Φωτογραφικός διαγωνισμός - Βοηθητικό θέμα

Ενώ ο Πάρης...
Προκαλώ Μπουκάκο σε φαγητο-μονομαχία, αχαχαχαχαχαχα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ..αφού ο Πάρης είναι λεπτεπίλεπτος και τρυφερούλης..κόβεται με την καρδιά ενός μαρουλιού!Μην μου πεις τώρα ότι στο φαγητό είναι Killer..δεν θα το αντέξω!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ..αφού ο Πάρης είναι λεπτεπίλεπτος και τρυφερούλης..κόβεται με την καρδιά ενός μαρουλιού!Μην μου πεις τώρα ότι στο φαγητό είναι Killer..δεν θα το αντέξω!!

αχαχαχχαχαχαχα ναι είναι killer όπως ακριβώς το είπες!!!
είναι λιχούδης και φαγανιάρης :redface:
και είναι 5800!!! (έχασε μέσα σε λίγες μέρες 200 γραμμάρια με τη διατροφή και την άσκηση που κάνουμε)

Τι έγινε ο διαγωνισμός καλέ; :)

Καλα μου παιδια,υπενθυμιζω οτι οι συμμετοχες στον φωτοδιαγωνισμο μας ληγουν στις 22.00 σήμερα.Έχουμε ακομα περιπου 20 λεπτα.Οποιος θελει προλαβαινει!!:D

Απάντηση: Η πιο αστεία γατόφατσα...10ος φωτογραφικός διαγωνισμός του MyCat!

ωραία ιδέα!! βρε παιδιά σόρυ αλλά για να επισυνάψω φωτο πως το κάνετε? είμαι ασχετη! πάλι μέσω u-tube? όδηγίες κάποιος!!! ευχαρηστώ

Αγαπητή bbk, μπορείς να δεις στο θέμα Οδηγίες για ανέβασμα φωτογραφιών τον τρόπο για να ανεβάσεις φωτογραφίες! :)

Ξεκίνησε ήδη ο 10ος φωτογραφικός διαγωνισμός του mycat με θεμα "Η πιο αστεία γατόφατσα"
Άντε να δούμε αστείες φατσούλες να ευχαριστηθεί η ψυχούλα μας!:D
Υπενθυμίζω οτι σχόλια για τον διαγωνισμό,καθώς και απορίες ,θα αναγράφονται εδώ και όχι στο θέμα του διαγωνισμού.:)

χαχαχαχ :hehe::hehe: έχω σκάσει στα γέλια με τις γατόφατσες :lol::lol::loltooth::loltooth:

Ναι όντως, κάποιες είναι ασυναγώνιστες! Πασχίζω κι εγώ να βρω καμιά πολύ αστεία φάση του δικού μου παιδιού που έχει αποθανατιστεί από τον φακό

Υπενθυμίζω ότι απόψε στις 22.00 λήγει η συμμετοχή στον φωτοδιαγωνισμό μας.Για αυτό,όσοι αργοπορημένοι,σπευσατε να βάλετε τις φωτό των ζουζουνακίων σας!:D
Σαφέστατα η ψηφοφορία θα συνεχίζεται κανονικά μέχρι της και το βράδυ της Κυριακής 14-10-2012 στις 22:00.

καλημερα! ηθελα να κανω μια ερωτηση.. μεχρι και χτες το μεσημερι οι ψηφοι που ειχε συγκεντρωσει μια απο τις φωτογραφιες μου ηταν 20 ενω χτες το βραδυ αργα ειδα οτι εχουν γινει 19.. μπορει καποιο μελος να αφαιρεσει ψηφο που εχει ηδη δωσει? εδω και πολλες μερες η φωτογραφια ειχε φτασει τους 20 ψηφους και χτες ειχε αφαιρεθει η μια.. :hmm:

Καλησπέρα Δήμητρα! :)
Ναι, ένα μέλος μπορεί να αφαιρέσει την ψήφο του (θετική ή αρνητική) από κάποιο μήνυμα άλλου συνομιλητή του.

Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους συμμετέχοντες ότι η ψηφοφορία λήγει σήμερα το βράδυ στις 22:00, οπότε όσοι δεν έχετε ψηφίσει ακόμα, μπορείτε ν σπεύσετε! :laugh:

Καλησπέρα Δήμητρα! :)
Ναι, ένα μέλος μπορεί να αφαιρέσει την ψήφο του (θετική ή αρνητική) από κάποιο μήνυμα άλλου συνομιλητή του.

Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους συμμετέχοντες ότι η ψηφοφορία λήγει σήμερα το βράδυ στις 22:00, οπότε όσοι δεν έχετε ψηφίσει ακόμα, μπορείτε ν σπεύσετε! :laugh:
σε ευχαριστω πολυ Γιωργο! :)

Αχ!!! Σταυρουλα μου, τρελλαθηκα με τον Νταμπο κατω απο το παπλωμα, τι ποζα, τι κουκλι, να τα χαιρεσαι και τα δυο.

Είναι ο Νταμπουλίνος μεγάλη μορφή ομολογουμένως!!!!:)

Αχ!!! Σταυρουλα μου, τρελλαθηκα με τον Νταμπο κατω απο το παπλωμα, τι ποζα, τι κουκλι, να τα χαιρεσαι και τα δυο.

Είναι ο Νταμπουλίνος μεγάλη μορφή ομολογουμένως!!!!:)

Ευχαριστώ κοριτσάκιαα!:bigarmhug:bigarmhug

Αχ!!! Με εχετε τρελλανει με τα γατονια σας. Τι να πρωτοδει και να πρωτοθαυμασει κανεις. Το Μισιρλουδι φαρδυ πλατυ στα στρωσιδια!!!:inlove: Την Πουπιτσα μεσα στο κουβερτοπαπλωμα (το λεω ετσι γιατι δεν ειμαι σιγουρη τι ειναι), που φαινεται μονο μουρακι και χερακια.:slourp: Τον Μπουκακουλη κουκουλωμενο σαν ανθρωπακι, που θες να το ζουληξεις.:kissing:
Ερχεται μετα και η Ριαννα μετα του υιου της, μονιμως μεσα στα στρωσιδια, σκεπασμενος κανονικα, να φαινεται η μουριτσα του και οι μουτζουριτσες στα μαγουλακια του!!! :stunned:
Αντε μετα να ζουληξεις και να φιλησεις φωτογραφιες. Σας το λεω, θα τρελλαθω. :crazy:

Αχ!!! Με εχετε τρελλανει με τα γατονια σας. Τι να πρωτοδει και να πρωτοθαυμασει κανεις. Το Μισιρλουδι φαρδυ πλατυ στα στρωσιδια!!!:inlove: Την Πουπιτσα μεσα στο κουβερτοπαπλωμα (το λεω ετσι γιατι δεν ειμαι σιγουρη τι ειναι), που φαινεται μονο μουρακι και χερακια.:slourp: Τον Μπουκακουλη κουκουλωμενο σαν ανθρωπακι, που θες να το ζουληξεις.:kissing:
Ερχεται μετα και η Ριαννα μετα του υιου της, μονιμως μεσα στα στρωσιδια, σκεπασμενος κανονικα, να φαινεται η μουριτσα του και οι μουτζουριτσες στα μαγουλακια του!!! :stunned:
Αντε μετα να ζουληξεις και να φιλησεις φωτογραφιες. Σας το λεω, θα τρελλαθω. :crazy:
χαχαχαχαχααχαχχα,αγαπημενη μου μπεσσυ,η πουπιτσα ειναι,ναι..κατω απο ενα παπλωματακι.:hehe:
Εξαλλου μην φανταστεις,ο στοχος των φωτοδιαγωνισμων βασικα αυτος ειναι..να ξετρελαινομαστε με τα ζωντοβολακια μας και να κανουμε οφθαλμολουτρο!:hehe:

ερωτηση για κατι που δεν ξερω αν εχει συζητηθει ξανα...οι φωτογραφιες πρεπει να ειναι φυσικες,δηλαδη μη επιτηδευμενες, ή επιτρεπεται να κανουμε μικρες και μεγαλες καλλιτεχνικες παρεμβασεις???(δεν εννοω τη χρηση photoshop ή παρομοιων προγραμματων):P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back