Ρίχτε μια ματιά στη φωτό και αν νομίζει κανείς ότι την είδε ας πάρει στα τηλέφωνα 2109833414 ή 6974204955.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα

Επίσης εντύπωση μου έχει κάνει που κάποιες από τις αφισούλες που έβαλα την άλλη μέρα τις είχαν βγάλει... πόσο μπορεί να ενοχλεί ... Ήμουν σίγουρη για την αδιαφορία του κόσμου αλλά τώρα που ψάχνω διαπιστώνω ότι είναι τεράστια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Απο που χαθηκε ακριβως στο Παλιο Φαληρο?Μπορεις να αναρτησεις εδω ενα αφισακι να κολλησουμε κι εμεις που κατεβαινουμε Φλοισβο?
Voula
Διάσημο μέλος
Στείλε μου με μειλ (v_xenou@yahoo.gr) το αφισάκι που έφτιαξες για να το προωθήσω σε 2 κυρίες πολύ φιλόζωες που έχουμε γνωρίσει στον Φλοίσβο και μένουν στην περιοχή.
Το αρθράκι το διάβασα και το ξαναδιαβάζω μαζί με τα σχόλια για να πέρνω όχι μόνο ιδέες αλλά και κουράγιο. Είναι δύσκολο να κρατάω την αισιοδοξία μου, μου λείπει πολύ και λείπει και στην μια αδελφούλα της που κλαίει κάθε μέρα και δεν παίζει πια (ήταν πολύ δεμένες)
Η Αλήτρα μου δυστυχώς δεν είχε τσιπάκι, και νιώθω τρομερά ένοχη γιατί πρόσφατα της είχα βγάλει το λουράκι για να της βάλω αμπούλα για ψήλους και μετά αμέλησα να της το ξαναβάλω.
Χάθηκε από περιοχή Ηβης και Αμφιτρίτης που είναι μόλις 3 τετράγωνα από την πλατεία του Φλοίσβου. Ειδοποίησα και έδωσα αφίσα σε όλα τα γύρω κτηνιατρεία (πρώτα πρώτα στο Χανδρά που είναι και ο γιατρός της) και τηλεφώνησα από την πρώτη μέρα σε όλα τα κτηνιατρεία του Φαλήρου για να βεβαιωθώ ότι δεν την έχουν πάει εκεί. Όσο για τις αφίσες τις ξανακολλάω όσο μπορώ...
Επισυνάπτω και το αφισάκι για όσους μπορούν να κολλήσουν (Βούλα θα σου το στείλω και με email)
Συνημμένα
Voula
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
την πολυκατοικία μου την ψάχνω 3-4 φορές την ημέρα μέσα έξω και έχω βάλει τους γείτονες να τσεκάρουν και τα διαμερίσματα τουςΠοσες μερες λειπει;Κοιταξες παντου;Μηπως εχει χωθει πουθενα στην πολυκατοικια;Συνηθως οι σπιτικες γατουλες τρομαζουν και δεν πανε μακρια.
τους γύρω κήπους και πυλωτές τις έχω μάθει καλύτερα και από τους ενοίκους τους από το καθημερίνο λεπτομερέστατο ψάξιμο

Πραγματικά είναι σαν να ανοιξε η γη και να την κατάπιε
και λείπει από τη περασμένη Δευτέρα 10/5την πολυκατοικία μου την ψάχνω 3-4 φορές την ημέρα μέσα έξω και έχω βάλει τους γείτονες να τσεκάρουν και τα διαμερίσματα τους
τους γύρω κήπους και πυλωτές τις έχω μάθει καλύτερα και από τους ενοίκους τους από το καθημερίνο λεπτομερέστατο ψάξιμο
Πραγματικά είναι σαν να ανοιξε η γη και να την κατάπιε
moukelis
Επιφανές μέλος
sotos pappas
Νεοφερμένο μέλος
Εκεί δεν τις ξεκολάνε γιατί σιχαίνονται να τις αγγίξουν.
Ψάχτε στα γιαπιά της περιοχής , δυστυχώς οι κατασκευαστές αφήνουν ακάλυπτα σημεία-παγίδες για ζωάκια και παιδάκια.
Αυτά έκανα τις τρείς τελευταίες μέρες και τελικώς βρήκα τον γατούλη μας που είχε χαθεί.
chryssa
Διάσημο μέλος
Έχω χάσει κι εγώ τη δικιά μου και, παρόλο που μένουμε αρκετά μακριά (εγώ είμαι σύνορα Π.Φαλήρου με Ν.Σμύρνη), δεν την έχω δει στην περιοχή μας. Βγαίνω σχεδόν καθε βράδυ για τη Μπουμπού και ξέρω πια σχεδόν όλες τις γατοφατσούλες. Κι εμένα άνοιξε η γη και την κατάπιε, δεν είναι πουθενά, αλλά δεν το βάζω κάτω.
Τα αφισάκια πικρή ιστορία, λες και το έχουν χόμπυ να τα ξεκολλάνε... Είναι τυχεροί που δεν τους έχω πετύχει την ώρα που το βγάζουν...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool