Χάθηκε η γάτα μου!

πυρροθριξ

Περιβόητο μέλος

Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα.
απο σημερα το πρωι δεν μπορω να τον βρω πουθενα.Φωναξα φωναξα..εψαξα και τιποτα.Ηταν απολυτως υγειης οταν εφυγε.Τι να κανω? εχω πανικοβληθει δεν το εχει ξανακανει ποτε αυτο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατ'αρχην μην πανικοβάλλεσαι. Είναι στειρωμένος? Αν όχι, ίσως αναζητά "περιπέτειες".

Ο γάτος μιας φίλης μου το έσκασε από το σπίτι και επέστρεψε σπίτι μετά από μία εβδομάδα! Αυτό έγινε 2 φορές. Οπ'οτε ηρέμησε, θα επιστρέψει πιστεύω.

Τώρα για τις ενέργειες που μνπορείς να ακολουθήσεις, υπάρχει ένα πολυ χρησιμο αρθρο εδω https://www.mypetz.gr/threads/Πώς-να-βρούμε-μια-γατούλα-που-χάθηκε.220189/, με συμβουλες οπως να ψαχνεις νυχτα οπου θα τον ακους καλυτερα, να βάλεις καποια αφισουλα κλπ.

μην ανησυχεις, θα γυρισει συντομα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι στειρωμενος αλλιως δεν θα ανησυχουσα.

διαβασε το αρθρο και ψαξτον βαλε απο σημερα κιολας αφισακια καπου εκει γυρω εχει παει ψαχνε βραδυ με κονσερβα νοστιμη ανοιχτη

Βγες τώρα το βράδυ που έχει ησυχία και αναζήτησέ τον -αν και νομίζω ότι αυτό θα κάνεις τώρα έτσι κι αλλιώς. Μην πανικοβάλλεσαι. Ο γατούλης είναι εξοικειωμένος με τον έξω κόσμο; Έβγαινε συχνά για βόλτα;
Και καλού κακού, ετοίμασε και τα αφισάκια με φωτογραφία του και τηλέφωνα και το όνομά του και ό,τι άλλο χαρακτηριστικό έχει που να μπορεί να βοηθήσει. Μην απελπίζεσαι. Τα αφισάκια μπορεί να αποδειχθούν σωτήρια -χάρη σε μια τέτοια αφισούλα είχα βρει τη γάτα μου σαράντα μέρες αφότου την είχα χάσει.
Εύχομαι κι ελπίζω ο γατούλης να επιστρέψει άμεσα.
Ενημέρωσέ μας.

Κι εγω ευχομαι να βρεθει συντομα. Συμβουλες σου εδωσαν και θα προτεινω κι εγω να μην αμελησεις τις αφισουλες!!!
Να πανε ολα καλα και πες μας οτι νεοτερο

Μήπως τρύπωσε σε καμιά ντουλάπα;

Μην ανησυχεις θα γυρισει...Βγαλε κανενα πιατακι με φαγητο εξω απο την πορτα σου για να τν δελεασεις.Σιγουρα οταν πεινασει θα γυρισει......Καλη τυχη.Οταν γυρισει πεσ το μας

Kαι εγώ αφισούλες θα προτείνω και να μιλήσεις με κανένα γείτονα. Πολλές αφισούλες όμως. Eύχομαι να βρεθεί :/:

παιδια σας ευχαριστω ολους για την αμεση ανταποκριση και το ενδιαφερον σας.Τον βρηκαμε αργα χθες το βραδυ.Το βλαμμενο ειχε φυγει για βολτα και πηδηξε εναν ψηλο τοιχο που δεν μπορουσε μετα να τον ανεβει και εγκλωβηστικε.Αλλα τελος καλο ολα καλα.Ηταν πολυ τρομοκρατημενος βεβαια και σημερα ολη μερα δεν εφυγε απο τα ποδια μου.Τα παθηματα να γινονται μαθηματα!!Αφου δεν μπορεις που πας?Αλλα τρελλαθηκα μεχρι να τον βρω.Πιστευα πως κατι ειχε παθει σιγουρα.Ευτυχως ολα καλα.Και παλι σας ευχαριστω για ολες τις συμβουλες.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν. Ελπίζω να του έγινε μάθημα.

Ωραία νέα :up: . Φαντάζομαι τρομαγμένο που θα ναι το καημενάκι. Μακάρι όντως το πάθημα να του έγινε μάθημα και να μην την ξανακάνει.

Παιδια εχω διαβασει οτι το τσιπακι που βαζουμε στης γατες-σκυλους(για οταν παμε "βολτα" στο εξωτερικο)χρησιμευει μπομπος ανιχνεισεις...ειναι αληθεια αυτο>>>>:hmm:

:rolleyes: :D Ουφ!Παλι καλα..............

Μπράβο! Πολύ χαίρομαι που γύρισε :up:
Αλήθεια, πώς τον βρήκατε τελικά; Τον φωνάζατε και σας άκουσε; Νιαούριζε και τον ακούσατε εσείς; Τον βρήκε κάποιος γείτονας;

Μπράβο! Ανακούφιση...
Σχετικά με το τσιπάκι: αυτό που γνωρίζω εγώ είναι ότι ναι μεν, μπορεί κάλλιστα κανείς να εμφυτέψει ένα τσιπάκι στο γατάκι του (και το κόστος δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό), αλλά αν ποτέ το γατίνι χαθεί και το βρει κανείς, δύσκολα θα σκεφτεί να το πάει σε κτηνίατρο ώστε να εξακριβώσει αν πράγματι φέρει τσιπάκι. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, το τσιπάκι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και χρήσιμο σε σκύλους (όπου όλο και κάποιος θα βρεθεί να σκεφτεί ότι το σκυλάκι λόγω της συμπεριφοράς του και της οικειότητάς του με ανθρώπους μάλλον χάθηκε ), ενώ στην περίπτωση της γατούλας -ειδικά αν δεν έχει κολλάρο που να υποδεικνύει ότι είναι "σπιτίσια", κανείς μάλλον δεν πρόκειται να μπει στον κόπο... Αυτό τουλάχιστον μου είχε πει ο κτηνίατρός μου, ο οποίος και με είχε αποτρέψει από την αντίστοιχη ενέργεια.

Μπράβο! Πολύ χαίρομαι που γύρισε :up:
Αλήθεια, πώς τον βρήκατε τελικά; Τον φωνάζατε και σας άκουσε; Νιαούριζε και τον ακούσατε εσείς; Τον βρήκε κάποιος γείτονας;

και φωναζαμε,και βολτες γυρω γυρω καναμε,τους γειτονες ειδοποιησαμε,και τελικα το βραδυ οταν τον ξαναφωναξαμε νιαουρισε και τον βρηκε μια γειτονισσα ,να'ναι καλα,μας τηλεφωνησε και τον μαζεψαμε.

Μπράβο! :up: :up:
Πολύ ευχάριστα νέα!

Η γάτα μου χάθηκε ξαφνικά

Σήμερα το πρωί που πήγα να δω τον γάτο μου αλλά δεν ήταν στο σπιτάκι του ... τον έψαξα το μεσημέρι γιατί μου φάνηκε παράξενο πως έλλειπε πάρα πολύ ώρα και μετά άρχισα να τον ψάχνω το βράδυ ... και δεν τον βρήκα ... Είναι πολύ μικρός για ζευγάρωμα και να πω επίσης πως την προηγούμενη μέρα τον είχα και καθόταν μέσα για αυτό ανησυχώ ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Η γάτα μου χάθηκε ξαφνικά

Εξω μενει η μεσα; Αν μενει εξω και τον ειχες παρει μεσα στο σπιτι ισως να φοβηθηκε. Θα επιστρεψει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back