Φόλα: S.O.S.

Απάντηση: Φόλα Σ.Ο.Σ

:clapup: To Περσικο ειναι τελειοοοοο! Τι μουτρο ειναι αυτο....:hehe:
Να τα χαιρεσαι ολα τα γατακια σουυυυυ!! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:D ευχαριστωωωωωώ:D
ειναι και τα 3 σκέτα ζουζουνίδια η αλήθεια είναι!!!
(χαζομαμά)

Λοιπόν το μεσημέρι πέρασα από τον κτηνίατρο πήρα και την ζουζούνα την οποία θα φιλοξενήσω μερικές μέρες :clapup::clapup::clapup::clapup:γιατί η φίλη που θα την πάρει λείπει..

Να τη λοιπόν η θεααα!!!

jpg.gif
jpg.gif

jpg.gif
jpg.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 1239 αντίγραφο.jpg
    1239 αντίγραφο.jpg
    829,2 KB · Εμφανίσεις: 34
  • 1240 αντίγραφο.jpg
    1240 αντίγραφο.jpg
    830,6 KB · Εμφανίσεις: 36
  • 1525 αντίγραφο.jpg
    1525 αντίγραφο.jpg
    698,2 KB · Εμφανίσεις: 41
  • 1241.jpg
    1241.jpg
    821,1 KB · Εμφανίσεις: 39
:clapup::clapup::clapup::clapup: Καλεεεεεεε ειναι πανεμορφη!!!! Μια κουκλαρα ειναι! Σκετη γλυκα..:inlove::inlove::inlove:
Δες το ναζιαρικο μωρε που ειναιιιι!:clapup:

Καταρρέωωωωω!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Είναι όλα υπεέέέροχα!!!!!!:clapup::clapup::clapup:
Τον αρκουδοπερσούλη τον είχα μπανίσει από το avatar
και μπήκα τώρα στο θέμα σου να σου ζητήσω φώτο του!!!
Και είδα ότι με πρόλαβες!!!
ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!
Αλλά η μία φώτο δεν με καλύπτει.....:P
Και το καινούριο ζουζουνέλο κουκλί!!!!
Τους @ούστηδες τί έκαναν....:mad:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
σας το είπα οτι είναι μια θεά!!!
και πααααρααα πολύ χαδιάρα τσαχπίνα και κοινωνική!!!:D:D:D
τούμπες στο κρεβάτι,χουρ χουρ , τεντώματα.. η καιμενούλα ζωντάνεψε!!

όσο για τον οθέλλο μαρίνα ευχαριστώ πολυυυυυυυυυυυυυυύ είναι πραγματικά κούκλος και πολύ καλο γατουλίνι
απο αποψη χαρακτήρα!!!
και η μαμα μου αρκουδάκι τον αποκαλεί!
χαχαχαχαχαχα
είναι τεράστειος και είναι 6 μηνών!!
θα ανεβάσω κάποια στιγμη φωτος!:)

Πραγματικά είναι όλα κουκλιά!!!:)
Ακόμα και αυτό το ζουζουνέλι το ναζιάρικο που θα δώσεις στη φίλη σου,
που δεν το διαλεξες
τυχαία βρεθήκατε,
είναι τόόόσο όμορφο σαν να το διάλεξες!!!
Γιατί ο μαυρούλης;;;;;
Και γιατί... ο περσούλης;;;;;
Ααααααααχχχχχχχ!!!!

τελικα θα το ξαναπω! Η μικρη ειναι ολα τα λεφτααααα! Εχω παθει πλακα!!! :hehe::hehe::hehe::hehe:

Συγνώμη ,αλλά και γω θα το ξαναπώ.....
Και γω έχω πάθει πλάκα:clapup:
δεν ξέρω πιο πολύ με ποιο!!!!!!!!!
Εεεεε, λίγο περισσότερο με τον αρκουδίνο:P

:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:
:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Καλά το μικούλικο είναιαπίστευτη φατσουλίτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και χοντρούλικο!!!!! Φιλούνια φιλούνια φιλούνια!!!

Το γατάκι είναι απίθανο:inlove::inlove::inlove:
Εύχομαι στο εξής να είναι γερό,δυνατό και ευτυχισμένο πάντα.

Το μικρουλινι ειναι απιστευτο:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: μου θυμιζει την δικια μου την χοντρουλα οτι ηταν μπομπιρας. Τι τυχερο που το βρηκες! Τι σου ειπε ο γιατρος? Δεν θα εχει προβλημα ελπιζω:worry:

Καλησπέρα αρχικά. Λοιπόν...Έχω 9 γάτες. Εδώ και μέρες τα δυο, τα αδερφάκια, που είναι τα μικρότερα (κάτι μηνών) δεν είναι καθόλου καλα. :(
Πρώτα, το ένα το γατάκι, o Ορφέας, πριν από 4-5 μέρες άρχισε να μην τρώει, να μην πίνει, ούτε καν να σηκώνεται! Το συγκεκριμένο ήταν από μωρό αδυνατούλι, μα τελευταία είχε παρει τα πάνω του. Χθες, το αδερφάκι του, ο Μάρκος, ενώ ήταν μια χαρά, μόλις έφυγε λίγο από την αυλή, ήρθε σε παρόμοια κατάσταση με το άλλο γατί. Υποψιαζόμαστε την γειτόνισσα, αφού έκανε συχνά παράπονα πως της καταστρέφουν τα λουλούδια και πέριση πάλι χάσαμε γατί με τα ίδια συμπτώματα στην ίδια ηλικία με αυτά! Το πρώτο δε θα βγάλει το βράδυ και το δεύτερο σε λίγες μέρες θα φύγει κ αυτό, όπως φαίνεται. Πονούν και γι αυτό λυπάμαι! Προσπαθούν να σηκωθούν πάνω και πέφτουν και δε μπορώ να κάνω τίποτα γι αυτό! Κάθονται αγκαλιαμένα τώρα μέσα στο σπιτάκι τους. Πότε πότε παλεύουν να κινηθούν, μα δε τα καταφέρνουν...:(
64p35h.jpg

Μα καλά το γράφεις πως δεν είναι καλά τα γατάκια και δεν τρέχεις να τα πας σ'ένα γιατρό!!!!!!
Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω.....
Σήκω απο τον υπολογιστή και τρέχα μήπως και προλάβεις...

Αν είχα τη δυνατότητα φυσικά και θα τα πήγαινα.

Τί εννοείς οτι δεν έχεις τη δυνατότητα;
Θα τα αφήσεις να πεθάνουν;
Τρέχα στο φαρμακείο και πάρε ατροπίνη!!!!
Κάνε κάτι!!!
Μου είναι αδύνατον να καταλάβω αυτό που λες και κάνεις..

δώστα σόδα φαγητού ανακατεμένη σε χλιαρό νερό (3 κ.σ σοδα και 6 κ.σ νερο) να κανουν εμετό και πηγαινε πάρε ατροπινη..
μην τα δωσεις ντεπόν ή οτιδήποτε άλλο που χρησημοποιούμε εμείς τα δηλητηριαζεις περισοτερο.
φυσικά το καλύτερο είναι να πάνε στον γιατρό αλλα αν δεν τα πας σε παρακαλώ έστω προσπάθησε μόνη σου με σόδα και ατροπίνη

Το ένα έφυγε, πριν από κάποιες ώρες...:(
Το προσπάθησα αυτό με τη σόδα, μα δεν καταδέχεται να την πιει. Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα και δεν ξέρω καν που υπάρχει κτηνίατρος.

Τι εννοεις δεν ξερεις καν που υπαρχει κτηνιατρος;; Σε ποια περιοχη μενεις;;Μια ματια στο net να ριξεις,με κτηνιατρους της περιοχης..θα βρεις οτι θες.Ακομα και το 11880 να παρεις,και να ζητησεις τηλεφωνο κτηνιατρου της περιοχης..θα σου το δωσουν.:)
ΥΓ..9 γατες γραφει το προφιλ σου..και δεν ξερεις που υπαρχει κτηνιατρος στην περιοχη;;:worry:

Επειδη τωρα ειδα οτι εισαι 16 ετων..προσπαθησε να πεισεις τους γονεις σου να τα πατε σε κτηνιατρο..ειναι κριμα πραγματικα..:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back