Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
μαρια ειναι δυσκολο αυτο που ζητας. Το φορουμ αυτο αφορα γατες και οι περισσοτεροι διαγωνισμοι εδω πρεπει να αφορουν γατες. Για αλλα ζωακια θα πρεπει να κανουμε διαφορετικους διαγωνισμους και διαγωνισμους σε ειδικες περιπτωσεις οπως τωρα τα χριστουγεννα. Ασε να το σκεφτουμε λιγο, να δουμε και αν συμφωνουν ή διαφωνουν τα αλλα μελη και βλεπουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Φυσικα οι γατες θα ειναι το κυριο σημειο. Απλως αν γινετε να υπαρχουν περισσοτεροι διαγωνισμοι με ολα τα ζωακια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οπως θα διαπιστωσατε,εξαιτιας ενος τεχνικου προβληματος, δειτε εδω ,χαθηκαν και οι χτεσινες συμμετοχες του 4ου φωτογραφικου διαγωνισμου μας.

Ειναι ταλαιπωρια,το ξερω,αλλα η μονη λυση ειναι να ξαναδηλωσετε τη συμμετοχη σας.
Ευχαριστω για την κατανοηση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Catανοούμε, catανοούμε! Φέρτε ματόχαντρα,φέρτε σκόρδα, φέρτε ξεματιάστρες!!!Οπως θα διαπιστωσατε,εξαιτιας ενος τεχνικου προβληματος, δειτε εδω ,χαθηκαν και οι χτεσινες συμμετοχες του 4ου φωτογραφικου διαγωνισμου μας.
Ειναι ταλαιπωρια,το ξερω,αλλα η μονη λυση ειναι να ξαναδηλωσετε τη συμμετοχη σας.
Ευχαριστω για την κατανοηση.![]()
....
Ο νοών νοείτο.......................Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Να δίναμε και μια μικρή παράταση του διαγωνισμού pls;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Νομιζω οτι υπαρχει μεγαλο περιθωριο...αλλα αν η μαρινα θελει να το αλλαξει κατα μια μερα,δεν υπαρχει προβλημα.
marina289
Περιβόητο μέλος
Προτείνετε ημερομηνίες!

mickey mouse
Διάσημο μέλος
τελικά δεν νομίζω οτι χρειάζεται παράταση γιατί έχει μεγάλο περιθώριο

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Δεν μπορω να βαλω θετικες
Θελω να ψηφισω τις φωτογραφιες, αλλα δεν μπορω
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ναι Μαρια..το γνωριζω.Υπαρχει καποιο προβλημα μετα τη χτεσινη αναβαθμιση.Αλλοτε μπαινουν οι ψηφοι,και αλλοτε οχι.Η διευθυνση ειναι ενημερωμενη..και συντομα φανταζομαι,θα λυθει το προβλημα.

edit: Αυτη τη στιγμη παντως μπαινουν οι ψηφοι.
marina289
Περιβόητο μέλος
Όχι Εφάκι.... Ακόμα δεν μπαίνουν...Ό,τι έχει σχέση με ψήφους , σε εμένα δεν λειτουργεί...Ναι Μαρια..το γνωριζω.Υπαρχει καποιο προβλημα μετα τη χτεσινη αναβαθμιση.Αλλοτε μπαινουν οι ψηφοι,και αλλοτε οχι.Η διευθυνση ειναι ενημερωμενη..και συντομα φανταζομαι,θα λυθει το προβλημα.
edit: Αυτη τη στιγμη παντως μπαινουν οι ψηφοι.
vavavoumakos
Δραστήριο μέλος
Λες να δοκιμασω να σου χωσω καμια αρνητικη μπας και ισιωσει?
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Πφφφφ... Προσπαθω να δωσω ψηφο στο Τσουτσουκακι και δεν μπορω...
Το μεσημερι μπορεσα και εβαλα ψηφους στην τελευταια σελιδα, αλλα τωρα δεν μπορω...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μωρε και..εδω πειραζεστε;;;;Εγω ψηφισα κανονικα 2-3 καινουργιες φοτο το μεσημερι την ιδια στιγμη που το mycat αρνιοταν πεισματικα να δωσει ψηφο στο τσουτσουκακι!!! Ακομη και τωρα δεν μπορω.
Λες να δοκιμασω να σου χωσω καμια αρνητικη μπας και ισιωσει?

Δοκιμαζετε που και που να μπαινετε να ψηφιζετε τις συμμετοχες που θελετε,μεχρι να διορθωθει το προβλημα.

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Υπομονη παιδια...ελπιζω μεχρι αυριο..να εχει λυθει το θεμα..

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν χρειαζεται να αναφερω...ποιος φταιει για το οτι δεν μπορουμε να ψηφισουμε στο διαγωνισμο....η ΜΑΡΙΝΑ!!!!!!...Καντεμο παιδι μου...τοσους διαγωνισμους καναμε..κανενα προβλημα...σε αυτον που τον ανοιξε η μαρινα...ολα τα κακα της μοιρας μας.

.καμια συγγενεια με...γουτου γουτου.;;;;;.

marina289
Περιβόητο μέλος
Αν σου πω ότι το σκέφτηκα;;;;Δεν χρειαζεται να αναφερω...ποιος φταιει για το οτι δεν μπορουμε να ψηφισουμε στο διαγωνισμο....η ΜΑΡΙΝΑ!!!!!!...Καντεμο παιδι μου...τοσους διαγωνισμους καναμε..κανενα προβλημα...σε αυτον που τον ανοιξε η μαρινα...ολα τα κακα της μοιρας μας..καμια συγγενεια με...γουτου γουτου.;;;;;.
![]()

Την μία εξαφανιζόλ εντελώς ο διαγωνισμός... άάάάντε να τον ξαναβάλω...την άλλη έχουν πάθει αγκίλωση τα χεράκια των ψήφων...
Δεν πιστεύω να φταίει ότι έχω το ίδιο ζώδιο με τον Μητσοτάκη;;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Εγω παντως σε πειραζω..διοτι καθολου δεν πιστευω σε τετοια...και το εννοω..μεσαιωνικα καταλοιπα ειναινολα αυτα....

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Εγω παλι λεω οτι καποιος μας ζηλευει και μας εχει πιασει το ματι το κακο

Να φωναξω την γιαγια μου να μας ξεματιασει ολους;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool