Alniyat
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alniyat
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Alniyat
Νεοφερμένο μέλος

Που είχε πάει η χαζούλα και δεν έβγαζε μιλιά δεν ξέρω. Πάω να της πάρω κολάρο με όνομα και τηλ. πάνω. Αυτάαααααααααα! Να σαι καλά, είχα σκάσει όλη μέρα χθές. Αγκαλίτσες τώρα γιατί τρέμει ολόκληρη.
moukelis
Επιφανές μέλος
Alniyat
Νεοφερμένο μέλος
Συγνώμη και για τον πανικό ή τις βλακείες που μπορεί να ανέφερα, η Morgan είναι η πρώτη γάτα που είχα ποτέ και ακόμα μαθαίνω ...
moukelis
Επιφανές μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Την βρήκαααααααα! Είχα αφήσει ενα πιατάκι εξω από την πόρτα μου και ένα έξω από την πολυκατοικία και σήμερα το πρωί έλειπε το φαί και την βρήκα στον πάνω όροφο πίσω από μια ντουλάπα.
Που είχε πάει η χαζούλα και δεν έβγαζε μιλιά δεν ξέρω. Πάω να της πάρω κολάρο με όνομα και τηλ. πάνω. Αυτάαααααααααα! Να σαι καλά, είχα σκάσει όλη μέρα χθές. Αγκαλίτσες τώρα γιατί τρέμει ολόκληρη.

Τ'έλεια νέα!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Alniyat
Νεοφερμένο μέλος
Πρέπει να βάλω φωτογραφία της καμιά φορά να δείς διαφορά από τότε που μας ήρθε. Εχει γίνει σκέτη χνουδοτή γλύκα. Είναι και τρελούλα. Πάντως, κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο
Δεν είχα γάτες πρίν και τώρα που μεγαλώνουν κάνουν πράγματα που δεν μπορώ να φανταστώ. Σήμερα πήρα κοτόπουλο για να γιορτάσουμε την επιστροφή της Morgan και η παλαβή η Κρυσταλένια ανέβηκε στο πάγκο, το βούτηξε ομό από την κατσαρόλα και το τράβηξε στην γωνία. Η Morgan δεν μου τα έκανε αυτά αλλά η μικρή είναι πολύ λαίμαργη και αφού έμαθε μόλις να πηδάει στο πάγκο ... Πάλι καλά που μόλις το έβαλα και δεν κάηκε ασε που δεν θέλω να τρώει τίποτα ομό ... 
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool