koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα έκανα αυτό που λέει η Ριάνα, θα χτυπούσα όλα τα κουδούνια σε μια χ ακτίνα γύρω απ' το σπίτι μου, θα τους έδινα ένα αφισάκι στο χέρι για να έχουν το νου τους αν τη δουν, θα έβαζα και ανακοίνωση στο ραδιόφωνο. Κάθε μέρα ακούω την ελληνοφρένεια στο real fm στο ιντερνετ, πολύ συχνά παίρνει κόσμος και κάνει ανακοινώσεις, ο Θύμιος κι ο Αποστόλης είναι καλοί (καλά ο Αποστόλης είναι βλαμμένος αλλά οκ!
) και πιστεύω ότι αν τους πεις ότι έχεις σπάσει απ' την αγωνία, έχεις κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό και δεν ξέρεις τι άλλο να κάνεις, θα το πουν στον αέρα. Όχι απαραίτητα αυτή η εκπομπή δηλαδή, απλά επειδή έχει μεγάλη ακροαματικότητα. Θα έπαιρνα και θα έλεγα το συμβαν και θα έκανα και μια περιγραφή της γατούλας.Εύχομαι να βοηθάμε με τις ιδέες μας, εύχομαι με όλη μου την καρδιά να τη βρεις τη Μελίνα σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Γύρισα σπίτι πριν από λίγο, είχα πάει σε ένα μακρινό κτηνιατρείο που πήγαινα παλιότερα να τους δώσω να βάλουν μια αφισσούλα και γυρνώντας πήρα και ψωμί.
Σχεδόν στην είσοδο της πολυκατοικίας, συνάντησα μια γειτόνισσα που ξέρει για την Μελίνα και μου είπε πως της είπε μια άλλη γειτόνισσα που μένει πιο πάνω από μας, ότι ένα βράδυ αυτή την εβδομάδα (δεν θυμάται ακριβώς ποιό βράδυ ήταν), ένας σκύλος που έχουν σε ένα γκαράζ απέναντι σχεδόν από το σπίτι μου και που τις νύχτες λέει αργά τον αφήνουν αμολυτό, έπιασε μια γάτα και την σκότωσε.
Δεν το λέω όπως μου το είπε γιατί δεν αντέχω ούτε την σκέψη, αυτή λοιπόν η γειτόνισσα, είναι βέβαιη πως ήταν η Μελίνα.
Κάθε βράδυ είμαι έξω και ψάχνω, γυρίζω να τακτοποιήσω τα μωρά, να φάω κάτι και να πιω τα φάρμακά μου και ξαναβγαίνω ως τις 4 περίπου. Μακάρι να μπορούσα να έψαχνα όλη την νύχτα κάθε βράδυ αλλά μετά τις πρώτες μέρες κόντεψα να πέσω κάτω. Πρέπει να κοιμάμαι και λίγο για να κρατηθώ και έχω και τα άλλα μου γατιά, όπως και τα μωρά που πρέπει να προσέχω τον εαυτό μου για εκείνα.
Πως μπορεί μέσα στην νύχτα να είναι σίγουρη για το χρώμα της γάτας; Η Μελίνα μου είχε τόσο ιδιόμορφα χρωματάκια και τόσο παράξενα κατανεμημένα πάνω της.
Επίσης, αυτά τα βράδυα που ψάχνω, δεν είδα ποτέ τον σκύλο λυτό και έξω από το γκαράζ.
Ας μου πει κάποιος πως δεν είναι αλήθεια, ας μου πει κάτι για να κρατηθώ και να συνεχίσω να ελπίζω πως θα βρω το μωρό μου, δεν αντέχω ούτε την σκέψη ότι μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο.
Δηλαδή τις ατελείωτες ώρες που γυρίζω εγώ στους δρόμους και ψάχνω καθόταν κρυμμένη και βγήκε εκείνη την στιγμή ειδικά για να την πιάσει ο σκύλος;
Και αν είναι αλήθεια πως τις νύχτες τον αφήνουν ελεύθερο για να κυνηγάει γάτες, γιατί δεν παθαίνουν τίποτα τα αδέσποτά μου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάμε παρακάτω τώρα.
Το βρίσκω ΠΟΛΥ απίθανο γιατί είναι τελείως σπασμένο τηλέφωνο αυτή η καινούρια εξέλιξη. Μια γειτόνισα είπε στην άλλη γειτόνισα, τρέχα γύρευε. Θα το έψαχνα περισσότερο όμως, θα προσπαθούσα να δω αν ισχύει. ΜΗΝ το προσεγγίζεις σα να είναι γεγονός, προσέγγισέ το σα μια πληροφορία που πρέπει, δυστυχώς, να δεις αν είναι αληθινή. Όπως είπες δεν τον έχεις δει καθόλου αμολυτό το σκύλο. Οπότε το προσεγγίζεις αρχικά σα μη ακριβές, ωστόσο πρέπει δυστυχώς να το διασταυρώσεις.
Γνωρίζεις σε ποιον ανήκει ο σκύλος; Αν ναι, προσέγγισε τον ιδιοκτήτη ήρεμα, πες του ότι πρέπει να μάθεις αν τυχόν έγινε κάτι τέτοιο γιατί την ψάχνεις και πρέπει να μάθεις. Εγώ να σου πω την απαίσια αλήθεια, θα ρωτούσα και πού πέταξαν το σωματάκι της γατούλας και θα πήγαινα κι εκεί να κοιτάξω.
Ηρέμησε, πάρε βαθιές αναπνοές, σκέψου θετικά, αυτή τη στιγμή πρέπει να κρατηθείς ψύχραιμη για την υγεία σου αλλά και για τη Μελίνα σου.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
΄Οσο για τον σκύλο, πιστεύεις πως αν αληθεύει κάτι τέτοιο, ακόμα και αν δεν ήταν η Μελίνα μου αυτό το γατί, θα το παραδεχτούν;
Το σώμα τώρα, αν όντως έγιναν έτσι τα πράγματα, το σώμα θα το πέταξαν στα σκουπίδια. Εδώ το σκουπιδιάρικο περνάει κάθε μέρα, πως θα το βρω εγώ;
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφετέρου, αν τους πεις ότι δε σε ενδιαφέρει τίποτε άλλο, δε θα ασχοληθείς με τίποτε άλλο, δε σε ενδιαφέρει ούτε να διαμαρτυρηθείς, ούτε να κάνεις καταγγελία, δε σε νοιάζει καν, απλά θες να μάθεις αν συνέβη κάτι τέτοιο γιατί απλά δεν αντέχεις να ψάχνεις, να έχεις την ελπίδα και να μαθαίνεις κάτι τέτοιο, αν αληθεύει πρέπει να το ξέρεις, πες και ένα ψέμα ότι καταλαβαίνεις ότι τα σκυλιά εκνευρίζονται άμα βλέπουν γάτες και ότι θεωρείς ότι είναι φυσικό (...) να τους επιτίθενται γιατί είναι η φύση τους, ελπίζω αν τους μιλήσεις έτσι ότι υπάρχει πιθανότητα να πειστούν και να είναι ειλικρινείς.
Εγώ θα το χότραινα μέχρι αηδίας, θα έλεγα ότι είμαι σίγουρη ότι αν συνέβη κάτι τέτοιο θα είναι επειδή ο σκύλος θα ήθελε απλά να παίξει και ότι στανταρ συνέβη καταλάθος γιατί δεν μπορεί να ελέγξει τη δύναμή του στο παιχνίδι και ότι το έχω δει πολλές φορές να συμβαίνει και είναι συχνό και τέτοια.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Να ήταν τόσο άτυχο το Μελινάκι..; Δε μπορώ να το πιστέψω με τπτ!
Elektra2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βρες και την κυρία που είδε το γεγονός, ρώτα την λεπτομέρειες για να δεις αν έχει φτάσει στα αυτιά σου ολόκληρη η αλήθεια ή είναι σπασπένο τηλέφωνο και βρες και το αφεντικό του σκύλου.
Έχεις δίκιο, κάθε βράδυ είσαι στο δρόμο θα τον είχες πετύχει έστω μια φορά, αν ισχύει ότι τον αφήνουν ελεύθερο και τα αδέσποτά σου είναι μια χαρά, άρα δε στέκει και πολύ ότι ένας άγριος σκύλος είναι ελεύθερος και επιτίθεται σε γάτες. Μην πιστεύεις αυτά που ακούς από τρίτους γιατί θα τρελλαθείς χωρίς να ξέρεις αν είναι αλήθεια. Βρες την κυρία που είδε ή φαίνεται να είδε το συμβάν.
Σου εύχομαι υπομονή και δύναμη.
Και κάτι άλλο: Πέρυσι το καλοκαίρι τα παιδιά που μένουν δίπλα μου στον 5ο όροφο έχασαν τη Μπουμπού. Μετά από 20-30 ημέρες την είδα κάτω από την πολυκατοικία μας, ειδοποίησα τα παιδιά και την βρήκαν. Λογικά δεν έπρεπε να ξέρει που βρισκόμαστε διότι μεγάλωσε σε ένα διαμέρισμα στον 5ο. Πήδηξε? Ανέβηκε στην ταράτσα? Ποτέ δεν θα το μάθουμε. Αλλά! βρέθηκε μετά από πολύ καιρό και στην είσοδο της πολυκατοικίας, άρα υπάρχει κάτι, μια μυρωδιά, ένα ένστικτο? Δεν ξέρω. Πάντως γύρισε στη γειτονιά της. Οπότε μην απελπίζεσαι. Είναι απίστευτα πλάσματα με εξαιρετική νοημοσύνη και δύναμη ζωής. Να εύχεσαι για το καλύτερο, να πιστεύεις ότι θα γυρίσει και να μην το βάλεις κάτω. Χωρίς άγχος όμως. Με πίστη και δύναμη. Εύχομαι ό,τι καλύτερο.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Βρήκα πρώτα τον άνθρωπο που έχει τον σκύλο, είναι ο ίδιος άνθρωπος που με ρώτησε την περασμένη Δευτέρα που κόλλαγα αφίσσες αν βρήκα την γατούλα που έψαχνα και μου είπε μάλιστα πως όταν κατέβει θα κοιτάξει την φωτογραφία στην αφίσσα για να έχει κι εκείνος τον νου του.
Δεν τον έχουν αφήσει ποτέ ελεύθερο, ούτε νύχτες ούτε μέρες. Ο άνθρωπος δεν μπορούσε να καταλάβει πως είπε κάποιος τέτοιο πράγμα την στιγμή που δεν ισχύει. Μου είπε βέβαια πως έχει τύχει κανα-δυό φορές να τους φύγει την ώρα που μπαίνουν από την καγκελόπορτα, αλλά τον έπιασαν και τον έφεραν πίσω αμέσως. Μου είπε κιόλας πως είναι μπουνταλάς και πως περνάνε γάτες από δίπλα του και δεν κουνιέται ούτε το αυτί του και μιλάμε για αδέσποτες γάτες.
Μετά έψαξα να βρω την κυρία που υποτίθεται πως είπε αρχικά το περιστατικό σε αυτή που μένει στην πολυκατοικία μου και μου το είπε εμένα. Δυστυχώς δεν την βρήκα και πήγα να κάνω το μάθημά μου. ΄Οταν είπα το περιστατικό στον μαθητή μου, μου είπε πως κάνει παρέα με ένα από τα παιδιά του ανθρώπου που έχει τον σκύλο και πως ξέρει κι εκείνος θετικά πως δεν τον αφήνουν ποτέ ελεύθερο παρά τον βγάζουν μόνο με λουρί.
Μετά πήγα στο περίπτερο να πάρω κάτι που ήθελα και όταν γύρισα άκουσα κάποιον να με φωνάζει. Βγήκα στο μπαλκόνι και ήταν η κυρία που έψαχνα. Κοίταξε να με βρει εκείνη απ' ότι μου είπε μην τυχόν και μου πουν λάθος πράγματα.
Αυτό που είπε εκείνη ήταν πως περνάνε αγέλες σκυλιών κάποιες φορές και έχει τύχει να κυνηγήσουν και δικά της γατιά. Για τον συγκεκριμένο σκύλο μου είπε πως μια φορά τους ξέφυγε και κυνήγησε μια από τις γατούλες που ταίζει και έτρεξε εκείνη και τον έδιωξε και ξέφυγε η γατούλα.
Το μόνο που είπε η κυρία για μένα στην άλλη, επειδή με συμπαθεί πολύ και επειδή έμαθε από την άλλη πως έχασα την γατούλα μου, ήταν πως λυπάται που φεύγει αύριο διακοπές στο εξοχικό της και δεν θα είναι εδώ να με βοηθούσε στο ψάξιμο.
Δεν ξέρω ρε παιδιά, περισσότερο για εσκεμμένη κακία μου μοιάζει εμένα αυτό παρά για σπασμένο τηλέφωνο. Στο κάτω κάτω της βλαμμένης της από πάνω μου της είπαν δυο-τρία συγκεκριμένα πράγματα και εκείνη έτρεξε να μου πει και μάλιστα με απόλαυση τις βλακείες που μου είπε.
Και περισσότερο απ' όλα με πειράζει που ο άντρας μου την αγαπούσε ιδιαίτερα και την έλεγε και αδελφούλα.
Ωραία αδελφούλα ε;

koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσκεμμένη κακία δε θα το έλεγα, ειδικά αφού λες ότι είχατε τόσο κοντινές σχέσεις.
Αλλά πιστεύω είναι αυτό το κουτσομπολίστικο, αυτό το αίσθημα του να είσαι σημαντικός στη ζωή κάποιου που σε ορισμένους βγαίνει σα σύνδρομο Κασσάνδρας, νιώθουν φανταστικά με το να μεταφέρουν άσχημα νέα. Ειδικά δε αν είναι και από πράματα που κατάλαβαν μισά και μισοκούτουρλα και τα μετέφεραν όπως να 'ναι, ακόμα καλύτερα, γιατί μετά μπορούν να πουν "αχ τι καλά ευτυχώς δεν ίσχυε αυτό που μου ΕΙΠΑΝ". Έτσι ΚΑΙ σε είχαν σε αναμμένα κάρβουνα, ΚΑΙ χάρηκαν με τη χαρά σου ΚΑΙ δε φταίνε αυτοί που αγχώθηκες, ο άλλος φταίει που τους έδωσε λάθος πληροφορίες.
Ψυχολόγος έπρεπε να γίνω!!
Εγώ θα ξαναπω για το ραδιόφωνο, ειλικρινά. Οκ ακούγεται χαζούλι αλλά με το ραδιόφωνο μπαίνεις πολύ γρήγορα σε πολλά σπίτια. (Τελικά το ξανασκέφτηκα, αν το αποφασίσεις και το κάνεις μην πάρεις στην ελληνοφρένεια γιατί αν απαντήσει ο Αποστόλης θα σου λέει ασυναρτησίες
). Παράλληλα θα χτυπούσα και κουδούνια και θα μοίραζα φωτογραφίες. Υπομονή, ηρεμία και προσπάθησε να μην παραιτείσαι. Παράλληλα μην αγχώνεσαι, προσπαθείς όσο μπορείς, συνέχισε έτσι αλλά πρόσεχε την υγεία σου. Καλή δύναμη, καλή συνέχεια. Γύρνα βρε Μελινάκι μας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Αν ήμουν η συγκεκριμένη κυρία, θα πρόσεχα πότε άνοιγα το στόμα μου και τι έλεγα. Γιατί έναν άνθρωπο που ψάχνει απεγνωσμένα το παιδάκι του, τον αποπροσανατολιζεις με τέτοια σενάρία και τον πικραίνεις μάλλον άδικα.
Συνέχισε καρδιά μου το ψάξιμο. Ειλικρινά και γω αν ήμουν σε θέση να έρθω, θα το έκανα για να την ψάξουμε μαζί. Πιστεύω ότι μια μικρή ομάδα από εθελοντές μπορείς να φτιάξεις. Ακόμα και παιδιά της γειτονιάς μπορούν να γίνουν πολύτιμη βοήθεια. Θα αισθάνονται κιόλας ότι κάνουν κάτι σημαντικό. Όχι μικρά όμως, ξέρεις έφηβους να βρεις. Συνέχισε από πόρτα σε πόρτα, σοκάκι με σοκάκι, τη φωτογραφία της στα χέρια σας.. που κρύβεσαι Μελίνα μου; Έλα στη μανούλα σου!
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Βάσω, υπάρχει περίπτωση αυτή η κυρία που είναι από πάνω σας, να ξέρει κάτι για τη Μελίνα και να μη θέλει να το πει; Υπάρχει καμια περίπτωση να βρήκε τη Μελίνα, να τη μάζεψε και μετά -όταν συνειδητοποίησε ότι την ψάχνεις- να ντρέπεται ή να φοβάται ή να μη θέλει να την επιστρέψει; Πχ υπάρχει πιθανότητα να τη βρήκε και να την έδωσε για υιοθεσία και τώρα να τραβάει τα μαλλιά της που συνειδητοποίησε ότι είναι δική σου;
Οκ πιθανότατα λέω χαζομάρες...
Δεν ξέρω, έχω επηρεαστεί επειδή είναι όντως μυστήριο το πώς δεν την έχει δει κανείς τη γατούλα, άνοιξε πια η γη και την κατάπιε;
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση koukimanster μου. Η κυρία για την οποία μιλάμε μένει ακριβώς από πάνω μου. Πριν πεθάνει ο άντρας μου είμασταν σχεδόν κολλητές, ο άντρας μου δε την αγαπούσε πάρα πολύ και όπως είπα και νωρίτερα την έλεγε αδελφούλα. Εδώ που τα λέμε μοιάζανε και λίγο στην διάθεση για κουτσομπολιό.Με όλα αυτά που συζητάμε μου μπήκε μια τρελή ιδέα. Λέτε όντως η ιστορία με το σκύλο να ειπώθηκε εσκεμμένα (και όχι από χαζομάρα, όπως πιστεύω);
Βάσω, υπάρχει περίπτωση αυτή η κυρία που είναι από πάνω σας, να ξέρει κάτι για τη Μελίνα και να μη θέλει να το πει; Υπάρχει καμια περίπτωση να βρήκε τη Μελίνα, να τη μάζεψε και μετά -όταν συνειδητοποίησε ότι την ψάχνεις- να ντρέπεται ή να φοβάται ή να μη θέλει να την επιστρέψει; Πχ υπάρχει πιθανότητα να τη βρήκε και να την έδωσε για υιοθεσία και τώρα να τραβάει τα μαλλιά της που συνειδητοποίησε ότι είναι δική σου;
Οκ πιθανότατα λέω χαζομάρες...
Δεν ξέρω, έχω επηρεαστεί επειδή είναι όντως μυστήριο το πώς δεν την έχει δει κανείς τη γατούλα, άνοιξε πια η γη και την κατάπιε;

Οπότε γνωρίζω πλείστα όσα πράγματα για το σπίτι της και την γενικώτερη και ειδικότερη κατάστασή της. Τέτοια περίπτωση λοιπόν δεν υπάρχει. Ούτε να την μάζεψε εκείνη και μετά να έμαθε πως είναι δική μου γιατί ξέρει καλά όλα μου τα γατιά, από τα παλιά μέχρι τα καινούργια. Να φανταστείτε, όταν έπρεπε να πάμε κάπου την εποχή που ζούσε ακόμα το Κοκάκι μου και ήταν στα τελευταία του, εκείνη ερχόταν και τον τάιζε στο στόμα μέχρι να γυρίσουμε. ΄Εχει μάλιστα και κλειδιά του σπιτιού μου. Εξάλλου έχει έναν σκύλο στο σπίτι της που είναι του γιού της, την Πίνγκυ, ένα σκυλί που μοιάζει στην φάτσα με γουρουνάκι εξού και το όνομα.
Το να την έδωσε για υιοθεσία είναι εντελώς επιστημονική φαντασία γιατί η πιο στενή σχέση που έχει με τα ζώα, εκτός φυσικά από το να καθαρίζει τα κατουρλιά και τις ακαθαρισίες της σκυλίτσας του γιού της, είναι το να πετάει από το μπαλκόνι κομματάκια από γαλοπούλα (το αλλαντικό εννοώ) στα αδέσποτά μου. Γενικά δεν ασχολείται με αυτά και εκτός από αυτό δουλεύει πολλές ώρες και τις υπόλοιπες νταντεύει το παιδάκι της κόρης της.
΄Οσο για το πως είπε αυτά που είπε, σήμερα που είμαι πιο ξεκούραστη και ήρεμη και το έχω δουλέψει πια το πράγμα μέσα μου, το πιθανότερο είναι πως όταν της είπε η άλλη κυρία αυτά που της είπε, εκείνης το μυαλό της ήταν αλλού, σε δικά της θέματα που έχει αρκετά εδώ που τα λέμε, εξάλλου είναι κάτι που το συνηθίζει. Να της μιλάς δηλαδή για κάτι και να μην καταλαβαίνει ούτε τα μισά γιατί απλά δεν ενδιαφέρεται κι ας παριστάνει πως το κάνει. Οπότε ναι, εσκεμμένη κακία μάλλον δεν ήταν.
Δεν ξέρω ρε παιδιά, μου έχει καρφωθεί πως ίσως επειδή την είχα αρκετά περιορισμένη την Μελίνα μου λόγω του δύσκολου χαρακτήρα της και της διαολιάς της, έχω την εντύπωση πως μάλλον κάνει ντόλτσε βίτα... Το θέμα είναι μην έχει απομακρυνθεί πολύ και δεν μπορέσει να γυρίσει όταν κουραστεί. Στην περιοχή μου έχω ψάξει τα πάντα, γνωρίζω πια κάθε αυτοκίνητο από όλες του τις πλευρές, κάθε θάμνο και κάθε αυλή ή βεραντούλα. ΄Ολα τα δέντρα και οτιδήποτε άλλο υπάρχει σε ακτίνα τουλάχιστον 5 χιλιομέτρων και δεν είναι πουθενά. ΄Εχω γνωρίσει όλα τα αδέσποτα της περιοχής που με περιμένουν πια κάθε βράδυ για το μεζεδάκι τους.
Τα ταίζω και κάθομαι κάπου παράμερα να δω ποιά θα εμφανιστούν τελευταία μήπως και εμφανιστεί και η μικρούλα μου.
Χθες το βράδυ γύρναγα ως τις 4 το πρωί.
Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω και το μόνο που μου μένει είναι αυτό το ψάξιμο που κάνω, οι αφίσσες που κολλάω συνέχεια όλο και πιο μακρυά και να ελπίζω πως ίσως κάποια στιγμή γυρίσει μόνη της.
Ο Κόναν μου και η Τασούλα μου νοιώθουν εντελώς παραμελημένα, εδώ ξεχνάω να τους δώσω την πάστα για τις τριχόμπαλλες. Το ίδιο και τα μωρά που εκτός από τις βασικές τους ανάγκες, φαγητό, νεράκι, την άμμο τους και τα φάρμακά τους, δεν ασχολούμαι σχεδόν καθόλου μαζί τους πια γιατί όλο λείπω στους δρόμους.
Τζερόνυμο
Νεοφερμένο μέλος
Εύχομαι ολόψυχα το γατουλίνι να γυρίσει γρήγορα σπίτι του!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Και η κτηνίατρός μου, και μια γειτόνισσα μου που αγαπάει υπερβολικά τις γάτες και η μητέρα μου επέμεναν ότι θα γυρίσει. Με πονά να σε σκέφτομαι μόνη σου εκεί έξω μέχρι τις τέσσερις το πρωί. Κι εύχομαι οι αλητίες της μικρής να τελειώσουν σύντομα. Θεότρελα πλάσματα..
Από τη στιγμή που έχεις σκαλίσει όπως λες την περιοχή, αν είχε πάθει ω μη γένοιτο κάτι η Μελίνα, θα την έβρισκες! Πραγματικά κάτι μου λέει πως κάποια στιγμή θα την δεις. Θυμάμαι τώρα ένα γάτο γκρίζο που είχε η μαμά μου, είχε φύγει για 20 μέρες ο κύριος! Επέστρεψε ακτένιστος, γεμάτος χόρτα κολλημένα στη γούνα του, πεινασμένος σαν λύκος. Κι εμάς είχε πάει η ψυχή μας.. θυμάμαι ακόμα τα κλάματα που έκανα.
Άντε Μελίνα μου, γύρνα πίσω. Σου στέλνω την αγάπη μου Βάσω μου.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Τι στεναχώρια! Έσκασα για το Μελινάκι. Για το σοκ σου και την αγωνία δεν ξέρω τι να πω!!
Εύχομαι να επιστρέψει η σουρτούκω και να είναι μια χαρά! Σίγουρα μην απελπιστείς. Με την προσπάθεια θα βρει το δρόμο της, πού θα πάει;;
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Σήμερα πάντως ήταν το αποκορύφωμα... Γύρω στις 4 και κάτι και ενώ μόλις είχα φάει και ετοιμαζόμουν να πάρω κάποια φάρμακα, ακούω ξαφνικά έναν κεραυνό, τόσο δυνατό που λες και έπεσε ακριβώς έξω από το σπίτι. Ο Κόναν και η Τασούλα ήταν στο μπαλκόνι και μπήκαν σαν σίφουνες μέσα πανικόβλητα. Συγχρόνως αρχίζει να φυσάει απότομα δυνατά, θυμάμαι τα μωρά στην κρεββατοκάμαρα μόνα τους και τρέχω μέσα. Είχαν κρυφτεί κάτω από το κρεββάτι τα μωρά μου φοβισμένα, ξάπλωσα στο πάτωμα και σιγά σιγά βγήκαν και χώθηκαν στην αγκαλιά μου.
Εκείνη την στιγμή ακούω απ' έξω να πέφτει τόσο νερό, λες και άνοιξαν ξαφνικά οι ουρανοί και στην στιγμή το μυαλό μου έτρεξε στο Μελινάκι μου. ΄Εξω από το σπίτι μας, μόνο του στους δρόμους με αυτό τον χαλασμό κόσμου.
Δεν σκέφτηκα περισσότερο, φόρεσα βιαστικά ένα παντελόνι και μια μπλούζα, έβαλα και ένα ζευγάρι σαγιονάρες γιατί δεν ήταν για κάτι άλλο, πήρα και την ομπρέλα μου και έτρεξα έξω.
Ειλικρινά δεν ξέρω τι θέαμα παρουσιάζα, πάντως κάποιοι άνθρωποι που έτυχε να είναι έξω εκείνη την ώρα, με κοιτούσαν σαν αξιοπερίεργο. Κρατούσα την ομπρέλα αλλά παρ' όλα αυτά είχα βραχεί μέχρι το κοκκαλο, περπατούσα μες την μέση του δρόμου σχεδόν τρέχοντας και το νερό μου έφτανε ως το γόνατο πολλές φορές. Να τρέχω και να φωνάζω Μελίνα, να κλαίω χωρίς να το καταλαβαίνω, γιατί νόμιζα πως ήταν το νερό της βροχής.
΄Εμεινα έξω να περπατάω και να φωνάζω το όνομά της περίπου μία ώρα, όσο δηλαδή κράτησε αυτή η δυνατή καταιγίδα και τελικά, όπως όλες τις άλλες φορές, γύρισα σπίτι άπρακτη.

Ρε παιδιά, είχε γίνει μούσκεμα μέχρι το εσσώρουχό μου. Πως στο καλό γίνεται αυτό;

Αχ Μελινάκι μου τι με κάμνεις...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Είσαι μέσα στην τρελλή αγωνία για την τύχη της και την ψάχνεις, έχεις κινήσει γη και ουρανό να τη βρεις και τώρα που το σκέφτεσαι πιο νηφάλια νομίζω έχεις δίκιο.. Η Μελίνα είναι του "έξω" (το'χε σκάσει κι άλλη μια φορά καθώς λες), αυτό όμως ενισχύει την πιθανότητα να τη δεις ξαφνικά φάντη-μπαστούνι μπροστά σου, εκεί που δεν θα το περιμένεις μετά από μέρες..πράγμα που εύχομαι με όλη μου την καρδιά.
Όμως, επίτρεψέ μου μια συμβουλή: Μην εγκαταλείπεις τα άλλα γατο-παιδιά σου.. Ιδιαίτερα την Τασούλα και τον Κόναν που σε συντρόφευαν για χρόνια και εξακολουθούν να σε συντροφεύουν, που μοιραστήκατε στιγμές χαράς και και τραγικές στιγμές, μια ζωή δηλαδή..
Ας μη τα παραμελείς..
.Έκανες μέχρι τώρα ό,τι ήταν δυνατόν για τη Μελίνα. Δεν ξέρω πού μπορεί να βρίσκεται, ό,τι κι αν πω θα είναι μια ακόμα εικασία, από τις άπειρες που μπορεί ένα μυαλό να σκεφτεί.. Δυο πράγματα μόνο: Έχω την αίσθηση οτι ό,που και να'ναι είναι ζωντανή και υγιής. Από κει κι έπειτα, αν είναι γραφτό να βρεθεί, θα βρεθεί.. Περιμένοντάς την λοιπόν, γύρνα λίγο πίσω και κοίτα και τα άλλα γατοπαιδάκια σου, που μ'αυτή την κατάσταση, νιώθουν παραμελημένα, αναστατωμένα, χωρίς σε τίποτα να φταίνε..
Ας είναι αυτά η παρηγοριά σου, δείξ'τους πόσο τα αγαπάς και μη τα "θυσιάζεις" όσο διάστημα και μέχρι να αποφασίσει να επιστρέψει (μακάρι εύχομαι) η μικρή δραπέτισα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool