Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Κάπου πιστεύω κρύβεται, δεν είναι δυνατό να χάθηκε οριστικά.
Και μακάρι το συντομώτερο να βρεθεί ξαφνικά μπροστά σου και να πάψει αυτό το μαρτύριο που περνάς..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
΄Εψαξα και μέσα σε εκείνο το ρημάδι το φορτηγό που σου είχα πει. Τελικά η πόρτα του ήταν ξεκλείδωτη και ευτυχώς δεν χρειάστηκε να σκαρφαλώσω, δεν είναι όμως μέσα.Έχεις κάνει τα πάντα για να τη βρεις και δεν έμεινε κάτι άλλο να κάνεις.. παρά μόνο να μη χάνεις το κουράγιο σου..
Κάπου πιστεύω κρύβεται, δεν είναι δυνατό να χάθηκε οριστικά.
Και μακάρι το συντομώτερο να βρεθεί ξαφνικά μπροστά σου και να πάψει αυτό το μαρτύριο που περνάς..
Πασάλειψα απόψε και τα μπαλκόνια μου με ούρα, άφησα και φαγητό στο μπαλκόνι, αν και έχω το ένα στόρι μόνιμα πια σηκωμένο και κάθε τόσο βγαίνω έξω και κοιτάω και την φωνάζω.
Πως μπορεί ένα γατί βρε παιδί μου να γίνει καπνός, χωρίς ούτε ένα σημάδι για το τι έγινε;
Αλλά τι ρωτάω, έχω χάσει κι άλλο γατί έτσι πριν βρω τον Κόναν μου, όμως ήταν ακόμα αστείρωτη ενώ το Μελινάκι μου είχε στειρωθέι.
Προσπαθώ να κρατηθώ και να ελπίζω, εξάλλου δεν μου έχει μείνει τίποτα άλλο πια εκτός από την ελπίδα ότι θα ξαναβρώ το γατί μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα τη βρεις,ειμαι σιγουρη,υπομονη λιγο ακομα,θα ειναι συντομα κοντα σας....
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Είμαι καταραμένη, δεν εξηγείται αλλιώς. Κάθε φορά που παίρνω καινούργιο γατί εδώ και κάτι χρόνια, κάτι γίνεται και το χάνω. Είτε χάνεται όπως η Μελίνα μου και η Μαργαρίτα μου, είτε πεθαίνει με κάποιο τρόπο.
Φαίνεται το σύμπαν δεν θέλει να αποκτήσω άλλο γατί.
Συνεχίζω βέβαια τις προσπάθειές μου για να βρω την Μελίνα μου αλλά δεν σας κρύβω πως έχω ένα κακό προαίσθημα πως δεν θα την ξαναδώ ποτέ. Δεν ξέρω πως μού 'χει κάτσει.
Μα είναι δυνατόν να εξαφανίστηκε ως δια μαγείας, να μην την είδε κανείς, να μην άφησε έστω κάποιο ρημάδι ίχνος;
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Που εισαι βρε Μελινακι;;;;αντε γυρνα,η μανουλα σου σε χρειαζεται...
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Πως θα την βρω αν είναι πολύ μακρυά μου;
Εγώ φταίω για όλα, δεν έπρεπε να την αφήσω ελεύθερη με τα άλλα, έπρεπε να συνεχίσω να την έχω κλεισμένη στο δωμάτιό της. Καλύτερα να ζεσταινόταν λιγάκι στο δωματιάκι της που τα είχε όλα της, παρά να είναι κάπου έξω χαμένη.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
.Σήμερα μου είπε κάποια φίλη πως μπορεί να χώθηκε φοβισμένη στην μηχανή κανενός αυτοκινήτου και να μεταφέρθηκε σε άλλη περιοχή
Λίγο τραβηγμένο αυτό το σενάριο... Γατάκι ναι, είναι δυναντόν, αλλά κοτζάμ γάτα?

Κι αν αντιτάξει κάποιος "κι αν ήταν...φορτηγό"?
Ε μα πια!..όλα εναντίον? Θα θυμίζει το παλιό ανέκδοτο"Με το λιοντάρι είσαι?"

