Χάθηκε η γάτα μου από ξενοδοχείο ζώων στην Παστίδα Ρόδου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
συγνώμη αν σε φόβισα αλλά έπρεπε να σου πω ότι όπως έχει εξελιχθεί η ιστορία σου υπάρχει ο λόγος σου και ο λόγος του....δεν έχεις κάνει κάτι νόμιμο, π.χ. δεν τον έχεις καταγγείλει πουθενά, κι όσο ο καιρός περνάει το "δικαίωμά σου αυτό αδρανεί" χάνεται....εγώ τουλάχιστον λογικά σκεπτόμενη εάν ερχόσουν μετά από καιρό να μου καταγγείλεις κάτι τέτοιο στην αστυνομία θα σου έλεγα το αυτονόητο....γιατί δεν ήρθατε τόσο καιρό τώρα....;;; και σου λέω και την χειρότερη....να τον καλέσουν και να πει αυτός ότι δεν πήρε ποτέ το γατάκι σου για φύλαξη.... εκτός κι αν έχεις χαρτί υπογεγραμμένο ότι το παρέλαβες...έχεις;;; μπορείς να το αποδείξεις;;; αντίθετα αυτός εάν εσύ δεν έχεις κινηθεί εν τω μεταξύ εναντίον του μπορεί να σε μηνύσει για δυσφήμιση. Οτι τον κατηγορείς και άλλα τέτοια...είναι απίθανα αυτά που γίνονται μην σου φαίνεται περίεργο!!!

ξέρω πως όλα αυτά σου ακούγονται κάπως αλλά δεν στα είπα για να σε φοβίσω έτσι για σπάσω πλάκα....λόγω επαγγέλματος έχω ακούσει αρκετά ευτράπελα και ήθελα να σε προστατέψω. Οταν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα τα καταγγέλουμε άμεσα για να μπορέσει να σταθεί ο λόγος μας. Δεν αφήνουμε μεγάλα διαστήματα να περάσουν.... Από εκεί και πέρα είναι δικαίωμά σου να το χειριστείς όπως θέλεις το θέμα. Από τη στιγμή όμως που το θέμα τίθεται δημόσια όφειλα να σε ενημερώσω για τυχόν προβλήματα που μπορείς να συναντήσεις. Να με συγχωρείς δεν ήταν πρόθεσή μου να θεωρήσεις ότι απειλείσαι από μένα...Καλή τύχη στην αναζήτηση της γατούλας σου! εύχομαι το καλύτερο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυσφήμιση ξέρω ότι είναι η αναφορά σε ονόματα με γεγονότα που δεν ισχύουν με σκοπό να βλάψεις τη φήμη κάποιου, καταγγελία όπως σας είπα και σε προηγούμενες συζητήσεις δεν γίνεται να κάνεις στην αστυνομία για κάτι τέτοιο, πρέπει να απευθυνθείς σε δικηγόρο και να καταγγείλεις τον υπαίτιο για ψυχική οδύνη και για τα υπόλοιπα : μη τήρηση των υποχρεώσεων του σαν επαγγελματίας, για μη τήρηση βιβλίων εισαγωγής των κατοικιδίων ή για μη σύναψη κάποιου συμφωνητικού.Για την απώλεια του ζώου δεν μπορώ να κάνω καταγγελία, έχω μιλήσει με δικηγόρο και σκέφτομαι αν αξίζει να κάνω κάτι επειδή θα τρέχω συνέχεια στα δικαστήρια.Τέλος αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι έχασα το ζώο μου που δεν θα βρεθεί ποτέ, και δεν απαλύνει τον πόνο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε καρδουλα μου γλυκια.Γιατι τα μπλεκεις τοσο τα πραγματα;
Ακουν κατι.Ο τυπος αυτος εχει ενα ξενοδοχειο ζωων.Ωραια;Εσυ το πηγες εκει,και δεν υπαρχει πλεον.Ακομα και ψεμματα να λες,ακομα καποιοι ειναι υπευθυνοι να κανουν ελεγχους σε τετοιες επιχειρησεις,να δουν πχ αν εχουν αδεια,αν πληρπυν τις προυποθεσεις κλπ,.Εσυ πρεπει να κανεις μια καταγγελια εκει που πρεπει,και ειναι υποχρεωμενοι να δουν καταρχην ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ,αν εχει αδεια,και αν πληρει τις προυποθεσεις.Για να σου δωσω να καταλαβεις.Ακομα και καταγγελια να μην γιονοταν,ειναι υποχρεωμενοι να ελεγχουν τετοιες επιχειρησεις.Ποια δυσφημιση λεμε τωρα και τι λέμε;:(
Σε παρακαλω,ουτε δικηγορους ουτε τιποτα,πηγαινε στην αστυνομια και κανε καταγγελια.Αν πρεπει να την κανεις αλλου,ειναι υποχρεωμενοι να σου πουνε τι ακριβως να κανεις.Ομως δεν μπορει αυτος ο ανθρωπος να εξακολουθει να εχει αυτο το ξενοδοχειο,ενω του χανονται ή του πεθαινουν ζωα εκει.

Λοιπόν άκου κοριτσάκι....ρώτησα και μου είπαν ότι καταγγελία μπορείς να κάνεις αρχικά στην αστυνομία, να περιγράψεις το γεγονός, τι ακριβώς έγινε, να γραφεί στο βιβλίο συμβάντων και να πάρεις και αντίγραφο. Εκεί θα ενημερωθείς πως και τι...θα σου πουν σίγουρα πως μπορείς να το αντιμετωπίσεις, που πρέπει να πας, και τι κόστος θα έχει κάθε σου κίνηση. Καταλαβαίνω ότι τα δικαστήρια όλοι μας τα φοβόμαστε και δεν τα θέλουμε. Σε καταλαβαίνω απόλυτα....σε κανέναν δεν αρέσουν. Μπορείς όμως σε πρώτη φάση να πας στην αστυνομία και εκεί να πληροφορηθείς ακριβώς τι πρέπει να κάνεις. Κάνε το δεν χάνεις τίποτα. Ανάλογα με το τι θα σου πουν πράττεις.
Και αυτά που είπε η Εφη είναι πράγματα τα οποία μπορείς να κάνεις...ανέξοδα! δεν γίνεται να τον αφήσεις έτσι....είναι κρίμα και για σένα και κυρίως για τη γατούλα σου!
Εύχομαι πραγματικά να μπορέσεις να βρεις τη γατούλα σου...να πάνε όλα καλά, ειλικρινά. Αλλά παράλληλα μην τον αφήνεις και έτσι...κάνε ότι γίνεται στο μέτρο που μπορείς χωρίς να επιβαρυνθείς και οικονομικά επιπλέον!

Με κάλυψαν οι υπόλοιποι. Θα προσθέσω μόνο ένα πράγμα: Προς τιμή της γατούλας σου δεν αξίζει να καταγγείλεις τον υπαίτιο της εξαφάνισής της; Δεν αξίζει καν να προσπαθήσεις; Άντε κουκλίτσα μου, είμαστε δίπλα σου!

Το θέμα είναι ότι αυτός ο άνθρωπος πρέπει να πληρώσει για όλο αυτό που προκάλεσε και στη δική σου γάτα αλλά και για να μην ξανασυμβεί το ίδιο με κάποιον άλλον ο οποίος θα του εμπιστευτεί ανυποψίαστος το ζώο του και θα βιώσει όλα αυτά τα συναισθήματα που βιώνεις τώρα εσύ.
Απλώς, όσο αφήνεις να περνούν οι μέρες και δεν κάνεις κάτι, νομίζω ότι δεν είναι τόσο καλό...
Προσπάθησε να πας στην Αστυνομία να κάνεις την καταγγελία τουλάχιστον κι από κι έπειτα θα μάθεις τι μπορείς να κάνεις και πράττεις ανάλογα με τις δυνατότητές σου.

