Χάθηκε γκρι γάτος στην Κάτω Γλυφάδα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
μακάρι να βρεθεί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από ό,τι είδα στο google earth η περιοχή που χάθηκε βρίσκεται πολύ κοντά στη θάλασσα. Ο γάτος σου μπορεί να πείνασε και να κατευθύνθηκε από τη μυρωδιά προς τη θάλασσα για να τσιμπήσει τίποτα από τα φρέσκα ψάρια των ψαράδων.
Μαξιμε,φανταζομαι πως εννοεις οτι εφοσον ο γατος μετα την εξαφανιση του,ειναι τοσες μερες νηστικος,πολυ πιθανο να πηγε καπου που θα του μυρισε τροφη,οπως στα ψαραδικα:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, μου φαίνεται πολύ λογικό , και τα φρέσκα τα ολόφρεσκα ψάρια έχουν έντονη μυρωδιά την οποία εντοπίζουν εύκολα οι μύτες των αιλουροειδών .

Δεν είμαι πάντως ΤΟΣΟ κοντά στην παραλία. Θα πρέπει να έκανε αρκετό δρόμο μόνος του για να πήγε εκεί.

Δεν είμαι πάντως ΤΟΣΟ κοντά στην παραλία. Θα πρέπει να έκανε αρκετό δρόμο μόνος του για να πήγε εκεί.

Ποτέ δεν ξέρεις... υπάρχουν γάτες που βρέθηκαν από την μια άκρη της Αυστραλίας στην άλλη :/:

Εγώ πιστεύω ότι κάποιος τον μάζεψε... Παραείναι όμορφος και φιλικός γάτος για να τον άφησαν για πολύ καιρό έξω (χχχχχχ μόνο σε άλλες γάτες τον έχω δει να κάνει, ποτέ σε άνθρωπο)... Από τη μια αυτό είναι καλό γιατί θα είναι ασφαλής, από την άλλη θα μου λείψει :(

Δεν ξέρω...:hmm: εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι όταν ένας σπιτόγατος βρίσκεται ξαφνικά στο δρόμο, δεν έχει την άνεση και την ψυχραιμία να διανύσει μεγάλες αποστάσεις και να απομακρυνθεί πολύ... Ψαρωμένο τον σκέφτομαι,έξω από τα νερά του θα είναι, κάπου τρυπωμένος εκεί κοντά σε καμιά κρυψώνα ίσως να είναι...Γάτες βέβαια είναι, είναι περίεργα όντα , δεν μπορείς να μπεις στη σκέψη τους....αλλά κυρίως θα επικεντρωνόμουν στα γύρω τετράγωνα σε ακτίνα χιλιομέτρου... αχ βρε Vector που μου ήθελες και βόλτες...:/:

Α, επειδή είδα και αναρωτήθηκαν κάποιοι παραπάνω. Ναι, αν δεν υπήρχε ο Vector δεν θα υπήρχε MyCat. Εξαιτίας του το έκανα, όταν τον είχα πρωτουιοθετήσει...

Ακόμα ρε συ; :(
Για αυτό δεν παίρνω πλέον κατοικίδια, δένομαι μαζί τους και αν πάθουν κάτι πονάω...

Ίσως κάποια αγγελία με αμοιβή; Έτσι σε περίπτωση που το κράτησαν κάποιοι μπορεί να σου το δώσουν ...

Το ίδιο πιστεύω και εγώ, ότι κάπου τριγυρνάει. Συνήθως αυτά που είναι μαθημένα μέσα, μακριά από αυτοκίνητα και θορυβους, φοβούνται αρκετά μόλις βρεθούν έξω. Μήπως να έβαζες έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας σου το πιατάκι του με την τροφή του μήπως και εμφανιστεί; Αν είναι εκεί γύρω και πεινάει, μπορεί να μυρίσει την τροφή και να εμφανιστεί. Εγώ πάντως πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί!

Εχοντας τεράστια εμπειρία στο θέμα "χαμένη γάτα", ήθελα να σάς πω δύο πράγματα (που τα βρήκα ψάχνοντας στο internet, και με βοήθησαν αφάνταστα)

1. Οι οικιακές γάτες όταν εξαφανίζονται, ποτέ δεν βρίσκονται μακριά, πιό μακριά από ένα-δυό τετράγωνα. Ποτέ. Ξανακοιτάξατε σε εκείνη την αποθηκούλα που ήδη ελέγξατε τρεις φορές;;; Αν θέλει μια γάτα να κρυφτεί....

2. Μην απελπίζεστε. Οι γάτες αντέχουν πάρα πολύ. Ακόμα και χωρίς φαγητό.

Την δική μου την βρήκα μετά από δεκαπέντε μέρες, σε μια αποθηκούλα στον ακάλυπτο χώρο, είχα ήδη ψάξει πολλές φορές, αλλα΄δεν απαντούσε όταν την έψαχνα, κι έβγαινε μόνο για να πιεί νερό από μια κοντινή βρυσούλα, και την είδα τυχαία.
Τάδε έφη ένας μπλόγκερ που παρακολουθώ, όταν είχε χαθεί μια γάτα του Ν. Δήμου το '06.

Επειδή είπες πως μάλλον θα το 'σκασε από την πόρτα, μήπως να έριχνες μια ματιά και στην ταράτσα; :hmm:

Αν υπαρχει λεβητοστασιο..ή κατι παρομοιο,φανταζομαι οτι θα εχεις κοιταξει και εκει..

Εγω θα εβαζα οπωσδηποτε το πιατακι με νερο κια φαγητο,εστω εξω απο την πολυκατοικια.

Βρε Λία να σου πω και κάτι άλλο που σκέφτηκα;;; Λίγο κοτσάνα, λίγο τρελλό, αλλά εγώ θα το έκανα και αυτό... Δεν χάνεις και τίποτα να το δοκιμάσεις... Δεν ψεκάζεις με το άρωμά σου το πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι;;; ;) Πού ξέρεις;; Από τη μύτη τους άγονται και φέρονται...

Το ίδιο πιστεύω και εγώ, ότι κάπου τριγυρνάει. Συνήθως αυτά που είναι μαθημένα μέσα, μακριά από αυτοκίνητα και θορυβους, φοβούνται αρκετά μόλις βρεθούν έξω. Μήπως να έβαζες έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας σου το πιατάκι του με την τροφή του μήπως και εμφανιστεί; Αν είναι εκεί γύρω και πεινάει, μπορεί να μυρίσει την τροφή και να εμφανιστεί. Εγώ πάντως πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί!
Το έκανα σήμερα. Για να δούμε...

Τάδε έφη ένας μπλόγκερ που παρακολουθώ, όταν είχε χαθεί μια γάτα του Ν. Δήμου το '06.

Επειδή είπες πως μάλλον θα το 'σκασε από την πόρτα, μήπως να έριχνες μια ματιά και στην ταράτσα; :hmm:
Ευχαριστώ! Στην ταράτσα το θεωρώ απίθανο να πήγε, μιας και είναι μονίμως κλειδωμένη η πόρτα.

Βρε Λία να σου πω και κάτι άλλο που σκέφτηκα;;; Λίγο κοτσάνα, λίγο τρελλό, αλλά εγώ θα το έκανα και αυτό... Δεν χάνεις και τίποτα να το δοκιμάσεις... Δεν ψεκάζεις με το άρωμά σου το πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι;;; ;) Πού ξέρεις;; Από τη μύτη τους άγονται και φέρονται...
Συνήθως όταν είμαι στο σπίτι δεν φοράω άρωμα, μόνο όταν βγαίνω να πάω να συναντήσω άλλους. Άρα δεν νομίζω ότι θα του ring a bell...

Κάτι άλλο να ρωτήσω... Μήπως υπάρχουν animal shelters στην Ελλάδα; Υπάρχει περίπτωση να τον μάζεψε κανείς και να τον πήγε σε κάτι τέτοιο;

Τον βρήκα!!!! Πάνω που είχα απελπιστεί, τώρα καθόμουν στο μπαλκόνι (μέχρι πολύ αργά όπως πάντα) και άκουσα το δυνατό του νιαούρισμα. Το ξεχωρίζω αυτό το νιαούρισμα από μίλια! Άρχισα να φωνάζω "Vector, Vector" και σαν να μου απαντούσε! Πήγα κάτω, στην αρχή δεν με άφηνε να πλησιάσω, οπότε πήγα πάνω ξανά και έφερα φαί. Αφού τον τάισα, με άφησε και τον πήγα αγκαλιά και τον πήγα πάνω.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται μια χαρά, δεν έπαθε τίποτα. Ούτε καν να αδυνάτισε δε φαίνεται. Έκανα το κόλπο με το πιατάκι του που το έβγαζα έξω τις προηγούμενες μέρες με φαί. Μάλλον έπιασε. :D :D :clapup:

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν το πιστεύω!!! :eek: Συγχαρητήρια!!! Είσαι πολύ τυχερή! :jumpy:

Χμμ, δεν είναι ακριβώς ΟΚ τελικά. Τον παρατήρησα λίγο καλύτερα να περπατάει και φαίνεται να κουτσαίνει ελαφρώς στο πίσω πόδι. Δεν πρέπει να το έχει σπάσει, γιατί αλλιώς θα κούτσαινε περισσότερο. Επίσης έχει μια πολύ μικρή γρατζουνίτσα κάτω από το ένα μάτι. Αύριο πρωί πρωί θα τον πάω στον κτηνίατρο.

Λια μου...Λια μου!!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup:Πεταω απο τη χαρα μου..:D
Ενταξει,οπως το περιγραφεις δεν φαινεται να ειναι κατι σοβαρο..σημασια εχει οτι βρεθηκε,θαν τον πας στο γιατρο και θα σου πει..
Δεν μπορω να το πιστεψω..:D

Γιούπι!! :yahoo: Πολύ καλά νέα! Μην ανησυχείς για τις γρατζουνίτσες, είναι το τίμημα του Βίβερε περικολοζαμέντε :D
Περαστικά του! :hug:

Πολύ ευχάριστα νέα, Λία! :)
Μπράβο, ευτυχώς απέδωσε το κόλπο που έκανες με το πιάτο.
Ίσως έμπλεξε σε κανένα καυγά με κάποιον άλλον γάτο, όμως δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό. ;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back