Χάθηκε η γάτα μου από ξενοδοχείο ζώων στην Παστίδα Ρόδου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ginafr83

Νεοφερμένο μέλος

Η ginafr83 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
[FONT=&quot]Χαθηκε η γατα μου απο εκπαιδευτη και κατοχο ξενοδοχειου μικρων ζωων στην παστιδα ροδου!ειναι ασπρομαυρη φοραει τιγρε λουρακι και εχει χαρακτηριστικο σχεδιο καρδουλα στο τριχωμα της.εχω απελπιστει δεν ξερω που να βρω το δικιο μου.εδωσα την γατα μου να μου την προσεχουν επι πληρωμη και οταν πηγα να την παρω πισω μου ειπαν οτι την εχασαν.σας παρακαλω οποιος την δει να επικοινωνησει με τα τηλεφωνα 6946865092 ή 6946973990.[/FONT]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απείλησέ τους, τρόμαξέ τους και βάλε όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου να ψάχνει για τη γάτα σου!!! Πες τους ότι αν δε βρεθεί θα τη θεωρήσεις νεκρή και θα κάνεις καταγγελία ότι από αμέλεια σκότωσαν το ζώο σου και ότι θα τους κλείσεις το ξενοδοχείο!!! Στείλε το γραπτώς στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου για πιο επίσημα και αν έχεις γνωστό δικηγόρο να το κάνει ακόμα καλύτερα ή ζήτα τη βοήθεια της φιλοζωικής Ρόδου.
Επίσης, βάλε αφισσάκι σε σημεία πολυσύχναστα, τράπεζες, στάσεις λεωφορείου, κολώνες, κοντινές πλατείες κλπ, αγγελία σε τοπικές εφημερίδες και παντού στο facebook και στο internet. Καλή τύχη!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πάρα πολύ σοβαρό αυτό που έγινε, ο χειρότερος εφιάλτης ενός "ιδιοκτήτη" ζώου. Σε παρακαλώ, αν έχεις τη δυνατότητα μίλα με δικηγόρο. Επίσης κάνε όλα όσα σε συμβούλεψε η Youla πιο πάνω. Ρίξε και μια ματιά σ' αυτό το άρθρο
Πως να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε
Κι αν το ξενοδοχείο δεν βρίσκεται μακριά από το σπίτι σου, τότε δοκίμασε αυτό που γράφει με τα ούρα.
Λυπάμαι πάρα πολύ ειλικρινά κι εύχομαι ολόψυχα η γατούλα σου να εντοπιστεί ή να γυρίσει στο σπίτι της από μόνη της.
Σου στέλνω πμ με οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών, για να ανεβάσεις κι εδώ.

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, την περιοχή δεν την ξέρω καλά , είναι βουνά και χωράφια.Σε δικηγόρο δεν έχω δυνατότητα να αποτανθώ και από τον ιδιοκτήτη του ξεν/χείου δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον.Θα πάω και σε λίγο από εκεί να κάνω πάλι έρευνα.Το μόνο που φοβάμαι είναι μην ψάχνω άδικα και ΄εχει γίνει κάτι άλλο που μου το κρύβουν γιατί έμαθα ότι το συγκεκριμένο ξεν/χειο δεν φιλοξενεί συχνά γάτες.Ανέβασα φωτογραφία, έχω απελπιστεί...

Κανε αυτα που σου ειπε η Γιουλα και πες στον ηλιθιο ιδιοκτήτη του ξεν/χείου που δε δειχνει κανένα ενδιαφέρον, πως θα του κανεις μηνυση και θα ζητας αποζημιωση για το κατοικιδιο που εχασε υπαιτιοτητα του και επισης 5-6-8000ευρω για
ψυχικη οδυνη. Πηγαινε οπωσδηποτε σε δικηγορο. Εχεις δικαιωματα και δε μπορει κανεις αχρειος, ανικανος επαγγελματιας να το παιζει αδιαφορος χανοντας μια ζωουλα που του εμπιστευτηκες!
Τι εχασε δηλαδη, κανενα πουκαμισο και θα στο αλλαξει; Ελεος.
Πηγαινε στη φιλοζωικη, μαθε τα δικαιωματα σου και δρασε εναντιον του.
Ακομα και στην αστυνομια αν πας και πεις το περιστατικο, μπορουν να σε ενημερωσουν.
Μη ψαρωνεις.

Αγαπητή Τζίνα, η φωτογραφία δεν εμφανίζεται.
Σου στέλνω private message ώστε να σου εξηγήσω τον τρόπο.

Μιλησα σημερα μαζι του, του εξηγησα οτι επειδη ειναι δυσβατη η περιοχη[ειναι βουνα] και επειδη εκεινος την ξερει καλυτερα να παμε μαζι για να με βοηθησει,μου ειπε οτι καποια στιγμη θα το κανονισουμε και του ειπα οχι καποια στιγμη αλλα τωρα και καταλειξαμε στο να μιλησουμε για αυριο απογευμα.ειναι γενικα ανευθυνος και δεν πολυασχολειται,ρωτησα παντως ηδη δικηγορο και περιμενω να με ενημερωσει τι να κανω.παντως προεχει να βρω τη μικρουλα μου μου λειπει πολυ και ακομα εχω εδω ολα τα αντικειμενα της και επισης ο σκυλος μου που κανανε παρεουλα ειναι πολυ χαλια,δεν τρωει και γενικα υπαρχει μια αναστατωση στο σπιτι.ηθελα να προσθεσω οτι ο συγκεκριμενος απο περισυ που ειχα αφησει μονο το σκυλο μου θυμαμαι οτι δεν μας εκοψε ουτε αποδειξη και ειναι γνωστο εκπαιδευτηριο-ξενοδοχειο ζωων στη ροδο.θα σας ενημερωσω ξανα αυριο.παντως μου λειπει πολυ η γατουλα μου.παρα πολυ.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Συγνώμη που έγραψα με κεφαλαία,

Μήπως θα μπορούσε ο σκύλος σου να σε βοηθήσει στην αναζήτηση της γατούλας σου?
Δεν έχω ακούσει κάτι παραπλήσιο, ίσως να θέλει εκπαίδευση, αλλά πολύ πιθανό να γίνεται.
Με κάθε επιφύλαξη θα προτεινα να τον παίρνεις μαζί σου όταν την ψάχνεις, είδικά αφου τα πηγαίναν καλά μεταξύ τους, μπορεί η γατούλα να ανταποκριθεί στο δικό του κάλεσμα.
Θα σου έλεγα να ρωτήσεις και τον εκπαιδευτή ή κάποιον άλλον καλύτερα, γιατί σε περίπτωση που έχει γίνει κάτι άλλο θα εξαφανίσει κάθε ίχνος.

Φυσικά και θα πάρω αύριο μαζί μου και την Τζίνα μου γιατί έκαναν πολύ παρέα, μέχρι και αγκαλιά κοιμόντουσαν και τώρα της λείπει πολύ όπως και σε εμάς.

Μακάρι να την βρεις τη γατούλα σου και να είστε πάλι όλοι μαζί χαρούμενοι!!!
Καλή επιτυχία αύριο!!
Αν έχεις και κανέναν ακόμα φίλο σου (που τα πάει κάλά με τη γατούλα) να πάρεις μαζί σου να μη σε ψαρώσει ο εκπαιδευτής ακόμα καλύτερα.
Τώρα που το σκέφτομαι, να πατε μαζί δεν ξέρω πόσο καλό αποτέλεσμα θα έχει αν τον αντιπάθησε αυτόν :hmm:(τον εκπαιδευτή εννοώ)

Με την Κλειάννα στην Ρόδο έχεις μιλήσει έτσι δεν είναι? Είδα ότι έχει και αγγελία σου το αδέσποτο οπότε πρέπει να έχεις μιλήσει. Εύχομαι με όλη μου την ψυχή να την βρεις. Μην σταματήσεις να κοινοποιείς και να ψάχνεις. Και να ψάξει και ο βλάκας καλά τους χώρους του γιατί τα στειρωμένα ζώα από σπίτι δεν απομακρύνονται πολύ μακριά μην είναι εκεί κοντά πουθενά

Σας ευχαριστώ για την πολύτιμη συμπαράσταση σας, θα δούμε αύριο.Αλλά δεν ξέρω γιατί έχω μια περίεργη διαίσθηση ότι λέει ψέματα ότι χάθηκε γιατί δεν τον βλέπω πολύ πρόθυμο για αναζήτηση.

Ναί Ουρανία μου έχω μιλήσει και με το αδέσποτο και με στρέιχελπ.

Τελευταία επεξεργασία:
8e2521e2.jpg

Ανεβάζω και φωτογραφία αλλά δεν ξέρω αν φαίνεται, προσπαθώ αρκετή ώρα η αλήθεια:(

Τελευταία επεξεργασία:
8e2521e2.jpg
ginafr83

Κουκλίτσα μου, πόσο μας λείπεις.Ευχαριστώ πολύ την ζουζουνέλα για τη βοήθεια στο ανέβασμα της φωτογραφίας.

Τελευταία επεξεργασία:
Πανέμορφη...Ελπίζω να είναι καλά η ψυχούλα και να την βρείτε σύντομα! Μην το βάλεις κάτω ότι και να γίνει!

Γύρνα τον κόσμο ανάποδα κατέστρεψε και αυτό το ρεμάλι!!!
Τα χω πάρει με αυτά που άκουσα!!!

Νομίζω ότι η απροθυμία του υπευθύνου θα εξαφανιστεί εάν τον ενημερώσεις ότι σκοπεύεις να κάνεις καταγγελία στην εφορία. Κατά την γνώμη μου πάντως πρέπει άμεσα να κάνεις προφορική καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα προσκομίζοντας όποια απόδειξη παραλαβής της γατούλας σου έχεις και να ζητήσεις να κληθεί στο τμήμα για συστάσεις. Μην αφήσεις να περάσει άλλη μέρα γιατί μετά έχεις τον κίνδυνο να λέει ιστορίες ότι δήθεν αδιαφόρησες για το ζώο και δεν το αναζήτησες κ.λπ.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back