Χάθηκε... προωθήστε το...

ria23

Διάσημο μέλος

Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα.
χάθηκε το σαββατο 13/9 ..στον αγ. Ισίδωρο δεσφινας στο νομό Φωκίδας ο εικονιζόμενος ..είναι συγγενής μας 1ου βαθμού..και τον ψάχνουμε από τότε..είχε πάει να αλλάξει θέση στην βάρκα του αλλά ξέσπασε μια μικρή ανεμοθύελλα και από τότε αγνοείτε ..είναι 65 χρονών η φωτογραφία είναι λίγο παλιά ..με άσπρα μαλλιά και λίγο πιο αδύνατος..αν κάποιος τον έχει δει στις γύρω περιοχές να επικοινωνήσει..στο sinefaki12@yahoo.gr ..οι αρχές τον ψάχνουν 2 μέρες αν δεν τον βρουν αύριο σταμάτα η έρευνα και θεωρείτε αγνοούμενος..
file:///C:/Documents and Settings/Σωτηρία/Τα έγγραφά μου/Έγγραφο1.doc

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δυστυχως εχω καποιο προβλημα μα την φωτο επειδη ειναι απο σκανερ ξερει καποιος πως μπορει να την αλλαξω για να την ανεβασω..δεν την υποστηριζει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δικος σας συγγενης ειναι;Μα καλα πως χαθηκε ο ανθρωπος;Ελπιζω να βρεθει...

ναι ειναι θειος μου ..πηγε να αλλαξει θεση στην βαρκα του και δεν εχουμε νεα του απο το σαββατο το απογευμα..επιασε καποια ανεμοθυελλα και απο τοτε φοβομαστε για τα χειροτερα..

Πω πω...Προσπαθηστε να μιλησετε με το λιμεναρχειο,με ντοπιους,ανεβασε και την φωτογραφια...

βαλε φωτο.μετα το scan σωσε το σαν jpg:) μην χα;νεται χρονος.Ευχομαι το καλυτερο

Αν εχεις προβλημα στειλε μου την φωτο να στην φτιαξω

δεν φαινεται καλα ηταν πολυ μεγαλη και δεν χωρουσε.

Συνημμένα

Ελπίζω να βρεθεί γρήγορα. Στις ειδήσεις το είπαν??:(

παιδια εστειλε ενας θειος μου mail στον παπαδακη το πρωι αλλα κανεις δεν μπηκε στον κοπο να το αναφερει..

Νομίζω ότι το Χαμόγελο του παιδιού ασχολείται και με εξαφανίσεις μεγάλων. Βέβαια νομίζω το δικό σας δεν είναι τόσο εξαφάνιση όσο ατύχημα. Πάρε στο 10-35 νομίζω μήπως σας πουν τίποτα σαν πιο ειδικοί.:hmm:

καταφερα να την αναλυσω καλυτερα για να φαινεται η φωτο..δεν ξερω για το χαμογελο του παιδιου προς το παρον ψαχνουν με ελικοπτερο ..απλα αν δεν βρουν και αυριο κατι θα σταματησουν..οποιος ξερει site παρομοια ας το προωθησει please..

Συνημμένα

• 11112.jpg
    11112.jpg
    19,4 KB · Εμφανίσεις: 18
Για ποσες μερες διαθετει ελικοπτερο το λιμεναρχειο, σε τετοιες περιπτωσεις? Μηπως βγηκε στην ακτη η μηπως τον περισυνελεξε καποιο διερχομενο σκαφος.:hmm:Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω πιο ουσιαστικα.:( Ευχομαι να βρεθει ο ανθρωπος σωος το συντομοτερο.:)
Παντος αν θυμαμαι καλα παλαιοτερα μικρα παιδια, που τα ειχε παρασυρει το ρευμα, με στρωμα θαλασσης,ειχαν βρεθει πολλες μερες αργοτερα.:hmm:

ναι και καποιος που χαθηκε πριν λιγο καιρο τον βρηκαν 16 μερες αργοτερα...διαθετουν ελικοπτερο ακομη αυριο ..συνολικα 3 μερες..μετα θεωρειτε αγνοουμενος και σταματαν να τον ψαχνουν..

παιδια εχω στειλει mail σε star antenna και alpha..αν καποιος παρακολουθει ενημερωτικες εκπομπες και ακουσει σχετικα με την περιπτωση στειλτε μνμ να δω αν τουλαχιστον το ανεφεραν..ευχαριστω

Τι εγινε,ειχατε κανενα νεοτερο;

δυστυχως ακομη δεν τον βρηκαν αλλα ουτε και την βαρκα σταματησαν οι ερευνες..δεν ξερω τι θα γινει..εχω στειλει mail σε πολλα καναλια αλλα κανεις δεν μπηκε στον κοπο να το αναφερει...μονο εχθες ειπαν οτι χαθηκε ενας ψαρας.. τπτ αλλο..

Τρομερό να σου συμβεί κάτι τέτοιο.ΕΥΧΟΜΑΙ να βρεθεί γρήγορα και να είναι καλά,γιατί τέτοια πράγματα είναι πολύ σοβαρά και καταλαβαίνω σε τι αγωνία βρίσκεται η οικογένειά του.
Κουράγιο όσο μπορείτε...

τα τηλεφωνα δεν σταματαν να χτυπαν..ειναι ο1ος ξαδερφος του μπαμπα μου..δεν εχει γυναικα και παιδια..σε τι κοσμο ζουμε εστειλα σε τοσα καναλια και κανεις δεν ενδιαφερθηκε..αν λεγανε ομως οτι χαθηκε η αλεξανδρατου ή κανενας αλλος θα το λεγαν στις ειδησεις..ελεος..:mad:

τα τηλεφωνα δεν σταματαν να χτυπαν..ειναι ο1ος ξαδερφος του μπαμπα μου..δεν εχει γυναικα και παιδια..σε τι κοσμο ζουμε εστειλα σε τοσα καναλια και κανεις δεν ενδιαφερθηκε..αν λεγανε ομως οτι χαθηκε η αλεξανδρατου ή κανενας αλλος θα το λεγαν στις ειδησεις..ελεος..:mad:

Το STAR Channel σίγουρα θα το ανέφερε,αφού από αυτά ζει!
Τέλος πάντων...θα έχω κι εγώ το νου μου μπας και ακούσω τίποτα στην τηλεόραση κι αν είναι θα σου πω,okey; Μακάρι να πάνε όλα καλά...

ευχαριστω πολυ παιδι μου να'σαι καλα..και ευχαριστω ολους οσους ενδιαφερθηκαν...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back