Χάθηκε γατούλα στο Παλαιό Φάληρο

• Thread starter Thread starter catmamma
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

catmamma

Νεοφερμένο μέλος

Η catmamma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Στις 10/5/2010 χάθηκε η γάτα μου. Το όνομά της είναι Αλήτρα και δυστυχώς δεν φοράει λουράκι. Είναι θηλυκή χρώματος άσπρου με μπεζ και γκρι βούλες, είναι 6 χρονών και είναι στειρωμένη. Είναι πολύ ήρεμο γατάκι αλλά σίγουρα θα είναι και πολύ φοβισμένη μια και δεν έβγαινε από το σπίτι. Ανησυχώ πάρα πολύ. Μένω στον πρώτο όροφο και πρέπει να πήδηξε από το μπαλκόνι για να πιάσει κάποιο πουλάκι που τελευταία της τράβαγαν πολύ την προσοχή καθώς μετά την πυρκαγιά της Πάρνηθας το Παλαιό Φάληρο έχει γεμίσει κοτσύφια. Ψάχνω καθημερινά όλους τους κήπους του τετραγώνου, και έχω βάλει και από την άμμο της στης γωνίες για να βρει εύκολα το δρόμο. Κάνω βόλτες και πιο μακρινές και τη φωνάζω αν και ξέρω ότι όσο είναι φοβισμένη δεν θα απαντήσει. Επίσης έχω βάλει και αφίσες. Έχω αρχίσει να ξεμένω από ιδέες, και η συμβουλή σας μου είναι πολύτιμη.
Ρίχτε μια ματιά στη φωτό και αν νομίζει κανείς ότι την είδε ας πάρει στα τηλέφωνα 2109833414 ή 6974204955.
alitraki2.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• alitraki2.jpg
    alitraki2.jpg
    163,7 KB · Εμφανίσεις: 69
  • alitraki2.jpg
    alitraki2.jpg
    163,7 KB · Εμφανίσεις: 69
κανένα νέο ακόμα από την Αλήτρα μου... σαν να άνοιξε η γή και να την κατάπιε :(
Επίσης εντύπωση μου έχει κάνει που κάποιες από τις αφισούλες που έβαλα την άλλη μέρα τις είχαν βγάλει... πόσο μπορεί να ενοχλεί ... Ήμουν σίγουρη για την αδιαφορία του κόσμου αλλά τώρα που ψάχνω διαπιστώνω ότι είναι τεράστια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλησπερα και καλωσηρθες,λυπαμαι πολυ που χαθηκε η γατουλα σου...Ριξε μια ματια εδω,μηπως παρεις κι αλλες ιδεες σχετικα με το πως μπορεις να τη βρεις.Εχει τσιπ η γατουλα;Εχεις ενημερωσει τα κτηνιατρεια της περιοχης;Ελπιζω να τη βρεις συντομα,βαλε ξανα αφισες κι ας τις βγαζουν,ο κοσμος ειναι αναισθητος...

Καλησπερα!
Απο που χαθηκε ακριβως στο Παλιο Φαληρο?Μπορεις να αναρτησεις εδω ενα αφισακι να κολλησουμε κι εμεις που κατεβαινουμε Φλοισβο?

Καλημέρα κι από δώ. Πραγματικά λυπάμαι πολύ. Είναι πολύ πιθανό να κρύβεται γιατί είναι φοβισμένη. Ενημέρωσες τα κτηνιατρεία της περιοχής (Αίλουρος, Χανδράς κλπ)? Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, προσπάθησε να την ψάξεις τις ώρες που έχει πιο ησυχία δηλ. πολυ νωρίς το πρωί. Εύχομαι να την βρεις σύντομα.
Στείλε μου με μειλ (v_xenou@yahoo.gr) το αφισάκι που έφτιαξες για να το προωθήσω σε 2 κυρίες πολύ φιλόζωες που έχουμε γνωρίσει στον Φλοίσβο και μένουν στην περιοχή.

moukelis, tzoutzou και voula σας ευχαριστώ πολύ.
Το αρθράκι το διάβασα και το ξαναδιαβάζω μαζί με τα σχόλια για να πέρνω όχι μόνο ιδέες αλλά και κουράγιο. Είναι δύσκολο να κρατάω την αισιοδοξία μου, μου λείπει πολύ και λείπει και στην μια αδελφούλα της που κλαίει κάθε μέρα και δεν παίζει πια (ήταν πολύ δεμένες)
Η Αλήτρα μου δυστυχώς δεν είχε τσιπάκι, και νιώθω τρομερά ένοχη γιατί πρόσφατα της είχα βγάλει το λουράκι για να της βάλω αμπούλα για ψήλους και μετά αμέλησα να της το ξαναβάλω.
Χάθηκε από περιοχή Ηβης και Αμφιτρίτης που είναι μόλις 3 τετράγωνα από την πλατεία του Φλοίσβου. Ειδοποίησα και έδωσα αφίσα σε όλα τα γύρω κτηνιατρεία (πρώτα πρώτα στο Χανδρά που είναι και ο γιατρός της) και τηλεφώνησα από την πρώτη μέρα σε όλα τα κτηνιατρεία του Φαλήρου για να βεβαιωθώ ότι δεν την έχουν πάει εκεί. Όσο για τις αφίσες τις ξανακολλάω όσο μπορώ...
Επισυνάπτω και το αφισάκι για όσους μπορούν να κολλήσουν (Βούλα θα σου το στείλω και με email)

Συνημμένα

• ALITRA-poster.jpg
    ALITRA-poster.jpg
    454 KB · Εμφανίσεις: 59
Mπες και στο www.himaira.gr Είναι σάιτ για χαμένα ζώα. Ποτέ δεν ξέρεις.

Ποσες μερες λειπει;Κοιταξες παντου;Μηπως εχει χωθει πουθενα στην πολυκατοικια;Συνηθως οι σπιτικες γατουλες τρομαζουν και δεν πανε μακρια.

Ποσες μερες λειπει;Κοιταξες παντου;Μηπως εχει χωθει πουθενα στην πολυκατοικια;Συνηθως οι σπιτικες γατουλες τρομαζουν και δεν πανε μακρια.
την πολυκατοικία μου την ψάχνω 3-4 φορές την ημέρα μέσα έξω και έχω βάλει τους γείτονες να τσεκάρουν και τα διαμερίσματα τους
τους γύρω κήπους και πυλωτές τις έχω μάθει καλύτερα και από τους ενοίκους τους από το καθημερίνο λεπτομερέστατο ψάξιμο :(
Πραγματικά είναι σαν να ανοιξε η γη και να την κατάπιε

την πολυκατοικία μου την ψάχνω 3-4 φορές την ημέρα μέσα έξω και έχω βάλει τους γείτονες να τσεκάρουν και τα διαμερίσματα τους
τους γύρω κήπους και πυλωτές τις έχω μάθει καλύτερα και από τους ενοίκους τους από το καθημερίνο λεπτομερέστατο ψάξιμο :(
Πραγματικά είναι σαν να ανοιξε η γη και να την κατάπιε
και λείπει από τη περασμένη Δευτέρα 10/5

Πιστευω οτι θα τη βρειτε,συνεχισε την προσπαθεια και σου στελνουμε τη θετικη μας ενεργεια!

Τυπώστε την αγγελία με μια φωτογραφία της σε αυτοκόλητες ετικέτες και κολήστε τες στους κάδους σκουπιδιών.
Εκεί δεν τις ξεκολάνε γιατί σιχαίνονται να τις αγγίξουν.
Ψάχτε στα γιαπιά της περιοχής , δυστυχώς οι κατασκευαστές αφήνουν ακάλυπτα σημεία-παγίδες για ζωάκια και παιδάκια.

Αυτά έκανα τις τρείς τελευταίες μέρες και τελικώς βρήκα τον γατούλη μας που είχε χαθεί.

Η γατούλα δεν βρέθηκε ακόμα?
Έχω χάσει κι εγώ τη δικιά μου και, παρόλο που μένουμε αρκετά μακριά (εγώ είμαι σύνορα Π.Φαλήρου με Ν.Σμύρνη), δεν την έχω δει στην περιοχή μας. Βγαίνω σχεδόν καθε βράδυ για τη Μπουμπού και ξέρω πια σχεδόν όλες τις γατοφατσούλες. Κι εμένα άνοιξε η γη και την κατάπιε, δεν είναι πουθενά, αλλά δεν το βάζω κάτω.
Τα αφισάκια πικρή ιστορία, λες και το έχουν χόμπυ να τα ξεκολλάνε... Είναι τυχεροί που δεν τους έχω πετύχει την ώρα που το βγάζουν...:mad:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back