Φόλες στο Πόρτο Pάφτη

Όλγα Veggie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα.
Φόλιασαν πάρα πολλά γατιά. Oποιος μένει εκεί να προσέξει, παιδιά. Στην περιοχή της γνωστής μου δεν έμεινε ούτε ένα :( :( :( :( :( :( Mαζί και το δικό της, ένας πανέμορφος γατούλης 8 μηνών :( :( :( :( Kρίμα...
Eγινε λίγες μέρες πριν παιχτεί το επεισόδειο με τη Mπαζάκα :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι ρε γμτ!!! ποιος π%&*$#$ που να τον παρει ο δια%&*!!! συγνωμη αλλα τι αλλο να πω για τετοιους ανθρωπους!!! που μαλλον σκουλικια ειναι!!:mad: :mad: :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι να πω πια δεν αντεχω αλλο πρεπει να κανουμε κατι να μπορεσουμε να σωσουμε τα αδεσποτα να θεσπιστουν νομοπι επιτελους ελεος για τα ερημα τα ζωα κ οσους τα φροντιζουν

Δεν υπαρχει καποια φιλοζωικη να τα προστατεψει?
Κριμα ειναι!:(

:mad: Μερικοί άνθρωποι δεν πάνε καλά! Μα τι τους φταίνε τα αδέσποτα; Κριμα :(. Ladycat νόμοι υπάρχουν αλλά ακόμα κι αν ξέρεις ποιος το έκανε είναι πολύ δύσκολο να το αποδείξεις. Μου έρχεται στο μυαλό η σκηνή της 10ης εντολής που αυτός ετοιμάζει τις φόλες και απ'τη μια μου έρχεται να βάλω τα κλάμματα από την άλλη αηδιάζω με το πόσο αρρωστημένοι είναι μερικοί άνθρωπο :sick:ι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back