Χάθηκε στο Γαλάτσι !

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

saltaki

Νεοφερμένο μέλος

Η saltaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Χάθηκε από το Γαλάτσι 11/03 , από την οδό Ελ.Βενιζέλου και Απειράνθου .Ειναι 8 μηνών , χαρακτηριστικό του η πολύ φουντωτή ουρά, ακούει στο όνομα Emilio . Εχει tatoo στο αυτί , λόγω στείρωσης που γράφει SAZ. Σας παρακαλούμε πολύ αν κάποιος τον έχει μαζέψει ή τον έχει δει να μας ειδοποιήσει, ο αδερφός του Emilio έχει πάθει κατάθλιψη με την απώλεια του γατούλη και η υγεία του έχει κλονιστεί σοβαρά. Επικοινωνία με 6932 308457. ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Emilio (1).jpg
    Emilio (1).jpg
    347,1 KB · Εμφανίσεις: 69
εύχομαι να βρεθεί...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστω πολυ! Αφου μενεις στην περιοχη, εχε το νου σου σε παρακαλω. Δυστυχως , εργαζομαι στο Γαλατσι αλλα μενω Γλυφαδα κ παροτι ψαχνω, δεν ειναι το ιδιο εφοσον δεν μενω εκει

Ευχομαι συντομα να τον εχεις στην αγκαλια σου ξανα!

εννοείται πως θα έχω το νου μου
:)
έχω αποθηκεύσει και το τηλ στο κινητό μου

Σας ευχαριστω πολυ και τις 2 !

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
ξέρει από δρόμους ή δεν έχει βγει ποτέ στο δρόμο?
μια καλή ιδέα είναι να τον ψάξεις αργά το βράδυ
με μια κονσέρβα. το βράδυ με την ησυχία θα ναι πιο εύκολο να τον βρεις.
Θα χει φοβηθεί και θα χει κρυφτεί κάπου.
Σε καταλαβαίνω είχα χάσει και γω το γατάκι μου
αλλά το βρήκα
εύχομαι να χουν την ίδια τύχη :)

Εχει ξαναβγει εξω αλλα οχι πως ξερει κ πολλα απο δρομους. Σε ευχαριστω πολυ για τος συμβουλες , τα εχω κανει ολα κ θα εξακολουθησω βεβαια. Και γιατι ανησυχω και γιατι μας λειπει αλλα πολυ περισσοτερο απο εμενα, σκεφτομαι τον αδερφουλη του,ε χει παθει βαρια καταθλιψη και εχει κλονιστει πραγματικα σοβαρα η υγεια του

καταλαβαίνω και γω νηστική και αυπνη ήμουν μέχρι να τον βρω.
και για ακόμα μια φορά εύχομαι ολόψυχα να τον βρείτε

Κοπελια επιτρεψε μου να καταθεσω τις σκεψεις μου και το τι θα εκανα στην περιπτωση σου.
Επειδη εχουν περασει πολλες μερες απο την εξαφανιση του και επειδη ειναι γατα σπιτιου ,μαθημενη στο μεσα ,πιστευω οτι καποιος την βρηκε,την ειδε φουντωτουλα και ημερη,πιθανον δεν εχει δει τις αφισσες και την εχει κρατησει.
Να ειχε απομακρυνθει ,ειναι λιγο απιθανο .Οποτε στη γυρω γειτονια,απ οπου χαθηκε,θα χτυπαγα ολων των σπιτιων τα κουδουνια ρωτωντας ,αν εχουν δει η μαζεψει αυτον τον γατουλη της αφισσας.
Ακομα κι αν επρεπε να παρω αδεια απο τη δουλεια μου ,αυτο θα εκανα ,αφου ειχα εξαντλησει το ψαξιμο σε κηπους ,σε οικοδομες με πιλωτη η τυχον υπαρχοντα γιαπια.
Ευχομαι να τον βρεις συντομα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back