Να το πω κι αλλιώς; Εάν ήταν να εμπιστευτώ το παιδί μου, τη Μπριάμ, σε κάποιο τέτοιο ξενοδοχείο, θα ήθελα να με είχε ειδοποιήσει κάποιος εάν πρόκειται για απατεώνες, πριν ρισκάρω να τη χάσω... :(

9α πρεπει να απευ9υν9εις σε δηκορο!αυτο που συναιβει ειναι πολυ σοβαρο και υποπτο.να ζητησεις αποζημειωση η και να μυνησεις τον αν9ρωπο αφου δεν δειχνει κανενα ενδιαφερο.τελειως ανευ9υνοι!

Πραγματικα,μην τ'αφησεις ετσι...Ειναι κριμα και για το γατακι που ποιος ξερει που ειναι αυτη τη στιγμη,επειδη αυτος ειναι ανευθυνος.Μην κανεις την ιδια βλακεια με εμενα και δεν κινηθεις νομικα.Εγω δεν το εκανα με εναν κτηνιατρο,και το μετανιωνω γιατι αυτος επρεπε να τιμωρηθει.Ποιος ξερει αν εχει γινει κατι και σε αλλα ζωακια.Ετσι μπορεις να αποτρεψεις και να χαθουν εξαιτιας του συγκεκριμενου ατομου αλλα ζωακια...Αν το φοβασαι τοσο πολυ,τρομαξε τον,πιεσε τον πολυ,τρομαξε τον με καταγγελιες και μηνυσεις.Ισως ετσι τρομαξει λιγο...

Mην το σκέφτεσαι καθόλου, θα έπρεπε να είχες ήδη πάει στην αστυνομία!!!Μια αθώα ψυχούλα βρίσκεται στο δρόμο εξαιτίας του!Και εσύ μην εγκαταλείψεις ποτέ το ψάξιμο!Σίγουρα προέχει να βρεθεί η γατούλα ταυτόχρονα όμως πρέπει να κινηθείς και εναντίον του ώστε να μην κινδυνεύσει και κάποιο άλλο ζωάκι!

Μα με βάζουν στην διαδικασία να φοβηθώ μήπως κατηγορηθώ για δυσφήμιση ενώ περνάω τόσα αυτές τις μέρες, αγωνία, άγχος, πόνο για την απώλεια και όλα τα σχετικά.

Απαράδεκτος.. απίστευτο γεγονός αυτό που συνέβη.
Λοιπόν.. κατ' αρχήν σταμάτα να μιλάς εσύ μαζί του. Θα του μιλάει από εδώ και πέρα μόνον ο Δικηγόρος που έχεις συνεννοηθεί.Εσένα μπορεί να σε χειραγωγήσει και να σε τρομάξει, αυτόν όχι. Κάνε καταγγελία στην Αστυνομία. Όχι αύριο. Τώρα. Απείλησε τον μέσω του Δικηγόρου σου ότι έχεις μάρτυρα, που είδε ότι πήγες το ζώο εκεί και παρ΄όλα αυτά δεν έχεις απόδειξη. Ποιός είναι ο χειρότερος φόβος ενός επαγγελματία?Έλεγχος από εφορία (ΣΔΟΕ).Πεςτου να σου πει τι ακριβώς έγινε με την γατούλα, αν όντως χάθηκε, που χάθηκε και τα λοιπά και πιέστε τον αφόρητα. 10 τηλέφωνα την ημέρα. Να μην μπορεί να ανασάνει. Αν μη τι άλλο πρέπει να σου πει τι συνέβη, να ξέρεις και εσύ..αν έχει συμβεί κάτι στο γατάκι (πραγματικά ελπίζω πως όχι) είναι κρίμα και άδικο να ψάχνεις στον αέρα.
Μην το αφήνεις ούτε ένα λεπτό. Και αν μπορείς στην αστυνομία πήγαινε με τον Δικηγόρο σου. Θα τους εξαναγκάσει να κινηθούν πιο γρήγορα.

Μερικοί άνθρωποι καταλαβαίνουνε αλλιώς (βέβαια δεν είναι ο σωστός τρόπος). Δε μπορείς να πας εκεί με 2-3 φίλους σου; Να τον κοιτάνε λίγο περίεργα γιά να φοβηθεί; Δυστυχώς πολλές φορές αυτό πιάνει στις μέρες μας. Σε βλέπει γυναίκα γι΄αυτό στα κάνει αυτά...

To σιγουρο ειναι οτι με τα λογια,δεν θα αλλαξει κατι. Αν ημουν στη θεση σου απο το πρωτο λεπτο θα ειχα παει στην αστυνομια να κανω καταγγελια. Εδω μιλαμε για ενα ζωο που ειναι αφαντο εδω και πολλες μερες,δεν ξερεις καν αν ζει,αν σου εχει πει ο αθλιος εστω και την μιση αληθεια και δεν εχει γινει τπτ απο νομικης αποψης. Ο καιρος περναει,περασε για την ακριβεια,θα επρεπε να βιαστεις.Δεν πρεπει να μενουν ατιμωρητα τετοια καθαρματα φιλη μου.

ευχομαι να βρεθει η γατουλα.... θα συμφωνησω με ολους τους υπολοιπους για το τι πρεπει να κανεις και θα σου πω και κατι επιπλεον... μην θεωρεις απιθανο να πηγε 3χλμ μακρια... οι γατες κανουν διαδρομες! εμας καποτε μια γατα την μεταφεραμε απο το σπιτι 10χλμ! μακρια χαθηκε απο εκει και 3 μερες μετα ηρθε παλι σπιτι! γι αυτο θα σου ελεγα ξαναπηγαινε στην κυρια μακρια που ειπε οτι την ειδε μεχρι να σιγουρευτεις οτι δεν ειναι. επισης θα σου ελεγα να μην γραψεις τιποτα αλλο για το ξενοδοχειο στο ιντερνετ. ασχετα αν εχεις δικιο ή οχι αυτος το χρησιμοποιει ως συκοφαντικη δυσφημιση και μπορει ενω σου εκανε ζημια να διεκδικησει αποζημιωση! καλη επιτυχια με το γατουλινακι!!

γιατι ρε παιδια θεωρειτε οτι υπαρχει δικαιοσυνη στην ελλαδα?? οτι και να κανει ουτε το γατακι θα γυρισει και ουτε το δικιο της θα βρει!!! πολυ στεναχωρο αυτο που λεω αλλα ισχυει!

Στο τέλος της μέρας αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο απ' όλα είναι να βρεθεί η αγαπημένη της γάτα.
Απλά αν ήμουν στη θέση της θα είχα ήδη κινηθεί με δικηγόρο, από την πρώτη στιγμή. Όπως και να χει, ας βρεθεί η γατούλα να μην πονά άλλο η κοπέλα. Και μακάρι ο τύπος αυτός να μην γίνει αιτία να χαθούν κι άλλα ζώα που θα του εμπιστευθούν στο μέλλον.

Στο τέλος της μέρας αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο απ' όλα είναι να βρεθεί η αγαπημένη της γάτα.
Απλά αν ήμουν στη θέση της θα είχα ήδη κινηθεί με δικηγόρο, από την πρώτη στιγμή. Όπως και να χει, ας βρεθεί η γατούλα να μην πονά άλλο η κοπέλα. Και μακάρι ο τύπος αυτός να μην γίνει αιτία να χαθούν κι άλλα ζώα που θα του εμπιστευθούν στο μέλλον.

αυτος εννοειται πως πρεπει να πληρωσει για να μην συνεχιστουν τα ιδια. Θεωρω τοσο απαραδεκτο να εμπιστευτεις το ζωακι σου και να το χασεις με αυτο τον τροπο!. πολυ κριμα! Απλα γενικα εμπειρικα στην Ελλαδα το δικιο σου δεν το βρισκεις!

Τζινου,ειχαμε καμια εξελιξη πανω στο θεμα της γατουλας σου? Ευχομαι συντομα να εχουμε χαρουμενα νεα.Αν δεν υπαρχουν νεα,μην τα παρατας κοπελα μου.Πηγαινε ξανα και ξανα στην γυναικα που λεει οτι την εχει δει και την ταιζει. Μην χανεις το κουραγιο και την ελπιδα σου!

Τί έγινε τελικά με την γάτα? Βρέθηκε? Αν μπορείς πες μας.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back