Χάθηκε η γάτα μου!

Απάντηση: Χάθηκε η γάτα μου!!!

Μα ασφαλώς και μπορείς να βάλεις φωτογραφίες του, ανοίγοντας ένα θέμα δικό του, στην ειδική κατηγορία που έχουμε εδώ για μέλη μας που έχασαν ή που βρήκαν γατάκια.
Εύχομαι όλο αυτό που περνάς να έχει αίσιο τέλος και να βρεθεί γρήγορα και πάλι στην αγκαλιά σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
καλησπερα ,εφυγε απο την εξωπορτα μου το εκανε πολλες φορες αλλα δεν απομακρυνοτανε ποτε...το θεμα ειναι οτι δεν ειναι δυνατον να βγηκε στο δρομο αφου η εξωπορτα της οικοδομης εγω μενω στον 3 ειναι παντα κλειστει και αν καποιος δεν τον ανοιξει δεν μπορει να βγει εξω...αρα τον ανοιξε καποιος εξω η μου τον εχουνε κλεψει μεσα απο οικοδομη και αυτο γιατι το λεω.... το λεω γιατι κολαω αφησες και μου τις σχοιζουν και αυτο γινεται μονο εδω κοντα στη γειτονια ποιο μακρια που κολαω τις βλεπω δεν τις πειραζουνε
ειμαι πολυ στεναχωρεμενη και ανησυχω πολυ
Ξερετε αν εδω μπορω να βαλω φωτο του ?
Αυτό το κάνουν τις περισσότερες φορές και χωρίς να σου έχουν κλέψει τον γατούλη... Τους ενοχλούν οι αφίσσες για το χαμένο γατάκι αλλά δεν τους ενοχλούν διάφορες άλλες αηδίες που κολλάνε άλλοι.:/:
Να φτιάξεις ένα δικό σου θεματάκι στην κατηγορία Lost & Found, να βάλεις και φωτογραφία του, να γράψεις που ακριβώς χάθηκε και κάποια άλλα στοιχεία. Και αν έχεις δημοσίευση στο facebook, δώστην μας κι αυτή για να την προωθήσουμε κι εκεί.
Εύχομαι να είναι το τελευταίο βράδυ που είναι μακρυά σου και να τον βρεις σύντομα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ τι καλοι ανθρωποι ειστε εδω μεσα σας ευχαριστω δεν εχω λογιαααα

αυτο το lost found που περιπου ειναι?

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Χάθηκε η γάτα μου!!!

παιδια ευχαριστω το βρηκα το lost found
καλο βραδυ

Καλησπέρα,
Χάθηκε η γάτα μου εδώ και 4 ημέρες. Είναι 7 χρονών θηλυκή και στειρωμένη. Μένω σε μονοκατοικία και κάθε μέρα βγαίνει από το σπίτι κάνει τις βόλτες τις και μετά από ώρες γυρνάει σπίτι και περιμένει να της ανοίξω για να φάει. Είναι κεραμιδόγατα και την έχω από 3 μηνών. Πριν 2 χρόνια είχε φύγει για 3 ημέρες αλλά δεν το έχει κάνει ποτέ ξανά. Βγαίνω κάθε μέρα να την ψάξω αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα. Είχα την ελπίδα μήπως γυρίσει χθες που έβρεχε αλλά δυστυχώς δε γύρισε. Έχω τρελαθεί και δεν ξέρω τι να κάνω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μη χάνεις το κουράγιο σου και μη σταματάς την προσπάθεια. ΄Δεν είναι τόσο μεγάλο το χρονικό διάστημα, μπορεί να έχει βρει κάποιο προσωρινό καταφύγιο και να επιστρέψει σύντομα.
Σου παραθέτω εδώ μια σελίδα με οδηγίες πώς να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε κι εύχομαι γρήγορα να γυρίσει στο σπίτι και να πάρει τέλος η αγωνία σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μη χάνεις το κουράγιο σου και μη σταματάς την προσπάθεια. ΄Δεν είναι τόσο μεγάλο το χρονικό διάστημα, μπορεί να έχει βρει κάποιο προσωρινό καταφύγιο και να επιστρέψει σύντομα.
Σου παραθέτω εδώ μια σελίδα με οδηγίες πώς να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε κι εύχομαι γρήγορα να γυρίσει στο σπίτι και να πάρει τέλος η αγωνία σου.

Το μυαλό μου πηγαίνει συνέχεια στο κακό. Δε μπορώ να βρω ένα λόγο για να φύγει.Τις περισσότερες ώρες τις περνάει στο σπίτι και όταν γυρίζω εγώ από τη δουλειά βγαίνει για λίγες ώρες αλλά πάντα είναι κάπου κοντά, μόλις την φωνάζω εμφανίζεται. Πολλές φορές δε θέλει καν να βγει σε 10 λεπτά γυρίζει και κάθεται στην αγκαλιά μου.

Μη ξεχνάς οτι το είχε ξανακάνει πριν 2 χρόνια, όπως είπες , δεν είνα η πρώτη φορά. Όμως πρέπει να ξέρεις οτι η καλύτερη ώρα να την ψάξεις είναι τα βράδυα που υπάρχει περισσότερη ησυχία. Αναζήτησέ την σε μέρη που συχνάζουν αδέσποτες γατούλες και τις ταίζουν οι περίοικοι, μήπως τη βρεις ανάμεσά τους. Βάλε και αφισούλες σε διάφορα μέρη και στο πιο κοντινό κτηνιατρείο, πες τους να'χουν το νου τους..

Καλησπέρα φίλη μου, λυπάμαι πολύ για την αγωνία που περνάς κι εύχομαι να δοθεί ένα τέλος σύντομα σε όλο αυτό με την επιστροφή της γατούλας σου! Εντάξει είναι λογικό να πηγαίνει ο νους σου στο κακό, από τη στιγμή που ξέρει καλά τα κατατόπια τριγύρω είναι πράγματι δύσκολο να χαθεί, αλλά από την άλλη είναι όντως νωρίς ακόμη για να απογοητεύεσαι, όπως πολύ σωστά σου είπε και η alcyone παραπάνω μπορεί κάτι να την τρόμαξε και απλά να κρύβεται κπ εκεί κοντά ή απλώς να απομακρύνθηκε τόσο που να μην της είναι εύκολο να επιστρέψει (αν και πιο πιθανό μου φαίνεται το πρώτο σενάριο στην περίπτωσή σας..). Οι αφισούλες όντως μπορεί να βοηθήσουν, οπότε μην το καθυστερείς αυτό, αύριο κιόλας φτιάξε μία και βάλτη όπου μπορείς! Να πάνε όλα κατ΄ευχήν και να την έχεις σύντομα ξανά στην αγκαλιά σου!

Καλησπέρα και πάλι, δυστυχώς το κοριτσάκι μου δεν έχει γυρίσει ακόμα. Αφίσες είναι δύσκολο να βάλω στην περιοχή που μένω, γιατί εκτός από τη γειτονιά μου που γνωρίζουν τη γάτα μου, έχει τεράστιες εκτάσεις οικοπέδων με μεγάλη βλάστηση και αποθήκες εταιρειών. Όμως αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ενώ με τα άλλα γατιά της γειτονιάς δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις, με έναν γάτο συγκεκριμένο πολλές φορές καθόντουσαν στην αυλή του σπιτιού παρέα και από τότε που λείπει η Μαριλού δεν έχω δει πουθενά αυτόν το γάτο και σκέφτομαι μήπως τον ακολούθησε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω ποιος ταΐζει τον συγκεκριμένο γάτο για να τον αναζητήσω, μήπως έχει βρει καταφύγιο και η Μαριλού εκεί. Αλλά σκέφτομαι ότι αν ήταν κάπου κοντά θα είχε γυρίσει. Σας ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δίνετε.

Καλησπερα!Αυτο που περνατε είναι πραγματι μαρτυρικο..ευχομαι να τελειωσει συντομα με την επιστροφη της γατούλας..!Εγω αυτό που σκεφτηκα,βασιζομενη στη δικη μου εμπειρια με τις γατες μου,ειναι πως παρα το γεγονος πως η γατουλα είναι στειρωμενη είναι πιθανο να τριγυρνάει με αρσενικα γατια της περιοχης.Ειναι εποχη ζευγαρώματος και σε μενα τουλάχιστον προσωπικα εχει τυχει πολλες φορες αρσενικα αστειρωτα να κυνηγάνε δικα μου θηλυκα στειρωμενα γατια και μαλιστα τα θηλυκα να αντιδρουν λες και δεν εχουν στειρωθει ποτε..μαλιστα μια μικρη μου εξαφανιστηκε επι 2 μερες,ενω είναι γατι που τριγυρνάει παντα μεσα στον κηπο και όταν την φωναζω ερχεται,και τελικα την εντοπισα στο διπλανο οικοπεδο να τριβεται και να εχει γυρω της 2-3 αρσενικους.Ισως να εχει συμβει κατι τετοιο και στη δικη σας περιπτωση,ωστοσο μιας και λετε πως υπαρχουν τριγυρω αποθηκες καντε μερικες βολτες φωνάζοντας την μη τυχον και εχει εγκλωβιστεί καπου προσπαθώντας να προστατευτεί από την βροχη..Ελπιζω να επιστρεψει συντομα!

Γιατί έφυγε;

Εχω μια θυλικια γατουλα εδω και ενα χρονο.Παρολο που ειναι στειρωμενη και εμβολιασμενη οι γονεις μ δεν τη θελουν ουτε ζωγραφιστη μεσα στο σπιτι :mad: Αναγκαστικά την εχω στην αυλη και πηγαινοερχεται...συνθως τα βραδια φευγει και ολο το πρωι-μεσημερι ειναι εδω και κοιματε.Σημερα το πρωι δεν ηρθε...ακομα να ερθει.Ειμαι υπερβολικη που ανυσηχω;Ποτε δεν το εχει ξανακανει,παντ εινι εδω το πρωι για το φαγητο της και να κοιμθει.Δεν μπορω να ηρεμισω :( Αφου ειναι στειρωμενη γιατι να εφυγε;;Πιτευετε οτι θα ξαναγυρισει;

Απάντηση: Γιατι εφυγε? :(

Κρίμα και για σένα κρίμα και για τη γατούλα..... Τι να σου πω τώρα...ίσως ξαναγυρίσει η γατούλα αν δεν έχει συμβεί κάτι κακό...το ελπίζω δηλαδή.. ή μπορεί να έχει σταθεί πολύ τυχερή και να έχει τρυπώσει σε κάποιο σπίτι....εύχομαι να έχεις νέα της σύντομα!!

Απάντηση: Γιατι εφυγε? :(

Ολα καλα :D επεστρεψε η γλυκια μ!

Χάθηκε ο γάτος μου

Σας ζητάω ειλικρινά συγνώμη αν το αναρτώ σε λάθος τόπικ αλλά δεν έχω κουράγιο να ψάξω το κατάλληλο μέρος. Ο γάτος μου εξαφανίστηκε χθες για πρώτη φορά και έχουμε τρελαθεί όλοι μας. Μένω σε αστική περιοχή (όχι χωριο) και ο γάτος μου δεν έχει ξαναβγει ποτέ έξω από το σπίτι. Τον ψάχνουμε απεγνωσμένα μέρα νύχτα στους δρόμους. οι γείτονες μας είπαν πως τον είδαν 2 φορές το πρωι πολύ αγριεμένο. τον ψάξαμε εκεί που μας είπαν αλλά τίποτα. Υπάρχει ελπίδα να ξαναγυρίσει ο μουσούδας μου? :'(

Καλησπέρα! Μη χάνετε το κουράγιο σας και συνεχίστε να τον ψάχνετε, πιθανόν βρίσκεται κάπου φοβισμένος και σας περιμένει. Αν θέλετε διαβάστε αυτό το άρθρο: Πώς να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε..., περιέχει πολλές χρήσιμες πληροφορίες, και ανεβάστε φωτογραφίες του γατούλη σας καθώς και πληροφορίες για το πού χάθηκε, μήπως και κάποιος τον δει και σας ειδοποιήσει. Αν θέλετε, υπάρχει και συγκεκριμένη κατηγορία όπου μπορείτε να ανεβάσετε αγγελία με αυτά τα στοιχεία.

Απάντηση: Χάθηκε ο γάτος μου

τα έχω διαβάσει όλα αυτα. εθεάθη από τους γείτονες τρομαγμένος. Θέλω να μου πείτε τί κάνουν συνήθως οι γάτοι όταν φεύγουν? παραμένουν στην περιοχή; μπορεί να φυγουν μακριά; Ο δικός μου είναι στειρωμένος

Απο χθες το μεσημερι εχει εξαφανιστεί ο γάτος μας!Τον στειρώσαμε την περασμένη Δευτερα και απο χθες αγνοείται.Καθε μερα βγαινει εξω εχουμε πολλούς κήπους και κανει βόλτες..δεν εχει γυρίσει ακόμη και ολο κλαίω.Ο αντρας μου μου λεει οτι θα γυρίσει εγω ομως δεν εχω καθολου ελπίδες....:(:(

Απο χθες το μεσημερι εχει εξαφανιστεί ο γάτος μας!Τον στειρώσαμε την περασμένη Δευτερα και απο χθες αγνοείται.Καθε μερα βγαινει εξω εχουμε πολλούς κήπους και κανει βόλτες..δεν εχει γυρίσει ακόμη και ολο κλαίω.Ο αντρας μου μου λεει οτι θα γυρίσει εγω ομως δεν εχω καθολου ελπίδες....:(:(
Ψάξτε σε αποθήκες,γκαράζ,υπόγεια κτλ μήπως έχει εγκλωβιστεί κάπου και δεν μπορεί να βγει.
Ρωτήστε τους γείτονες,κολλήστε αφίσες παντού και ενημερώστε τη γειτονιά.

Το ψάξιμο είναι καλό να γίνεται αργά το βράδυ ή πολύ νωρίς το πρωί που επικρατεί ηρεμία.

Μην περιμένετε απλά να γυρίσει μόνος του.Βγείτε και ψάξτε.
Μπορεί να βρίσκεται τραυματισμένος και να χρειάζεται βοήθεια.

Καλή επιτυχία στην αναζήτηση.
Εύχομαι να βρεθεί σήμερα κιόλας,να είναι καλά και καλό θα είναι να μάθει να ζει μόνο μέσα στο σπίτι.
Η "ελευθερία" κοστίζει ακριβά την ίδια τους την ζωή.
Κάποια στιγμή θα την πατήσουν.
Σκληρό αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Συμφωνω με την CatLover καλυτερα μεσα στο σπιτι και ασφαλης παρα εξω και καθε φορα να τρεμει η ψυχη σου,αν θα γυρισει και πως!! Θα γυρισει απλως με τη στειρωση που εκανε προσφατα δεν εχει συνειδητοποιησει ακομη τι του συνεβη και ισως βγηκε προς αναζητηση συντροφου,μην ξεχνας οτι τωρα εχουν αρχισει τα πονηρα νιαουρισματα..... Ψαξε και ρωτα κανενα γειτονα,ελπιζω να μην εχεις κοντα δρομο με αυτοκινητα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back