Χάθηκε γατούλα στην περιοχή του Κορυδαλλού

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Βασω μου κανενα νεο?
Φανταζομαι την αγωνια σου
Ειμαι σιγουρη οτι θα τη βρεις,μεινε ψυχραιμη,ξερω πως εμεις ευκολα τα λεμε και μοναχα εσυ ξερεις τι πονο εχει η ψυχουλα σου,αλλα υπομονη...
Τίποτα...
Λες και άνοιξε η γη και την κατάπιε ένα πράγμα.:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ουφ
Απο το μπαλκονι την εκανε η σουσουραδα;αν γυρισει μπορει να ανεβει στο μπαλκονι;
Εκει γυρω θα ειναι,αλλα σιγουρα θα ειναι φοβισμενη
Υπομονη θα τη βρεις
Σκαω πιυ δεν μπορω να βοηθησω:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω να σου πω σίγουρα αν μπορεί να ανέβει. Πιθανολογώ πως ανέβηκε να περπατήσει στο κάγκελο και έπεσε από κάτω, τρόμαξε και κρύφτηκε ή ενθουσιάστηκε από την ελευθερία και ξεκίνησε καμμιά οδύσσεια.
Αν συμβαίνει το δεύτερο θα γυρίσει μόνη της αν δεν έχει κάποιο κακό συναπάντημα, είχε συμβεί παλιά και με τον Κόκο μου. Αν όμως έχει τρομάξει και έχει κρυφτεί, είναι δύσκολα τα πράγματα. Διάβασα πως δεν βγαίνουν από την κρυψώνα τους με αποτέλεσμα να παθαίνουν διάφορα από την έλλειψη φαγητού και νερού.

Βάσω μου μόλις το είδα..
ΑΠίστευτο μου φαίνεται.Τί να πω;
μακαρι να βρεθεί σύντομα!
Έχω πολλούς γνωστούς κ φίλους στον Κορυδαλλό θα το προωθήσω σε όλους!ελπίζω να βρεθεί!

Βάσω μου μόλις το είδα..
ΑΠίστευτο μου φαίνεται.Τί να πω;
μακαρι να βρεθεί σύντομα!
Έχω πολλούς γνωστούς κ φίλους στον Κορυδαλλό θα το προωθήσω σε όλους!ελπίζω να βρεθεί!
Σ' ευχαριστώ Ιωάννα μου, κάντο σε παρακαλώ αφού έχεις γνωστούς στην περιοχή μου. ΄Οσο περισσότεροι το γνωρίζουν τόσο το καλύτερο.

Ας ελπιζουμε οτι αν δεν φανηκε ακομα,να φανει μεχρι το πρωι....:(

Άντε Μελινάκι, γύρνα.

Δυστυχώς τίποτα.
Ούτε το βράδυ, ούτε το πρωί.
Πίνω λίγο καφέ και ξαναφεύγω, έκανα και το κόλπο με τα ούρα χθες βράδυ.

Εύχομαι να πιάσει αυτο με τα ουρά και να ειναι συντομα και παλι στην αγκαλιά σου

Πωπω ρε γαμώτο :( Δεν ξέρω τι άλλο να συμβουλεύσω, τα ξέρεις καλύτερα και έχεις ήδη δοκιμάσει τα πάντα. Αχ Θεέ μου τι απαίσιο συναίσθημα, να χάνεις το ψυχάκι σου στα καλά καθούμενα. Αν τυχόν δεν τη βρεις εσύ, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γυρίσει μόνη της, μην απογοητεύεσαι ακόμα, δεν έχει περάσει πολύς καιρός απ' όταν χάθηκε. Υπομονή.

Βάζε φαΐ και νερό στο μπαλκόνι σου μήπως γυρίσει, φώναζε κι απ' το μπαλκόνι σου το βράδυ μήπως είναι κρυμμένη κάπου γύρω και σε ακούσει. Σκόρπισε και λίγη απ' την άμμο της στο μπαλκόνι σου. Εγώ και ούρα θα σκόρπιζα να σου πω την αλήθεια. Μπορεί να ξανανέβει στο μπαλκόνι αν είναι από κάτω;;;

Πωπω ρε γαμώτο :( Δεν ξέρω τι άλλο να συμβουλεύσω, τα ξέρεις καλύτερα και έχεις ήδη δοκιμάσει τα πάντα. Αχ Θεέ μου τι απαίσιο συναίσθημα, να χάνεις το ψυχάκι σου στα καλά καθούμενα. Αν τυχόν δεν τη βρεις εσύ, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γυρίσει μόνη της, μην απογοητεύεσαι ακόμα, δεν έχει περάσει πολύς καιρός απ' όταν χάθηκε. Υπομονή.

Βάζε φαΐ και νερό στο μπαλκόνι σου μήπως γυρίσει, φώναζε κι απ' το μπαλκόνι σου το βράδυ μήπως είναι κρυμμένη κάπου γύρω και σε ακούσει. Σκόρπισε και λίγη απ' την άμμο της στο μπαλκόνι σου. Εγώ και ούρα θα σκόρπιζα να σου πω την αλήθεια. Μπορεί να ξανανέβει στο μπαλκόνι αν είναι από κάτω;;;
Δεν ξέρω, μακάρι να ήξερα. Κάποια πάντως από τα αδέσποτα έχουν ανέβει κατά καιρούς και η Μελίνα μου είναι πολύ ευκίνητη. ΄Αμμο έχω βάλει από κάτω από τα μπαλκόνια μου, τρυγύρω από την έισοδο της πολυκατοκίας. Να βάλω λες και στο μπαλκόνι;
Δεν είναι κακή ιδέα και αυτό με το φαγητό στο μπαλκόνι ομολογώ πως δεν το είχα σκεφτεί, νερό βέβαια έχει πάντα.
Κάτω από την πολυκατοικία δεν έχει νόημα να βάλω φαγητό γιατί θα το φάνε τα αδέσποτα, εξάλλου απέναντι από το σπίτι έχει πάντα ξηρά τροφούλα και νερό, εκεί που ταίζω τα αδέσποτα.
Θα ψεκάσω και το μπαλκόνι με ούρα όπως λες, να δω πότε θα κάνω την ανάγκη μου σαν άνθρωπος στην λεκάνη...
΄Οσο για το συναίσθημα, δεν έχεις ιδέα και εύχομαι ειλικρινά να μην την αποκτήσεις ποτέ σου.:(

Δεν ξέρω, δε χάνεις τίποτα, εγώ παντού θα σκόρπιζα άμμο, όπου μπορούσα. Δεν έχω ιδέα πώς είναι έχεις δίκιο, μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει σύγκρυο.

:(:(:(

ελπιζω να εμφανιστει συντομα. στην γειτονια σου δεν την ειχες βρει βασω? που σημαινει οτι την ξερει λιγο πολυ. αντε να γυρισει...

:(:(:(

ελπιζω να εμφανιστει συντομα. στην γειτονια σου δεν την ειχες βρει βασω? που σημαινει οτι την ξερει λιγο πολυ. αντε να γυρισει...
Στην γειτονιά μου την είχα βρει ΄Αννα μου αλλά δεν ήταν αυτόχθονας.
Επειδή εκείνη την ημέρα έβρεχε κοιτούσα κάθε τόσο κάτω για τα αδέσποτα, μία ώρα πριν την βρω απλά δεν ήταν κάτω. Και ξαφνικά ως διά μαγείας όταν ξανακοίταξα είδα το μικράκι μου, μια σταλιά τότε γατάκι δύο μηνών.
Δεν έχει ζήσει στην γειτονιά μου σαν αδέσποτη, αυτό το ξέρω σίγουρα γιατί εγώ θα την τάιζα τότε. ΄Ολον αυτό τον καιρό ήταν κλεισμένη στο δωμάτιό της και την άφηνα να βγει όταν πια είχα κατεβάσει τα στόρια το βράδυ και λίγο το πρωί όταν τακτοποιούσα το δωμάτιό της και τις άμμους τους.
Τι το ήθελα να την αφήσω ελεύθερη μαζί με τα άλλα, μου λέτε; Που μαύρη να ήταν η ώρα που το αποφάσισα.
Και ξαφνικά, σχεδόν 8 μήνες μετά βρίσκεται έξω...
Δεν ξέρω, κοντεύω να τρελλαθώ. ΄Εχω ψάξει νομίζω παντού, έχω κάνει όλα όσα λένε τα εγχειρίδια για το πως να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε. ΄Εχω διαβάσει μέχρι αγγλικά κείμενα από ειδικούς που ξεχωρίζουν τις περιπτώσεις σε γατούλες που ζουν μέσα-έξω και σε γατούλες που ζουν αποκλειστικά μέσα.
΄Εχω απελπιστεί και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξω χωρίς ύπνο να ψάχνω τα βράδυα αλλά δεν μπορώ κιόλας να ησυχάσω όταν ξέρω πως το κοριτσάκι μου είναι κάπου εκεί έξω μόνο του.

2 μηνων γατακι ομως ειναι πολυ πιθανο να ηταν κρυμμενο στη φωλια της μαμας του μεχρι τοτε. γιαυτο και εμφανιστηκε απ το πουθενα. εκτος αν την παρατησε καποιος εκει, πιο πιθανο μου φαινεται το πρωτο σεναριο. αν κατι τετοιο ειναι πιθανο, λογικο ειναι τωρα που βρεθηκε φοβισμενη εξω να ξανακρυφτει στη φωλια της την αρχικη οταν ηταν μωρο. δεν ξερω αν βοηθανε αυτες οι σκεψεις, φανταζομαι εχεις ψαξει ηδη παντου... ελπιζω να βρεθει :worry:

Και η αφισσούλα μας που έχει και την φωτογραφία της και ένα συνοπτικό κειμενάκι.
melina4.jpg

Αν ήταν παιδί κάποιας αδέσποτης, άσε που οι περισσότερες στην γειτονιά μου είναι πια στειρωμένες, δυό-τρεις μόνο δεν είναι γιατί δεν πιάνονται με τίποτα, πρώτον δεν θα ήταν τόσο ήμερη όσο ήταν όταν την βρήκα και δεύτερον θα ήξερα πως κάποια γάτα έχει γατάκια.
Εκείνη την εποχή δεν είχε καμμιά.
Δεν ξέρω πάλι, μπορεί να έχεις και δίκιο. Απλά εξαφανίστηκε τόσο ξαφνικά, δεν την έχει δει ψυχή και δεν ξέρω πια τι να υποθέσω.
΄Οταν ήταν πιο μικρή, είχε πέσει άλλη μια φορά από κάτω αλλά την βρήκα αμέσως. Καθόταν από κάτω με τα αδέσποτα. Βέβαια αυτό ήταν πριν μήνες και ήταν και η αιτία να την έχω κλεισμένη τόσον καιρό.

Βάσω μόλις διάβασα τα άσχημα νέα...και ειλικρινά λυπάμαι πολύ για ό,τι περνάς!! Από την άλλη πολύ ειλίκρινά σου το λέω πιστεύω ότι θα τη βρεις τη γατούλα σου, είναι θέμα χρόνου!!! Το πιθανοτερο είναι να κρύβεται κάπου εκεί κοντά...Είναι πάρα πολύ νωρίς για να απογοητεύεσαι! Υπομονή προς το παρόν και να δεις που θα βρεθεί και σύντομα!

H σκέψη μας είναι μαζί σου.... Ας ελπίσουμε να βρεθεί σύντομα, πολύ σύντομα.

Ποσο στενοχωριεμαι... και ποσο καταλαβαινω την αγωνια σου... Ευχομαι να γυρισει γρηγορα στην αγκαλια σου..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back