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Δεν έχω κάποια προτίμηση, νομίζω όμως πως η τελευταία που ανέβασα σήμερα και φαίνεται όπως λέω ανφάς, ίσως είναι προτιμώτερη γιατί κάπως έτσι θα την δει ένας άνθρωπος από το δικό του ύψος, ειδικά αν βγαίνει κάτω από κάποιο αυτοκίνητο.Παιδιά όσοι είστε από Αθήνα/Πειραιά κάντε share (κοινοποίηση) την αγγελία της Βάσως ξανά και ξανά. Καλά είναι να αποφασίσετε σε μία αγγελία απ' τις 3 που έχει ανεβάσει στο facebook και να την κάνετε κοινοποιήσεις συνεχώς. Ελάτε να βοηθήσουμε κι εμείς όπως μπορούμε, Βάσω υπάρχει κάποια απ' τις 3 που προτιμάς; Λέω για μία απ' τις 3 ώστε να γίνεται συνεχώς μαζικές κοινοποιήσεις, δεν ξέρω αν το σκέφτηκα σωστά και αν συμφωνείς.
Στο μεταξύ, παρ' όλο που δεν έχω ταγκάρει κανέναν απολύτως, οι κοινοποιήσεις είναι εξαιρετικά πολλές, ακόμα και από άτομα που μου είναι εντελώς άγνωστα.
Αλλά μέχρι στιγμής...
Κι όμως μου έχουν πει για ενήλικες γάτες αλλά και γάτους που κρύφτηκαν ακόμα και σε ρόδα αυτοκινήτου..
Λίγο τραβηγμένο αυτό το σενάριο... Γατάκι ναι, είναι δυναντόν, αλλά κοτζάμ γάτα?
Κι αν αντιτάξει κάποιος "κι αν ήταν...φορτηγό"?
Ε μα πια!..όλα εναντίον? Θα θυμίζει το παλιό ανέκδοτο"Με το λιοντάρι είσαι?"![]()
΄Οσο για το όλα εναντίον, αν σκεφτείς όλα αυτά που μου συμβαίνουν από πέρισυ, έχεις καμμιά αμφιβολλία;
Στο μεταξύ η γειτονιά μου βρίθει φορτηγών, είμαστε γειτονιά φορτηγατζήδων και γι' αυτό ακριβώς έχω πανικοβληθεί. Απέναντι από το σπίτι μου αράζει το φορτηγό του ο γιός μιας γειτόνισσας που δουλεύει στις λαικές. Αυτός πήρε το φορτηγό του εντελώς παραδόξως, κάτι δηλαδή που δεν έχει ξανακάνει ποτέ, την Κυριακή το πρωί και το ξανάφερε την Δευτέρα το απόγευμα. Πιθανολογώ πως το πήγε στην λαχαναγορά για λόγους που δεν τους γνωρίζω καθώς δεν ήμουν ποτέ μανάβης σε λαική. Και μου έχει κολλήσει πως ήταν χωμένη κάπου εκεί μέσα και τώρα βρίσκεται ξαφνικά σε μια άγνωστη περιοχή και εγώ πως θα την ξαναβρώ; Μου λές;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
αν εχετε και ''καλες'' σχεσεις ρωτα τον με καποιο τροπο που πηγε την Κυριακη

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αύριο θα πάω στην λαχαναγορά, θα κολλήσω αφισσούλες και θα ψάξω κιόλας εκεί.Αν, λέω Αν ισχύει αυτό, στη θέση σου ακόμα και στη λαχαναγορά θα πήγαινα να κολλήσω αφισάκια και ενδεχομένως να ψάξω..
΄Εχω ξεκινήσει και σκορπάω από την άμμο της κάθε βράδυ σε διάφορες γειτονιές ξεκινώντας από το σπίτι μου, ελπίζω να λειτουργήσει όπως στον Κοντορεβυθούλη αν τυχόν δεν μπορεί να γυρίσει.
Καθόλου καλές σχέσεις, είχαμε σκοτωθεί και με αυτόν και με την γυναίκα του επειδή ταίζουμε τα αδέσποτα. Θα κοιτάξω όμως να ξεμοναχιάσω την μάνα του που μου μιλάει για να μάθω.συμφωνω με την alcyone
αν εχετε και ''καλες'' σχεσεις ρωτα τον με καποιο τροπο που πηγε την Κυριακη![]()
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Που είσαι Μελινάκι μου;

roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Μάλλον δεν θα έχει πάει μακριά. Πως είναι σαν χαρακτήρας; Είναι φοβική; Πιστεύεις ότι οι θόρυβοι του έξω κόσμου θα την έχουν πανικοβάλει; Δηλαδή παίζει να κρύβεται και κάπου πολύ κοντά στο σπίτι! Πραγματικά τη μόνη λυση που μπορώ να σου δώσω είναι να μην τα παρατήσεις στιγμή, όσο απίστευτα ψυχοφθόρο κι αν είναι. Και να πάρεις άτομα όπως την αδερφή σου πχ τηλέφωνο και άλλα κοντινά σου και να ζητήσεις εσύ τη βοήθειά τους. Να ρθουν δηλαδή να ψάξετε μαζί. Να μείνουν μαζί σου κανένα βράδυ. Να οργώσετε την περιοχή μαζί. Να κτυπήσετε όλα τα κουδούνια όλων των σπιτιών σε κάθε πολυκατοικία. Δεν γίνεται. Κάποιος θα την έχει δει. Μπορεί να την έχουν σπιτώσει κιόλας..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool