Χάθηκε γατούλα στην περιοχή του Κορυδαλλού

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Έχεις κάνει τα πάντα για να τη βρεις και δεν έμεινε κάτι άλλο να κάνεις.. παρά μόνο να μη χάνεις το κουράγιο σου..
Κάπου πιστεύω κρύβεται, δεν είναι δυνατό να χάθηκε οριστικά.
Και μακάρι το συντομώτερο να βρεθεί ξαφνικά μπροστά σου και να πάψει αυτό το μαρτύριο που περνάς..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχεις κάνει τα πάντα για να τη βρεις και δεν έμεινε κάτι άλλο να κάνεις.. παρά μόνο να μη χάνεις το κουράγιο σου..
Κάπου πιστεύω κρύβεται, δεν είναι δυνατό να χάθηκε οριστικά.
Και μακάρι το συντομώτερο να βρεθεί ξαφνικά μπροστά σου και να πάψει αυτό το μαρτύριο που περνάς..
΄Εψαξα και μέσα σε εκείνο το ρημάδι το φορτηγό που σου είχα πει. Τελικά η πόρτα του ήταν ξεκλείδωτη και ευτυχώς δεν χρειάστηκε να σκαρφαλώσω, δεν είναι όμως μέσα.
Πασάλειψα απόψε και τα μπαλκόνια μου με ούρα, άφησα και φαγητό στο μπαλκόνι, αν και έχω το ένα στόρι μόνιμα πια σηκωμένο και κάθε τόσο βγαίνω έξω και κοιτάω και την φωνάζω.
Πως μπορεί ένα γατί βρε παιδί μου να γίνει καπνός, χωρίς ούτε ένα σημάδι για το τι έγινε;
Αλλά τι ρωτάω, έχω χάσει κι άλλο γατί έτσι πριν βρω τον Κόναν μου, όμως ήταν ακόμα αστείρωτη ενώ το Μελινάκι μου είχε στειρωθέι.
Προσπαθώ να κρατηθώ και να ελπίζω, εξάλλου δεν μου έχει μείνει τίποτα άλλο πια εκτός από την ελπίδα ότι θα ξαναβρώ το γατί μου.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ Βασω μου
Θα τη βρεις,ειμαι σιγουρη,υπομονη λιγο ακομα,θα ειναι συντομα κοντα σας....

΄Ενα θα σας πω. Αν με ξανακούσετε πως θέλω να πάρω άλλο γατί, να με βρίζετε και να με μουτζώνετε όλοι μαζί.
Είμαι καταραμένη, δεν εξηγείται αλλιώς. Κάθε φορά που παίρνω καινούργιο γατί εδώ και κάτι χρόνια, κάτι γίνεται και το χάνω. Είτε χάνεται όπως η Μελίνα μου και η Μαργαρίτα μου, είτε πεθαίνει με κάποιο τρόπο.
Φαίνεται το σύμπαν δεν θέλει να αποκτήσω άλλο γατί.

Συνεχίζω βέβαια τις προσπάθειές μου για να βρω την Μελίνα μου αλλά δεν σας κρύβω πως έχω ένα κακό προαίσθημα πως δεν θα την ξαναδώ ποτέ. Δεν ξέρω πως μού 'χει κάτσει.
Μα είναι δυνατόν να εξαφανίστηκε ως δια μαγείας, να μην την είδε κανείς, να μην άφησε έστω κάποιο ρημάδι ίχνος;

Βάσω, με όλο το θάρρος, πιστεύω ότι λές πράγματα που ούτε κι εσύ η ίδια δεν πιστεύεις..Συμμερίζομαι απόλυτα την αγωνία σου αλλά μην κάνεις παράλογες σκέψεις. Ούτε καταραμένη είσαι φυσικά, αλλά ούτε και κανένα σύμπαν συνομωτεί εναντίον σου για να μην αποκτήσεις άλλο γατί. Όλοι όσοι έχουμε γάτες ξέρουμε πολύ καλά πόσο επίφοβο είναι να το σκάσουν, ακόμη κι αν εμείς θεωρούμε ότι έχουμε λάβει όλα τα κατάλληλα μέτρα..Και βλέπεις πόσα χάνονται κάθε τόσο αλλά και πόσο συχνά πολλά από αυτά επιστρέφουν στη βάση τους..Και να σου πω την αλήθεια ούτε στο κακό προαίσθημα που λες πιστεύω, γιατί κι εγώ αυτη ακριβώς την αίσθηση είχα όταν μου τυχε δύο φορές να το σκάσει γατί μου..Και καλά στη μία περίπτωση του Ζουζού η αγωνία δεν κράτησε πάνω από δύο μέρες, αλλά παλιότερα όταν είχε εξαφανιστεί "ως δια μαγείας" (αφού έτσι χάνονται συνήθως και δε μου φαίνεται περίεργο που δεν έτυχε να χει δει κανείς το Μελινάκι προς το παρόν..) η γατούλα μας η Φαντασία, την είχαμε εντελώς ξεγράψει και στεναχώρια ..κακό, ώσπου μετά από 11 ημέρες εμφανίστηκε! Και όπως σου είπα και προηγουμένως είναι πολυ πολύ μικρό το διάστημα που είναι χαμένη για να χάνεις τις ελπίδες σου..Σκέψου θετικά λοιπόν!!!

Θα συμφωνήσω με τη Μαρία! Θετική σκέψη Μπεσσάκι μου... Ξέρω πως σου πέφτουν όλα μαζεμένα, ξέρω πως είναι δύσκολο να διαχειριστείς τέτοιες καταστάσεις, αλλά μη λιποψυχάς καλή μου... Η σκέψη όλων μας είναι μαζί σου.

Συμφωνω. Φυσικα μπορω να σε καταλαβω απόλυτα γιατι μου εχει τύχει και ξερω πως ειναι. Η δικια μου εξω ειναι και ετυχε να εξαφανιστεί να την ψάχνω μεχρι το πρωι και να μην μπορω να κλείσω ματι, να κλαίω και οι γύρω μου να μην μπορουν να με καταλάβουν και να με βρίσκουν υπερβολική. Να σκέφτομαι μηπως την πηρε κανεις, μηπως έπαθε κακο, μηπως, μηπως. Νιωθεις να χάνεται η γη κατω απο τα πόδια σου και τα βλεπεις ολα μαυρα. Πιστευω και γω πως θα βρεθει και εχω καλο προαίσθημα. Δεν εισαι καταραμένη και βλακείες. Δινεις τη ζωη σου και στερείσαι για αυτα τα πλασματακια. Θα το καταλάβει και θα βρεθει πισω κοντα σου. Θα βρει το δρομο πισω. Συνέχισε να ψάχνεις και προσπάθησε οσο το δυνατον να εχεις θετική σκέψη.

΄Αλλη μια φωτογραφιούλα που φαίνεται ανφάς, όπως ίσως θα την δει κάποιος να βγαίνει κάτω από ένα αυτοκίνητο.
image.jpg

Βασω μου...
Που εισαι βρε Μελινακι;;;;αντε γυρνα,η μανουλα σου σε χρειαζεται...

Σήμερα μου είπε κάποια φίλη πως μπορεί να χώθηκε φοβισμένη στην μηχανή κανενός αυτοκινήτου και να μεταφέρθηκε σε άλλη περιοχή. ΄Εχω τρελλαθεί από εκείνη την ώρα.
Πως θα την βρω αν είναι πολύ μακρυά μου;
Εγώ φταίω για όλα, δεν έπρεπε να την αφήσω ελεύθερη με τα άλλα, έπρεπε να συνεχίσω να την έχω κλεισμένη στο δωμάτιό της. Καλύτερα να ζεσταινόταν λιγάκι στο δωματιάκι της που τα είχε όλα της, παρά να είναι κάπου έξω χαμένη.

Παιδιά όσοι είστε από Αθήνα/Πειραιά κάντε share (κοινοποίηση) την αγγελία της Βάσως ξανά και ξανά. Καλά είναι να αποφασίσετε σε μία αγγελία απ' τις 3 που έχει ανεβάσει στο facebook και να την κάνετε κοινοποιήσεις συνεχώς. Ελάτε να βοηθήσουμε κι εμείς όπως μπορούμε, Βάσω υπάρχει κάποια απ' τις 3 που προτιμάς; Λέω για μία απ' τις 3 ώστε να γίνεται συνεχώς μαζικές κοινοποιήσεις, δεν ξέρω αν το σκέφτηκα σωστά και αν συμφωνείς.

Σήμερα μου είπε κάποια φίλη πως μπορεί να χώθηκε φοβισμένη στην μηχανή κανενός αυτοκινήτου και να μεταφέρθηκε σε άλλη περιοχή
.
Λίγο τραβηγμένο αυτό το σενάριο... Γατάκι ναι, είναι δυναντόν, αλλά κοτζάμ γάτα? :hmm:
Κι αν αντιτάξει κάποιος "κι αν ήταν...φορτηγό"?
Ε μα πια!..όλα εναντίον? Θα θυμίζει το παλιό ανέκδοτο"Με το λιοντάρι είσαι?":mad:

ε
Παιδιά όσοι είστε από Αθήνα/Πειραιά κάντε share (κοινοποίηση) την αγγελία της Βάσως ξανά και ξανά. Καλά είναι να αποφασίσετε σε μία αγγελία απ' τις 3 που έχει ανεβάσει στο facebook και να την κάνετε κοινοποιήσεις συνεχώς. Ελάτε να βοηθήσουμε κι εμείς όπως μπορούμε, Βάσω υπάρχει κάποια απ' τις 3 που προτιμάς; Λέω για μία απ' τις 3 ώστε να γίνεται συνεχώς μαζικές κοινοποιήσεις, δεν ξέρω αν το σκέφτηκα σωστά και αν συμφωνείς.
Δεν έχω κάποια προτίμηση, νομίζω όμως πως η τελευταία που ανέβασα σήμερα και φαίνεται όπως λέω ανφάς, ίσως είναι προτιμώτερη γιατί κάπως έτσι θα την δει ένας άνθρωπος από το δικό του ύψος, ειδικά αν βγαίνει κάτω από κάποιο αυτοκίνητο.
Στο μεταξύ, παρ' όλο που δεν έχω ταγκάρει κανέναν απολύτως, οι κοινοποιήσεις είναι εξαιρετικά πολλές, ακόμα και από άτομα που μου είναι εντελώς άγνωστα.
Αλλά μέχρι στιγμής...
.
Λίγο τραβηγμένο αυτό το σενάριο... Γατάκι ναι, είναι δυναντόν, αλλά κοτζάμ γάτα? :hmm:
Κι αν αντιτάξει κάποιος "κι αν ήταν...φορτηγό"?
Ε μα πια!..όλα εναντίον? Θα θυμίζει το παλιό ανέκδοτο"Με το λιοντάρι είσαι?":mad:
Κι όμως μου έχουν πει για ενήλικες γάτες αλλά και γάτους που κρύφτηκαν ακόμα και σε ρόδα αυτοκινήτου.
΄Οσο για το όλα εναντίον, αν σκεφτείς όλα αυτά που μου συμβαίνουν από πέρισυ, έχεις καμμιά αμφιβολλία;
Στο μεταξύ η γειτονιά μου βρίθει φορτηγών, είμαστε γειτονιά φορτηγατζήδων και γι' αυτό ακριβώς έχω πανικοβληθεί. Απέναντι από το σπίτι μου αράζει το φορτηγό του ο γιός μιας γειτόνισσας που δουλεύει στις λαικές. Αυτός πήρε το φορτηγό του εντελώς παραδόξως, κάτι δηλαδή που δεν έχει ξανακάνει ποτέ, την Κυριακή το πρωί και το ξανάφερε την Δευτέρα το απόγευμα. Πιθανολογώ πως το πήγε στην λαχαναγορά για λόγους που δεν τους γνωρίζω καθώς δεν ήμουν ποτέ μανάβης σε λαική. Και μου έχει κολλήσει πως ήταν χωμένη κάπου εκεί μέσα και τώρα βρίσκεται ξαφνικά σε μια άγνωστη περιοχή και εγώ πως θα την ξαναβρώ; Μου λές;

Αν, λέω Αν ισχύει αυτό, στη θέση σου ακόμα και στη λαχαναγορά θα πήγαινα να κολλήσω αφισάκια και ενδεχομένως να ψάξω..

συμφωνω με την alcyone
αν εχετε και ''καλες'' σχεσεις ρωτα τον με καποιο τροπο που πηγε την Κυριακη:hmm:

Αν, λέω Αν ισχύει αυτό, στη θέση σου ακόμα και στη λαχαναγορά θα πήγαινα να κολλήσω αφισάκια και ενδεχομένως να ψάξω..
Αύριο θα πάω στην λαχαναγορά, θα κολλήσω αφισσούλες και θα ψάξω κιόλας εκεί.
΄Εχω ξεκινήσει και σκορπάω από την άμμο της κάθε βράδυ σε διάφορες γειτονιές ξεκινώντας από το σπίτι μου, ελπίζω να λειτουργήσει όπως στον Κοντορεβυθούλη αν τυχόν δεν μπορεί να γυρίσει.

συμφωνω με την alcyone
αν εχετε και ''καλες'' σχεσεις ρωτα τον με καποιο τροπο που πηγε την Κυριακη:hmm:
Καθόλου καλές σχέσεις, είχαμε σκοτωθεί και με αυτόν και με την γυναίκα του επειδή ταίζουμε τα αδέσποτα. Θα κοιτάξω όμως να ξεμοναχιάσω την μάνα του που μου μιλάει για να μάθω.

10443171_322808934541703_6578751222226715904_o.jpg

Που είσαι Μελινάκι μου;:cry_x:

Αχ βρε Βάσω μου...και πάνω που σας σκεφτόμουν! Τίποτα ακόμη..Εγώ πάντως συνεχίζω να είμαι αισιόδοξη ότι μπορεί να βρεθεί!

Αχ Βάσω! Πόσο σε νιώθω!Εγώ έχω δύο ενήλικες και 5 μικρά...ή μάλλον είχα. Πριν από 3 εβδομάδες χάθηκε ξαφνικα μερα μεσημερι το ενα δυόμισι μηνών γατάκι και εχθές πάλι μέρα μεσημέρι και ένα ακόμη 2 μηνών μικροκαμωμένο. Είμαι τόσο μα τόσο στενοχωρημένη....κυρίως γιατί φοβάμαι ότι δε θα τα ξαναδώ. Κάτοικοι της περιοχής μου είπαν ότι υπάρχουν παιδιά που τα κλέβουν και τα κακοποιούν (πνίξιμο και πέταμα στον τοίχο). Είμαι συγκλονισμένη από τότε και δεν ξέρω τί να κάνω. Ωστόσο, η ενήλικη γατούλα μου είχε χαθεί για 3-4 μέρες, ενώ δεν φεύγει ποτέ από εδώ. Είναι θηλυκή και φρόνιμη. Τελικά γύρισε μόνη της. Μη χάνεις την ελπίδα σου. Αυτό που κάνω εγώ είναι να κυκλοφορώ στους δρόμους της περιοχής με ε΄να αλουμινόχαρτο το οποίο τσαλακώνω γιατί τυς αρ΄σει να αούνε τον ήχο....μήπως και το ακούσουν και έρθουν. Εύχομαι να την βρεις σύντομα....

Βάσω μου, σήμερα το είδα και δεν το πιστεύω! Ήμουν χαμένη εκείνο το Σάβατο στον κόσμο μου, με το νεογέννητο γατάκι που είχα βρει. Αυτό που βιώνεις, το πέρασα κι εγώ,το Πάσχα με την Disney κι είναι ο χειρότερος εφιάλτης ολονών μας εδώ μέσα. Εύχομαι από καρδιάς να την βρεις, να την σφίξεις ξανά στην αγκαλιά σου. Η κτηνίατρος του Disney τότε που είχε χαθεί, μου είπε ότι θα γυρίσει. Οι γάτες έχουν εκπληκτικό προσανατολισμό κι εκεί που νόμιζα πως είχε πάει πολύ μακριά, εν τέλει είχε καλύψει μια μικρή περιοχή γύρω από το σπίτι.
Μάλλον δεν θα έχει πάει μακριά. Πως είναι σαν χαρακτήρας; Είναι φοβική; Πιστεύεις ότι οι θόρυβοι του έξω κόσμου θα την έχουν πανικοβάλει; Δηλαδή παίζει να κρύβεται και κάπου πολύ κοντά στο σπίτι! Πραγματικά τη μόνη λυση που μπορώ να σου δώσω είναι να μην τα παρατήσεις στιγμή, όσο απίστευτα ψυχοφθόρο κι αν είναι. Και να πάρεις άτομα όπως την αδερφή σου πχ τηλέφωνο και άλλα κοντινά σου και να ζητήσεις εσύ τη βοήθειά τους. Να ρθουν δηλαδή να ψάξετε μαζί. Να μείνουν μαζί σου κανένα βράδυ. Να οργώσετε την περιοχή μαζί. Να κτυπήσετε όλα τα κουδούνια όλων των σπιτιών σε κάθε πολυκατοικία. Δεν γίνεται. Κάποιος θα την έχει δει. Μπορεί να την έχουν σπιτώσει κιόλας..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back