Χάθηκε γκρι γάτος στην Κάτω Γλυφάδα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα.
Χτες 6 Σεπτεμβρίου χάθηκε ο γατούλης μου, ο οποίος ακούει στο όνομα Vector (Βέκτορ). Είναι 6 ετών, στειρωμένος, ολόγκριζος, με πορτοκαλί μάτια, σχετικά κοντή ουρά και κοιλίτσα. Δεν φοράει κολλάρο.

Χάθηκε στην περιοχή Κάτω Γλυφάδας, και συγκεκριμένα στη γωνία Κονδύλη και Κύπρου.

Μένω μόνη μου και ήταν η παρεούλα μου επί 6 χρόνια. Θα χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη σε όποιον βοηθήσει.

:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• HPIM0832.JPG
    HPIM0832.JPG
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 273
  • IMG_0046.JPG
    IMG_0046.JPG
    420,9 KB · Εμφανίσεις: 176
Καλημέρα!!Μενω και γω Κάτω Γλυφάδα (Πανδρόσου). Θα φέρω μια βόλτα στην περιοχή σήμερα όταν γυρίσω μήπως και τον βρούμε. Έχεις ψάξει καλά γύρω γύρω;;Συνήθως δεν απομακρύνονται πολύ ιδίως αν τον είχες σπίτι!Πάντως ό,τι χρειαστείς στείλε μου πμ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λία μου σε συμβουλεύω να μην σταματήσεις δευτερόλεπτο να τον ψάχνεις. Καλή επιτυχία και μέχρι το τέλος της μέρας πίσω στον αγκαλιά σου να τον έχεις!

Το χειρότερο είναι ότι συνειδητοποίησα ότι έλειπε όλη μέρα μισή με μία ώρα πριν φύγω για ταξίδι (έχω ομιλία στη Ζυρίχη), γιατί είχα δουλειές εκείνη τη μέρα και έλειπα κι εγώ την περισσότερη. Έψαξα όσο μπορούσα καλύτερα, την ώρα που είχα διαθέσιμη, αλλά έπρεπε να φύγω για το αεροδρόμιο :( Ούτε στον εχθρό μου δεν το εύχομαι. Μου πέρασε από το μυαλό να ακυρώσω και την ομιλία, αλλά σκέφτηκα ότι αν τελικά δε βρεθεί, θα είναι πολύ χειρότερο. Αν βρεθεί, φυσικά υπάρχει άτομο με κλειδιά που μπορεί να τον βάλει σπίτι & να τον προσέχει (είναι και στο site, username: kajira).

Έβαλα αφίσες έξω από το κτήριο, αφού όντως αν είναι καλά, δε νομίζω να έχει απομακρυνθεί πολύ, οπότε ελπίζω να τον δει κάποιος γείτονας. Δεν είχα και το χρόνο να βάλω παντού, ήταν ή κάνω αυτό ή τον ψάχνω.

Κονδύλη και Κύπρου μένεις;;Θα πάω μόλις σχολάσω να ρίξω μια ματιά. Ακούει στο όνομά του ή έχει κανένα τέχνασμα για να έρθει κοντά;;

εύχομαι να τον βρεις :(

Κονδύλη και Κύπρου μένεις;;Θα πάω μόλις σχολάσω να ρίξω μια ματιά. Ακούει στο όνομά του ή έχει κανένα τέχνασμα για να έρθει κοντά;;
Ναι, Κονδύλη και Κύπρου (θα καταλάβεις και ποιό κτήριο λόγω της αφισούλας -- αν και ο εκτυπωτής είχε πρόβλημα και η φωτό δεν φαίνεται καλά :( Φαίνεται όμως το κείμενο, που το έκανα μεγάλο μεγάλο). Ναι, ακούει στο όνομα του. Είναι πολύ φιλικός και χαδιάρης με όλους, δεν φοβόταν ποτέ τους ξένους. Και νιαουρίζει πολύ όταν βλέπει ανθρώπους.

Χίλια ευχαριστώ για όποια προσπάθεια!

Έλα ρε Λία... :( Θα ρίξω μια ματιά κι εγώ, μήπως με αναγνωρίσει.. πω πω..

Πώς γίνεται να χαθεί ένας τόσο μεγάλος γατούλης που ήξερε τη γειτονιά; :( Μήπως τον βούτηξε κανένας; :( Έβαλες αμοιβή στην αφίσα; :(

Πολύ στεναχωρήθηκα τώρα γαμώτο. :/:

Πώς γίνεται να χαθεί ένας τόσο μεγάλος γατούλης που ήξερε τη γειτονιά; :( Μήπως τον βούτηξε κανένας; :( Έβαλες αμοιβή στην αφίσα; :(

Πολύ στεναχωρήθηκα τώρα γαμώτο. :/:
Πώς ήξερε τη γειτονία; Αφού έμενε στο σπίτι. Έβγαινε μόνο μέσα στο κτήριο της πολυκατοικίας και στο μπαλκόνι. Υποψιάζομαι ότι πρέπει να βγήκε στο κτήριο της πολυκατοικίας όταν είχα βγει για να καπνίσω, δεν το πήρα χαμπάρι, έμεινε έξω από το σπίτι τη νύχτα και το πρωί κάποιος θα άφησε ανοιχτή την εξώπόρτα και θα βγήκε ο Vector...

Όχι, δεν έβαλα αμοιβή, δεν το σκέφτηκα. Θα βοηθούσε λες;

Για παν ενδεχόμενο... :/:

Eύχομαι σύντομα να τον έχεις στην αγκαλιά σου... Η πιο κατάλληλη ώρα για τέτοιου είδους αναζητήσεις είναι το βράδυ, που είναι πιο ήσυχα,οπότε αν ακούσουν οικεία φωνή βγαίνουν πιο εύκολα από την κρυψώνα τους απ'ότι θα έβγαιναν τη μέρα...

Eύχομαι σύντομα να τον έχεις στην αγκαλιά σου... Η πιο κατάλληλη ώρα για τέτοιου είδους αναζητήσεις είναι το βράδυ, που είναι πιο ήσυχα,οπότε αν ακούσουν οικεία φωνή βγαίνουν πιο εύκολα από την κρυψώνα τους απ'ότι θα έβγαιναν τη μέρα...
Βράδυ ήταν όταν τον έψαξα...

Τι κρίμα μωρέ. :[
Πες τους γνωστούς σου να ψάξουν αν μπορούν, εφόσον δεν είσαι εκεί, και φρόντισε να το διαδόσεις μέσω fb.

Καλή τύχη. :]

Λια,ακου τι θα εκανα εγω στη θεση σου.Καταρχην ελπιζω να ειναι συνεννοησημοι οι ανθρωποι της πολυκατοικιας σου.
Προσπαθησε να βρεις καποιον απο εκει,και πες του να αφηνουν την πορτα της πολυκατοικιας ανοιχτη,και να εχουν μεσα νερακι κια φαγακι.Φανταζομαι οτι θα θελουν το βραδυ να κλεινει,αλλα τουλαχιστον μεχρι της 10-11..νομιζω οτι μπορει να ειναι ανοιχτη,Σε περιπτωση που βρισκεται καπου κοντα ή περασει απ'εξω,πιστευω πως θα μπει μεσα.Καποιος βεβαια να κοιταει που και που αν εχει εμφανιστει.
Και βεβαια ,επιστρατευσε φυλλους ή συγγενεις για ψαξιμο.:/:
ΥΓ..Παω να σκασω απο την ωρα που το ειδα..

Λια,ακου τι θα εκανα εγω στη θεση σου.Καταρχην ελπιζω να ειναι συνεννοησημοι οι ανθρωποι της πολυκατοικιας σου.
Προσπαθησε να βρεις καποιον απο εκει,και πες του να αφηνουν την πορτα της πολυκατοικιας ανοιχτη,και να εχουν μεσα νερακι κια φαγακι.Φανταζομαι οτι θα θελουν το βραδυ να κλεινει,αλλα τουλαχιστον μεχρι της 10-11..νομιζω οτι μπορει να ειναι ανοιχτη,Σε περιπτωση που βρισκεται καπου κοντα ή περασει απ'εξω,πιστευω πως θα μπει μεσα.Καποιος βεβαια να κοιταει που και που αν εχει εμφανιστει.
Και βεβαια ,επιστρατευσε φυλλους ή συγγενεις για ψαξιμο.:/:
ΥΓ..Παω να σκασω απο την ωρα που το ειδα..
Δεν υπάρχει περίπτωση να το δεχτούν αυτό. :(

Αγγελία μέσω fb, με αμοιβή, έβαλες;
Ζήτησε από τους φίλους σου να το προωθήσουν, τι στο καλό, βρίσκουν κατοικίδια μέσω tv..

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει απομακρυνθεί... Κάπου εκεί κοντά θα είναι κρυμμένος...

Πότε επιστρέφεις; :worry:

Αν μπορείς ψάχνε τον και τα ξημερώματα, 5-7 το πρωί. Είναι πολύ δραστήρια τότε και επειδή θα έχει και ησυχία ίσως σε ακούσει και εμφανιστεί. Το ενδεχόμενο να έχει κρυφτεί κάπου στην πολυκατοικία το έχεις αποκλείσει; Μήπως να σκόρπιζες λίγη από την άμμο της αμμολεκάνης του (χρησιμοποιημένη) στην γύρω περιοχή; Να μύριζε την μυρωδιά του και να έβρισκε τον δρόμο για το σπίτι. Μη το βάζεις κάτω, θα βρεθεί ο γατούλης. Δοκίμασε να προσφέρεις και αμοιβή στις αφίσσες, ίσως τα παιδάκια της γειτονιάς να αρχίσουν να ψάχνουν για να βγάλουν το χαρτζιλίκι τους. Εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί ο γατούλης σύντομα :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back