Χάθηκε η γάτα μου!

Νωρίς για να απογοητεύεσαι και να θρηνείς οτι δεν θα τον ξαναδείς. Καλό είναι με ψυχραιμία και με μεθοδικότητα να αρχίσεις να τον ψάχνεις, γιατί τις πρώτες μέρες έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να τον βρεις, μη αποκλείοντας την πιθανότητα κάτι να τον τρόμαξε και να κρύβεται ή/και να βρίσκεται κάπου εγκλωβισμένος.
Δες εδώ τα απαραίτητα που πρέπει να κάνεις κι εύχομαι το συντομότερο να τον έχετε πάλι μαζί σας, στη θαλπωρή του σπιτιού σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα σε ολους :clapup:...Ο γατος μου ειναι 2 χρωνον,εχει 2 με 3 μηνες να ερθει σπιτι:/::(...Τι πιστευεται θα ερθει αλλο στο σπιτι η οχι;;;; ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΑΙ :(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Καλημερα. Σου ευχομαι, μεσα απο την καρδια μου, να γυρισει ο γατουλης σου. Ολοι το ιδιο σου ευχομαστε, φανταζομαι...Δεν μπορω να σου πω τι πιστευω γιατι δεν ξερω λεπτομερειες. Ειναι στειρωμενος ο γατος σου,ζει μεσα στο σπιτι,μενετε σε χωριο η' πολη κ.α. Παντως μη χανεις την ελπιδα. Αφου δεν βρηκες το σωμα του, ολα ειναι πιθανα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back