marinaekl
Νεοφερμένο μέλος
ενώ οι κύριοι είχαν το θράσσος να πούν ότι η επίθεση ήταν κάτι φυσιολογικό αφού ένας τέτοιος σκύλος,λόγω ενστίκτου, είναι λογικό να επιτεθεί.Οι σκύλοι ήταν μεν δεμένοι με λουρί αλλά τα αφεντικά τους δεν έκαναν καμία κίνηση να απεγκλωβίσουν τη Ριρή απο τα δόντια των "Φονιάδων".Στο τέλος και αφου εγώ και η αδερφή μου που ήταν αυτόπτης μάρτυρας,φωνάζαμε και κλαίγαμε οι κύριοι φύγαν κυριολεκτικά τρέχοντας στο άκουσμα οτι θα καλέσουμε την αστυνομία.Υπάρχει κάποιος τρόπος να δικαιωθεί η μνήμη της Ριρής,με το να επιβληθούν κάποιες κυρώσεις σε αυτούς όπως το να κυκλοφορούν τα σκυλιά τους με φύμωτρο?Καμία υλική αποζημίωση από αυτούς εννοείται πως δεν θα γίνει απαιτητή ή δεκτή!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Να φανε τα σκυλια τους τα παιδια τους και να δουμε αν θα τους αρεσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Κουράγιο.
Σχετικά με τις κυρώσεις χωρίς να είμαι βέβαιη, λογικά μπορείς να κινήσεις νομικές διαδικασίες εναντίον τους. Το θέμα είναι αν θες να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φυσικά και να τους κυνηγήσεις, φαντάζομαι ότι σίγουρα θα υπάρχει κάποιος κανονισμός/νόμος/διάταξη που να σε δικαιώνει.
Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι????? Δεν μπορώ να το πιστέψω!
Κρίμα για τη γατούλα σου.. Πρέπει να ήταν πολύ οδυνηρό

aspasiapef
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Κατά τ' άλλα, συμφωνώ με Ασπασία, οι ιδιοκτήτες φέρουν την ευθύνη που δεν έχουν εκπαιδεύσει τα σκυλιά τους και τα ενθαρρύνουν να επιτίθενται. Αν επιτεθούν σε ένα παιδάκι, θα μπορέσουν να τα συγκρατήσουν; Να πάτε οπωσδήποτε στην αστυνομία.
Τίνα1
Νεοφερμένο μέλος
Συγκεκριμένα το έψαξα και βρήκα ότι:"για ζημίες που προκαλούνται από σκύλους, το αρ. 2, παρ. 5 του νόμου 3170/2003, εισάγει παρέκκλιση από το άρθρο 924 ΑΚ, σύμφωνα με την οποία οι ιδιοκτήτες ή συνοδοί σκύλων, ευθύνονται για κάθε ζημία που προκαλούν οι σκύλοι σε ανθρώπους ή ζώα (αντικειμενική ευθύνη). "
marfot75
Δραστήριο μέλος
Είχα κι εγώ ένα παρόμοιο περιστατικό με την σκυλίτσα μου τη Μπουμπού, η οποία δεν ζει πια. Η Μπουμπού ήταν πολύ μικρόσωμη αλλά και πολύ μαγκάκι. Μια μέρα,λοιπόν, τόλμησε να επιτεθεί σε ένα λυκόσκυλο.Το αποτέλεσμα ήταν να την αρπάξει. Ακούγοντας τις φωνές μου το αφεντικό της βγήκε έξω και μόλις της φώναξε την άφησε αμέσως κάτω.Θα την είχε σκοτώσει τη μικρή.
Δεν υπήρχε, λοιπόν,περίπτωση να πουν στα σκυλιά τους να σταματήσουν και να μην το έκαναν, δεδομένου ότι από τη φύση τους είναι υπάκουα στα αφεντικά τους.
Κατά τη γνώμη μου, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να τιμωρηθούν.Εγώ, στη θέση σου, θα συμβουλευόμουν κάποιο δικηγόρο.
Συλλυπητήρια, για τη γατούλα σου!!!

χριστινα
Διάσημο μέλος
Αν θες να το κυνηγησεις ως θεμα, ισως την επομενη φορα βαλουν φυμωτρο και γλυτωσεις κανενα αλλο ατυχο ζωακι που θα βρεθει μπροστα τους.....
Κριμα
myrtos
Δραστήριο μέλος
Αυτή η κατάσταση με τους μάγκες και τα pit bull μου την έχει δώσει τελείως.
Ismini
Διάσημο μέλος
Το ίδιο απαντώ κι εγώ...Σαφώς και μπορείς να κάνεις μήνυση στα ποινικά δικαστήρια και αγωγή σε αστικό δικαστήριο για αποζημίωση. Το θέμα είναι κατά πόσο θες να μπεις σε τέτοια διαδικασία, όπως προείπαν.
Δεν βρίσκω χαρακτηρισμό για τέτοιους ανθρώπους
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
κριμα το γατακι να σκοτωθει επειδη δεν μπορεσαν να συγκρατησουν τα σκυλια τους!!!

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν φταίνε που δεν είχε φίμωτρο το σκυλί, αλλά γιατί δεν το εμπόδισαν. Δεν μπόρεσαν; Δεν μας ενδιαφέρει ας μπορούσαν. Ο παλιός γείτονας μου είχε τέτοιο σκυλί και όταν περνούσαν μπροστά από το σπίτι ήθελε να κυνηγήσει το γατούλη αλλά το κράταγε και δεν το άφηνε.
Ο κάθε ένας που έχει αμφιβολίες για τον ανδρισμό του ή την προσωπικότητα του εφαρμόζει από κάτι για να τον επιβεβαιώσει. Άλλος κάνει σούζες με τη μηχανή του άλλος τρέχει με χίλια άλλος ντουφεκίζει άλλος έχει άγρια σκυλιά άλλος τα κάνει όλα μαζί…. Με το δρεπάνι να τους θερίζεις δεν τελειώνουν αυτοί.
iaswnas
Νεοφερμένο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool