Χάθηκε γατούλα στην περιοχή του Κορυδαλλού

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μακάρι Ριάνα μου, μακάρι. Κανείς δεν θα χαρεί περισσότερο από μένα αν γίνει αυτό.
΄Εχω όμως τις αμφιβολλίες μου, γιατί που στην ευχή είναι τόσες μέρες και πως ζει; Γυρίζω καθημερινά όλες τις γατοαποικίες της περιοχής και κάθε σημείο που υπάρχουν ενδείξεις έστω πως ταίζουν γατιά. Ξημερώματα, πρωινές ώρες, μεσημεριανές ώρες, απογευματινές ώρες, πρώτες βραδυνές ώρες και τέλος μεταμεσονύκτιες ώρες. Πότε στην ευχή βγαίνει και τρώει και τι το καλό έχει το να μένει κρυμμένη που συνάδει με τον χαρακτήρα της;
Γιατί αν είναι ζωντανή και κάπου είναι, γιατί δεν την έχει δει κανείς;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα κλείνουν 20 μέρες που λείπει το κοριτσάκι μου.:(
Σήμερα επίσης είναι τα γενέθλια του Γιώργου μου και του είχα ζητήσει από μέρες, να μου στείλει σαν δώρο το Μελινάκι μου πίσω.
Μου έστειλε extra χρήματα και τον ευχαριστώ, αλλά θέλω να τα πάρει πίσω αν γίνεται κι ας τσιτσιριστώ για άλλον ένα μήνα και να μου στείλει αυτό που του ζήτησα. Δεν θέλω λεφτά, το μωρό μου θέλω.

Είναι τόσο μικρούλα και τόσο όμορφη, είναι τόσο εύκολο να της συμβεί κάτι κακό εκεί έξω. Και μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει η ψυχή μου. Η μυρωδιά της και η παρουσία της είναι παντού ακόμα στο σπίτι, στην κουβερτούλα της, στο ελεφαντάκι της που τόσο της άρεσε να κοιμάται μαζί του, στην γατούλα της την πλαστική που λάτρευε να την δαγκώνει λες και ήταν σκυλάκι, παντού.:'(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ Βάσω μου... Δύσκολη μέρα η σημερινή για΄σένα. :(
Τις 20 μέρες που λείπει το Μελινάκι μπορεί να τις νιώθεις σαν αιώνα αλλά δεν είναι απαγορευτικές για να γυρίσει.
Και κυρίως, μη βασανίζεσαι να σκέφτεσαι πως έπαθε κάτι κακό. Θα καταρρεύσεις στο τέλος.
Συνέχισε τις προσπάθειες όσο στο επιτρέπουν οι δυνάμεις σου και μην απελπίζεσαι. :hug:

Όντως δύσκολη η σημερινή μέρα και για σένα Βάσω μου. :( Αχ καρδούλα μου.
Ξέρετε κάποιες φορές σκέφτομαι ότι τη Μελίνα μπορεί να την είδε κανένας τρελός σαν εμάς, να τη θεώρησε αδεσποτάκι και να τη μάζεψε. Να μου πείτε τόσοι ταϊζουν απλά τα αδέσποτα. Ναι, αλλά αυτή έμαθε με ανθρώπους και είναι φιλική. Κι αν είναι σπιτωμένη κάπου στη γειτονιά, εύχομαι κάποιος να δει την αφίσα και να την επιστρέψει.
Είτε δεν θέλω να πιστέψω πως της έχει συμβεί κάτι κακό, είτε δεν το δέχομαι τόσο εύκολα από την άποψη ότι δεν είναι δυνατόν με το που βγήκε από το σπίτι, κάτι να έπαθε. Άλλα γατιά ζουν χρόνια έξω πριν τους συμβεί κάτι (αν τους συμβεί). Αυτή η μικρούλα δηλαδή γιατί με την πρώτη; Κάτι δεν μου κάθεται καλά με αυτό το σενάριο χωρίς βέβαια να αποκλείεται το οτιδήποτε.

Βάσω...:bigarmhug
Το καταλαβαίνω ότι πάνε αρκετές μέρες που λείπει το Μελινάκι κι ότι είναι λογικό να αισθάνεσαι ότι μειώνονται οι πιθανότητες για να τη ξαναβρείς :/: Ακόμη όμως δεν χάθηκε κάθε ελπίδα, ειλικρινά το πιστεύω! Αλλά κι αν δε γίνει έτσι και όντως δε τη βρεις μη βάζεις μόνο το κακό στο μυαλό σου, μην αποκλείεις το ενδεχόμενο να είναι μια χαρά, έστω και μακρυά σου. Επιπλέον είναι πολύ σημαντικό που πρόλαβες να τη στειρώσεις..είναι πολύ πιο προστατευμένη έτσι όπου κι αν βρίσκεται κι αυτό το χρωστάει σε σένα!!!

Βασω μου κουραγιο κοπελα μου. Η σκεψη μου και η ευχη μου να βρεθει το Μελινακι ειναι μαζι σου! :console:

Και κυρίως, μη βασανίζεσαι να σκέφτεσαι πως έπαθε κάτι κακό. Θα καταρρεύσεις στο τέλος.
Συνέχισε τις προσπάθειες όσο στο επιτρέπουν οι δυνάμεις σου και μην απελπίζεσαι. :hug:
Προσπαθώ όσο μπορώ να μην σκέφτομαι άσχημα σενάρια και για να είμαι ειλικρινής στην διάρκεια της μέρας το ψιλοκαταφέρνω. ΄Οταν όμως έρχεται το βράδυ και γυρίζω αργά στο σπίτι πια μετά από άλλη μια μέρα άκαρπες προσπάθειες, φυτρώνουν μόνες τους μέσα στο μυαλό μου.:(
Εννοείται φυσικά πως συνεχίζω και δεν τα παρατάω με τίποτα.

Ξέρετε κάποιες φορές σκέφτομαι ότι τη Μελίνα μπορεί να την είδε κανένας τρελός σαν εμάς, να τη θεώρησε αδεσποτάκι και να τη μάζεψε. Να μου πείτε τόσοι ταϊζουν απλά τα αδέσποτα. Ναι, αλλά αυτή έμαθε με ανθρώπους και είναι φιλική. Κι αν είναι σπιτωμένη κάπου στη γειτονιά, εύχομαι κάποιος να δει την αφίσα και να την επιστρέψει.
Μακάρι να ισχύει αυτό και να είναι καλά το μωρό μου, καλά όμως θα ήταν να το ήξερα κιόλας και να μην αγωνιώ άδικα και ας μην μου την επιστρέψουν ποτέ. Μόνο να ξέρω πως είναι καλά θέλω και αν τους αρέσει τόσο πολύ και αν την αγάπησαν περισσότερο από μένα, ας την κρατήσουν.

Επιπλέον είναι πολύ σημαντικό που πρόλαβες να τη στειρώσεις..είναι πολύ πιο προστατευμένη έτσι όπου κι αν βρίσκεται κι αυτό το χρωστάει σε σένα!!!
Δυστυχώς δεν είναι καθόλου σημαντικό, το αντίθετο θα έλεγα. Γιατί αν δεν την είχα στειρώσει δεν θα είχα ποτέ αποφασίσει να την αφήσω να βγει στο μπαλκόνι και δεν θα την είχα χάσει η ηλίθια...:fool:

Βασω μου κουραγιο κοπελα μου. Η σκεψη μου και η ευχη μου να βρεθει το Μελινακι ειναι μαζι σου! :console:
Ευχαριστώ πολύ Κατερινάκι μου για την συμπαράσταση, όλους σας ευχαριστώ γιατί είναι πολύ σημαντικό να έχω ανθρώπους να μοιράζομαι την κάθε τρελλή σκέψη μου περνάει από το μυαλό.:)
Δυστυχώς είμαι εντελώς μόνη και στην ζωή μου και στη προσπάθεια εξεύρεσης της Μελίνας και το να μπορώ να λέω κάποια πράγματα και να μου απαντούν με την φωνή της λογικής, είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Γάτα εμφανίζεται ξανά στο κατώφλι του σπιτιού τους, μετά από 13 χρόνια απουσίας! (Ήταν 4 χρονών όταν χάθηκε). Καλά όταν το είδα αυτό, σκέφτηκα να το ποστάρω εδώ για να δείτε με τι πλάσματα έχουμε να κάνουμε. Βέβαια, δεν γνωρίζουμε που βρισκόταν η Shelby όλο αυτό τον καιρό, αλλά αυτό κι αν είναι σημάδι πως αν είναι καλά κάποια στιγμή επιστρέφουν:

https://blog.theanimalrescuesite.com...fb&utm_term=20140628&utm_campaign=cat-returns

Η κοπέλα μοιράζεται την ιστορία της για να δώσει ελπίδα σε άτομα που έχασαν τη γατούλα τους..

Μελινάκι μου, όπου κι αν είσαι, βρες τον τρόπο να επιστρέψεις στη μανούλα σου το συντομότερο! Μονο να μην την έχει σπιτώσει κανείς.

Τελευταία επεξεργασία:
Αχ... Τι να το κάνω Ριάνα μου να εμφανιστεί μετά από 13 χρόνια; Και στο μεταξύ εγώ να την θεωρώ χαμένη και ίσως νεκρή και να βασανίζομαι για χρόνια από ενοχές και ίσως να ταλαιπωρώ και άλλα μου γατιά που δεν φταίνε σε τίποτα και δεν έχουν και τον χαρακτήρα της από αυτό...
Δεν είναι απλά ότι την θέλω πίσω, την θέλω τώρα για να συνεχίσουμε την ζωή μας που διακόπηκε στην μέση.:(

Υ.Γ. Χώρια που σε 13 χρόνια από τώρα εγώ θα είμαι 65 και μπορεί να έχω και άνοια και να μην την αναγνωρίσω καν.

Μα βέβαια δεν τη θέλουμε να επιστρέψει σε 13 χρόνια!! :P:P Αυτό που μένει απ' αυτή την ιστορία, το ελπιδοφόρο κομμάτι, είναι ότι άμα αποφασίσει, ξέρει που είναι το σπίτι της!! Βάσω μου, εμένα η έγνοια μου είναι μην σπιτώθηκε. Κι αν έγινε κάτι τέτοιο, ας την αφήσουν έξω ελεύθερη για να επιστρέψει. Ελπίζω αν έγινε κάτι τέτοιο να δουν τις αφίσες.. Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ

Μα βέβαια δεν τη θέλουμε να επιστρέψει σε 13 χρόνια!! :P:P Αυτό που μένει απ' αυτή την ιστορία, το ελπιδοφόρο κομμάτι, είναι ότι άμα αποφασίσει, ξέρει που είναι το σπίτι της!! Βάσω μου, εμένα η έγνοια μου είναι μην σπιτώθηκε. Κι αν έγινε κάτι τέτοιο, ας την αφήσουν έξω ελεύθερη για να επιστρέψει. Ελπίζω αν έγινε κάτι τέτοιο να δουν τις αφίσες.. Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ
Πάνω σε αυτό υπάρχουν πολλές ενστάσεις, όχι από εμένα που με συμφέρει τρελλά να είναι έτσι τα πράγματα. Υπάρχουν αυτές οι διάφορες γνωστές περιπτώσεις, όπως επίσης υπάρχουν και πολλές άγνωστες περιπτώσεις. Εγώ για παράδειγμα έχω ζήσει ένα και το είχα γράψει κάποτε, τον πρώτο καιρό που είχα γραφτεί στο mycat σε κάποιον που είχε χάσει την γατούλα του εκείνη την εποχή.
΄Οταν ήμουν μικρή είχαμε μια γατούλα ασπρόμαυρη που την λέγανε Κόκο γιατί όταν μας την έδωσαν οι αδελφές του πατέρα μου, μας είπαν πως είναι αγοράκι. Είμαι σίγουρη πως ήξεραν ότι δεν ήταν γιατί είχαν γάτες όλα τους τα χρόνια αλλά θέλανε να ξεφορτωθούν προφανώς τα γατάκια από μια γέννα της γάτας τους και επειδή η μαμά μου είχε πει πως μόνο αν είναι αρσενικό θα το δεχτεί (για να μην γεννάει προφάνως), μας παραμύθιασαν. Καταλάβαμε πως ήταν τελικά κοριτσάκι όταν έμεινε για πρώτη φορά έγκυος.:/:
Αυτή την γατούλα την είχαμε για αρκετά χρόνια μέχρι που μεγαλώσαμε εγώ και η αδελφή μου. Το καλοκαίρι που διάβαζα για να δώσω εξετάσεις για Πανεπιστήμιο αρρώστησα με κάποια ίωση που μου άφησε έναν βήχα που δεν περνούσε. Ο οικογενειακός γιατρός που είχαμε τότε ανησύχησε και με έβαλε να κάνω ακτινογραφία θώρακος και όταν του την πήγα είδε λέει μια σκιά και ζήτησε εξέταση Μαντού, για φυματίωση. Εκεί τα χρειάστηκα και ζήτησα την βοήθεια της μαμάς μου γιατί μέχρι τότε το χειριζόμουν μόνη μου το θέμα. Η μαμά μου το είπε στην ξαδέλφη μου που εκείνη την εποχή ήταν φοιτήτρια της Ιατρικής και εκείνη με την σειρά της το είπε σε έναν καθηγητή της που ζήτησε να δει την ακτινογραφία.
΄Οταν είδε την ακτινογραφία, ρώτησε αν έχω σχέση με γάτες και αφού η ξαδέλφη μου του απάντησε θετικά, ζήτησε να κάνω εξέταση για τοξόπλασμα. Το έκανα και σύμφωνα με την ξαδέλφη μου και αυτόν τον γιατρό, έδειξε πως έπασχα από τοξοπλάσμωση και είπε πως όταν μεγαλώσω δεν θα μπορώ να κάνω παιδιά...:/: Γιατροί σου λέει μετά, την τύφλα τους δεν ξέρουν.:mad:
Οπότε οι γονείς μου έντρομοι από αυτά που τους είχε πει ο γιατρός και φοβούμενοι για την υγεία μου όπως και για της αδελφής μου, πήραν ένα βράδυ την γατούλα μας και πήγαν και την παράτησαν στον Ασπρόπυργο, όπως έμαθα μετά από καιρό. Αυτό έγινε καλοκαίρι, την εποχή που όπως είπα διάβαζα. Το επόμενο φθινόπωρο, ένα βράδυ του Οκτώβρη, ο Κόκος μας ξαναγύρισε αφού έκανε μια απόσταση κάπου 20 χιλιομέτρων μέσα σε 2-2,5 μήνες.

Αυτό είναι το δικό μου παράδειγμα λοιπόν από την προσωπική μου εμπειρία. Το θέμα είναι πως οι περισσότεροι που ασχολούνται με χαμένα ζώα, πιστεύουν πως οι γάτες δεν έχουν τόσο έντονη την αίσθηση των μυρωδιών όπως οι σκύλοι, χώρια που είναι σχεδόν αόρατες σε σχέση με τους σκύλους για τους ανθρώπους. Από την ημέρα που χάθηκε η Μελίνα έχει κάνει δύο πολύ δυνατές βροχές και αναρωτιέμαι αν οι μυρωδιές χάθηκαν και δεν της επιτρέπουν να γυρίσει.
΄Ολα αυτά φυσικά με την προυπόθεση πως είναι ζωντάνη γιατί δεν υπάρχει απολύτως κανείς να μου το υπογράψει αυτό.

Βασούλα μου, δεν είναι μόνον οι μυρωδιές που παίζουν ρόλο με τις γάτες, γι' αυτό μην αγχώνεσαι που έβρεξε. Θα σου πω και γω μια ιστορία. Δύο φιλενάδες στην Κύπρο. Η μία από την Λεμεσό και η άλλη από την Πάφο. Η κοπέλα από τη Λεμεσό είχε γατάκια, και ζήτησε η κοπέλα από την Πάφο να της δώσει ένα. Και της έδωσε το ένα το γατάκι που ήταν περίπου 5-6 μηνών. Οδήγησαν με αυτοκίνητο από τη Λεμεσό στην Πάφο για να πάρουν το γατάκι στο νέο του σπίτι. Μετά από καμιά δυο μέρες κι ενώ προσπαθούσε να το έχει περιορισμένο, η κοπέλα από την Πάφο το το έχασε το γατάκι. Καταθορυβημένη, τηλεφώνησε στη φίλη της και της είπε πως το γατάκι είχε χαθεί! Μετά από λίγες μέρες λοιπόν, το γατάκι έφτασε στο σπίτι του στη Λεμεσό. Είχε διανύσει 130 χιλιόμετρα με τα πόδια.
Πραγματικά κάθε πρωί ανοίγω το θέμα σου κι εύχομαι να διαβάσω: "Παιδιά η Μελίνα επέστρεψε! Την άκουσα να νιαουρίζει εψές ενώ κοιμόμουνα, άνοιξα και τι να δω! Ήταν εκεί!"

΄Ολα αυτά φυσικά με την προυπόθεση πως είναι ζωντάνη γιατί δεν υπάρχει απολύτως κανείς να μου το υπογράψει αυτό.

Αυτό που ήθελα να σε ρωτήσω είναι το εξής: Είμαστε σίγουροι 100% ότι η αρχική ιστορία που είχες ακούσει για τους σκύλους που κατασπάραξαν γατούλα δεν ευσταθεί; Την έψαξες καθόλου την ιστορία για να σιγουρευτείς;

Αυτό που ήθελα να σε ρωτήσω είναι το εξής: Είμαστε σίγουροι 100% ότι η αρχική ιστορία που είχες ακούσει για τους σκύλους που κατασπάραξαν γατούλα δεν ευσταθεί; Την έψαξες καθόλου την ιστορία για να σιγουρευτείς;
Φυσικά και την έψαξα. Για αρχή αυτή που μου το είπε, ανέφερε πως της το είπε μια άλλη γειτόνισσα η οποία λέει πως δεν είπε τίποτα για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. Ανέφερε μόνο πως ανησυχεί με τόσα αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν.
Η πρώτη είπε επίσης πως άκουσε κι εκείνη λέει σκυλιά να γαυγίζουν και να ουρλιάζουν και ουρλιαχτά γάτας, αλλά για ένα περιστατικό που δεν συνέβη ποτέ. Δεν γίνεται να άκουσε κάτι εκείνη που κοιμάται σαν ψοφίμι από την αναισθησία της και να μην άκουσα εγώ που από τότε που χάθηκε η Μελίνα κοιμάμαι με το ένα μάτι ανοιχτό.
Και τέλος κανείς άλλος δεν είδε και δεν άκουσε αυτά που μου είπε. Ξέρουν όλοι πως κυκλοφορούν σκυλιά και έχει τύχει πολλές φορές να κυνηγήσουν γατιά, μην καταφέρνοντας όμως να τα πιάσουν. Ακόμα και αγέλες σκυλιών, αν καταφέρουν κάτι θα είναι με μικράκια που δεν έχουν πολύ εμπειρία και έχει τύχει να δω κι εγώ τέτοιο περιστατικό.
΄Οσο για τον σκύλο του γείτονα, είναι βέβαιο πως δεν τον αφήνουν να βγαίνει μόνος τις νύχτες και ακόμα και αν έβγαινε είναι τόσο μπουνταλάς που δεν θα κατάφερνε τίποτα.

Οκ, χαίρομαι που δεν ευσταθεί η ιστορία εκείνη.
Ειλικρινά είναι να σπάσει το κεφάλι του κανείς που πήγε.. κανένα μέντιουμ θα μπορούσε να μας φανεί χρήσιμο; Ακούγεται τρελό, αλλά..

Ω Θεοί! Ο_Ο
Συγγνώμη, είμαι στον κόσμο μου γενικά και μπήκα τώρα και δεν το πιστεύω!!
Βάσω μου σου στέλνω κουράγιο, θετικές σκέψεις και τις ευχές μου να την βρεις το συντομότερο! Δεν έχω λόγια...

Ω Θεοί! Ο_Ο
Συγγνώμη, είμαι στον κόσμο μου γενικά και μπήκα τώρα και δεν το πιστεύω!!
Βάσω μου σου στέλνω κουράγιο, θετικές σκέψεις και τις ευχές μου να την βρεις το συντομότερο! Δεν έχω λόγια...
Σ' ευχαριστώ Agiyi, το πέρασες σχετικά πρόσφατα και ξέρεις.:(

Οκ, χαίρομαι που δεν ευσταθεί η ιστορία εκείνη.
Ειλικρινά είναι να σπάσει το κεφάλι του κανείς που πήγε.. κανένα μέντιουμ θα μπορούσε να μας φανεί χρήσιμο; Ακούγεται τρελό, αλλά..
Το αν θα μπορούσε να βοηθήσει δεν το ξέρω, ότι το έχω σκεφτεί όμως κι εγώ η πλέον σκεπτικίστρια που δεν πιστεύει τίποτα, ναι το έχω σκεφτεί.
Τόση είναι η απελπισία μου.:/:
Πάντως κάτι παραπλήσιο που δοκίμασε μια φίλη μέσω γνωστού της, παρ' όλο που μου είπε κάποια πράγματα, τελικά δυστυχώς δεν επαληθεύτηκε τίποτα από αυτά και απλά ενίσχυσε τον σκεπτικισμό μου για άλλη μια φορά.

Όχι βρε παιδιά και μέντιουμ..τι συζητάμε τώρα.. :/: Εμ έχασες το Μελινάκι..να σε γδάρουν και οικονομικά από πάνω βρε Βάσω μου; Και προφανώς χωρίς αποτέλεσμα! Θα πρέπει να βάλεις τη λογική μπροστά!!!

Όχι βρε παιδιά και μέντιουμ..τι συζητάμε τώρα.. :/: Εμ έχασες το Μελινάκι..να σε γδάρουν και οικονομικά από πάνω βρε Βάσω μου; Και προφανώς χωρίς αποτέλεσμα! Θα πρέπει να βάλεις τη λογική μπροστά!!!
Καλά Μαρία μου, δεν συζητάμε για επί πληρωμή. Και να ήθελα δηλαδή δεν έχω για τέτοια πράγματα.
Ειλικρινά το σκέφτηκα ακόμα και αυτό, τόσο απελπισμένη είμαι αλλά όχι να πληρώσω κάποιον άγνωστο, με τίποτα.

Α εντάξει..ευτυχώς! Αλλά και πάλι έστω και χωρίς λεφτά θα είναι μία ψυχοφθόρα διαδικασία για σένα και δε θα σου προσφέρει και τπτ, η γνώμη μου είναι αυτή βέβαια!

Όχι βέβαια επί πληρωμής! Μη νομίζετε και γω σκεπτικίστρια είμαι όσον αφορά αυτές, κοροϊδεύουν κόσμο. Αναφέρθηκαν όμως κάποια άλλα άτομα σε ρέϊκι, κάτι τέτοιο εννοούσα. Άτομο που ίσως να ναι φίλη γνωστής ή φίλη φίλης που ίσως να μπορεί να πει κάτι. Τι πειράζει σε μια τέτοια περίπτωση να μας πουν κάτι παραπάνω; Αλλά μάλλον αποτέλεσμα δεν θα χει. :/:
Τίποτα. Το ψάξιμο και η κοινοποίηση αν συνεχιστούν, ίσως να φέρουν κάποιο αποτέλεσμα. Αν και ακόμα πιστεύω πως θα ρθει από μόνη της. Αν είναι καλά και είναι εκεί έξω.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back