορειτε να βαλετε οσες φωτο αδεσποτακων θελετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 20:18 Η Πουπουλίνα: #35 21-11-10 20:18 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ξεκινησε ο 2ος φωτογραφικος διαγωνισμος!! Για οποιαδηποτε απορια εχετε,μπορειτε να γραφετε εδω, σε αυτο το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:01 Η maria_lulu: #36 21-11-10 23:01 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #37 21-11-10 23:05 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απολυτο να ειναι δικια σου η γατα.Αν εχεις καποια φιλη ή συγγενη που εχει γατα σπιτι,παρε τη μηχανη σου ,πηγαινε σπιτι τους..και τραβα την σε καποια περιεργα σημεια του σπιτιου..σε καταλαβαινω καρδουλα μου,αλλα αυτο το θεμα ορισα τωρα......ακομα ομως και να μην βαλεις φωτο...παλι συμμετεχεις ...με την ψηφο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 06:04 Η Ceres Victoria: #38 22-11-10 06:04 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 09:34 Η marina289: #39 22-11-10 09:34 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 15:34 Η evi27 έγραψε: #40 22-11-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παιδια..μπορειτε να βαλετε και παλιοτερες φωτο...δεν υπαρχει κανενας περιορισμος σε αυτο...αρκει να ειναι δικες σας οι φωτο..και να βρισκονται σε εσωτερικο χωρο.. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι χωμενα καπου βρε παιδια..ενα παραδειγμα εφερα..και ανεβασμενα καπου μπορει να ειναι,και οπουδηποτε..ε....και οταν λεμε σε απιθανα μερη...δεν εννοουμαι και πανω στο κεφαλι μας.. Click για ανάπτυξη... χμμμ ... μόλις έβαλα μια τέτοια... τι να κάνω αφού μόλις βρει εύκαιρο σβέρκο σκαρφαλώνει! χθες κατέβασε το φωτιστικό έφη... 4 τα ξημερώματα θα μου στείλουν το 100 με τον διάολο που έχω μπλέξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Click για ανάπτυξη... μου θύμισε την δική μου μου λείψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 09:11 Η Ceres Victoria: #26 01-11-10 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μου θύμισε την δική μου μου λείψε Click για ανάπτυξη... μου θυμισε και εμενα εναν γατουλη που ειχα, τον συλβεστερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 01:55 Η Isiliel έγραψε: #27 14-11-10 01:55 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Πότε θα μπει το νέο θέμα παιδιά; Περιμένουμε με αγωνία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 11:15 Η Πουπουλίνα: #28 14-11-10 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Πότε θα μπει το νέο θέμα παιδιά; Περιμένουμε με αγωνία! Click για ανάπτυξη... Εχμ....πρεπει να το σκεφτω λιγο..και ειχα φορτο αυτες τις μερες...εντος της εβδομαδας θα μπει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 11:18 Η speri έγραψε: #29 14-11-10 11:18 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ωραιααααααα γιατι και εγω ημουν εκτος αυτες τις μερες και δεν προλαβα να κοιταξω καθολου τι γινεται!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 14:02 Η maria_lulu: #30 14-11-10 14:02 Ωραια!!! Περιμενουμε το νεο θεμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:26 Ο fockos έγραψε: #31 21-11-10 18:26 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά τρελαίνομαι για τα μαύρα γατιά. Ειδικά το βράδυ που φαίνονται μόνο τα ματάκια τους. Μερικοί τα λένε γρουσούζικα αλλά εγώ τα βρίσκω πολύ όμορφα. Τα αδέσποτα που ζούνε σε μικρες επαρχιακές πόλεις και χωριά είναι πολύ όμορφα καθαρά και υγιή στις μεγαλουπόλεις φαίνονται αρρωστα. _________________ Τι λέτε για καλλιστεία γατιών όποιος θέλει να βάζει την φωτογραφία του γατιού του και οι υπόλοιποι θα ψηφίζουν τα πιο γλυκούλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Πουπουλίνα: #32 21-11-10 18:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Παιδια ειστε εκτος θεματος.Εκτος απο τον focko..Το συγκεκριμενο θεμα ειναι το βοηθητικο για τους εκαστοτε φωτογραφικους διαγωνισμους. ο καινουργιος φωτογραφικος διαγωνισμος....θα οριστει εντος ολιγου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijoux Πολύ δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:48 Η Bijoux έγραψε: #33 21-11-10 18:48 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:50 Η Πουπουλίνα: #34 21-11-10 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Bijoux: Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Click για ανάπτυξη... Τα εκτος θεματος ποστ...μεταφερθηκαν εδω Εκει μπορειτε να βαλετε οσες φωτο αδεσποτακων θελετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 20:18 Η Πουπουλίνα: #35 21-11-10 20:18 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ξεκινησε ο 2ος φωτογραφικος διαγωνισμος!! Για οποιαδηποτε απορια εχετε,μπορειτε να γραφετε εδω, σε αυτο το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:01 Η maria_lulu: #36 21-11-10 23:01 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #37 21-11-10 23:05 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απολυτο να ειναι δικια σου η γατα.Αν εχεις καποια φιλη ή συγγενη που εχει γατα σπιτι,παρε τη μηχανη σου ,πηγαινε σπιτι τους..και τραβα την σε καποια περιεργα σημεια του σπιτιου..σε καταλαβαινω καρδουλα μου,αλλα αυτο το θεμα ορισα τωρα......ακομα ομως και να μην βαλεις φωτο...παλι συμμετεχεις ...με την ψηφο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 06:04 Η Ceres Victoria: #38 22-11-10 06:04 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 09:34 Η marina289: #39 22-11-10 09:34 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 15:34 Η evi27 έγραψε: #40 22-11-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παιδια..μπορειτε να βαλετε και παλιοτερες φωτο...δεν υπαρχει κανενας περιορισμος σε αυτο...αρκει να ειναι δικες σας οι φωτο..και να βρισκονται σε εσωτερικο χωρο.. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι χωμενα καπου βρε παιδια..ενα παραδειγμα εφερα..και ανεβασμενα καπου μπορει να ειναι,και οπουδηποτε..ε....και οταν λεμε σε απιθανα μερη...δεν εννοουμαι και πανω στο κεφαλι μας.. Click για ανάπτυξη... χμμμ ... μόλις έβαλα μια τέτοια... τι να κάνω αφού μόλις βρει εύκαιρο σβέρκο σκαρφαλώνει! χθες κατέβασε το φωτιστικό έφη... 4 τα ξημερώματα θα μου στείλουν το 100 με τον διάολο που έχω μπλέξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μου θύμισε την δική μου μου λείψε Click για ανάπτυξη... μου θυμισε και εμενα εναν γατουλη που ειχα, τον συλβεστερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 01:55 Η Isiliel έγραψε: #27 14-11-10 01:55 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Πότε θα μπει το νέο θέμα παιδιά; Περιμένουμε με αγωνία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 11:15 Η Πουπουλίνα: #28 14-11-10 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Πότε θα μπει το νέο θέμα παιδιά; Περιμένουμε με αγωνία! Click για ανάπτυξη... Εχμ....πρεπει να το σκεφτω λιγο..και ειχα φορτο αυτες τις μερες...εντος της εβδομαδας θα μπει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 11:18 Η speri έγραψε: #29 14-11-10 11:18 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ωραιααααααα γιατι και εγω ημουν εκτος αυτες τις μερες και δεν προλαβα να κοιταξω καθολου τι γινεται!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 14:02 Η maria_lulu: #30 14-11-10 14:02 Ωραια!!! Περιμενουμε το νεο θεμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:26 Ο fockos έγραψε: #31 21-11-10 18:26 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά τρελαίνομαι για τα μαύρα γατιά. Ειδικά το βράδυ που φαίνονται μόνο τα ματάκια τους. Μερικοί τα λένε γρουσούζικα αλλά εγώ τα βρίσκω πολύ όμορφα. Τα αδέσποτα που ζούνε σε μικρες επαρχιακές πόλεις και χωριά είναι πολύ όμορφα καθαρά και υγιή στις μεγαλουπόλεις φαίνονται αρρωστα. _________________ Τι λέτε για καλλιστεία γατιών όποιος θέλει να βάζει την φωτογραφία του γατιού του και οι υπόλοιποι θα ψηφίζουν τα πιο γλυκούλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Πουπουλίνα: #32 21-11-10 18:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Παιδια ειστε εκτος θεματος.Εκτος απο τον focko..Το συγκεκριμενο θεμα ειναι το βοηθητικο για τους εκαστοτε φωτογραφικους διαγωνισμους. ο καινουργιος φωτογραφικος διαγωνισμος....θα οριστει εντος ολιγου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijoux Πολύ δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:48 Η Bijoux έγραψε: #33 21-11-10 18:48 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:50 Η Πουπουλίνα: #34 21-11-10 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Bijoux: Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Click για ανάπτυξη... Τα εκτος θεματος ποστ...μεταφερθηκαν εδω Εκει μπορειτε να βαλετε οσες φωτο αδεσποτακων θελετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 20:18 Η Πουπουλίνα: #35 21-11-10 20:18 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ξεκινησε ο 2ος φωτογραφικος διαγωνισμος!! Για οποιαδηποτε απορια εχετε,μπορειτε να γραφετε εδω, σε αυτο το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:01 Η maria_lulu: #36 21-11-10 23:01 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #37 21-11-10 23:05 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απολυτο να ειναι δικια σου η γατα.Αν εχεις καποια φιλη ή συγγενη που εχει γατα σπιτι,παρε τη μηχανη σου ,πηγαινε σπιτι τους..και τραβα την σε καποια περιεργα σημεια του σπιτιου..σε καταλαβαινω καρδουλα μου,αλλα αυτο το θεμα ορισα τωρα......ακομα ομως και να μην βαλεις φωτο...παλι συμμετεχεις ...με την ψηφο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 06:04 Η Ceres Victoria: #38 22-11-10 06:04 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 09:34 Η marina289: #39 22-11-10 09:34 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 15:34 Η evi27 έγραψε: #40 22-11-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παιδια..μπορειτε να βαλετε και παλιοτερες φωτο...δεν υπαρχει κανενας περιορισμος σε αυτο...αρκει να ειναι δικες σας οι φωτο..και να βρισκονται σε εσωτερικο χωρο.. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι χωμενα καπου βρε παιδια..ενα παραδειγμα εφερα..και ανεβασμενα καπου μπορει να ειναι,και οπουδηποτε..ε....και οταν λεμε σε απιθανα μερη...δεν εννοουμαι και πανω στο κεφαλι μας.. Click για ανάπτυξη... χμμμ ... μόλις έβαλα μια τέτοια... τι να κάνω αφού μόλις βρει εύκαιρο σβέρκο σκαρφαλώνει! χθες κατέβασε το φωτιστικό έφη... 4 τα ξημερώματα θα μου στείλουν το 100 με τον διάολο που έχω μπλέξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Πότε θα μπει το νέο θέμα παιδιά; Περιμένουμε με αγωνία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 11:15 Η Πουπουλίνα: #28 14-11-10 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Πότε θα μπει το νέο θέμα παιδιά; Περιμένουμε με αγωνία! Click για ανάπτυξη... Εχμ....πρεπει να το σκεφτω λιγο..και ειχα φορτο αυτες τις μερες...εντος της εβδομαδας θα μπει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 11:18 Η speri έγραψε: #29 14-11-10 11:18 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ωραιααααααα γιατι και εγω ημουν εκτος αυτες τις μερες και δεν προλαβα να κοιταξω καθολου τι γινεται!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 14:02 Η maria_lulu: #30 14-11-10 14:02 Ωραια!!! Περιμενουμε το νεο θεμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:26 Ο fockos έγραψε: #31 21-11-10 18:26 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά τρελαίνομαι για τα μαύρα γατιά. Ειδικά το βράδυ που φαίνονται μόνο τα ματάκια τους. Μερικοί τα λένε γρουσούζικα αλλά εγώ τα βρίσκω πολύ όμορφα. Τα αδέσποτα που ζούνε σε μικρες επαρχιακές πόλεις και χωριά είναι πολύ όμορφα καθαρά και υγιή στις μεγαλουπόλεις φαίνονται αρρωστα. _________________ Τι λέτε για καλλιστεία γατιών όποιος θέλει να βάζει την φωτογραφία του γατιού του και οι υπόλοιποι θα ψηφίζουν τα πιο γλυκούλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Πουπουλίνα: #32 21-11-10 18:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Παιδια ειστε εκτος θεματος.Εκτος απο τον focko..Το συγκεκριμενο θεμα ειναι το βοηθητικο για τους εκαστοτε φωτογραφικους διαγωνισμους. ο καινουργιος φωτογραφικος διαγωνισμος....θα οριστει εντος ολιγου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijoux Πολύ δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:48 Η Bijoux έγραψε: #33 21-11-10 18:48 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:50 Η Πουπουλίνα: #34 21-11-10 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Bijoux: Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Click για ανάπτυξη... Τα εκτος θεματος ποστ...μεταφερθηκαν εδω Εκει μπορειτε να βαλετε οσες φωτο αδεσποτακων θελετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 20:18 Η Πουπουλίνα: #35 21-11-10 20:18 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ξεκινησε ο 2ος φωτογραφικος διαγωνισμος!! Για οποιαδηποτε απορια εχετε,μπορειτε να γραφετε εδω, σε αυτο το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:01 Η maria_lulu: #36 21-11-10 23:01 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #37 21-11-10 23:05 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απολυτο να ειναι δικια σου η γατα.Αν εχεις καποια φιλη ή συγγενη που εχει γατα σπιτι,παρε τη μηχανη σου ,πηγαινε σπιτι τους..και τραβα την σε καποια περιεργα σημεια του σπιτιου..σε καταλαβαινω καρδουλα μου,αλλα αυτο το θεμα ορισα τωρα......ακομα ομως και να μην βαλεις φωτο...παλι συμμετεχεις ...με την ψηφο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 06:04 Η Ceres Victoria: #38 22-11-10 06:04 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 09:34 Η marina289: #39 22-11-10 09:34 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 15:34 Η evi27 έγραψε: #40 22-11-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παιδια..μπορειτε να βαλετε και παλιοτερες φωτο...δεν υπαρχει κανενας περιορισμος σε αυτο...αρκει να ειναι δικες σας οι φωτο..και να βρισκονται σε εσωτερικο χωρο.. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι χωμενα καπου βρε παιδια..ενα παραδειγμα εφερα..και ανεβασμενα καπου μπορει να ειναι,και οπουδηποτε..ε....και οταν λεμε σε απιθανα μερη...δεν εννοουμαι και πανω στο κεφαλι μας.. Click για ανάπτυξη... χμμμ ... μόλις έβαλα μια τέτοια... τι να κάνω αφού μόλις βρει εύκαιρο σβέρκο σκαρφαλώνει! χθες κατέβασε το φωτιστικό έφη... 4 τα ξημερώματα θα μου στείλουν το 100 με τον διάολο που έχω μπλέξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Πότε θα μπει το νέο θέμα παιδιά; Περιμένουμε με αγωνία! Click για ανάπτυξη... Εχμ....πρεπει να το σκεφτω λιγο..και ειχα φορτο αυτες τις μερες...εντος της εβδομαδας θα μπει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 11:18 Η speri έγραψε: #29 14-11-10 11:18 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ωραιααααααα γιατι και εγω ημουν εκτος αυτες τις μερες και δεν προλαβα να κοιταξω καθολου τι γινεται!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 14:02 Η maria_lulu: #30 14-11-10 14:02 Ωραια!!! Περιμενουμε το νεο θεμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:26 Ο fockos έγραψε: #31 21-11-10 18:26 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά τρελαίνομαι για τα μαύρα γατιά. Ειδικά το βράδυ που φαίνονται μόνο τα ματάκια τους. Μερικοί τα λένε γρουσούζικα αλλά εγώ τα βρίσκω πολύ όμορφα. Τα αδέσποτα που ζούνε σε μικρες επαρχιακές πόλεις και χωριά είναι πολύ όμορφα καθαρά και υγιή στις μεγαλουπόλεις φαίνονται αρρωστα. _________________ Τι λέτε για καλλιστεία γατιών όποιος θέλει να βάζει την φωτογραφία του γατιού του και οι υπόλοιποι θα ψηφίζουν τα πιο γλυκούλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Πουπουλίνα: #32 21-11-10 18:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Παιδια ειστε εκτος θεματος.Εκτος απο τον focko..Το συγκεκριμενο θεμα ειναι το βοηθητικο για τους εκαστοτε φωτογραφικους διαγωνισμους. ο καινουργιος φωτογραφικος διαγωνισμος....θα οριστει εντος ολιγου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijoux Πολύ δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:48 Η Bijoux έγραψε: #33 21-11-10 18:48 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:50 Η Πουπουλίνα: #34 21-11-10 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Bijoux: Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Click για ανάπτυξη... Τα εκτος θεματος ποστ...μεταφερθηκαν εδω Εκει μπορειτε να βαλετε οσες φωτο αδεσποτακων θελετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 20:18 Η Πουπουλίνα: #35 21-11-10 20:18 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ξεκινησε ο 2ος φωτογραφικος διαγωνισμος!! Για οποιαδηποτε απορια εχετε,μπορειτε να γραφετε εδω, σε αυτο το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:01 Η maria_lulu: #36 21-11-10 23:01 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #37 21-11-10 23:05 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απολυτο να ειναι δικια σου η γατα.Αν εχεις καποια φιλη ή συγγενη που εχει γατα σπιτι,παρε τη μηχανη σου ,πηγαινε σπιτι τους..και τραβα την σε καποια περιεργα σημεια του σπιτιου..σε καταλαβαινω καρδουλα μου,αλλα αυτο το θεμα ορισα τωρα......ακομα ομως και να μην βαλεις φωτο...παλι συμμετεχεις ...με την ψηφο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 06:04 Η Ceres Victoria: #38 22-11-10 06:04 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 09:34 Η marina289: #39 22-11-10 09:34 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 15:34 Η evi27 έγραψε: #40 22-11-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παιδια..μπορειτε να βαλετε και παλιοτερες φωτο...δεν υπαρχει κανενας περιορισμος σε αυτο...αρκει να ειναι δικες σας οι φωτο..και να βρισκονται σε εσωτερικο χωρο.. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι χωμενα καπου βρε παιδια..ενα παραδειγμα εφερα..και ανεβασμενα καπου μπορει να ειναι,και οπουδηποτε..ε....και οταν λεμε σε απιθανα μερη...δεν εννοουμαι και πανω στο κεφαλι μας.. Click για ανάπτυξη... χμμμ ... μόλις έβαλα μια τέτοια... τι να κάνω αφού μόλις βρει εύκαιρο σβέρκο σκαρφαλώνει! χθες κατέβασε το φωτιστικό έφη... 4 τα ξημερώματα θα μου στείλουν το 100 με τον διάολο που έχω μπλέξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ωραιααααααα γιατι και εγω ημουν εκτος αυτες τις μερες και δεν προλαβα να κοιταξω καθολου τι γινεται!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 14:02 Η maria_lulu: #30 14-11-10 14:02 Ωραια!!! Περιμενουμε το νεο θεμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:26 Ο fockos έγραψε: #31 21-11-10 18:26 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά τρελαίνομαι για τα μαύρα γατιά. Ειδικά το βράδυ που φαίνονται μόνο τα ματάκια τους. Μερικοί τα λένε γρουσούζικα αλλά εγώ τα βρίσκω πολύ όμορφα. Τα αδέσποτα που ζούνε σε μικρες επαρχιακές πόλεις και χωριά είναι πολύ όμορφα καθαρά και υγιή στις μεγαλουπόλεις φαίνονται αρρωστα. _________________ Τι λέτε για καλλιστεία γατιών όποιος θέλει να βάζει την φωτογραφία του γατιού του και οι υπόλοιποι θα ψηφίζουν τα πιο γλυκούλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Πουπουλίνα: #32 21-11-10 18:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Παιδια ειστε εκτος θεματος.Εκτος απο τον focko..Το συγκεκριμενο θεμα ειναι το βοηθητικο για τους εκαστοτε φωτογραφικους διαγωνισμους. ο καινουργιος φωτογραφικος διαγωνισμος....θα οριστει εντος ολιγου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijoux Πολύ δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:48 Η Bijoux έγραψε: #33 21-11-10 18:48 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:50 Η Πουπουλίνα: #34 21-11-10 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Bijoux: Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Click για ανάπτυξη... Τα εκτος θεματος ποστ...μεταφερθηκαν εδω Εκει μπορειτε να βαλετε οσες φωτο αδεσποτακων θελετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 20:18 Η Πουπουλίνα: #35 21-11-10 20:18 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ξεκινησε ο 2ος φωτογραφικος διαγωνισμος!! Για οποιαδηποτε απορια εχετε,μπορειτε να γραφετε εδω, σε αυτο το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:01 Η maria_lulu: #36 21-11-10 23:01 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #37 21-11-10 23:05 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απολυτο να ειναι δικια σου η γατα.Αν εχεις καποια φιλη ή συγγενη που εχει γατα σπιτι,παρε τη μηχανη σου ,πηγαινε σπιτι τους..και τραβα την σε καποια περιεργα σημεια του σπιτιου..σε καταλαβαινω καρδουλα μου,αλλα αυτο το θεμα ορισα τωρα......ακομα ομως και να μην βαλεις φωτο...παλι συμμετεχεις ...με την ψηφο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 06:04 Η Ceres Victoria: #38 22-11-10 06:04 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 09:34 Η marina289: #39 22-11-10 09:34 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 15:34 Η evi27 έγραψε: #40 22-11-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παιδια..μπορειτε να βαλετε και παλιοτερες φωτο...δεν υπαρχει κανενας περιορισμος σε αυτο...αρκει να ειναι δικες σας οι φωτο..και να βρισκονται σε εσωτερικο χωρο.. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι χωμενα καπου βρε παιδια..ενα παραδειγμα εφερα..και ανεβασμενα καπου μπορει να ειναι,και οπουδηποτε..ε....και οταν λεμε σε απιθανα μερη...δεν εννοουμαι και πανω στο κεφαλι μας.. Click για ανάπτυξη... χμμμ ... μόλις έβαλα μια τέτοια... τι να κάνω αφού μόλις βρει εύκαιρο σβέρκο σκαρφαλώνει! χθες κατέβασε το φωτιστικό έφη... 4 τα ξημερώματα θα μου στείλουν το 100 με τον διάολο που έχω μπλέξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραια!!! Περιμενουμε το νεο θεμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:26 Ο fockos έγραψε: #31 21-11-10 18:26 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά τρελαίνομαι για τα μαύρα γατιά. Ειδικά το βράδυ που φαίνονται μόνο τα ματάκια τους. Μερικοί τα λένε γρουσούζικα αλλά εγώ τα βρίσκω πολύ όμορφα. Τα αδέσποτα που ζούνε σε μικρες επαρχιακές πόλεις και χωριά είναι πολύ όμορφα καθαρά και υγιή στις μεγαλουπόλεις φαίνονται αρρωστα. _________________ Τι λέτε για καλλιστεία γατιών όποιος θέλει να βάζει την φωτογραφία του γατιού του και οι υπόλοιποι θα ψηφίζουν τα πιο γλυκούλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Πουπουλίνα: #32 21-11-10 18:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Παιδια ειστε εκτος θεματος.Εκτος απο τον focko..Το συγκεκριμενο θεμα ειναι το βοηθητικο για τους εκαστοτε φωτογραφικους διαγωνισμους. ο καινουργιος φωτογραφικος διαγωνισμος....θα οριστει εντος ολιγου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijoux Πολύ δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:48 Η Bijoux έγραψε: #33 21-11-10 18:48 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:50 Η Πουπουλίνα: #34 21-11-10 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Bijoux: Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Click για ανάπτυξη... Τα εκτος θεματος ποστ...μεταφερθηκαν εδω Εκει μπορειτε να βαλετε οσες φωτο αδεσποτακων θελετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 20:18 Η Πουπουλίνα: #35 21-11-10 20:18 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ξεκινησε ο 2ος φωτογραφικος διαγωνισμος!! Για οποιαδηποτε απορια εχετε,μπορειτε να γραφετε εδω, σε αυτο το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:01 Η maria_lulu: #36 21-11-10 23:01 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #37 21-11-10 23:05 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απολυτο να ειναι δικια σου η γατα.Αν εχεις καποια φιλη ή συγγενη που εχει γατα σπιτι,παρε τη μηχανη σου ,πηγαινε σπιτι τους..και τραβα την σε καποια περιεργα σημεια του σπιτιου..σε καταλαβαινω καρδουλα μου,αλλα αυτο το θεμα ορισα τωρα......ακομα ομως και να μην βαλεις φωτο...παλι συμμετεχεις ...με την ψηφο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 06:04 Η Ceres Victoria: #38 22-11-10 06:04 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 09:34 Η marina289: #39 22-11-10 09:34 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 15:34 Η evi27 έγραψε: #40 22-11-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παιδια..μπορειτε να βαλετε και παλιοτερες φωτο...δεν υπαρχει κανενας περιορισμος σε αυτο...αρκει να ειναι δικες σας οι φωτο..και να βρισκονται σε εσωτερικο χωρο.. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι χωμενα καπου βρε παιδια..ενα παραδειγμα εφερα..και ανεβασμενα καπου μπορει να ειναι,και οπουδηποτε..ε....και οταν λεμε σε απιθανα μερη...δεν εννοουμαι και πανω στο κεφαλι μας.. Click για ανάπτυξη... χμμμ ... μόλις έβαλα μια τέτοια... τι να κάνω αφού μόλις βρει εύκαιρο σβέρκο σκαρφαλώνει! χθες κατέβασε το φωτιστικό έφη... 4 τα ξημερώματα θα μου στείλουν το 100 με τον διάολο που έχω μπλέξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά τρελαίνομαι για τα μαύρα γατιά. Ειδικά το βράδυ που φαίνονται μόνο τα ματάκια τους. Μερικοί τα λένε γρουσούζικα αλλά εγώ τα βρίσκω πολύ όμορφα. Τα αδέσποτα που ζούνε σε μικρες επαρχιακές πόλεις και χωριά είναι πολύ όμορφα καθαρά και υγιή στις μεγαλουπόλεις φαίνονται αρρωστα. _________________ Τι λέτε για καλλιστεία γατιών όποιος θέλει να βάζει την φωτογραφία του γατιού του και οι υπόλοιποι θα ψηφίζουν τα πιο γλυκούλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Πουπουλίνα: #32 21-11-10 18:42 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Παιδια ειστε εκτος θεματος.Εκτος απο τον focko..Το συγκεκριμενο θεμα ειναι το βοηθητικο για τους εκαστοτε φωτογραφικους διαγωνισμους. ο καινουργιος φωτογραφικος διαγωνισμος....θα οριστει εντος ολιγου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bijoux Πολύ δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:48 Η Bijoux έγραψε: #33 21-11-10 18:48 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:50 Η Πουπουλίνα: #34 21-11-10 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Bijoux: Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Click για ανάπτυξη... Τα εκτος θεματος ποστ...μεταφερθηκαν εδω Εκει μπορειτε να βαλετε οσες φωτο αδεσποτακων θελετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 20:18 Η Πουπουλίνα: #35 21-11-10 20:18 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ξεκινησε ο 2ος φωτογραφικος διαγωνισμος!! Για οποιαδηποτε απορια εχετε,μπορειτε να γραφετε εδω, σε αυτο το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:01 Η maria_lulu: #36 21-11-10 23:01 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #37 21-11-10 23:05 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απολυτο να ειναι δικια σου η γατα.Αν εχεις καποια φιλη ή συγγενη που εχει γατα σπιτι,παρε τη μηχανη σου ,πηγαινε σπιτι τους..και τραβα την σε καποια περιεργα σημεια του σπιτιου..σε καταλαβαινω καρδουλα μου,αλλα αυτο το θεμα ορισα τωρα......ακομα ομως και να μην βαλεις φωτο...παλι συμμετεχεις ...με την ψηφο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 06:04 Η Ceres Victoria: #38 22-11-10 06:04 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 09:34 Η marina289: #39 22-11-10 09:34 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 15:34 Η evi27 έγραψε: #40 22-11-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παιδια..μπορειτε να βαλετε και παλιοτερες φωτο...δεν υπαρχει κανενας περιορισμος σε αυτο...αρκει να ειναι δικες σας οι φωτο..και να βρισκονται σε εσωτερικο χωρο.. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι χωμενα καπου βρε παιδια..ενα παραδειγμα εφερα..και ανεβασμενα καπου μπορει να ειναι,και οπουδηποτε..ε....και οταν λεμε σε απιθανα μερη...δεν εννοουμαι και πανω στο κεφαλι μας.. Click για ανάπτυξη... χμμμ ... μόλις έβαλα μια τέτοια... τι να κάνω αφού μόλις βρει εύκαιρο σβέρκο σκαρφαλώνει! χθες κατέβασε το φωτιστικό έφη... 4 τα ξημερώματα θα μου στείλουν το 100 με τον διάολο που έχω μπλέξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Παιδια ειστε εκτος θεματος.Εκτος απο τον focko..Το συγκεκριμενο θεμα ειναι το βοηθητικο για τους εκαστοτε φωτογραφικους διαγωνισμους. ο καινουργιος φωτογραφικος διαγωνισμος....θα οριστει εντος ολιγου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux Πολύ δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:48 Η Bijoux έγραψε: #33 21-11-10 18:48 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:50 Η Πουπουλίνα: #34 21-11-10 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Bijoux: Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Click για ανάπτυξη... Τα εκτος θεματος ποστ...μεταφερθηκαν εδω Εκει μπορειτε να βαλετε οσες φωτο αδεσποτακων θελετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 20:18 Η Πουπουλίνα: #35 21-11-10 20:18 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ξεκινησε ο 2ος φωτογραφικος διαγωνισμος!! Για οποιαδηποτε απορια εχετε,μπορειτε να γραφετε εδω, σε αυτο το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:01 Η maria_lulu: #36 21-11-10 23:01 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #37 21-11-10 23:05 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απολυτο να ειναι δικια σου η γατα.Αν εχεις καποια φιλη ή συγγενη που εχει γατα σπιτι,παρε τη μηχανη σου ,πηγαινε σπιτι τους..και τραβα την σε καποια περιεργα σημεια του σπιτιου..σε καταλαβαινω καρδουλα μου,αλλα αυτο το θεμα ορισα τωρα......ακομα ομως και να μην βαλεις φωτο...παλι συμμετεχεις ...με την ψηφο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 06:04 Η Ceres Victoria: #38 22-11-10 06:04 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 09:34 Η marina289: #39 22-11-10 09:34 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 15:34 Η evi27 έγραψε: #40 22-11-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παιδια..μπορειτε να βαλετε και παλιοτερες φωτο...δεν υπαρχει κανενας περιορισμος σε αυτο...αρκει να ειναι δικες σας οι φωτο..και να βρισκονται σε εσωτερικο χωρο.. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι χωμενα καπου βρε παιδια..ενα παραδειγμα εφερα..και ανεβασμενα καπου μπορει να ειναι,και οπουδηποτε..ε....και οταν λεμε σε απιθανα μερη...δεν εννοουμαι και πανω στο κεφαλι μας.. Click για ανάπτυξη... χμμμ ... μόλις έβαλα μια τέτοια... τι να κάνω αφού μόλις βρει εύκαιρο σβέρκο σκαρφαλώνει! χθες κατέβασε το φωτιστικό έφη... 4 τα ξημερώματα θα μου στείλουν το 100 με τον διάολο που έχω μπλέξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 18:50 Η Πουπουλίνα: #34 21-11-10 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Bijoux: Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Click για ανάπτυξη... Τα εκτος θεματος ποστ...μεταφερθηκαν εδω Εκει μπορειτε να βαλετε οσες φωτο αδεσποτακων θελετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 20:18 Η Πουπουλίνα: #35 21-11-10 20:18 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ξεκινησε ο 2ος φωτογραφικος διαγωνισμος!! Για οποιαδηποτε απορια εχετε,μπορειτε να γραφετε εδω, σε αυτο το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:01 Η maria_lulu: #36 21-11-10 23:01 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #37 21-11-10 23:05 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απολυτο να ειναι δικια σου η γατα.Αν εχεις καποια φιλη ή συγγενη που εχει γατα σπιτι,παρε τη μηχανη σου ,πηγαινε σπιτι τους..και τραβα την σε καποια περιεργα σημεια του σπιτιου..σε καταλαβαινω καρδουλα μου,αλλα αυτο το θεμα ορισα τωρα......ακομα ομως και να μην βαλεις φωτο...παλι συμμετεχεις ...με την ψηφο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 06:04 Η Ceres Victoria: #38 22-11-10 06:04 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 09:34 Η marina289: #39 22-11-10 09:34 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 15:34 Η evi27 έγραψε: #40 22-11-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παιδια..μπορειτε να βαλετε και παλιοτερες φωτο...δεν υπαρχει κανενας περιορισμος σε αυτο...αρκει να ειναι δικες σας οι φωτο..και να βρισκονται σε εσωτερικο χωρο.. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι χωμενα καπου βρε παιδια..ενα παραδειγμα εφερα..και ανεβασμενα καπου μπορει να ειναι,και οπουδηποτε..ε....και οταν λεμε σε απιθανα μερη...δεν εννοουμαι και πανω στο κεφαλι μας.. Click για ανάπτυξη... χμμμ ... μόλις έβαλα μια τέτοια... τι να κάνω αφού μόλις βρει εύκαιρο σβέρκο σκαρφαλώνει! χθες κατέβασε το φωτιστικό έφη... 4 τα ξημερώματα θα μου στείλουν το 100 με τον διάολο που έχω μπλέξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bijoux: Ναι το γνωρίζουμε, απλά ήθελα να ανεβάσω τις φωτο προς τιμήν αυτών των όμορφων αδεσπότων. Click για ανάπτυξη... Τα εκτος θεματος ποστ...μεταφερθηκαν εδω Εκει μπορειτε να βαλετε οσες φωτο αδεσποτακων θελετε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 20:18 Η Πουπουλίνα: #35 21-11-10 20:18 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ξεκινησε ο 2ος φωτογραφικος διαγωνισμος!! Για οποιαδηποτε απορια εχετε,μπορειτε να γραφετε εδω, σε αυτο το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:01 Η maria_lulu: #36 21-11-10 23:01 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #37 21-11-10 23:05 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απολυτο να ειναι δικια σου η γατα.Αν εχεις καποια φιλη ή συγγενη που εχει γατα σπιτι,παρε τη μηχανη σου ,πηγαινε σπιτι τους..και τραβα την σε καποια περιεργα σημεια του σπιτιου..σε καταλαβαινω καρδουλα μου,αλλα αυτο το θεμα ορισα τωρα......ακομα ομως και να μην βαλεις φωτο...παλι συμμετεχεις ...με την ψηφο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 06:04 Η Ceres Victoria: #38 22-11-10 06:04 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 09:34 Η marina289: #39 22-11-10 09:34 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 15:34 Η evi27 έγραψε: #40 22-11-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παιδια..μπορειτε να βαλετε και παλιοτερες φωτο...δεν υπαρχει κανενας περιορισμος σε αυτο...αρκει να ειναι δικες σας οι φωτο..και να βρισκονται σε εσωτερικο χωρο.. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι χωμενα καπου βρε παιδια..ενα παραδειγμα εφερα..και ανεβασμενα καπου μπορει να ειναι,και οπουδηποτε..ε....και οταν λεμε σε απιθανα μερη...δεν εννοουμαι και πανω στο κεφαλι μας.. Click για ανάπτυξη... χμμμ ... μόλις έβαλα μια τέτοια... τι να κάνω αφού μόλις βρει εύκαιρο σβέρκο σκαρφαλώνει! χθες κατέβασε το φωτιστικό έφη... 4 τα ξημερώματα θα μου στείλουν το 100 με τον διάολο που έχω μπλέξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Ξεκινησε ο 2ος φωτογραφικος διαγωνισμος!! Για οποιαδηποτε απορια εχετε,μπορειτε να γραφετε εδω, σε αυτο το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:01 Η maria_lulu: #36 21-11-10 23:01 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #37 21-11-10 23:05 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απολυτο να ειναι δικια σου η γατα.Αν εχεις καποια φιλη ή συγγενη που εχει γατα σπιτι,παρε τη μηχανη σου ,πηγαινε σπιτι τους..και τραβα την σε καποια περιεργα σημεια του σπιτιου..σε καταλαβαινω καρδουλα μου,αλλα αυτο το θεμα ορισα τωρα......ακομα ομως και να μην βαλεις φωτο...παλι συμμετεχεις ...με την ψηφο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 06:04 Η Ceres Victoria: #38 22-11-10 06:04 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 09:34 Η marina289: #39 22-11-10 09:34 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 15:34 Η evi27 έγραψε: #40 22-11-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παιδια..μπορειτε να βαλετε και παλιοτερες φωτο...δεν υπαρχει κανενας περιορισμος σε αυτο...αρκει να ειναι δικες σας οι φωτο..και να βρισκονται σε εσωτερικο χωρο.. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι χωμενα καπου βρε παιδια..ενα παραδειγμα εφερα..και ανεβασμενα καπου μπορει να ειναι,και οπουδηποτε..ε....και οταν λεμε σε απιθανα μερη...δεν εννοουμαι και πανω στο κεφαλι μας.. Click για ανάπτυξη... χμμμ ... μόλις έβαλα μια τέτοια... τι να κάνω αφού μόλις βρει εύκαιρο σβέρκο σκαρφαλώνει! χθες κατέβασε το φωτιστικό έφη... 4 τα ξημερώματα θα μου στείλουν το 100 με τον διάολο που έχω μπλέξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.932 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2010 στις 23:05 Η Πουπουλίνα: #37 21-11-10 23:05 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απολυτο να ειναι δικια σου η γατα.Αν εχεις καποια φιλη ή συγγενη που εχει γατα σπιτι,παρε τη μηχανη σου ,πηγαινε σπιτι τους..και τραβα την σε καποια περιεργα σημεια του σπιτιου..σε καταλαβαινω καρδουλα μου,αλλα αυτο το θεμα ορισα τωρα......ακομα ομως και να μην βαλεις φωτο...παλι συμμετεχεις ...με την ψηφο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 06:04 Η Ceres Victoria: #38 22-11-10 06:04 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 09:34 Η marina289: #39 22-11-10 09:34 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 15:34 Η evi27 έγραψε: #40 22-11-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παιδια..μπορειτε να βαλετε και παλιοτερες φωτο...δεν υπαρχει κανενας περιορισμος σε αυτο...αρκει να ειναι δικες σας οι φωτο..και να βρισκονται σε εσωτερικο χωρο.. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι χωμενα καπου βρε παιδια..ενα παραδειγμα εφερα..και ανεβασμενα καπου μπορει να ειναι,και οπουδηποτε..ε....και οταν λεμε σε απιθανα μερη...δεν εννοουμαι και πανω στο κεφαλι μας.. Click για ανάπτυξη... χμμμ ... μόλις έβαλα μια τέτοια... τι να κάνω αφού μόλις βρει εύκαιρο σβέρκο σκαρφαλώνει! χθες κατέβασε το φωτιστικό έφη... 4 τα ξημερώματα θα μου στείλουν το 100 με τον διάολο που έχω μπλέξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Δεν μπορω να παρω μερος στον διαγωνισμο, γιατι δεν εχω γατουλα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απολυτο να ειναι δικια σου η γατα.Αν εχεις καποια φιλη ή συγγενη που εχει γατα σπιτι,παρε τη μηχανη σου ,πηγαινε σπιτι τους..και τραβα την σε καποια περιεργα σημεια του σπιτιου..σε καταλαβαινω καρδουλα μου,αλλα αυτο το θεμα ορισα τωρα......ακομα ομως και να μην βαλεις φωτο...παλι συμμετεχεις ...με την ψηφο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 06:04 Η Ceres Victoria: #38 22-11-10 06:04 Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 09:34 Η marina289: #39 22-11-10 09:34 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 15:34 Η evi27 έγραψε: #40 22-11-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παιδια..μπορειτε να βαλετε και παλιοτερες φωτο...δεν υπαρχει κανενας περιορισμος σε αυτο...αρκει να ειναι δικες σας οι φωτο..και να βρισκονται σε εσωτερικο χωρο.. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι χωμενα καπου βρε παιδια..ενα παραδειγμα εφερα..και ανεβασμενα καπου μπορει να ειναι,και οπουδηποτε..ε....και οταν λεμε σε απιθανα μερη...δεν εννοουμαι και πανω στο κεφαλι μας.. Click για ανάπτυξη... χμμμ ... μόλις έβαλα μια τέτοια... τι να κάνω αφού μόλις βρει εύκαιρο σβέρκο σκαρφαλώνει! χθες κατέβασε το φωτιστικό έφη... 4 τα ξημερώματα θα μου στείλουν το 100 με τον διάολο που έχω μπλέξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Pennylane Lord Kratos Selina Kyle zouzounela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: Φωτογραφικός διαγωνισμός για γάτες, κατοικίδια και άλλα ζωάκια - προτά ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 09:34 Η marina289: #39 22-11-10 09:34 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 15:34 Η evi27 έγραψε: #40 22-11-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παιδια..μπορειτε να βαλετε και παλιοτερες φωτο...δεν υπαρχει κανενας περιορισμος σε αυτο...αρκει να ειναι δικες σας οι φωτο..και να βρισκονται σε εσωτερικο χωρο.. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι χωμενα καπου βρε παιδια..ενα παραδειγμα εφερα..και ανεβασμενα καπου μπορει να ειναι,και οπουδηποτε..ε....και οταν λεμε σε απιθανα μερη...δεν εννοουμαι και πανω στο κεφαλι μας.. Click για ανάπτυξη... χμμμ ... μόλις έβαλα μια τέτοια... τι να κάνω αφού μόλις βρει εύκαιρο σβέρκο σκαρφαλώνει! χθες κατέβασε το φωτιστικό έφη... 4 τα ξημερώματα θα μου στείλουν το 100 με τον διάολο που έχω μπλέξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: ουτε εγω μπορω να παρω μερος προς το παρον γιατι δεν χωραει να μπει σε κανενα περιεργο μερος για να τον φωτογραφισω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2010 στις 15:34 Η evi27 έγραψε: #40 22-11-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παιδια..μπορειτε να βαλετε και παλιοτερες φωτο...δεν υπαρχει κανενας περιορισμος σε αυτο...αρκει να ειναι δικες σας οι φωτο..και να βρισκονται σε εσωτερικο χωρο.. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι χωμενα καπου βρε παιδια..ενα παραδειγμα εφερα..και ανεβασμενα καπου μπορει να ειναι,και οπουδηποτε..ε....και οταν λεμε σε απιθανα μερη...δεν εννοουμαι και πανω στο κεφαλι μας.. Click για ανάπτυξη... χμμμ ... μόλις έβαλα μια τέτοια... τι να κάνω αφού μόλις βρει εύκαιρο σβέρκο σκαρφαλώνει! χθες κατέβασε το φωτιστικό έφη... 4 τα ξημερώματα θα μου στείλουν το 100 με τον διάολο που έχω μπλέξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παιδια..μπορειτε να βαλετε και παλιοτερες φωτο...δεν υπαρχει κανενας περιορισμος σε αυτο...αρκει να ειναι δικες σας οι φωτο..και να βρισκονται σε εσωτερικο χωρο.. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι χωμενα καπου βρε παιδια..ενα παραδειγμα εφερα..και ανεβασμενα καπου μπορει να ειναι,και οπουδηποτε..ε....και οταν λεμε σε απιθανα μερη...δεν εννοουμαι και πανω στο κεφαλι μας.. Click για ανάπτυξη... χμμμ ... μόλις έβαλα μια τέτοια... τι να κάνω αφού μόλις βρει εύκαιρο σβέρκο σκαρφαλώνει! χθες κατέβασε το φωτιστικό έφη... 4 τα ξημερώματα θα μου στείλουν το 100 με τον διάολο που έχω μπλέξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.