Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω τί άλλο να κάνω για να τον βρω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
monica-ektoras
Νεοφερμένο μέλος
Θα γίνει όταν δεν θα το περιμένεις, ξαφνικά θα τον δείς μπροστά σου..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω ξεκινήσει να κάνω οικονομίες έτσι ώστε όταν γυρίσει να μετακομίσω σε σπίτι σε πιο ψηλό όροφο και να διαμορφώσω το μπαλκόνι έτσι ώστε να μην μπορεί να βγει από πουθενά. Το δικό μου το είχα περιφραγμένο με πλέγμα αλλά τελικά δεν του ήταν τίποτα να πηδήξει από πάνω. Δύο μέτρα ύψος δεν είναι τίποτα για ένα γάτο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχουμε χάσει και εμείς γατούλη (στο δάσος) και ξέρω πως πονάει..κουράγιο...

Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
Πολύ στενοχωριέμαι με αυτή την ιστορία.... Είναι όμως κάτι παλιοσαμιαμιδέλια αυτά, που εκεί που δεν τον περιμένεις θα σου σκάσει μύτη ο κύριος... Ρε παιδιά , να πω (άλλη)μια βλακεία τώρα....
Βρε Αγγελική δεν παίρνεις το άρωμά σου να ψεκάσεις το τετράγωνο;;; (xoντρή κοτσάνα;; ) Εγώ θα το έκανα και αυτό ... Θα έπαιρνα το kenzo και θα μπάφιαζα τα γύρω τετράγωνα και τα πεζοδρόμια kenzo... 
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος

monica-ektoras
Νεοφερμένο μέλος
, όταν με το καλό βρώ το κουράγιο να ξανααποκτήσω καινούριο γατούλη....Μέχρι και η κτηνίατρος μου εχθές έκανε post στο fb από το "Η αγάπη" για τον Βερόν.
'Αντε Βερονάκο περιμένουμε ν' ακούσουμε τα καλά νέα...
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι ναι να βρεις ένα καινούργιο γατάκι..και μάλιστα έχω εγώ κάποια για υιοθεσία..
είναι τα απόλυτα μωρά..
ε άμα δεν παινέψουμε το σπίτι μας, θα πέσει να μας πλακώσει...
@αγγελική
για ακόμα μια φορά εύχομαι όλα να πάνε καλά και να το βρεις το μικρούλη σου!!!
vagelis74
Νεοφερμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Λογικό είναι...παθαίνουν τεράστιο σοκ...Αντε βρε βερονακο γυρνα πισω. Η μαμα σου ανησυχει.Παντως οι γατες που ζουνε σπιτι ταλαιπωρουνται εξω πιστευω και γυριζουν αλλαγμενες.Η δικια μου εχασε την αθωοτητα της...Βεβαια το θεμα ειναι να γυρισουν. κανε κουραγιο παντως εγω θα προτεινα να ψαχνεις κοντα στο σπιτι. μπορει να ειναι κατω απτη μυτη σου και να μην τον παιρνεις χαμπαρι.![]()

Την αθωότητα τους την έχουν..όλα τα ζώα αθώα είναι..απλά..μάλλον είναι πιο ανασφαλή....πιστεύω πάντως ότι θα επανέλθει στην προηγούμενη συνμπεριφορά της σε λίγο διάστημα....
Πόσο χαίρομαι που τουλάχιστον τη βρήκες εσύ..
..μακάρι να τις βρουν και οι υπόλοιποι....αλλά είσαι μια νότα αισιοδοξίας..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
vagelis74
Νεοφερμένο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος

Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος

vagelis74
Νεοφερμένο μέλος
Louer
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ φυσικά δήλωσα συμμετοχή. Μίλησα χθες με την Αγγελική και την ενημέρωσα.
Ξεκίνησα με μια ώρα το μεσημέρι και 19:30 - 21:30 το βράδυ.
Μακάρι να υπάρξει συμμετοχή. Νομίζω πως όλοι αυτό θα ήθελαν αν θεός φυλάξει τους συνέβαινε κάτι τέτοιο.
(Δυστυχώς είχα πολύ καιρό να μπω στο mycat και το έμαθα προχθές το βράδυ).
ninika1988
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool