Χάθηκε η Morgan :(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Alniyat

Νεοφερμένο μέλος

Η Alniyat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα.
Χθες το βράδυ οι γάτες μου έκαναν πανικό. Η Morgan είναι 9 μηνών και θα την στειρώναμε τον Μάιο και έκανε φασαρία μαζί με την μικρή. Τις πήρα, ήμουν χάλι με αλλεργία, και τις έβαλα στο ισόγειο. Προφανώς ανοίξανε, ή δεν έκλεισα καλά την πόρτα και βγήκαν. Την μικρή την βρήκα στην πόρτα της ταράτσας. Την Morgan την ψάχνω από το πρωί και τίποτα. Να βγήκε από την πολυκατοικία όταν ήρθαν κάτι μάστορες για επισκευές? Την πόρτα της πολυκατοικίας δεν μπορώ να την αφήσω ανοιχτή. Εψαξα κάτω από τα αυτοκίνητα, πήρα μαζί μου φαί και ενα παιχνίδι που έχει τίποτα. Εψαξα όλους τους χώρους της πολυκατοικίας (αποθήκες, το διαμέρισμα του ισογείου που την είχα αφήσει) τίποτα. Μίλησα με μαγαζάτορες και γείτονες με αυλή, εργάτες στις οικοδομές, συνεργεία κτλ. Βρήκα και μια ψόφια γάτα ίδιο (ή παρόμοιο ελπίζω) χρώμα, ίδιο μέγεθος κτλ. αλλά δεν είχε άσπρο ποδαράκι ή σαγόνι σαν την Morgan ... αν είδα καλά. Ηταν κάτω από ένα αυτοκίνητο. Απλώθηκα φαρδια πλατιά, την κούνησα λιγο να την δώ αλλά δεν έχει τα άσπρα σημάδια. Μέσα σε όλα αν δεν ήμουν βλάκας και είχα περάσει τα καλώδια του άλλου δωματίου που έχω με κάτι θα μπορούσα να αφήσω τις γάτες εκεί. Η μικρή μαζάει τα καλώδια. Και έβαλα την μεγάλη στο άλλο δωμάτιο αλλά όταν αρχισε να κάνει πανικό η μικρή τις πήγα και τις δύο κάτω. Αυτά ... και το μόνο που ήθελε ήταν χάδια. Αλλά εχω αυτές τις μέρες τρομερή αλλεργία και αντί να την πάρω στα χέρια μου την κατέβασα κάτω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνέχισε το ψάξιμο... ειδικά βράδυ. Αν έχει οίστρο, θα αργήσει να γυρίσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχει οιστρο. Αλλα είναι μια φοβητσιάρα σπιτόγατα. Πως βγήκε εξω? Φοβάται την σκια της.

Αν είχε οίστρο.. δεν την σταματάει τίποτα.. πηδάνε απο τα μπαλκόνια.. και δεν υπολογίζουν ύψος, πολλές σκοτώνονται έτσι...:(

Την βρήκαααααααα! Είχα αφήσει ενα πιατάκι εξω από την πόρτα μου και ένα έξω από την πολυκατοικία και σήμερα το πρωί έλειπε το φαί και την βρήκα στον πάνω όροφο πίσω από μια ντουλάπα. :D:D:D:D:D

Που είχε πάει η χαζούλα και δεν έβγαζε μιλιά δεν ξέρω. Πάω να της πάρω κολάρο με όνομα και τηλ. πάνω. Αυτάαααααααααα! Να σαι καλά, είχα σκάσει όλη μέρα χθές. Αγκαλίτσες τώρα γιατί τρέμει ολόκληρη.

Και βουρ για στειρωση,μην εχετε παλι τρεχαματα!

Ναι ναι! Στείρωση γρήγορα (είχα μιλήσει με το γιατρό και μου είχε πει ότι είναι και καλό για την υγεία αλλά είχε προτείνει Μαιο που θα είναι 1 χρόνου) και μερικά άλλα πράγματα που δεν είχα σκεφτεί. Φωτογραφία της Morgan που να φαίνεται καθαρά δεν είχα και επειδή την ενοχλούσε το κολάρο της το είχα βγάλει.

Συγνώμη και για τον πανικό ή τις βλακείες που μπορεί να ανέφερα, η Morgan είναι η πρώτη γάτα που είχα ποτέ και ακόμα μαθαίνω ...

Δεν πειραζει,ολοι ετσι ειμαστε...Μην την αφησεις μεχρι να χρονισει,με τοσους οιστρους μπορει να αναπτυξει πυομητρια...

Την βρήκαααααααα! Είχα αφήσει ενα πιατάκι εξω από την πόρτα μου και ένα έξω από την πολυκατοικία και σήμερα το πρωί έλειπε το φαί και την βρήκα στον πάνω όροφο πίσω από μια ντουλάπα. :D:D:D:D:D

Που είχε πάει η χαζούλα και δεν έβγαζε μιλιά δεν ξέρω. Πάω να της πάρω κολάρο με όνομα και τηλ. πάνω. Αυτάαααααααααα! Να σαι καλά, είχα σκάσει όλη μέρα χθές. Αγκαλίτσες τώρα γιατί τρέμει ολόκληρη.

:up::up::up:Τ'έλεια νέα!!!!

Αχ, πολύ χάρηκα, θυμάμαι όταν την πρωτοπήρες, πώς ένιωθες και στενοχωρήθηκα που διάβασα ότι χάθηκε. Ευτυχώς, που δεν απομακρύνθηκε και δεν είχε και κανένα ατύχημα. Η μάνα γάτα της Μπασσέτ μου, παρόλο που τη στείρωσαν μετά τη γέννα, έτσι χάθηκε, μέσα από τη σκάλα της πολυκατοικίας:(

Είναι η μεγαλύτερη γατούλα μου αυτή Ελένη. Η Κρυσταλίτσα είναι η μικρούλα και δεν χάνεται εύκολα. Μεγάλη φασαρία είναι η κυρία! :up: Πρέπει να βάλω φωτογραφία της καμιά φορά να δείς διαφορά από τότε που μας ήρθε. Εχει γίνει σκέτη χνουδοτή γλύκα. Είναι και τρελούλα.

Πάντως, κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο :blink: Δεν είχα γάτες πρίν και τώρα που μεγαλώνουν κάνουν πράγματα που δεν μπορώ να φανταστώ. Σήμερα πήρα κοτόπουλο για να γιορτάσουμε την επιστροφή της Morgan και η παλαβή η Κρυσταλένια ανέβηκε στο πάγκο, το βούτηξε ομό από την κατσαρόλα και το τράβηξε στην γωνία. Η Morgan δεν μου τα έκανε αυτά αλλά η μικρή είναι πολύ λαίμαργη και αφού έμαθε μόλις να πηδάει στο πάγκο ... Πάλι καλά που μόλις το έβαλα και δεν κάηκε ασε που δεν θέλω να τρώει τίποτα ομό ... :hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back