zoi-podilato
Νεοφερμένο μέλος
Την Παρασκευή δεν γύρισε σπίτι για φαγητό. Ο Τέσλα ήρθε μόνος. Ούτε όταν βγήκα το απόγευμα κάνοντας θόρυβο με την γατοτροφή που πάντα το άκουγε και ερχόταν όπου και αν ήταν...Παρένθεση: δεν ξέρω τελικά αν είναι καλό ή κακό, αλλά τα άφηνα στην αυλή να παίζουν το πρωί και το μεσημέρι-απόγευμα τα έβαζα μέσα. Δεν μπορώ να τα έχω μέσα, τα λυπάμαι, δεν ξέρω τελικά...
Ούτε σήμερα Κυριακή ήρθε. Το παράξενο είναι πως την Δευτέρα (4 μέρες πριν)ο Τέσλα ήταν άρρωστος: διάρροια, εμετό, ούτε φαί, ούτε νερό, όλη την ημέρα. Φοβάμαι μήπως κάποιος τον δηλητηρίασε και την γλύτωσε ελαφρώς, αλλά η Αμίρα όχι.
Θα έρθει η Αμίρα; Υπάρχει περίπτωση να πήγε κάπου αλλού και να ξανάρθει; Έπρεπε να βγω να την ψάξω; Πώς;;;
Κλαψ, συνέχεια σκέφτομαι όλες τις φορές που την μάλωνα για γρατσουνιές που έκανε, τις αγκαλίτσες που έκανε, τα ατέλειωτα γουργουρητά, την φροντίδα μετά από την στείρωση, τα εμβόλια, τόση αγάπη και πήγε χαμένη; Ούτε ενός χρόνου δεν ήταν...
Βρήκα υπολείμματα εμετού του Τέσλα, υπάρχει περίπτωση να τα πάω κάπου να μου πουν αν ανιχνεύεται δηλητήριο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Καποια στιγμη παντως - εφοσον τις ειχε εξω χωρις επιβλεψη - κατι θα συνεβαινε, λυπαμαι που το λεω αλλα ειναι η τραγικη αληθεια...
Ελπιζω να τη βρεις παντως συντομα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoi-podilato
Νεοφερμένο μέλος

Τώρα διαβάζω στο φόρουμ για γάτες, κακοποιήσεις και άλλες άσχημες ή ευχάριστες ιστορίες από γάτες που χάθηκαν και δεν βρέθηκαν-
- ή από άλλες που βρέθηκαν!!Δηλαδή να μην τον αφήνω στην αυλή; Του αρέσει πάρα πολύ...ήταν πάντα μαζί με την Αμίρα, δεν χάνονταν ποτέ. Θα ήθελα να μπορώ να την περιφράξω να μην μπορούν να βγουν έξω, μάλλον θα το κάνω.
speri
Διάσημο μέλος

Η Αμιρα δηλαδη χαθηκε 4 μερες πριν?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Αν θες βάλε και καμία φωτό..πες και την περιοχή που μένεις..μπας και την δει κανένας.Είναι αρκετά απίθανο..αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Επίσης καλό θα είναι να τυπώσεις αφίσες με τη φωτό της και να τη βάλεις σε κτηνιατρίο της περιοχής ,μαγαζιά κλπ.
Την έχεις ψάξει καθόλου;
zoi-podilato
Νεοφερμένο μέλος
Όμως πριν, για 3-4 μήνες κοιμόταν στο σπιτάκι ης, στην είσοδο του σπιτιού, έβγαινε συνεχώς έξω όποτε ήθελε και έκανε το πρωί παρέα με τον Τέσλα. Είχε μάθει από την αρχή της ζωής της, την αυλή και όλα τα περίχωρα του δικού της κόσμου. Έφευγαν μαζί με τον Τέσλα για εξερευνήσεις και γύρναγαν μαζί. Γιατί δεν έρχεται πάλι σπίτι; Αφήνω κάθε βράδυ φαγητό-νερό και το πρωί λείπει...Τώρα όμως δεν είμαι σπίτι να παραμονέψω να δω ποιός το τρώει...
Πάντως της προσέφερα ό,τι ήθελε: εμβόλια, φαγητό, στείρωση, παιχνίδι με τον γατούλη, πολλά χάδια που της άρεσαν. Γουργούριζε για ώρες...
Τι να πω;; Απλώς λυπάμαι για αυτούς τους 3-4 μήνες που νιαούριζε έξω από την πόρτα και δεν έπρεπε να την βάλω μέσα γιατί δεν την ήθελαν. Μου ράγιζε την καρδιά, αλλά μετά ενσωματώθηκε στην οικογένεια!! Θα σε περιμένω Αμίρα μου!
Έχει πολύ πλάκα να δείτε πώς κάνουν τα γατιά στον κήπο...πώς κυλιούνται στο χώμα, ανεβαίνουν στα δέντρα...κρύβονται στην πρασινάδα, μασουλάνε χόρτα, βρίσκονται στο στοιχείο τους. Θα προσπαθήσω να κάνω μια καλή περίφραξη, προς το παρόν ο γατούλης που μου έμεινε, είναι σπίτι. Ήταν και ο κήπος ένας τρόπος να ξεδώσουν...
vasia95
Νεοφερμένο μέλος
παρόλα αυτά πρέπει και εσύ να βοηθήσεις την κατάσταση...δεν αρκεί μόνο να αφήνει φαγητό και να χτυπάς την κονσέρβα...
βγες έξω , ψάξτην, μπορεί να είναι τραυματισμένη και να έχει κρυφτεί κάπου, μπορεί όπως είπες να έχει δηλητηριαστεί και να είναι αδύναμη όπως ο γάτος σου, μπορεί αν είχε κάποιο ατύχημα ή να την τρόμαξε κάποιος και έχει χάσει τον δρόμο! βγες στη γειτονιά, κάνε κύκλους γύρω από το σπίτι...
συγγνώμη που στα λέω τόσο έντονα αλλά δεν αρκεί να αφήνεις μόνο το φαγητό!

zoi-podilato
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum