Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα.
09-03-07
21:29
Φόλιασαν πάρα πολλά γατιά. Oποιος μένει εκεί να προσέξει, παιδιά. Στην περιοχή της γνωστής μου δεν έμεινε ούτε ένα
Mαζί και το δικό της, ένας πανέμορφος γατούλης 8 μηνών
Kρίμα...
Eγινε λίγες μέρες πριν παιχτεί το επεισόδειο με τη Mπαζάκα
Mαζί και το δικό της, ένας πανέμορφος γατούλης 8 μηνών
Kρίμα...Eγινε λίγες μέρες πριν παιχτεί το επεισόδειο με τη Mπαζάκα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
09-03-07
21:36
οχι ρε γμτ!!! ποιος π%&*$#$ που να τον παρει ο δια%&*!!! συγνωμη αλλα τι αλλο να πω για τετοιους ανθρωπους!!! που μαλλον σκουλικια ειναι!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
09-03-07
21:36
τι να πω πια δεν αντεχω αλλο πρεπει να κανουμε κατι να μπορεσουμε να σωσουμε τα αδεσποτα να θεσπιστουν νομοπι επιτελους ελεος για τα ερημα τα ζωα κ οσους τα φροντιζουν
09-03-07
21:38
Δεν υπαρχει καποια φιλοζωικη να τα προστατεψει?
Κριμα ειναι!
Κριμα ειναι!

anabou
Διάσημο μέλος
Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα.
09-03-07
22:39
Μερικοί άνθρωποι δεν πάνε καλά! Μα τι τους φταίνε τα αδέσποτα; Κριμα
. Ladycat νόμοι υπάρχουν αλλά ακόμα κι αν ξέρεις ποιος το έκανε είναι πολύ δύσκολο να το αποδείξεις. Μου έρχεται στο μυαλό η σκηνή της 10ης εντολής που αυτός ετοιμάζει τις φόλες και απ'τη μια μου έρχεται να βάλω τα κλάμματα από την άλλη αηδιάζω με το πόσο αρρωστημένοι είναι μερικοί άνθρωπο
ι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum